s
Εορταστική εμφάνιση - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 155
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Εορταστική εμφάνιση

Και εγω θα επιθυμουσα εορταστικη εμφανιση. Να μας δωσει μια νοτα χαρας και αισιοδοξιας.
    Η αποδειξη στον ανθρωπο οτι η ζωη του εχει νοημα, ειναι το πιο σημαντικο που μπορει να κανει η Αστρολογια.
    D.Rudhyar

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by starfish
    Οταν πρωτοειδα το θεμα, μαλλον αδιαφορο μου φανηκε [πολυ μακρια τα Χριστουγεννα, σκεφτηκα]:blink1: . Διαβαζοντας ομως τις γνωμες που δημοσιευθηκαν, αρχισα ν ανεβαζω στροφες, και να ...κοκκινιζω! :embarrest :embarrest Φερατε τα Χριστουγεννα λιγο πιο κοντα, τι καλα!!:bigsmile:
    Δαγκωτο κοκκινο.........

Κι εγω αρχισα απο τωρα να προβαρω τα καλαντα! :toung:
    Ανυπομονω πραγματικα να το δω!Ανανεωση εδω και τωρα!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ωραίο το κόκκινο χρώμα, ωραία τα χιόνια που πέφτουν, ωραίος και ο Αη-Βασίλης. Αλλά... είναι πολύ αργό βρε παιδιά! Η σελίδα"σέρνεται"(και έχω αρκετά γρηγορησύνδεση). Τι πάει στραβά?? Μπορεί να υπάρχει μια επιλογή φόντου στην 1η σελίδα, για τους ανυπόμονους (Κριούς, τοξότες, κλπ).
    Φιλικά Coconut

Όνομα:
    Σωκράτης

Κάτω και αριστερά έχει επιλογή αλλαγής θέματος εμφάνισης. Αν σέρνεται και με εκείνη φαίνεται παραγέρασε και θέλει μπαστουνάκι :toung:
    Πάντως αυτό το χάλι με τον ΟΤΕ στις γρήγορες υποτίθεται adsl που χρυσοπληρώνουμε είναι απαράδεκτο. Προφανώς έχεις πέσει στα γνωστά overload.
    Η σελίδα είναι μια χαρά από άποψη ταχύτητας για τα δεδομένα που εμφανίζει. Να είσαι σίγουρη ότι πρώτος εγώ θα έκανα διορθωτική κίνηση αν παρουσιαζόταν πρόβλημα.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Εορταστική εμφάνιση

Και εγώ ψηφίζω ναι στην εορταστική εμφάνιση, το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης και ταιριάζει απόλυτα με τα Χριστούγεννα αφού είναι η γιορτή της Αγάπης :embarrest

Όνομα:
    Σωκράτης

Πολλοί διαχειριστές και γραφίστες πιστεύουν ότι τα φόρουμ και γενικότερα οι ιστοσελίδες δεν πρέπει ν' αλλάζουν "εμφάνιση" γιατί έτσι χάνουν το προφίλ τους. Πολλοί από αυτούς όσο περνά ο καιρός αλλάζουν γνώμη.
    Από την αρχή στο horoscope και μετά στο myhoroscope άλλαξα τις χρωματικές του αποχρώσεις και τα γραφικά του περίπου 10 φορές σε διάρκεια λειτουργίας 2 ετών. Πιστεύω ότι ο κόπος και οι ώρες που αφιερώνω συνήθως βρίσκουν αποδοχή από το σύνολό μας.

Σας είχα κάνει πριν περίπου 1 χρόνο την παρακάτω ερώτηση και την επαναλαμβάνω και σήμερα.

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή της εμφάνισης του site εν όψει των εορτών των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.
    Θα θέλατε προς το τέλος του Νοεμβρίου να προσαρμοστεί το site από τις αποχρώσεις του μπλε σιέλ (που ήταν τότε) σε αποχρώσεις του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου κόκκινου για να είμαστε μέσα στο κλίμα;
    Όσοι θυμούνται την περσινή μας "εμφάνιση" σκέφτομαι να κινηθώ περίπου στους ίδιους τόνους. Όσοι είναι νέοι απλά ρισκάρουν :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Αγαπητέ μας ScP, θα ήταν ό,τι καλύτερο να ταιριάξει η εορταστική ψυχολογία που θα έχουμε σε λίγο καιρό με μία ανάλογη εορταστική εμφάνιση του σάιτ!

Επικροτώ!! :bigsmile:
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Nαι ναι ναι,
    Θα βάλω και χριστουγεννιάτικο αβαταρ,
    τέλειοοοοοο:nuts: :nuts: :nuts:

Δεν είμαι ανάμεσα σ' αυτούς (δυστυχώς) που είδαν την περσινή γιορτινή εμφάνιση του site (καλά να πάθω), αλλά μου αρέσουν και οι αλλαγές γενικότερα. Θα είναι ότι καλύτερο να μπει λίγο κόκκινο στην on line ζωή μας. Γιορτές έρχονται ας μπούμε στο κλίμα.:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Η περσινή μας εμφάνιση ήταν πολύ ευχάριστη! Δεν βλέπω την ώρα να ντυθούμε λίγο στα κόκκινα, για να ανέβει η διάθεση. Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και ελπίδας για όλους! :bigsmile:

Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)