- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 40
-
13-02-2007, 05:25 PM #21
-
13-02-2007, 07:14 PM #22
Re: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ - Γελάστε, είναι θεραπευτικό!
εγω εκλαμβανω ολες τις κατηγοριες καπως ετσι
1) Οι προβληματισμενοι Το οτι ειναι σοβαροι\συγκρατημενοι ΔΕΝ σημαινει οτι φοβουνται να μην χαλασει η εικονα τους αλλα οτι υπαρχει περιπτωση να εχουν προσωπικα προβληματα και δεν εχουν ορεξη να γελασουν
2) Τα ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΩΝΙΑ (η αλλιως γλυφτρονια)
Εδω ανηκει για μενα στην 1η κατηγορια των ψωνιων που νοιαζονται το τι θα πουν οι αλλοι και πως θα τους αποδεκτουν και εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους (προσπαθω να μενω μακρια απο εξαρτωμενους\μενες )
3) Οι Χαζοχαρουμενοι οπου εδω ανηκει για μενα η 2η κατηγορια ψωνιων + ατομων με σχετικα χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και τους αντιρεαλιστες που δεν κοιτανε περα απο την επιφανεια των πραγματων και βλεπουν τα παντα με ουρανια τοξα και λουλουδακια (μενω ακομα πιο μακρια συνηθως)
Παρεπιπτοντος στην 3 κατηγορια ανηκουν και πολλα διασημα ονοματα σε κουτσομπολιστικες εκπομπες και σοου κλπ στην σημερινη τηλεοραση κατα την γνωμη μου
και το οτι ειναι κουτοπονηροι δεν σημαινει οτι ειναι εξυπνοι
4) Οι φυσιολογικοι με την προυποθεση οτι γελανε κατω απο ρεαλιστικες συνθηκες και γνωριζουν τα ορια μεταξυ αστειου και σοβαρου
Αρχικά Δημοσιευμένο απο panther Εμφάνιση του μηνύματος
Όσες φορές έχω δει άνθρωπο να γελά ή να χαμογελά με σφιχτά ή κλειστά χείλη, αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά, και την κάνω με ελαφρυά πηδηματάκια!
Οταν καποιος γελαει με κλειστα χειλη για μενα ΔΕΝ σημαινει απαραιτητα οτι ειναι υπουλος\υπουλη
Το αντιθετο
Οταν γελαει καποιος\καποια δειχνοντας συνεχεια την οδοντοστοιχεια του\της μου φαινεται γελοιος\γελοια και την κανω με βαρια πηδηματακια
-
13-02-2007, 07:28 PM #23
:toung: προσπαθώ να ανακαλύψω σε ποιά ομάδα είμαι ακόμα
μάλλον προς το:bigsmile:
-
13-02-2007, 07:41 PM #24
-
13-02-2007, 11:10 PM #25
Υπάρχει και άλλη μία κατηγορία που την παραλείψατε... αυτοί που δεν γελούν καθόλου....
-
13-02-2007, 11:17 PM #26
Μπα δεν υπάρχει, απλά είναι σοβαροφανείς. Όπως και στο "Όνομα του ρόδου" στο μοναστήρι είχε απαγορευτεί το γέλιο, από σοβαροφάνεια...
Το να γελάμε δεν είναι πεποίθηση αλλά φυσική λειτουργία μας.:embarrest :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
14-02-2007, 10:38 AM #27
Οταν καποιος γελαει με κλειστα χειλη για μενα ΔΕΝ σημαινει απαραιτητα οτι ειναι υπουλος\υπουλη
Το αντιθετο
Οταν γελαει καποιος\καποια δειχνοντας συνεχεια την οδοντοστοιχεια του\της μου φαινεται γελοιος\γελοια και την κανω με βαρια πηδηματακια[/quote]
Δεν είπα ότι ισχύει πάντα ... αλλά τις περισσότερες φορές έχει αποδειχθεί ότι είχα δίκιο!
Ξέρεις πολλούς να γελάνε μέσα από την καρδιά τους, να το εννοούν και να μην φαίνεται η οδοντοστοιχεία τους?
Δηλαδή εσύ πως γελάς? Με κλειστό στόμα? Γιατί με κλειστό στόμα δεν μπορείς να γελάσεις!:bigsmile:I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
14-02-2007, 11:09 AM #28
Αρχικά Δημοσιευμένο απο panther : Ξέρεις πολλούς να γελάνε μέσα από την καρδιά τους, να το εννοούν και να μην φαίνεται η οδοντοστοιχεία τους?
Δηλαδή εσύ πως γελάς? Με κλειστό στόμα? Γιατί με κλειστό στόμα δεν μπορείς να γελάσεις!:bigsmile:
Συμφωνώ, ...αν και κάποιοι προσπαθούν να γεμίσουν το ανούσιο του λόγου τους με εντυπωσιακές κραυγές.
Επίσης έτυχε να παρατηρίσω στο γέλιο που φανερώνει έντονα το επάνω ούλο, πως συνοδεύεται από καταθλιπτική τάση και δυσπιστία πολλές φορές.
-
14-02-2007, 02:21 PM #29
ΛΑΘΟΣ POST
-
14-02-2007, 02:22 PM #30
Δηλαδή εσύ πως γελάς? Με κλειστό στόμα? Γιατί με κλειστό στόμα δεν μπορείς να γελάσεις!:bigsmile:
Παντως οσες φορες εχω βρει ανθρωπο να γελαει σαν το γαιδαρο (δειχνοντας την οδοντοστοιχεια του) συνηθως θα ειναι η κοκκορομυαλος\κοκκορομυαλ η θα ζει στον δικο του κοσμο...
Ασε που και συνηθως το βρισκω γελοιο η αηδιαστικο συνεχεια να γελαει καποιος σαν το Χαχανουλη
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.