- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 33
Thread: ωριαία-μήνυμα
-
10-04-2012, 12:29 AM #21
Re: ωριαία-μήνυμα
Γιατι 5ο ομως και οχι 7ο μονο σε περιπτωσεις σοβαρων σχεσεων και γαμου τον κοιταμε τον 7ο?
astrotrella όπως είπα και πρωτύτερα θα πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική κι αυτή να εφαρμόζετε κάθε φορά που βάζετε ένα ωριαίο. Ο 7ος οίκος μιλά για γάμο και μοίρασμα όχι μόνο του κρεβατιού μας αλλά και όλων των υποχρεώσεων που έχουμε ως παντρεμένοι.
Ο 5ος είναι ο οίκος της χαράς και του φλερτ, σχέσεις που φέρνουν χαρά στη ζωή μας χωρίς να χρειάζεται να μένουμε με τον άλλον κάτω από την ίδια στέγη. Επειδή όμως ο 7ος δεν είναι μόνο ο σύζυγος αλλά και ο οίκος "των άλλων" μπορούμε να πάρουμε και τον 7ο ως σημειοδότη.
Αυτά λέει η θεωρία, από τότε που έμαθα ωριαία έπαιρνα τον 5ο οίκο για πιο χαλαρές σχέσεις και όχι τον 7ο. Αυτός που ερμηνεύει κάνει επιλογή σημειοδοτών, αρκεί να το κάνει από την αρχή, πριν την ανάλυση δηλαδή και να το εφαρμόζει σ' όλα τα ωριαία κι όχι όποτε τον βολεύει.
Στη δική σου περίπτωση δεν βρίσκω εγώ προσωπικά, κανένα λόγο για τον πάρεις 7ο οίκο. Αν εσύ έχεις δει ότι σου βγαίνουν τα ωριαία με τον 7ο, πάρε τον 7ο.
Οσο για τα κείμενα της ωριαίας που διάβασες, πως κοριτσάκι μου θα μάθετε ωριαία όταν δεν γνωρίζετε βασικά πράγματα. Εσείς διαβάζετε λίγη θεωρία και πηγαίνετε απευθείας στην ανάλυση.
-
10-04-2012, 12:55 AM #22
Ναι ειχα παρει τον 7ο και ειχε βγει και ο 7ος σε αλλη ωριαια που ειχα κανει και ισχυε οτι μου ειχαν πει..!
Σαφως και δεν εχουμε γνωσεις και με τα λιγα που διαβαζουμε δεν επαρκουν και πως θα κανουμε αναλυση με τα βασικα που ξερουμε για αυτο ζηταμε την βοηθεια σας.. Γιατι εσεις βλεπετε και καταλαβενεται αυτα που εμεις δεν μπορουμε..Αν εγω αρχισω και κανω αναλυση στο χαρτη εσεις θα δειτε που λανθανω και που οχι μπορει να συμβει αυτο?Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
10-04-2012, 01:18 AM #23
ο Ωροσκοπος στον σκορπιο και πανω στην κεκαυμενη ζωνη δειχνει πολυ εντονη συναισθηματικη φορτιση για τον ερωτοντα ο κυβερνητης, Αρης αναδρομος ,η σεληνη στον Αιγοκερω στην εξαρση του Αρη συμβαδιζει με την πλανητικη ωρα της στιγμης που εγινε η ερωτηση (γιατι ηταν ωρα Αρη)οποιον οικο και να παρω ειτε τον 5ο ειτε τον 7ο ο κυβερνητης Αρης κανει τριγωνο και με τον Δια του 5ου και με την Αφροδιτη του 7ου (αν και εγω οταν εβαλα το θεμα επελεξα 7ο δεν τον κρυβω γιατι συνηθως αυτον βαζω) αποκλεινουσες οψεις ομως δεν ξερω αν σηματοδοτησουν γεγονοταν οταν ο Αρης γινει ορθοδρομος..Η σεληνη στον Αιγοκερω ως σημειοδοτης του ερωτοντος κανει επισης οψη με το μεγαλο τριγωνο Αρη Δια Αφροδιτης..Αν και ολα αυτα μου φαινονται καπως θετικα το θεμα ειναι ποιον οικο θα επιλεξω τελικα λετε να αφησω τον 7ο οπως ειχα κανει στην αρχη και να συνεχισω την αναλυση γιατι απο οτι βλεπω οσο το ψαχνω εχει ψωμι το θεμα!
Ο Πλουτωνας αν και εξοκρονιος παιζει πολυ στον χαρτη αν και δεν μετραει στην ερμηνεια και ως σημειοδοτης προφανως κατι δειχνει και θελει να πει κανει συνοδο με την σεληνη και τριγωνο με τον Αρη (σημειοδοτες μου) και με την Αφρο και την Δια σημειοδοτες του αλλου (αναλογα με τον οικο που θα επιλεξω τλκ)Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
10-04-2012, 01:40 AM #24
Όχι astrotrella δεν θα αφήσεις τον 7ο γιατί αυτόν επέλεξες ως κυβερνήτη την ώρα που έθεσες το ερώτημα. Άρα, την Αφροδίτη θα πάρεις για κυβερνήτη του και όχι τον Δία.
Πόσο σίγουρη είσαι ότι ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη; Την πρώτη όψη του Άρη θα πιάσεις κι όχι όλες. Αν δεν υπάρχουν όψεις κοίτα τις όψεις της Σελήνης...
Να υποθέσουμε λόγω ανάδρομου Άρη σε αποκλίνουσα όψη με την Αφροδίτη ότι τον γνώριζες από παλιά, ότι είχατε σχέση παλαιότερα ή ότι θα αλλάξει το ενδιαφέρον σου για εκείνον; αν και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα μόνο εμμονή και κόλλημα μπορεί να δείχνει σχετικά με ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση κτλ.
-
10-04-2012, 02:29 AM #25
Η πιο ακριβειας οψη ειναι η Αρη Δια αλλα και αυτη αποκλεινουσα δηλ 9:05 μοιρες ο Αρης αναδρομος 9:53 μοιρες ο Διας ,μολις ειχε γινει η οψη και η Σεληνη κανει πληθος οψεων που τεινουν να συναντηθουν (κανονικα η πρωτη οψη ειναι με ερμη που θα κανει και η προηγουμενη με Ουρανο αλλα δεν νομιζω να μας αφορα αυτο γιατι δεν ειναι σημειοδοτες ,μονο ο ερμης ειναι χορηγος και σε αμοιβαια υποδοχη με τον Αρη εμενα δηλαδη) και επιτα κανει οψεις πρωτα με Δια και με Αρη και μετα με την Αφροδιτη την σημειοδοτρια και επικυριαρχο του..Ναι ισχυει ειναι ατομο απο το παρελθον μου που μετα απο μια ερωτικη περιπετεια που ειχα ,ξαναρχισα να τον σκεφτομαι..Εμενα αυτες οι οψεις σαν παρεμποδιση μου κανουν αφου ο Διας προλαβαινει και κανει οψη με την Αφροδιτη πριν τον Αρη και την σεληνη κανει οψη με τον Δια πρωτου συναντησει την Αφροδιτη..Η Σεληνη με τον Πλουτωνα αν ειναι στον 2ο αντι του 3ου οικου δειχνει κολλημα σχετικα με τηλ η συναντηση η αν ηταν στον 3ο οικο θα ισχυε αυτο?Αν και μπορω να πω οτι αυτα που λετε ισχυουν
Κοιταξα και τον 4ο οικο ως κυβερνητη του τελικου αποτελεσματος και ο κρονος ο κυβερνητης του 4ου αναδρομος στον 12ο οικο σε εξαρση απο ζωδιο στην κυβερνηση της Αφροδιτης (εκεινου) και στην πτωση του Αρη (εμενα δηλ) δεν μου φαινεται καθολου καλο αυτοΤο σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
10-04-2012, 09:53 AM #26
Ο Άρης δεν έχει καμία όψη μπροστά του. Παρεμπόδιση δεν υπάρχει, υπάρχει μεταφορά φωτός μέσω Σελήνης. Η Σελήνη σχηματίζοντας όψη με τον Άρη, μεταφέρει το φως του Αρη στον Δία και στη συνέχεια πιάνει με τρίγωνο την Αφροδίτη και της μεταφέρει το φως του Δία. Αν υπολογίσουμε πως ο Δίας κυβερνά τον 11ο του είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μέσω κάποιου κοινού γνωστού ή να ζητήσεις να μεσολαβήσει κάποιος φίλος του ώστε να βρεθείτε;
Όσο για τον Κρόνο κυβερνήτη 4ου δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται κακός, βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτη και στον οίκο της χαράς του. Βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, το δύσκολο είναι ότι θα κάνει τετραγωνο με τη Σελήνη γι αυτό και η τελική έκβαση θ' αργήσει να φανεί.
Τώρα σ' αυτό που με ρωτάς για τη Σελήνη/Πλούτωνα, το είπα ότι γιατί υπέθεσα ότι η σύνοδος γίνεται στον 3ο οίκο του ωριαίου, (το ωριαίο δεν το έχω δει). Αν γίνεται στον 2ο οίκο, δείχνει ότι έχεις πάθει εμμονή γιατί τον θεωρείς κτήμα σου κι εκτιμάς ότι πρέπει να τον έχεις στη ζωή σου σώνει και καλά.
Αλήθεια πόσο καιρό έχετε να συναντηθείτε;
-
10-04-2012, 12:47 PM #27
Και το τετραγωνο με τον Βορειο Δεσμο δεν μετραει σαν οψη ειναι η επομενη οψη που κανει αναδρομος ο Αρης? Ναι πιθανοτατα να γινοταν αυτη η συναντηση μεσω κοινων γνωστων γιατι εχουμε καποιους κοινους γνωστους..!Οτι ο Διας εκτος απο τον 11ο του ,κυβερνα και τον 8ο παραγωγο δεν δειχνει καποιο σεξουαλικο ενδιαφερον για καποια αλλη, και η σεληνη που ειναι σημειοδοτης μου και βρισκεται μεσα εκει δειχνει κατι αναλογο?
Last edited by astrotrella; 10-04-2012 at 12:57 PM.
Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
10-04-2012, 08:50 PM #28
[QUOTE=Τίνα Ζαχαριάδου;142930]
Όσο για τον Κρόνο κυβερνήτη 4ου δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται κακός, βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτη και στον οίκο της χαράς του. Βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, το δύσκολο είναι ότι θα κάνει τετραγωνο με τη Σελήνη γι αυτό και η τελική έκβαση θ' αργήσει να φανεί.
Το οτι ειναι αναδρομος ο σημειοδοτης της τελικης εκβασης και του 3ου οικου δεν σημαινει κατι ομως οσο και καλα τοποθετημενος και να ναι?Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
11-04-2012, 01:15 PM #29
[QUOTE=Τίνα Ζαχαριάδου;142930]Ο Άρης δεν έχει καμία όψη μπροστά του. Παρεμπόδιση δεν υπάρχει, υπάρχει μεταφορά φωτός μέσω Σελήνης. Η Σελήνη σχηματίζοντας όψη με τον Άρη, μεταφέρει το φως του Αρη στον Δία και στη συνέχεια πιάνει με τρίγωνο την Αφροδίτη και της μεταφέρει το φως του Δία.
Επισης ξεχασα να διευκρινισω οταν λετε δεν υπαρχει καμια οψη μπροστα στον Αρη εννοειται οταν ορθοδρομησει που η πρωτη οψη που θα κανει θα ειναι με την σεληνη? Γιατι αν εννοειται αναδρομος τοτε εχει οψη πρωτου την σεληνη, το τετραγωνο με τους δεσμους οι οποιοι βρισκονται ο Β.Δ στον 1ο οικο και Ν.Δ στον 7ο κακο αυτο μου φαινεται?Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!
-
11-04-2012, 02:49 PM #30
astrotrella ο 8ος οίκος δεν δείχνει το σεξ γισ το σεξ, δείχνει κάτι βαθύτερο, μοίρασμα ψυχής και σώματος. Ο 8ος οίκος είναι πολλά περισσότερα και στη γενέθλια αστρολογία και κακώς πολλά μέλη τον συνδυάζετε με το σεξ και μόνο.
Οι όψεις με τους δεσμούς είναι επιπρόσθετο στοιχείο, δεν δίνουν από μόνοι τους απάντηση σ' ωριαίο.
Το ότι είναι ανάδρομος ο Κρόνος εκεί που βρίσκεται σημαίνει πως υπαρχει καθυστέρηση γιατί δεν δύναται ο πλανήτης να λειτουργήσει με άνεση τις ιδιοτητες του.
Για να κάνει όψη ο Άρης με την Σελήνη δεν χρειάζεται να ορθοδρομήσει. Η Σελήνη είναι γρηγορότερος πλανήτης, εκείνη "τρέχει" και πηγαίνει και βρίσκει τον Άρη.
Ο χάρτης αυτός κατά τη γνώμη είναι πολύ μπλεγμένος, έχει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τελικά η απάντηση δίνεται από το σύνολο του χάρτη αν φυσικά έχουν αξιολογηθεί σωστά όλα τα επιμέρους στοιχεία.
Όμως σταμάτα να μπλέκεις τόσο πολύ τους παράγωγους γιατί έτσι μπερδεύεσαι. Για παράδειγμα, ψάχνεις από τους παράγωγους να βρεις αν έχει ερωτικό ενδιαφέρον για άλλη όταν η ερώτηση σου δεν ήταν "αν έχει σχέση" και ο κυβερνήτης του είναι στον Ταύρο, στην έξαρση της Σελήνης και όχι σε διπλό ζώδιο. Ακόμη και σχέση να έχει ή ερωτικό ενδιαφέρον για άλλη, αν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ σας, δεν θα τον εμποδίσει αυτό.
Ή, δίνεις μεγάλη βαρύτητα στο τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη όταν και οι δυο είναι δικοί σου κυβερνήτες...το θέμα είναι να βρεις αν οι ενέργειες των 2 πλανητών μεταφέρονται στον δικό του κυβερνήτη και όχι αν εσύ κάνεις τρίγωνο με τον εαυτό σου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.