s
[Συζήτηση] Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 85
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

Quote Originally Posted by louloud@ki View Post
    Πολύ ωραίο το άρθρο. Kαι κατατοπιστικό. Αλλά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Η σχέση πατέρα-παιδιού πως φαίνεται στο χάρτη; Ή είναι πάλι το ίδιο; Kαι όταν έχουμε σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα, θεωρείται πάλι δύσκολη όψη
    Η σχεση με τον πατερα, υποδεικνυεται απο τον ηλιο. Επισης, θα τσεκαρεις τον κρονο σου, με την εννοια οτι ο κρονος συμβολιζει και την <καθεστηκυια αρχη>. Τελος, ελεγχεις την ακμη του 4ο οικου σου.

πολύ ωραίο.Εναν μαφιόζο ξέρω και τώρα μόλις το τσεκαρα και έχει σελήνη σε τετράγωνο με το πλούτωνα:bigsmile::bigsmile:.Τυχαιο? ??????δε νομιζωωωω........:toung:

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Να λοιπόν ένα αδιάσειστο παράδειγμα αγαπητή μου Δήμητρα,

¶ρα να υποθέσω ότι από την άλλη η σύνοδος Πλούτωνα/Ερμή σας κάνει όψη εξαγώνου με τον καλόβολο και δόξα το σοφό πλάστη του Ουράνιου δημιουργού, υπέροχο Ποσειδώνα στον 5ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας ώστε όχι μόνο να τονίζει ευχάριστα, - τι λέω η χαζή, εξαιρετικά - τον νου και την σκέψη σας, αλλά και ο έρωτας – σε όλες του τις εκφάνσεις - να είναι το μέσο εξολόθρευσης του πρώτου.

Έρωτας με Ε κεφάλαιο! Έρωτας για την ζωή, για την χαρά, για τα παιδιά, για την τέχνη, για την καλλιτεχνία, μα πάνω από όλα για την γλυπτική!

Γιατί; Μα είναι απλό. Ο έχων Πλούτωνα σε μία τόσο εξέχουσα και προνομιούχα σχέση, είναι ο Φειδίας της ίδιας της του της ζωής.

Την σμιλεύει αργά –αργά, λίγο –λίγο, και κάθε χάραγμα, κάθε μορφή οδηγεί στο τέλειο καλλιτέχνημα.

Ξέρετε αγαπητή μου Δήμητρα, διαβάζοντας όσα όμορφα μας γράψατε τι σκέφτηκα;

Να και ένας άνθρωπος με πλήρη αυτογνωσία. Ένας που τολμά, που ενώ ξέρει ότι δίπλα του γκρεμίζεται ο φούρνος, εκείνος εξακολουθεί να ετοιμάζει το ζυμάρι……….χα, χα, και τι ζυμάρι.

Είμαι βέβαιη ότι αγαπάτε τα παιδιά, είμαι βέβαιη ότι το δικό σας χαμόγελο προς αυτά δεν δικαιώνει απλώς τον Πλούτωνα σας, αλλά και την πολυπόθητη ηλιαχτίδα στις ψυχές τους που μόνο εμείς οι «άστεγοι» από αγάπη και τρυφερότητα μπορούμε να νιώσουμε το φως της και να ευχαριστήσουμε το σύμπαν πως ότι δεν πήραμε εμείς, θα μπορέσουν να ζήσουν άλλοι άγνωστοι μας. .

¶λλωστε αυτό είναι και ένα από τα νοήματα του Πλούτωνα. Να έχει οδηγηθεί κανείς σε τόση αυτογνωσία ώστε το να εύχεσαι το καλό των άλλων αναπληρώνει ευχάριστα τα ατομικά του κενά.

Η μήπως κάνω λάθος;

Φιλικά,

Χ.Σ.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Σωστότατη η παρατήρηση σας taurus_24,

Εάν μάλιστα το ψάξετε λίγο πιο πέρα, -γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια, παππούς, ή γιαγιά - με κατάπληξη σας θα διαπιστώσετε ότι και κάποιος/α άλλος/η της ίδιας γενεαλογικής σειράς θα έχει κάτι αντίστοιχο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις - Πλούτωνας πλανήτης της γενεαλογίας - το σημάδι του πάει πίσω και εμπρός.

Γιατί; Οτιδήποτε είναι εκείνο που κάποιος της γενεαλογικής μας σειράς δεν ολοκλήρωσε, καλείται να ολοκληρώσει ένα νεοεισερχόμενο μέλος.

Θα ήταν ίσως χρήσιμο για εσάς και όλους τους φίλους μας, να έχετε υπόψη, ότι πολλά από τα παιδιά που γεννήθηκαν πέρσυ και εφέτος με όψη τετραγώνου Πλούτωνα / Ουρανού ίσως και Κρόνου έχουν να ολοκληρώσουν το έργο κάποιων εκ των προπατόρων τους.

Φιλικά,

Χ.Σ

5. Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

Χθες 16:43 #7 stardust11
    Νέο Μέλος
    Όνομα:
    star
    Περιοχή
    Ορος Ελαιων
    Προσωπικα, το βρισκω πολυ μηδενιστικο αυτο το αρθρο... Γνωριζουμε οτι οι σκληρες οψεις Σεληνης/Πλουτωνα ειναι δυσκολες αλλα το αρθρο σας τις παρουσιαζει ως καταδικη και κατακερματιζει ενα μελλον για αυτους τους ανθρωπους που τυχαινουν να εχουν μια τετοια οψη στο χαρτη. Σαν να τους αφαιρειτε καθε ελπιδα οτι καποια στιγμη στην ζωη τους θα ειναι ευτυχισμενοι. Κανενας δεν ειναι καταδικασμενος, οτι οψεις και να φερουμε. Ας μην ειμαστε τοσο μινιμαλιστικοι, δεν οφελει κανεναν..

Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά..
    ο αγαπημένος μου έχει αυτή την όψη κι αν η αστρολογία είναι πραγματικό εργαλείο εμένα πολύ με βοήθησε να κατανοήσω μια ανασφάλεια που διακρίνω σ αυτόν..και πραγματικά οι γονείς του είχαν κηρύξει πόλεμο...

δεν κουρελιάζει τον άνθρωπο μ αυτήν την όψη, τον ωθεί στην αυτογνωσία ίσως..(πάντα αν πιστεύουμε ότι η αστρολογία είναι "εργαλείο"..

προσπαθεί να δείξει το άρθρο έναν δρόμο συνάντησης :idea:..
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μου άρεσε Κάτια μου εκείνο το περιβόητο σου «ντελάλης».

Θα ήθελα όμως να τονίσω και για εσένα και για όλους τους αγαπητούς μας αναγνώστες, ότι για οποιοδήποτε θέμα και εάν καταγράψω την άποψη μου, έχω πράγματι ως βασική μου αρχή, να καταθέτω –και δη με ίσως έναν πολύ έξω από τα δόντια τρόπο – οτιδήποτε και εάν είναι αυτό, κατόπιν του προσωπικού μου βιώματος!

Ίσως ακούγεται υπερφίαλο, ακόμα χειρότερα, αλαζονικό!

Όμως έτσι για την ιστορία – προς γνώση των επιφανών, και τι επιφανών αστρολόγων της δικής μου εποχής – πως τίποτε – ιδίως οι προθέσεις μου, οι σπουδές μου για την εποχή μου ήταν κορυφαίες , γενικά όλα όσα είχα ζήσει μέχρι τότε – τίποτα φαινομενικά τουλάχιστον δεν προμήνυε ότι κάποτε εγώ θα κατέληγα να γίνω αστρολόγος.

Ήμουν σκέψου, κάθετα αντίθετη προς οτιδήποτε σχετικό με άστρα – καφέ -χαρτιά κ.λ.π. Όμως κάποιοι εντελώς άγνωστοι σε εμένα άνθρωποι βρέθηκαν σε ανύποπτη στιγμή σαν κομήτες στην ζωή μου που όχι μόνο μου έφεραν τα πάνω κάτω αλλά με έριξαν θέλοντας και μη στα βαθιά της αστρολογίας. Εκτός της δικής μου βούλησης!

Τότε πίστευα ότι ήρθε και με βρήκε η συντέλεια του κόσμου. Η ντροπή μου, η αίσθηση της κατάντιας, και της κοινωνικής κατακραυγής κόλλησε σαν βδέλλα όχι απλώς επάνω σε εμένα αλλά και τα άμοιρα παιδιά μου, μέχρι το τελευταίο μόριο της ψυχής μας.

Ο τότε πρώτος εκδότης μου κ. Πανάς – γνώστης ο ίδιος της αστρολογίας – του περιοδικού «Ανεξήγητο», εκτός από το ότι μου έριξε χρυσά χρήματα για να «μπω στο κόλπο» - όπου και μπήκα λόγω της επιμονής του και της περιέργειας μου φυσικά, με συμβουλευόταν ευθύς εξαρχής λες και εγώ ήμουν ο φωστήρας της αστρολογίας.

Αλλά εγώ αισθανόμουν ότι δεν ήμουν. Δεν αισθάνομαι καν ακόμα τώρα. Ας μην γελιόμαστε. Η αστρολογία είναι σχολείο μίας ολόκληρης ζωής! Κοντολογίς πήρα σβάρνα όλους τους τότε διακεκριμένους αστρολόγους για να μάθω ποια άτυχη μοίρα με έριξε – και δη τόσο καταλυτικά – στα δίχτυα της αστρολογίας. Αλλά και το τι τελικά μου επεφύλασσε η μοίρα που μέχρι εκείνη την στιγμή με είχε στείλει στα τάρταρα. Και τι τάρταρα!

Όλα τα άκουσα. Π.χ. να γίνω μετρέσα ενός πλούσιου και να ζήσω ζωή χαρισάμενη, να ασχοληθώ πουλώντας φιστίκια –χάριν αστείου το λέω βέβαια – και δεν μπορώ να σου πω πόσα μα πόσα άλλα σαχλά και φυσικά εκτός αστρολογικής ουσίας τραγελαφικά άκουσα! Τα έχασα. Επεσα ακόμα πιο βαθιά στο τέλμα όπου έτσι ή αλλιώς σε τόσο νεαρή ηλικία είχα ήδη φτάσει.

Κανείς ποτέ από τους τότε αλλά και μέχρι σήμερα φυσικά διακεκριμένους και επιφανείς αστρολόγους – κάποιοι είχαν ήδη ανοίξει και σχολή - δεν μου είπε ποτέ τίποτε που να συνάδει είτε με την ζωή μου, είτε όμως με το γενέθλιο ωροσκόπιο μου. Λύσσαξα.

Μου έμενε μόνον ένα πράγμα. Η να παραδεχτώ ότι έπρεπε εν τέλει να γίνω πόρνη και να ζήσω ζωή χαρισάμενη, ή να μάθω γιατί η αστρολογία δεν είχε καμία μα καμία επιρροή επάνω μου.

Σκληραγωγήθηκα με αυτήν, και μέσα σε αυτήν. Έμαθα λοιπόν – και είμαι υπέρμαχος αυτής της αντίληψης – πως εάν δεν έχεις δια ζώσης και δια λόγου ζήσει κάθε όψη, κάθε εκδοχή κάθε έκφανση της αστρολογίας, αν δεν έχεις εσύ ο ίδιος κάνει την θεωρία της αστρολογίας πράξη – ποτέ δεν φτάνεις στα βάθη της και στις αλήθειες της.

Προς Θεού ας μην παρεξηγηθώ από εσάς τους νεότερους οι περισσότεροι εκ των οποίων μιας έτσι και αλλιώς έχετε άλλα μυαλά, άλλο σεβασμό, άλλες ευκαιρίες, άλλες δυνατότητες από ότι εμείς εκείνη την εποχή, ότι θέλω να μειώσω τις προσπάθειες σας. Αντίθετα σας θαυμάζω και σας χαίρομαι.

Όμως εγώ για να μάθω αστρολογία, πήγα οικειοθελώς σε νοσοκομεία, σε νηπιαγωγεία, σε γηροκομεία, σε δικαστήρια, σε δολοφονίες, σε οικτρά ατυχήματα, σε ναυάγια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου.

Μίλησα με κάθε έναν από όλους αυτούς τους ανθρώπους για οποιοδήποτε θέμα ή να το πώς πιο σωστά πλανητικό σχηματισμός διερευνούσα σε κάθε περίσταση. Π.χ. ατυχήματα Αρη και οι όψεις του, π.χ. δολοφονία Ποσειδώνα /Πλούτωνα, τρελό και παθιασμένο έρωτα Αρη/Αφροδίτης/Πλούτωνα, χηρεία, ορφάνια κ.ο.κ.

Κρόνος, ¶ρης Αφροδίτη, αλλά ιδίως Πλούτωνα – υπόψη, υπήρξα επίσης για χρόνια μεταφράστρια καρκινοπαθών στην Γερμανία – με μία μόνο σκέψη. Ζήσε το. Γίνε ένα με αυτούς. Βίωσε το. Πόνεσε μαζί τους. Πάρε τον πόνο τους και μοιράσου το δικό σου. Ακουσε τους προσεχτικά. Απλωσε τους το χέρι σου…………..κ.λ.π.

Έζησα τον έρωτα μέσα από όλες του τις εκφάνσεις επίσης. ¶λλο τεράστιο κεφάλαιο και αυτό. Θα μιλήσω περί τούτου εν ευθέτω χρόνο.

Εν κατακλείδι. Ναι αναφέρθηκα σε προσωπικά μου βιώματα ίσα –ίσα για να τονίσω ότι ναι θες δεν θες ο Πλούτωνας είναι ο καταλύτης αλλά και ο ΓΙΑΤΡΟΣ! Όπως θα διαπιστώσετε μετά την ολοκλήρωση του άρθρου αυτού.

Οντως καλή μας φίλη Κάτια, όπως πολύ σωστά επίσης είπες. Ο Πλούτωνας συντελεί στο να γίνει κανείς πιο ανθρώπινος άνθρωπος. Πέρα από Αρη, Κρόνο, Δία ή ότι άλλο, είναι ο μόνος που σε κάνει να πονάς φρικτά αλλά και ο μόνος που σου δίνει την δύναμη, την θέληση, την δόξα και το χάρισμα να ενώσεις τον λόγο σου με τον κόσμο και να του πεις. Να αποφανθείς για τα αστρολογικά του καλά αφού πρώτα όμως έχει κατατάξει κατάλληλα τα άσχημα. Γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνεις και καταλαβαίνει ο ενδιαφερόμενος.

Κοίτα κουβαλάς αυτά και αυτά τα άσχημα αλλά να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα αποζημιωθείς. Όχι δεν είμαι μαζόχα. Η μάλλον ας πούμε ότι είμαι. Όχι ας πούμε σίγουρα είμαι. Μόνον κάποιος που πάσχει από μαζοχισμό τρέφει τόσο σεβασμό απέναντι στην αστρολογία – και στον εαυτό του ώστε να μην επιθυμεί ως τιμή και δόξα του να γίνει μετρέσα κάποιου - ώστε να τρέχει σε τόσα και τόσα «κατώγια» χωρίς κανένα οικονομικό όφελος μάλιστα, για να μάθει αστρολογία.

Αλλά Κάτια μου έχεις δεις εσύ ή κάποιος άλλος –επί τη ευκαιρία να το πω και αυτό για κάποιους που διατείνονται ότι τα γραφόμενα μου είναι εκμηδενιστικά – το υπέροχο τετράγωνο του Πλούτωνα Δία της Ελλάδας;

Μήπως κάποιος από αυτούς που μιλάνε περί «εκμηδενισμού» διάβηκαν τα δύσβατα μονοπάτια της Πάργας ή των Ιωαννίνων, της Αμφιλοχίας, του Αγρινίου, της Πελλοπονήσου να δει εκείνα τα παιδικά ματάκια κατακρεουργημένα από την φτώχεια, την πείνα, το σκοτάδι, και τους λύκους να τριγυρνάνε γύρω –γύρω ;

Εχει ακούσει μήπως κανείς από όλους εσάς το τι εστί να έχει βομβαρδιστεί το σπίτι σου, να είσαι ξυπόλυτος και ως παιδί αντί να παίξεις να σε στέλνει η μάνα σου εσένα και τα αδέλφια σου να συλλέξεις νάρκες, βόμβες και όλα αυτά τα υπέροχα κατάλοιπα του πολέμου;

Εχει ακούσει κανείς ιστορίες του πως για παράδειγμα την εβγαζαν οι μανάδες στα κατώγια του φρουρίου της Κέρκυρας –γενέτειρα μου – βυζαίνοντας τα παιδιά τους μέσα στο χειμώνα κυριολεκτικά γυμνές, και κοιμώμενοι στα απόβλητα και τα νερά, χωρίς τροφή και νερό;

Ομως ως εδώ χρονιάρα μέρα που είναι. Να μην σας την χαλάσω και άλλο την διάθεση.

Η ουσία είναι εκεί όπου όπως πολύ σωστά είπες - Ας γυρίσουμε όμως το νόμισμα και από την άλλη του πλευρά. Επειδή η Σελήνη και ο Πλούτωνας έχει να κάνει με το βαθύτερο κομμάτι της ανθρώπινης ψυχικής ζωής, οι άνθρωποι που έχουμε αυτό το βαρύ φορτίο ως γενέθλια « προίκα» τους , έχουν μια βαθιά και ουσιαστική επαφή με τα δομικά υλικά της ψυχοσύνθεσης. Η ικανότητα της ενσυναίσθησης προικίζει το άτομο με μια χρήσιμη διεισδυτικότητα στις ψυχές των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή και μπορεί να λειτουργήσει μεταλλαχτικά και θεραπευτικά, τόσο για τους άλλους, όσο και για τον εαυτό του.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή θεωρείτε η όψη του χαρισματικού ψυχοθεραπευτή . Η εξοικείωση με τον αρχετυπικό φόβο της απώλειας και της επιβίωσης με την ουσιαστική και μεταφορική της έννοια.

Σε κάποιον άλλον φίλο μας αναγνώστη έγραψα ότι είμαι πανευτυχής που έφτασα ψηλά. Πάρα πολύ ψηλά! Αλλοίμονο εάν κανείς από εσάς νόμιζε ότι πνίγομαι στα πλούτη – τα έζησα και αυτά μέχρι το μεδούλι είναι η αλήθεια – ή ότι σήμερα ζω ως άλλη προύχοντας. Τίποτε από όλα αυτά.

Είμαι όμως πολύ ψηλά μόνο και μόνο για ένα λόγο. Εμαθα –λόγω αυτού του Πλούτωνα –πέρα από το να κλαίω πολύ πικρά για όσα κατά καιρούς ακόμα μέχρι σήμερα μου συμβαίνουν, αλλά και να έχω ένα ξεχωριστό προνόμιο. Να κατανοώ, να συγχωρώ, και να μαθαίνω την ζωή από τα έξω προς τα μέσα της …………….τάδε εστί Πλούτωνας.

Κλείνοντας λοιπόν να προσθέσω ότι εγώ ναι μεν δεν έγινα μετρέσα κανενός –αλλά ευτυχώς για εμένα έγινα ο δικός σας άνθρωπος του δικού σας πόνου, της δικής σας αγωνίας, των δικών σας προβληματισμών, των αγωνιών και των διλημμάτων σας.

Αυτό από μόνο του με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμη ακόμα και όταν λέω τα σύκα –σύκα την σκάφη –σκάφη.

Όλα λοιπόν όσα προανέφερα οδηγούν σε ένα ουσιαστικό κατά την άποψη μου συμπέρασμα.

Χειρούργος χωρίς νυστέρι δεν γίνεται. Πόλεμος χωρίς συνθήκες ειρήνης δεν υπάρχει. Παιδιά πληγωμένα και λαβωμένα από κακουχίες και τραγικά γεγονότα δεν γίνονται τρανοί και χρήσιμοι επιστήμονες και τόσα και τόσα ακόμα…………….

Και για να ακριβολογήσω, αστρολόγος που δεν κοιμήθηκε λαθραία σε αμπάρια, που περπάτησε στην ξενιτιά χωρίς χρήματα, επίσημα χαρτιά, χωρίς σπίτι, χωρίς πατρίδα, μάνα και αδέλφια, που δεν μπήκε σε μεγάλα, τρανά και πλούσια σαλόνια, που τέλος πάντων δεν έζησε κυριολεκτικά το πεζοδρόμιο της ζωής τόσο σκληρά όσο συνέβη σε εμένα, ξέρει και την ζωή μα και κάθε πλανήτη από μέσα και από έξω.

Ας μην είμαστε ουτοπιστές. Ούτε εσείς ούτε εγώ. Η αστρολογία έχει μόνο ένα νόημα. Να καταλάβουμε το ΓΙΑΤΙ. Όταν όντως το έχεις καταλάβει, τότε δοξάζεις τον Ουράνιο ποιητή που σου έδωσε την χάρη, την δύναμη, την πεμπτουσία εκείνη να αγαπήσεις τον πόνο και να καταλάβεις πως ο πόνος σε μεστώνει, σε κάνει κυρίαρχο, δυνατό, αυτάρκη, αυτοκυρίαρχο-συγκιρίαρχο του πόνου σου, αυτόνομο, κοινώς αφέντη του εαυτού σου.

Εκτός και αν κάτσεις εκεί και απλώς κλαις την μοίρα σου.

Πάντως σε ευχαριστώ Κάτια μου που μου έδωσες το ερέθισμα –αν και σε μία απολύτως ευτυχή στιγμή της ζωής μου λόγω της αφίξεως του γιού από Γερμανία – να μιλήσω για τα άσχημα, αλλά καταλήγοντας να πω επίσης πως αν κάτι με κάνει υπερήφανη –παρά τον καταραμένο Πλούτωνα μου – είναι πως αν και έζησα τον 3ο γερμανικό ψυχολογικό πόλεμο – απόκτησα τρία παιδιά, πιο Ελληνάρες και από τους ίδιους τους Ελληνες!

Αν αυτό δεν είναι δόξα ενός Πλούτωνα στο ζώδιο του Λέοντα στον 5ο οίκο, τότε τι να είναι ;

Φιλικά,

Χρυσάνθη

YG. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΝΤΕΛΑΛΗΣ..............ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΟΥ............ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

7. Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Να λοιπόν ένα αδιάσειστο παράδειγμα αγαπητή μου Δήμητρα,

¶ρα να υποθέσω ότι από την άλλη η σύνοδος Πλούτωνα/Ερμή σας κάνει όψη εξαγώνου με τον καλόβολο και δόξα το σοφό πλάστη του Ουράνιου δημιουργού, υπέροχο Ποσειδώνα στον 5ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σας ώστε όχι μόνο να τονίζει ευχάριστα, - τι λέω η χαζή, εξαιρετικά - τον νου και την σκέψη σας, αλλά και ο έρωτας – σε όλες του τις εκφάνσεις - να είναι το μέσο εξολόθρευσης του πρώτου.

Έρωτας με Ε κεφάλαιο! Έρωτας για την ζωή, για την χαρά, για τα παιδιά, για την τέχνη, για την καλλιτεχνία, μα πάνω από όλα για την γλυπτική!

Γιατί; Μα είναι απλό. Ο έχων Πλούτωνα σε μία τόσο εξέχουσα και προνομιούχα σχέση, είναι ο Φειδίας της ίδιας της του της ζωής.

Την σμιλεύει αργά –αργά, λίγο –λίγο, και κάθε χάραγμα, κάθε μορφή οδηγεί στο τέλειο καλλιτέχνημα.

Ξέρετε αγαπητή μου Δήμητρα, διαβάζοντας όσα όμορφα μας γράψατε τι σκέφτηκα;

Να και ένας άνθρωπος με πλήρη αυτογνωσία. Ένας που τολμά, που ενώ ξέρει ότι δίπλα του γκρεμίζεται ο φούρνος, εκείνος εξακολουθεί να ετοιμάζει το ζυμάρι……….χα, χα, και τι ζυμάρι.

Είμαι βέβαιη ότι αγαπάτε τα παιδιά, είμαι βέβαιη ότι το δικό σας χαμόγελο προς αυτά δεν δικαιώνει απλώς τον Πλούτωνα σας, αλλά και την πολυπόθητη ηλιαχτίδα στις ψυχές τους που μόνο εμείς οι «άστεγοι» από αγάπη και τρυφερότητα μπορούμε να νιώσουμε το φως της και να ευχαριστήσουμε το σύμπαν πως ότι δεν πήραμε εμείς, θα μπορέσουν να ζήσουν άλλοι άγνωστοι μας. .

¶λλωστε αυτό είναι και ένα από τα νοήματα του Πλούτωνα. Να έχει οδηγηθεί κανείς σε τόση αυτογνωσία ώστε το να εύχεσαι το καλό των άλλων αναπληρώνει ευχάριστα τα ατομικά του κενά.

Η μήπως κάνω λάθος;

Φιλικά,

Χ.Σ.

:clapping:ο αγαπημένος μου με την δύσκολη όψη Σελήνης/Πλούτωνα είναι γλύπτης!!!!!
    για άλλον λόγο το γράψατε αλλά πολύ μου άρεσε η σύμπτωση!!!!!Perfect
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Κα Σπίγγου σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας ειλικρινά μου δώσατε αισιοδοξία και δύναμη.Περιμένω τη συνέχεια του αρθρου σας.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αγαπητό μας μέλος VOIX,

Προσπάθησα ηδη από χθες να σας στείλω μίαν απάντηση, αλλά ως φαίνεται με τα κουμπιά δεν τα πάω και τόσο καλά. Αν και δεν είμαι ειδική σε θέματα παιδιών ώστε να μπορώ να αποφανθώ σε επιστημονικό επίπεδο τουλάχιστον, ωστόσο ως αστρολόγος και πάντα υπό το πνεύμα το πώς διάκεινται οι εκάστοτε πλανήτες στο ωροσκόπιο του παιδιού σας θα σας πω τα εξής.

Ηδη στα δύο επόμενα άρθρα αναφέρομαι στο τι χρειάζεται ειδικότερα ένα άτομο με όψεις Σελήνης –Πλούτωνα.

Ειδικότερα όμως για το προσωπικό σας ερώτημα πρέπει καταφανώς να σας επισημάνω πως άλλος λίγο άλλος περισσότερο, πολύ όλοι οι άνθρωποι αργά ή γρήγορα βάλλονται από τον Πλούτωνα.

Αυτό σημαίνει πως ότι και όποιο να είναι το φορτίο κάποιου θα χρειαστεί να το σηκώσει έτσι και αλλιώς.

Εσείς όμως ως μητέρα εκείνο που εκ του απολύτου ασφαλούς μπορείτε ήδη από την επαύριον να κάνετε είναι να δείξετε πολύ τρυφερότητα, χάδια πολλά χάδια, -όχι όμως ανοχή και ανεκτικότητα που είναι λάθος – και πάρα πολύ αγάπη, στο παιδί σας.

Να του αφήσετε το χώρο του, και να σεβαστείτε την προσωπικότητα του. Να αγαπήσετε και κυρίως να εκτιμήσετε την οντότητα του ως κάτι σπουδαίο, ιδιαίτερο, πολύτιμο και σημαντικό και για εσάς – κάποιο κάρμα επιλύετε οι δυο σας άλλως δεν θα είχε επιλέξει εσάς για να γεννηθεί – και για εκείνο.

Να αφουγκραστείτε προσεχτικά και να παρατηρήσετε τις όποιες αντιδράσεις του, ακόμα και εκείνες που ίσως εσάς φαντάζουν χαζές, παιδιάστικες.
    Να ξέρετε πως κάθε παιδί ήδη από τα σπάργανα εκδηλώνει την προσωπικότητα του –εμείς δεν ξέρουμε και δυστυχώς δεν μας διδάσκει κανείς – το πώς να διακρίνουμε τα σημάδια των μικρών μωρών.

Πάνω από όλα όμως και πρώτα από όλα να σκέφτεστε θετικά και να είστε ευγνώμων που τουλάχιστον εσείς ανήκετε σε μία γενιά που πέρα από την αστρολογία έχετε πάρα πολλά άλλα βοηθήματα.

Σύντομα –πόσο σύντομα όμως μην με ρωτήσετε δεν ξέρω να σας πω – σας ετοιμάζω μία έκπληξη.

Μία έκπληξη η οποία θα σταθεί αρωγός και για εσάς που είστε μητέρα, αλλά και για οποιονδήποτε πραγματικά θέλει να φτάσει στα άδυτα εκείνα που κανείς μέχρι τώρα δεν μας έμαθε το πώς να φτάνουμε εκεί.

Κατά τα άλλα εάν και σε ότι θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμη, απλώς ρωτήστε με.

Φιλικά,
    Χ.Σ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Με ή χωρίς ερωτήσεις φίλε μας doukas, σημασία έχει να εμπλουτίζει και τις γνώσεις του και να οπλίζεται με περισσότερες εμπειρίες. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,

Φιλικά,
    Χ,Σ.

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread