- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 36
Thread: Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;
-
07-02-2011, 02:44 AM #21
Re: Με θυμάται ακόμη ή με ξέχασε;
Τινα μου εγκαταλειπω προς το παρον.
Ευχαριστω για τις επισημανσεις.
-
07-02-2011, 03:02 AM #22
Και ξαναγυρισα, γιατι θα το σκεφτομαι συνεχεια.
Γραφω την τελευταια σκεψη.
Επομενως ο αρης ως κυβερνητης του δια και ο κρονος ως κυβερνητης της αφροδιτης σχηματιζουν τριγωνο.
Η σεληνη τωρα ειναι το προβλημα μου που δεν κανει οψη και με τους δυο.
Ελπιζω να ειμαι σε καλο δρομο.
-
07-02-2011, 10:57 AM #23
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Έφη ο ¶ρης πράγματι θα πιάσει με τρίγωνο με τον Κρόνο (κυβερνήτης και των δυο, μην το ξεχνάτε). Ο ¶ρης στον χάρτη κυβερνά τον 11ο οίκο και τον 4ο, την τελική έκβαση δηλαδή.
Ομως είναι περιττό να κοιτάξουμε την τελική έκβαση διότι η απάντηση φαίνεται από τους σημαιοδότες.
Όσο για την Σελήνη, μην σε προβληματίζει καθόλου, αν το ψάξετε λίγο θα δειτε ότι σχετίζεται και με τους δυο κυβερνήτες ή καλύτερα και με τους τρεις.
Υγ Περιγράψτε τους κυβερνήτες, τι μπορεί να δηλώνουν ο Δίας και ο Κρόνος για την κοπέλα και τι η Αφροδίτη κι η Σελήνη (εννοείται στα ζώδια που βρίσκονται) για τον άντρα.
Παιδιά είναι ένα πολύ εύκολο ωριαίο αρκεί να πάρετε τα στοιχεία ένα ένα κι από την αρχή
-
07-02-2011, 11:32 AM #24
liontarini, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται σε καλή θέση πράγματι. Βρίσκεται στο ζώδιο της κοπέλας (ενδιαφέρον για εκείνη το οποίο δεν μπορεί να εκδηλωθεί εξαιτίας περιορισμών, χωρισμός κτλ. ), Από οίκο βρίσκεται στην πτώση του ¶ρη του κυβερνήτη του 4ου, στην αδυναμίας της Σελήνης (έχει θέμα ο ίδιος, αδυνατεί να δείξει τα αισθήματά του) και τέλος στην πτώση του Δία (έχει εισπράξει τον κακό της εαυτό, δεν έδειξε το ενδιαφέρον που εκείνος θα ήθελε).
Αυτός όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει σταθερά αισθήματα, ο Αιγόκερως είναι παρορμητικό ζώδιο επίσης και ο 1ος οίκος και φυσικά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο η Αφροδίτη μόνο για αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να μιλήσει. Αυτό θα ίσχυε αν η Αφροδίτη βρισκόταν στον 5ο οίκο, δηλαδή στον 1ο δικό του.
Εδώ είναι στης κοπέλας και δείχνει το ενδιαφέρον του για εκείνη.
Είναι αρκετά ανασφαλής, νιώθει απόρριψη κι είναι τόσο αποστασιοποιημένος όσο κι εκείνη που έχει ανάλογα αισθήματα μιας και ο Αιγόκερως είναι δικός της ζώδιο.
Τελειώνοντας, η πλανητική ώρα δεν είναι συμβατή με τον ωροσκόπο (Τοξότη) είναι όμως συμβατός με τον κυβερνήτη της κοπέλας, Κρόνιο άτομο θέτει ερώτημα ώρα Κρόνου.
-
07-02-2011, 11:42 AM #25
Παραείναι τεχνική και πολύπλοκη η ωριαία! Ωστόσο, η δική μου απορία είναι πότε σταματάμε και μπορούμε με ακρίβεια- όσο το δυνατόν- να πούμε ναι ή όχι, και πότε πρέπει να συνεχίσουμε την μελέτη του χάρτη, φθάνοντας μέχρι και την έρευνα 4ου, που εδώ, σύμφωνα με τα προηγούμενα "θα μας βόλευε". Από τη μια αυστηροί κανόνες, που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, και από την άλλη δεχόμαστε τη " δυναμικότητα" ενός χάρτη στο σύνολό του!
-
07-02-2011, 11:52 AM #26
Nομιζω οτι η Τινα τελικα αυτο εννοει.
Δεν χρειαζεται να παμε καν στον 4ο.
Μας ειπε σε αλλο ποστ οτι η λυση φαινεται μονο με τους κυβερνητες.
Τινα μου πανω σ αυτο, αφου η ερωτηση οπως μας θυμισες, ειναι μονο αν την θυμαται ακομη, δεν ειναι αρκετο οτι οι δυο βασικοι δεικτες κανουν οψη, εστω και τετραγωνο?
-
07-02-2011, 11:58 AM #27
Γιατί να είναι όμως μόνο αυτό αρκετό; Έχω δει ωριαίο χώρις όψη σημειοδοτών, δυνάμεις κλπ, αλλά όντως, ο 4ος επειδή είχε κυβερνήτη τον σημειοδότη του 1ου παραλειτούργησε καλά! Γι'άυτό πιστεύω, ότι ο ωριαίος είναι δυναμικός χάρτης και πρέπει να διαβάζεται και όπως ο οποιοσδήποτε γενέθλιος.
-
07-02-2011, 12:09 PM #28
Εννοω, οτι στην προκειμενη περιπτωση εχουμε οψεις των σημειοδοτων.
-
07-02-2011, 01:45 PM #29
liontarini ο χάρτης σταματά ανάλογα τον λόγο για τον οποίο εξετάζεται το ωριαίο.
Για εμένα η ανάλυση σταμάτησε από την στιγμή που είδα που βρίσκονται οι σημειοδότες, ο λόγος που συνεχίζεται η ανάλυση είναι για να μάθετε την τεχνική και να κάνετε πρακτική εξάσκηση.
Μέσα από την ανάλυση και την πρακτική εξάσκηση θα πάρετε πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζευγάρι και κυρίως για τον τρόπο που εργαζόμαστε.
θεωρητικά ολόκληρος ο χάρτης εξετάζεται και αναλύεται κάτι που θα γίνει από εμένα μόλις τελειώσετε με τις ερμηνείες σας.
Ο 4ος τώρα μιας και σε προβληματίζει.
Συνήθως τον εξετάζουμε όταν δυσκολευόμαστε να πάρουμε απάντηση από τους σημειοδότες, τι ίδιο ισχύει και για τους επικυρίαρχους.
Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί από τους κυβερνήτες του.
Αν ακόμη θέλεις να μελετήσεις τον 4ο για επιβεβαίωση κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως δίνει την ίδια απάντηση με τους σημειοδότες.
Έφη δεν μας ενδιαφέρει να κάνουν μια οποιαδήποτε όψη οι σημειοδότες μας ενδιαφέρει να είναι θετικές όψεις.
ΥΓ Η ακριβής ερώτηση δεν είναι απλά αν την θυμάται αλλά αν ενδιαφέρεται για εκείνη.
-
07-02-2011, 02:13 PM #30
Tινα μου, το τελευταιο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι,, αφου η σεληνη βρισκεται στους ιχθεις και στον 3ο οικο της κοπελας , αυτος την εχει στο μυαλο του οπως κι εκεινη αυτον.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.