s
Πού κρύβονται οι πόθοι της καρδιάς σας; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24

Re: Πού κρύβονται οι πόθοι της καρδιάς σας;

Στέλλα μου,

δεν σε προλαβαίνουμε με τις απορίες σου από θέμα σε θέμα.....:embarrest, βάλε και κανά κόμμα να σε κατανοούμε καλύτερα.....:bigsmile:

Λοιπόν η φιλενάδα σου..... Πες μου είναι σαν άγρια αμαζόνα με καρδιά παιδιού; Ανυπόμονη, γρήγορη, στα λόγια και στις πράξεις; Γοητευτική με ένα βλέμμα τσαχπινιά; (Λέω εγώ τώρα.... γιατί δεν ξέρουμε τις υπόλοιπες όψεις του χάρτη..... Η σύνοδος¨΄Ηλιου Σελήνης σε ποιά μοίρα είναι

Κι εσύ δεν κατάλαβα τις μοιρες οπως τις γράφεις.... Είναι μηδενική του Διδύμου το 00. ? Αν ναι ο ήλιος είναι στον 6ο.... Όσο για τα προβλήματα υγείας με τον ¶ρη εκεί είναι δεδομένα.... Είναι της φύσης του Διδύμου; Κι όταν υπάρχει επιστροφή Ήλιου και ¶ρη έχεις έξαρση στα προβλήματα υγείας σου; Τώρα με την επιστροφή ¶ρη είχες;;; Πες μου για τις μοίρες γιατί νομίζω έχεις σύνοδο Ήλιου-¶ρη.....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    διδυμινα

Quote Originally Posted by parkat View Post
    Στέλλα μου,

δεν σε προλαβαίνουμε με τις απορίες σου από θέμα σε θέμα.....:embarrest, βάλε και κανά κόμμα να σε κατανοούμε καλύτερα.....:bigsmile:

Λοιπόν η φιλενάδα σου..... Πες μου είναι σαν άγρια αμαζόνα με καρδιά παιδιού; Ανυπόμονη, γρήγορη, στα λόγια και στις πράξεις; Γοητευτική με ένα βλέμμα τσαχπινιά; (Λέω εγώ τώρα.... γιατί δεν ξέρουμε τις υπόλοιπες όψεις του χάρτη..... Η σύνοδος¨΄Ηλιου Σελήνης σε ποιά μοίρα είναι

Κι εσύ δεν κατάλαβα τις μοιρες οπως τις γράφεις.... Είναι μηδενική του Διδύμου το 00. ? Αν ναι ο ήλιος είναι στον 6ο.... Όσο για τα προβλήματα υγείας με τον ¶ρη εκεί είναι δεδομένα.... Είναι της φύσης του Διδύμου; Κι όταν υπάρχει επιστροφή Ήλιου και ¶ρη έχεις έξαρση στα προβλήματα υγείας σου; Τώρα με την επιστροφή ¶ρη είχες;;; Πες μου για τις μοίρες γιατί νομίζω έχεις σύνοδο Ήλιου-¶ρη.....
    η φυση του διδυμου βλεπεις parkat,μου..
    χαριζει εμφυτη περιεργεια...σε συνδυασμο με αρη στους διδυμους+asc τοξοτη...καταλαβαινεις!!:toung:

σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να ασχοληθεις και να μου απαντησεις...

λοιπον..

η φιλη μου εχει σεληνη στην 1 μοιρα του κριου και ηλιο στην 2 μοιρα του κριου ..σε συνοδο και ο ωροσκοπος της ειναι στις 27.34 μοιρες του ιχθυ...
    ναι εχει αυτα τα χαρακτηριστικα...
    αλλα πως λειτουργει αυτη η αναχαιτιση των πλανητων μεσα στον 1...??
    επισης εχει αφροδιτη..στις 17 μοιρες του κριου... μεσα στον 1 παλι

ο πρωτος ικος ξεκιναει οπως ειπα απο τις 27.34 του ιχθυ παιρνει μεσα ολο τον κριο και η ακμη του 2 ειναι στις 9.41 του ταυρου

τωρα οσο αφορα τις οψεις..μπορουμε αν θελεις να επικοινωνησουμε με μνμ και αν σου πω εκει!

οσο για μενα...

εχω ακμη 6 οικου στις 00.24 των διδυμων
    ο ηλιος ειναι στις 00.09 παλι των διδυμων αλλα μεσα στον 5 οικο μια και ο 6ος αρχιζει λιγο αργοτερα οπως σου γραψα.. και ο αρης ειναι μεσα στον 6 οικο στις 03.27 (διδυμων)

πραγματι ηλιος-ακμη 6ου και αρης ειναι σε συνοδο...

Στέλλα μου,

πόσο σίγουροι είμαστε για την ώρα γέννησης της φιλενάδας σου; Και κατα συνέπεια για την μοίρα του ωροσκόπου και τη σύνοδο του με ήλιο-σελήνη; Η σύνοδος είναι εξ ορισμού ασύμβατη και δείχνει μία δυσκολία στην ξεκάθαρη έκφραση της προσωπικότητας του ατόμου (αν ισχύει), γιατί Από τη μιά κυβερνά ο Ποσειδώνας και από την άλλη ο ¶ρης.... Ο κριός σαν εμπεριεχόμενο ζώδιο, αν όντως είναι έτσι είναι σε μπλοκαρισμένη-δεύτερη δύναμη μέσα στον 1ο οίκο.

Ο Ήλιος σου λειτουργεί ξεκάθαρα στον 6ο οίκο. Για τα θέματα της υγείας σου μπορείς να κάνεις τις παρατηρήσεις σου πότε σου συμβαίνουν, έτσι ώστε να προλαμβάνεις τις πολύ αρνητικές επιπτώσεις. Πώς λέμε, προσέχω για να έχω..... Η κόρη μου έχει ¶ρη στους Διδύμους στον 6ο οίκο και τις τελευταίες δύο επιστροφές έπαθε οξεία εμπύρετη αμυγδαλίτιδα με 40 πυρετό. Εννοείται ότι της συνέστησα τώρα που το παρατηρήσαμε, να φροντίζει την διατροφή της, την ξεκούρασή της και την ισορροπία της προληπτικά όταν πλησιάζουν οι όψεις και βέβαια πάμε στο γιατρό, δεν καμαρώνουμε, στο στυλ. έλα τώρα θα περάσει..... Αν θα με ακούσει με την πρώτη δεν ξέρω..... θα δείξει......
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    διδυμινα

ειναι σιγουρη η ωρα parkat...
    εχει ενα τοσο δυναμικο χαρτη και ομως δε δινει το 100% του...:embarrest
    ευχαριστω για τις απαντησεις...:bigsmile:

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)