- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
Thread: Κρόνος στον 7ο γενέθλιο οίκο
-
18-10-2011, 12:09 AM #21
[QUOTE=ktisila;134788]Στην περιπτωση της Μαριας μιλαμε για δυσκολη θεση του κυβερνητη του 7 [κρονος στον καρκινο] που ταυτοχρονα δεχεται δυσκολες οψεις.
Στην περίπτωση αυτή, ο Κρόνος της Μαρίας εχει τριγωνο με τον Ηλιο της, αρα μιλάμε για καταστάσεις με το ανδρικό φύλο, οι οποίες δεν θεωρούνται δυσεπίλυτες.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-10-2011, 12:41 AM #22
Και φυσικά ν'αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας,δεν είναι ο Κρόνος το θέμα,αλλά οι λάθος επιλογές γενικά.Οι δικές μου ήταν πάντα λάθος,γιατί στηρίζονταν σε υπερβολικά συναισθήματα.Οπότε πάλι παίζει όλο το γενέθλιο ρόλο και με τρελαίνει που τελικά,όπως κι αν γυρίσουν όλα,η γενέθλια υπόσχεση επιβεβαιώνεται.
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
18-10-2011, 01:08 AM #23
Σχετικα με τον κυβερνητη του 7ου λοιπον, σας παραθετω οτι ο ερμης στον ζυγο (κυβερνητης του δικου μου 7ου), βρισκεται στον 10ο και κανει ενα πολυ ακριβες τριγωνο με τον κρονο στον υδροχοο, που βρισκεται στον 2ο.
Θα μπορουσε να δινει μακροβιοτητα σ εναν γαμο. Ελα μου ομως που ο ηλιος εχει την γνωστη συνοδο με τον πλουτωνα (ακριβεστατη, να μην ξαναλεω τα ιδια) και εδωσε προβληματα, που εφεραν και το διαζυγιο.
Τωρα βεβαια ειναι και το ωροσκοπιο του αλλου, που οδηγουσε επισης σε διαζυγιο.
Η γενεθλια υποσχεση? Αμετρητες προσπαθειες επανασυνδεσης μεχρι και πολυ τελευταια.
Το στορυ κραταει 23 χρονια. Ετσι απλα για να επιβεβαιωνεται η γενεθλια υποσχεση, διαρκει
μια ευγενικη φιλικη σχεση τοσα χρονια, ανεξαρτητα απο οσα εχουν συμβει στην ζωη του καθ ενος ξεχωριστα.
Τωρα πια χαμογελαω. Στο παρελθον νευριαζα.
-
16-11-2011, 12:43 PM #24
Εγώ πάντως που έχω τον Κρονο στον Λέοντα και 7ο οίκο δυσκολεύομαι αρκετά στις διαπροσωπικές σχέσεις, λέτε να ευθύνεται αυτη η θέση? Δύσκολα προκύπτουν νέες γνωριμίες και αν προκύψουν δεν κράτανε πολύ
-
16-11-2011, 04:17 PM #25
Για το δεύτερο που λες για κοίτα που είναι η ακμή του 5ου, αν έχει μέσα πλανήτες και τι όψεις κάνει ο κυβερνήτης του και παμε μετά στον 7ο :-)
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.