- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
-
14-04-2012, 01:23 PM #21
Re: Ανάδρομος Άρης στον 5ο της Ελλάδας
Να προσθέσω κάτι σημαντικό που ξέχασα πριν να αναφέρω. Ο κυβερνήτης του 8ου της ηλιακής επιστροφής είναι ο Ουρανός και κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που είναι ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής επιστροφής.
-
17-04-2012, 03:16 PM #22
Αυτό ακριβώς εννοούσα από την αρχή , έχοντας στο μυαλό μου τον Πλούτωνα στον 8ο της χώρας και την αντίθεση του ανάδρομου Άρη με την Αφροδίτη. Δεν είχα μπει στην διαδικασία να κοιτάξω τα υπόλοιπα συστήματα πρόγνωσης καν. Όμως καμιά φορά το αποτέλεσμα σκιαγραφεί πολύ καλά τις συνθήκες και είναι αυτό που μας παρακινεί να τις αναζητήσουμε.
Μα δεν είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας με την παρατεταμένη παραμονή του Άρη στον 5ο ; Τώρα προστέθηκε και η πληροφορία της Κοραλλίας σχετικά με την Ηλιακή επιστροφή, που μάλλον ρίχνει φως στις συνθήκες.
Μπορεί να ακούσατε ήδη για το θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου , σήμερα το πρωί. Πραγματικά μεγάλη απώλεια για το Ελληνικό τραγούδι.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ένα Κριάρι, γεννημένος 2 Απριλίου του 1948 (δεν έχω ώρα).
Μοιάζει λίγο σαν τραγική ειρωνεία που η τελευταία επιτυχία του Μητροπάνου, ήταν ένα τραγούδι με τίτλο «Γεια».
Καλό του «ταξίδι»…
Διόρθωση:
Λοιπόν, είχα ανοίξει την αστρολογική εφημερίδα για να δω τις πλανητικές θέσεις της ημερομηνίας γέννησης του Μητροπάνου και έδινε τον Άρη στις 9ο του Ζυγού. Έστω και χωρίς ώρα, είπα να φτιάξω τον χάρτη του στο πρόγραμμα και είδα ότι δίνει τον Άρη στην 18ο του Λέοντα. Ομολογώ ότι είναι πρώτη φορά που βρίσκω λάθος στο βιβλίο «αστρολογικές εφημερίδες» και μου έκανε τρομερή εντύπωση, αλλά σε όποιο πρόγραμμα και να το έβαλα, ο Άρης είναι στις 18ο του Λέοντα.
Οφείλω λοιπόν να διορθώσω τα προηγούμενα και να περιοριστούμε στα ήδη γνωστά και την ενεργοποίηση των δεδομένων έτσι όπως προκύπτουν, χωρίς περεταίρω συνειρμούς.Last edited by katiakiss; 17-04-2012 at 04:09 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
18-04-2012, 01:34 AM #23
Τι φωνή,τι τραγούδια,τι απίστευτος και αγαπημένος ο Μητροπάνος..στεναχωρήθηκα πολύ.Δεν γίνεται Ελληνική μουσική χωρίς αυτόν.
Οπότε το..θανατικό συνεχίζεται λέτε? Γιατί αν συνεχιστεί,δεν θα είναι μόνο ο Αρης ο φταίχτης..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
18-04-2012, 01:55 AM #24
Last edited by taurine; 18-04-2012 at 02:06 AM.
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.