- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 21 of 21
-
21-08-2011, 10:12 PM #21
Re: Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο. ΕΡΜΗΣ
Με ανάδρομο Ερμή στον 8ο πάντα δυσκολευόμουν να απαντώ σε θέματα που δεν είχα προηγουμένως επεξεργαστεί. Αυτό ήταν αδυναμία μου γιατί έμενα άφωνη σε ξαφνικές καταστάσεις κι έχανα το πλεονέκτημα αφενός, στεκόμουν σαν χαζή αφετέρου και στο τέλος είχα χάσει και τη αυτοεκτίμησή μου. Και επικοινωνιακοί ή παρορμητικοί άνθρωποι που συνήθως γνώριζαν λιγότερα από μένα, φαινότουσαν εξυπνότεροι και αποτελεσματικότεροι κι εγώ έβραζα στο ζουμί μου....
Από τότε που πρωτοδιάβασα το άρθρο και συνειδητοποίησα τη λειτουργία της φύσης μου, παρακολούθησα μία εισήγηση ενός ψυχολόγου της συμπεριφοράς που μου έδωσε να καταλάβω τι να κάνω για να μη μένω κόκκαλο με το στόμα ανοικτό. Πραγματικά έχω βελτιωθεί πολύ από τότε και νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Το τιπ είναι απλό τελικά. Όταν δεν ξέρουμε ή δεν θυμόμαστε την απάπαντηση, χαμογελάμε και ξαναρωτάμε το ίδιο που ερωτήθηκε. Είτε αναπτύσεται συζήτηση και η απάντηση βγαίνει από τα συμφραζόμενα, είτε και τη θυμόμαστε.... Και πολλά άλλα.....
Το έγραψα κι αλλού.... Η αστρολογία είναι εργαλείο ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας. Μετά όταν αποφασίσουμενα αλλάξουμε, υπάρχουν οι ειδικοί σύμβουλοι-ψυχολόγοι με την εμπειρία και γνώση να μας βοηθήσουν στην δύσκολη οδό της αλλαγής.....Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.