- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 39
-
12-12-2008, 09:37 PM #21
Re: Υπολογισμός του αριθμού του πεπρωμένου
το δικο μου ειναι 11 τι σημαινει αυτο?
-
12-12-2008, 11:24 PM #22
Έχω διαβάσει ότι ο αριθμός 11 και ο αριθμός 22 δεν προσθέτονται καθώς το 11 είναι ο ασημένιος κωδικός ατόμων που κουβαλούν κάποιο όραμα και εργάζονται με αυτά σε επίπεδο συλλογικής συνειδητότητας με άλλα άτομα για την επίτευξη κάποιου στόχου ενώ το 22 είναι ο χρυσός αριθμός του απεριόριστου δυναμικού δείχνει άτομα που έχουν έρθει για υπηρεσία στον πλανήτη και το σύνολο.
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος. :-)
-
13-12-2008, 06:58 PM #23
-
18-12-2008, 03:07 AM #24
Συμφωνω απολυτα με την peny11,11 πως το 11 και το 22 δεν διαιρουνται....προσωπικα ειμαι εκπροσωπος του 22 και θα ηθελα να υπαρξει κάποιο σχετικό άρθρό
ευχαριστω...
καταλαβατε ολοι πως ηθελα να πω προστιθενται και οχι διαιρουνται...:bigsmile:Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 07:37 PM #25
ΚΥΡΙΟΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 22
Ειναι ο χτιστης ο Αρχιτεκτονας.Ειναι δημιουργικος,εργατικος,εμπ νευσμενος,πειθαρχημενος,τι μιος.Ο 22/4 που φερει απο το 2 την αρμονια,την δεκτικοτητα,την αγαπη,και την υπομονη,και απο το 4 την λογικη,την πρακτικοτητα,τον σχεδιασμο,την φροντιδα της υγειας και την πειθαρχια να κανει ονειρα αλλα με πολυ πρακτικο τροπο.Θα του δοθουν ευκαιριες να δημιουργησει εξυψωνοντας τους ανθρωπους σε ανωτερα πεδια,σχεδιαζοντας και υλοποιωντας ονειρα.Ισως παρουσιασει οργανικες ευαισθησιες ακριβως για να ασχοληθει περισσοτερο με την ενοτητα πνευματος,σωματος και νου.Στην ανωτερη του δονηση θα υλοποιησει μεγαλα σχεδια για την ανθρωποτητα,θα συμπαρασταθει στους αλλους και θα εργαστει σκληρα.θα προαγει διεθνη σχεδια και θα δουλεψει για την κατανοηση των ισορροπιων μεταξυ των εθνων μεσα απο εναν δρομο ειρηνης.
Στην κατωτερη του δονηση δεν θα μπορει να ισορροπησει ευκολα οταν συναντα εμποδια δυσκολιες,η θα γινεται εργασιομανης με αποτελεσμα να εξασθενει την υγεια του και να μην φερνει σε περας τα οποια σχεδια του,θα χανει το δασος και θα κοιταει το δεντρο.
-
18-12-2008, 07:47 PM #26
Σε ευχαριστω παρα πολυ Ηλεκτρα.....με καλυψες επαρκως
Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
11-01-2011, 12:20 AM #27
Με αυτά που γράφεις για το 11 το έσωσες. γιατί είχα 11 και όταν διάβασα το 2 απογοήτευτηκα!)
-
15-06-2012, 06:35 PM #28
Μου βγήκε αριθμός πεπρωμένου το 4
-
15-06-2012, 06:38 PM #29
Μου βγήκε αριθμός πεπρωμένου το 4 ο φίλος μου έχει το 9 πιστεύεται ταιριάζουμε από την άποψη αυτή
- - - Updated - - -
Μου βγήκε αριθμός πεπρωμένου το 4 ο φίλος μου έχει το 9 πιστεύεται ταιριάζουμε από την άποψη αυτή;
-
08-07-2012, 09:02 AM #30
Εχετε αρκετά διαφορετικές λογικές, Σπασμένη Κούκλα, αλλά στις Συναστρίες όπως και στην Αστρολογία παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο. Θα δούμε στην πορεία κάποια σχετικά άρθρα..
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.