Με ανάδρομο Ερμή στον 8ο πάντα δυσκολευόμουν να απαντώ σε θέματα που δεν είχα προηγουμένως επεξεργαστεί. Αυτό ήταν αδυναμία μου γιατί έμενα άφωνη σε ξαφνικές καταστάσεις κι έχανα το πλεονέκτημα αφενός, στεκόμουν σαν χαζή αφετέρου και στο τέλος είχα χάσει και τη αυτοεκτίμησή μου. Και επικοινωνιακοί ή παρορμητικοί άνθρωποι που συνήθως γνώριζαν λιγότερα από μένα, φαινότουσαν εξυπνότεροι και αποτελεσματικότεροι κι εγώ έβραζα στο ζουμί μου....

Από τότε που πρωτοδιάβασα το άρθρο και συνειδητοποίησα τη λειτουργία της φύσης μου, παρακολούθησα μία εισήγηση ενός ψυχολόγου της συμπεριφοράς που μου έδωσε να καταλάβω τι να κάνω για να μη μένω κόκκαλο με το στόμα ανοικτό. Πραγματικά έχω βελτιωθεί πολύ από τότε και νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Το τιπ είναι απλό τελικά. Όταν δεν ξέρουμε ή δεν θυμόμαστε την απάπαντηση, χαμογελάμε και ξαναρωτάμε το ίδιο που ερωτήθηκε. Είτε αναπτύσεται συζήτηση και η απάντηση βγαίνει από τα συμφραζόμενα, είτε και τη θυμόμαστε.... Και πολλά άλλα.....

Το έγραψα κι αλλού.... Η αστρολογία είναι εργαλείο ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας. Μετά όταν αποφασίσουμενα αλλάξουμε, υπάρχουν οι ειδικοί σύμβουλοι-ψυχολόγοι με την εμπειρία και γνώση να μας βοηθήσουν στην δύσκολη οδό της αλλαγής.....