- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 43
Thread: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
-
07-09-2010, 04:00 PM #21
Re: Αρης και ηλιος σε συναστρια!!
Προτιμώ να πιστεύω πως αν είναι πραγματικά η αδελφή ψυχή σου θα το καταλάβεις!!!
Και cOOKIE μου!!
Το σύμπαν έχει συνομοτήσει και για αυτή τη "διαβολική" συμπτωση!! :nuts:
-
07-09-2010, 04:01 PM #22
-
07-09-2010, 04:02 PM #23
Αφου δεν την έχω γνωρίσει ακόμα!!
Φοβάμαι το τι θα γίνει όταν τη γνωρίσω.....:bigsmile::embarrest
-
07-09-2010, 04:14 PM #24
ααααααα με προσέχεις!!... πιο πολύ από ότι εγώ...!!! μιλάς κυριολεκτικά για το πότε (χρονικό) και συμφωνώ απολύτως, αλλά εγώ μιλούσα για το ποιός χαρακτήρας θα μου τραβήξει τη προσοχή (βλέπεις ζευγάρια που δεν έχουν και τις τρελές όψεις μεταξύ τους για παράδειγμα, αλλά υπάρχει έλξη).... τώρα δηλ εσύ λες ότι όποιος συμβατός βρεθεί τη στιγμή που εγώ τρώω τα βέλη, θα την πατήσω??? ενδιαφέρον.... αν θες μπορείς να ανοίξεις καινούριο ποστ για το πότε είναι πιθανό αυτό..!!!!!
Ναι βέβαια (για Δ.Κ) γιατί μόνο για έναν τοξότη ένα τέτοιο θέμα θα ήταν υψίστης προτεραιότητας!!! Σορρυ Νάσο μου!
Και σόρρυ για το fftopic: .... αλλά ο ¶ρης του ποστ μας ξεσήκωσε τον Ήλιο....
-
07-09-2010, 08:52 PM #25
:toung: .......Αν φέρνει καβγαδάκια το τετράγωνο....:embarrest η Αντίθεση...:nuts: Ηλιου της γυναίκας με τον Αρη του συντρόφου της....:nuts:......τι φέρνει??????
.........:nuts::nuts: Αντιθέσεων συνέχεια...... για να μην πλήττουμε κιόλας βρε παιδιά.....
Αντιμέτωπίστε το με χαμόγελο γιατί τώρα ξέρεις......εκ των προτέρων.....:toung: οτι και να πεί ,όπως και να συμπεριφερθεί ο άλλος το ταίρι του θα είναι ......αντίθετο......:toung: οπότε δεν ανησυχείς πια..........Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
07-09-2010, 09:18 PM #26
Την ένταση γενικά δεν την αποφεύγεις με αυτήν την όψη, που όμως μπορεί να διοχετευτεί κάπου (στο κρεβάτι πχ) δημιουργικά και επειδή η αντίθεση μπορεί να λειτουργήσει ως αλληλοσυμπλήρωση, νομίζω τα θετικά για δραστηριοποιήση και θέματα στόχων που αναφέρθηκαν πιο πάνω ισχύουν. Σίγουρα παρατηρείται μια διαφορά στον τρόπο που ενεργούν και οι δύο, αλλά αυτό μπορεί κιόλας να μας γοητεύσει.. (προσωπική εμπειρία) και να γίνει πηγή έλξης.
-
07-09-2010, 09:24 PM #27
Καλή όψη τη βλέπω εγώ, αν έχεις και ανθεκτικό κρεβάτι, μια χαρά θα τα πάτε :bigsmile:
-
07-09-2010, 09:26 PM #28
-
07-09-2010, 10:41 PM #29
Αφού μπήκαν κι άλλα ζώδια στην συζήτηση εκτός απ' τους Τοξότες (γεια σου Δεσποινάρα μου!!) ας θέσω κι εγώ δυο σημεία:
1. Η αντίθεση Σελήνης/Αφροδίτης από μόνη της ως όψη είναι πολύ θετική σε συναστρία
2. Το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε σε μια συναστρία (ως διαδικασία) είναι τις όψεις μεταξύ των δύο ωροσκοπίων. Αν μείνουμε στις όψεις χάνουμε την ουσία της σχέσης. Μπορεί να δούμε τέλεια συναστρία από πλευράς όψεων και η σχέση να μην δέσει και να δούμε δυο άτομα χωρίς όψεις στην συναστρία τους και να έχουν μια πολύ δυνατή σχέση.
-
07-09-2010, 11:37 PM #30
Ναι.... Αλλα Κοραλλία μου οι οικοι δεν είναι που έχουν σημαντικό ρόλο..... Για να πετύχει κάτι..... Σε αυτή την περίπτωση μία σχέση....? Και νομίζω πως θέλει να έχει και κάτι αλλό για να δουλέψει η αφροδίτη-Σελήνη... Κάτι που να κάνει και αυτόν με την αφροδίτη να έλκεται στον άλλο....!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.