- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 113
-
28-09-2006, 07:06 PM #21
-
16-06-2007, 02:07 PM #22
Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;
Σιγα μην εχεις φτιαξει και μαθηματικο τυπο για τη διαρκεια της επουλωσης μιας σχεσης..Η σχεση με αλλη σχεση περναει...:toung:Οταν πεσεις απο το αλογο πρεπει γρηγορα να το ξανακαβαλησεις:bigsmile:
( Το τετράκις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού )-Η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως..:
(Η ζωή είναι το συνολο των εμπειρειών μας, είτε είναι καλές είτε είναι κακές και με αυτές πρέπει να μάθουμε να ζούμε)-Εμπειρια ειναι μια χτενα που σου δινει η ζωη αφου χασεις τα μαλλια σου..:toung::toung:Γι αυτο η απορριψη αντιμετωπιζεται με τη δεουσα στωικοτητα και τον ωχαδελφισμο που της αξιζει...
-
16-06-2007, 04:24 PM #23
Για μια σχέση που σέβεται τον εαυτό της ο χωρισμός δεν είναι απόρριψη και δεν θε πρέπει να βιώνεται ως τέτοια... Όσο για τη αρχική ή πρώιμη σχετικά απόρριψη χμμμμ......Τώρα εγώ 8α ήταν πολύ ψωνίστικο να πω ότι δεν το έχω πά8ει κι ότι μ' έχουν κακομά8ει και κάπου εκεί έξω κάποτε θα την πατήσω άσχημα για όλες τις δικές μου απορρίψεις???:σφύριγμα:σφύρ γμα:σφύριγμα
Ίσως πάλι να έχω ένα μαγικό τρόπο να την προλαβαίνω!! Πάντως είμαι σίγουρη ότι σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή είμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εγωίστρια- κ δεν το περηφανεύομαι κα8ολου,το πολύ δεν κάνει καλό- ακόμα και αν ο άλλος με ενδιέφερε....θα σήκωνα ψηλά το κεφάλι, 8α του γύριζα επειδικτικά την πλάτη και 8α έφευγα κυρία με τρόπον ώστε να γίνει ξεκά8αρο ότι μετάνιωσα και για το δευτερόλεπτο που χαράμισα μαζί του....
Πω πω πολύ μπιτς έτσι??? Τραγική!!:weird::blink:
Δεν το περίμενα αυτό από εμένα....:worried::amazed::toung:
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
16-06-2007, 06:01 PM #24
Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η απόρριψη. ¶μα έχω δώσει πολλά πράγματα σε κάποιον και αυτός δεν τα εκτιμήσει και δεν τα αξιολογήσει δεν θα κάτσω να συνεχίσω τίποτα γιατί θα το δώ πολύ εγωιστικά...:embarrest ¶μα φταίω και έχω κάνει λάθος εννοείται πως θα ζητήσω συγνώμη και θα προσπαθήσω να επανορθώσω.. Τώρα βέβαια σε κάποια εντελώς διαφορετική κατάσταση όπου νιώθω κάτι για κάποιον και αυτός μου πεί ότι δεν θέλει, θα στεναχωρηθώ, ίσως κολλήσω αλλά δεν θα του δείξω τίποτα.. Σύνηθως μία φορά θα προσπαθήσω...
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-06-2007, 05:20 PM #25
νομίζω ότι αν εμείς οι ίδιοι είμαστε καλά με τον εαυτό μας, και νοιώθουμε περήφανοι για την κάθε μέρα μας, τότε δεν έχουμε ανάγκη την αποδοχή των άλλων, την θέλουμε να υπάρχει αλλά δεν μας μειώνει όταν δεν την έχουμε. Σίγουρα είναι όμορφο να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε, και μας δέχονται και μας το δείχνουν, αλλά όταν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας δεχόμαστε την απόρριψη σαν μια απλά μη συμβατή γνωριμία. Στα πλαίσια δηλαδή του "δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους". Προσωπικά, αν εγώ αγαπάω τον εαυτό μου, και κάποιος έρθει και μου πει οτι δεν με γουστάρει, δεν με πάει, του την σπάω και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, με απορρίψει τέλός πάντων, τότε συγνώμη δηλαδή αλλά δεν έχασα και τίποτα. Ούτε εγώ τον θέλω. Δεν αγαπάω τους γύρω μου επειδή τους χρειάζομαι. Τους χρειάζομαι επειδή τους αγαπάω. Και μπορώ να σου πω ότι την οποιαδήποτε απόρριψη αν την πάρεις εγωιστικά, με την καλή έννοια του εγωισμού, μπορείς πολύ ποιο ευκολα να την ξεπεράσεις. Και δεν μιλάω καθόλου έξω από το χορό. Έίμαι πολύ συναισθηματική, έχω υπάρξει πολύ ανασφαλής, και με 100 πλανήτες στον 7οίκο οι συναναστροφές είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης για μένα, δεν μπορώ λεπτό να μέινω μόνη μου, αλλά όταν έπρεπε και με απορρίψαν τα κατάφερα, γιατί με αγαπάω πολύ. Αυτά.
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
17-06-2007, 05:28 PM #26
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Zeta...Αν κατανοήσουμε ο καθένας μας χωριστά ότι είμαστε υπέροχοι άνθρωποι, δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε οτιδήποτε θεωρούμε ότι χρειάζεται είτε επιπλέον βελτίωση είτε πέταμα, τότε θα δούμε ότι όποιος είναι μαζί μας είναι τυχερός. Όποιος δεν μας θέλει, για κάποιον λόγο δεν του ταιριάζουμε, και είναι καλύτερα για όλους μας. :bigsmile:
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
17-06-2007, 10:06 PM #27
Μια απόρριψη αντιμετωπίζεται ανάλογα τις εκάστοτε συνθήκες εκδήλωσης της.
Μπορεί να πονέσει και να μας βασανίσει το "γιατί" για πολύ καιρό, μπορεί όμως και να είχαμε και εμείς δει ότι δεν τράβαγε σε κάτι παραπάνω το όλο σκηνικό. Έχει σημασία και το πόσα είχαμε επενδύσει πάνω στο άτομο που μας απέρριψε.
Πάντως, όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο:bigsmile:Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
17-06-2007, 10:32 PM #28
:clapping::clapping::clapping: Πραγματικά συμφωνώ απολύτως με όλα όσα λες! Μπράβο σου γιατί οι απόψεις σου έχουν πραγματικά βάσεις..:bigsmile:
:clapping:
Όντως, έτσι είναι, πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάμε να μην ρίχνουμε τον εαυτό μας για άτομα που δεν μας δείχνουν εκτίμηση.. Έτσι είναι.. Και επίσης πιστεύω πως ποτέ δεν πρέπει να γινόμαστε αυτό που θέλουν οι άλλοι ώστε να γινόμαστε αποδεκτοί... Να τους αρέσει έτσι όπως ήμαστε... :noworry:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-06-2007, 11:01 PM #29
-
22-06-2007, 02:01 PM #30
Δεν έχω βιώσει την εμπειρία της απόρριψης τουλάχιστον στην περίπτωση προ σχέσης, μάλλον λόγω του ότι πάντα αναγνώριζα αν με "παίρνει" να ασχοληθώ/ φλερτάρω με κάποιον, έτσι δρω πάντα εκ του ασφαλούς.
Όσον αφορά την περίπτωση του χωρισμού από σχέση, την βίωσα με τον χειρότερο τρόπο, χωρίζοντας από μια σχέση 9 ετών. Μου πήρε περίπου 1 χρόνο να τα ξαναβρώ με τον εαυτό μου και να με υπολογίζω ξανά, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια οι κινήσεις μου απέναντι στους εκπροσώπους του αντίθετου φύλλου μάλλον αναγνωριστικές ήταν και τίποτα περισσότερο.. έφτανα τον άλλο εκεί που ήθελα εγώ και μετά εγκατέλειπα το πεδίο της μάχης.. Επώδυνη εμπειρία ο χωρισμός/ απόρριψη, αλλά και εξαγνιστική ταυτόχρονα.. Αναγνωρίζεις όρια, θέτεις καινούρια, αυξάνεις απαιτήσεις και γενικότερα μεταλάσσεσαι σε κάτι διαφορετικό..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.