- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
06-10-2007, 04:15 PM #21
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες
Μου την σκοτώνεις....
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-10-2007, 04:21 PM #22
σε ένα βιβλίο διαβασα κάποτε ο ιχθ΄θς ειναι <<το ρετάλι του ζωδιακού κύκλου>>νομίζω ότι αν κάποιος σε βλάψει και είναι αλφα ζώδιο είσαι προκαταλυμένος είχα κάποτε μια άσχημη γνωριμίας με αιγόκερο όσοι μου έλεγαν ότι είναι αιγόκερος τους αντιπαθούσα αλλά ενας άλλος αιγόκερος μου έμαθε ότι υπάρχουν και οι εξερέσεις
-
06-10-2007, 04:23 PM #23
:bigsmile:
Είμαστε ΤΟΟΟΟΟΣΟ καλοί, που δεν κρατάω καμία κακία Λευκη. Εξάλλου, σε έχω συμπαθήσει πολύ απο τα πρώτα post (φοβού)
Τώρα... τι άλλο να πω... οι προσωπικές πληγές από ένα ζώδιο είναι γεγονός πως είθισται να μεταβιβάζονται σε όλους τους εκπροσώπους (το φοβού που λέγαμε... :toung
Και ευτυχώς, δεν έχω Αρη στους Ιχθύς
Οσο για τα Καρκινάκια θα τα περιλάβουμε εν καιρώ ... :nuts:
Ωχχχχ κάτι ένιωσα δίπλα μου. Να ναι άραγε σκεπτομορφή με πονηρές προθέσεις ScP ? :suspiciou
Αργοναύτηηηηηη έσω έτοιμος
-
06-10-2007, 04:32 PM #24
Ο μπαμπας μου ειναι ιχθυς με αρη στους ιχθυς και ωροσκοπο καρκινο (και σεληνη στον καρκινο νομιζω), ειναι καλοι ανθρωποι, δε θα πειραξουν ποτε κανεναν, αλλα ειναι πολυ στο κοσμο τους, δεν ειναι πολυ κοινωνικοι, ειναι κυκλοθυμικοι, κλεστοι αλλα εχουν ξεσπασματα καμμια φορα και οταν δεν πρεπει, και ξεροκεφαλοι, οταν ειναι στα κεφια τους εχουν και πολυ πλακα. και μεις τα τραβαμε..... Γυναικες γνωρισα τρεις, η μια ηταν το λιγοτερο για μπατσες, η μια ηταν πολυ στον κοσμο της, και η αλλη πολυ στην τρελα της, τωρα πολυ προσφατα μπηκε στη παρεα ενας ιχθυς μια χαρα παιδι φαινεται αλλα οτι εχει κι αυτος κατι τι που σε προβληματιζει το χει, ΑΥΤΑ
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-10-2007, 04:34 PM #25
Δεν μου'στειλες την επιταγή όμως :bigsmile::bigsmile: (φτιάξανε και τα smiles). Συνεχίζω λοιπόν. Οι Ιχθείς ; Υπέροχοι , θεικοί, οι γυναίκες είναι σαν γοργόνες που αναδύονται από τη θάλασσα, οι άντρες είναι καταραμένοι ποιητές. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι τα μάτια τους που είναι πολλές φορές σαν θάλασσες, και μπορεί να σε παρασύρουν να κάνεις επικίνδυνα μακροβούτια. Θα ανακαλύψεις έναν μεγάλο και παράξενο μυστικό κόσμο γεμάτο από μύθους, πλάσματα της φαντασίας, νεράιδες και ξωτικά. Μπορεί να είναι κάπως τρομακτικά κάποιες στιγμές εκεί βαθειά μέσα στον αλλόκοτο κόσμο τους, αλλά θα σε γοητεύσουν πάντα οι χαμένες πατρίδες των Ιχθύων, οι χαμένες Ατλαντίδες. Με λίγα λόγια οι Ιχθείς είναι :
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΡΑ ! :bigsmile::bigsmile:
-
06-10-2007, 04:35 PM #26
Νάτο!:blink:Επίκληση στο συναίσθημα!:blink:Επιβεβαιώνο μαι!:toung::toung:
Δεν θα το χαρακτήριζα πληγές,υπό την έννοια ότι αποδίδουμε συνήθως αυτό το χαρακτηρισμό σε άτομα του αντίθετου φύλου από μας.Με άντρα ιχθύ (όσο και να έχω πει αρκετές φορές πως θαυμάζω το παρουσιαστικό τους)δεν έχω μπλέξει και δεν έχω πληγωθεί απ αυτόν.Απλά έχω ακούσει αρκετά περιστατικά και προτού προλάβει να με πάρει κι εμένα η μπάλα,απλώς προστατεύομαι!:toung:Στο κάτω κάτω ,για κάποιον που ξέρει αστρολογία,η αλήθεια είναι ότι δίνετε αφορμές "αυτοπροστασίας"...:toung:
Τα καρκινάκια ναι,να τα περιλάβουμε :nuts: αν και νομίζω το έχουμε ξανακάνει:toung:
Η σκεπτομορφή δεν ξέρω τι είναι
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
06-10-2007, 04:39 PM #27
Εμ,γι αυτό υπάρχουν τα δίπολα.Αλλοίμονο άμα δεν τους αγαπούσανε ούτε οι Παρθένοι:toung:
(Και έχω παρατηρήσει ότι μάλλον οι παρθένοι τραβάνε πιο πολύ ζόρι με τους ιχθείς παρά οι ιχθείς με τους παρθένους...Τι να πω...ακόμα και να ερωτευτούν βαριούνται μου φαίνεται...:toung::toung
Friary ΕΥΤΥΧΩΣ να λες για τον άρη...:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
06-10-2007, 04:41 PM #28
Αμαν μ αυτον τον αρη στους ιχθυς μου θιγεις το μπαμπα μου!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-10-2007, 04:42 PM #29
Μωρέ την τσιφουτιά των Παρθένων λέω να παραλάβουμε πρώτα. Καλός λόγος και ... τάληρο?
Τουλάχιστον τον κακό τον διαθέτεις δωρεάν ή κι εκει ζητάς το κατι τις σου :blink:
:sick: Με στεναχωρείτε τα Παρθενάκια. Γίνετε λίγο large...
(Για να μάθεις να λες καλό λόγο σε Ιχθύ )
εεεεε αφού τα έχουμε απέραντα σαν τη θάλασσα, τα προωθούμε κατα κύματα :bigsmile:
Η σκεπτομορφή δεν ξέρω τι είναι
Λευκηηηηηηή, τόσος κόπος πάει χαμένος, θα σας μαλώσω, δεν διαβάζετε τα θέματα του site :toung:
-
06-10-2007, 04:43 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.