- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 86
-
21-11-2011, 06:34 PM #21
Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του
Τώρα δε ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτό που θα πω.. Απλώς συνδυάζοντας κάπως τα προηγούμενα ποστ της Κάτιας και της Κοραλλίας.. Επειδή τυχαίνει να εχω έντονο κρόνο και πλούτωνα στον χάρτη μου επίσης.. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το έχω βιώσει εγώ, πες το μοίρα, κακό κάρμα, δε ξέρω. Νομίζω οτι τα άτομα με αυτους τους πλανήτες δυνατούς στο χάρτη τους, συμβαίνει να παθαίνουν μια σειρά απο άσχημα γεγονότα στη νεαρή τους ηλικία, που δεν μπορούν να ελέγξουν και χωρίς να φταίνε,αδικαιολόγητα, -"μαθήματα"-, με αποτέλεσμα αυτο να τους-μας- κάνει πιο σκληρούς και κυνικους αργότερα. Κι ακόμη κι αν προσπαθείς να το αποβάλλεις αυτό μελλοντικά, επειδή τα βιώματα αυτά είναι μέσα σου ριζωμένα, σου βγαίνουν χωρίς να το θες. Και δε ξέρω, πόσο επιστημονικο είναι αυτό που θα πω τώρα , αλλά οι ενέργεια μας(πλανητες) περνάει στους αλλους ακόμη και χωρίς να κάνουμε τίποτε... Έτσι όπως το έθεσε δηλαδή η κάτια, με βρίσκει συμφωνη απόλυτα.
Πάντως δε πρέπει να μένουμε στα αρνητικά, έτσι? Συνειδητοποιούμε τα προβλήματα, τα δουλεύουμε, γινόμαστε δυνατότεροι και δεν κοιτάμε ποτέ πίσωΗ αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
21-11-2011, 06:45 PM #22
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
21-11-2011, 07:20 PM #23
Για να μιλήσουμε για εξισορρόπηση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστούν οι παράγοντες του προβλήματος στη σωστή τους προτεραιότητα. Δεν θα πω κάτι που δεν έχει ήδη αναφερθεί απλά θα επαναλάβω κάποια πράγματα ώστε να μην επαναληφθούν οι προλαλήσαντες.
Οι βασικές ελλείψεις του χάρτη είναι η απουσία πλανητών στο ανατολικό κομμάτι και στον Αέρα. Αυτό δίχνει την μικρή αυτοπεποίθησή σου, σε κάνει να έχεις μεγάλη ανάγκη τους άλλους στη ζωή σου, χωρίς όμως να είσαι αρκετά επικοινωνιακή (παρά τα συνήθως μακροσκελή ποστ σου). Στη συνέχεια η έμφαση στο Σκορπιό δίνει κεντρικό ρόλο στον Πλούτωνα, που σε συνδυασμό με το τετράγωνο του στον Ωροσκόπο, τη σύνοδο του Κρόνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη στον Κριό, δεν σε κάνουν αυτό που θα λέγαμε ό,τι πιο χαλαρό για παρέα.
Τα προβλήματα που αναφέρεις λοιπόν σημαίνουν ότι απλά ζεις τον χάρτη σου. Αν θέλεις να κάνει την υπέρβαση σου (που καλά κάνεις και το θέλεις) η λύση δεν είναι να προσπαθήσεις να παραστήσεις τη μοιραία γυναίκα ή τη χαζή ξανθιά. Τον δρόμο στον δείχνει η παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο και τον 10ο. Πρέπει να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και τις όποιες συγκρούσεις μέσα σου, δημιουργώντας κάτι χειροπιαστό, μια σταθερή αξία που θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Έτσι θα βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα κερδίσεις τη θέση που σου αξίζει. Δεν νομίζω να σου λείπουν η δύναμη, η έμπνευση ή η φιλοδοξία. Πρέπει όμως να φύγεις από το στενό όριο του εαυτού σου ή της οικογένειας σου και βγεις στην κοινωνία.
Θα έλεγα δηλαδή να ασχολείσαι λιγότερο με τον Ωροσκόπο σου και περισσότερο με το Μεσουράνημα. Είναι και αυτό μέρος της ωρίμανσης.Last edited by Atrapos; 21-11-2011 at 07:46 PM.
-
21-11-2011, 08:15 PM #24
Καταρχην συγγνωμη,γιατι τωρα ειδα και διαβασα τα σχολια της κυριας Μοζορρας και Κατιας ,οι οποιες εγραψαν τι ακριβως πρεπει να κανω ωστε να ερθει το πραγμα σε μια ισορροπια.
Συνηθως παταω στο τελευταιο ποστ και διαβαζω απο την τελος προς την αρχη και δεν ειδα οτι ημουν ηδη στην τριτη σελιδα.
Θελω να πω λοιπον δυο πραγματα σχετικα με τα δυο ποστ. Εχετε δικιο σχετικα με ανθρωπους που γεμιζουν το ανατολικο κομματι του χαρτη μου σε οτι αφορα το θεμα συναναστροφες με αλλους.
Ας πουμε ,ποτε δεν θα επαιρνα αποφαση να φυγω απο την οικογενειακη εστια για μεγαλο διαστημα οπως τωρα ,αν δεν ειχε τυχει στην ζωη μου ενας Διδυμμος που γεμιζε μεσω της επαφης μας το κομματι εκεινο που ελειπε. Αν θυμηθω τα λογια του ειναι ακριβως τα ιδια που ειπατε .Σχετικα με το τι θεση εχει η οικογενεια στην ζωη μου και το τι θελω να κανω εγω και οχι οι αλλοι . Το ιδιο και στην περιπτωση ενος αλλου φιλου μου επισης Ταυρου που περσι τετοιο καιρο με ταρακουνησε αρκετα (ο ηλιος εκανε συνοδο με τον βορειο δεσμο μου ) και πρωτη φορα ενιωσα οτι ισως ο φανατισμος σε καποιες ιδεες να μου στερει την δυνατοτητα να βγω σε κατι εξω απο αυτο που γνωριζω.
Το προβλημα εγκειται οτι ο νοτιος δεσμος ειναι αυτο που γνωριζεις και πιστευεις,που βολευεσαι και νιωθεις ασφαλης αρα δυσκολα πιστευεις οτι μπορεις να τα καταφερεις τοσο καλα και αλλου.
Σε πραγματα που ειναι γυρω απο αυτα που ξερω νιωθω ασφαλεια και ειμαι "δημοφιλης" στους αλλους σχετικα με αυτα. Αρα καταλαβαινετε ποσο δυσκολο ειναι ξεκολλησω ..Γιατι τα μονα μπραβο που εχω εισπραξει ειναι μεσα απο αυτα που ξερω να κανω με "κλειστα τα ματια " .
Σε οτι αφορα το θεμα κρονου/πλουτωνα ,εχω φαει οχι απλα εναν αρνητισμο απο τους αλλους αλλα σχεδον μια επιθεση μαλιστα πολυ σκληρη περα απο την λογικη της ανθρωπινης συμπεριφορας. Σαν ο αλλος να χαιρεται να με πληγωνει οταν μπορει . Εχω δει ανθρωπους σαν να το ευχαριστιουνται οταν τα καταφερνουν.Δεν ξερω αν αυτο ειναι αντιδραση απο φοβο ,οτι "κανω κακο πρωτος κακο για να μην μου κανει ο αλλος" αλλα ειναι απιστευτος ο τροπος που καποια ατομα συμπεριφερονται .
Ποτε μου ομως δεν υπηρξα βιαιη ,ουτε καν φωναζω.Βεβαια ,μου εχουν πει οτι ακομα και το "ηρεμο υφος" που λεω καποια πραγματα στους αλλους ειναι αρκετα φοβιστικο,αλλα και παλι καπως πρεπει να μιλησεις στον αλλον .
Αν καταλαβα καλα λοιπον ,πρεπει να θωρακισω τον εαυτο μου ,να κλεισω τα αυτια μου σε οτι με πληγωνει και να κανω την δουλεια μου οσο καλυτερα μπορω χωρις φοβο και οτι ανθρωποι που συναστριακα γεμιζουν τον ανατολικο τμημα του ωροσκοπιου μου ειναι εκεινοι που με βοηθουν στον σκοπο μου περισσοτερο απο τους υπολοιπους.
Βεβαια ,μια κουβεντα ειναι ολα αυτα ..Πως καταφερνεις να κανεις το βημα απο τον μπουφε στην πιστα ? ειναι μεγαλη διαδρομη ...
Χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες σας ..
Υ.Γ ¨Το θεμα με τον ερμη . Παραδοξως ενω σε ολα τα αλλα θεματα γυρω απο τον εαυτο μου τα θετω υπο αμφισβητηση πιστευω οτι μπορω να επικοινωνησω ευκολα με γραπτο λογο τις ιδεες μου στους αλλους. Το θεμα φρεναρει οταν πρεπει να μιλησω προφορικα ,οχι οταν γνωριζω κοσμο σε παρτυ αλλα στις καθημερινες συναλλαγες πολλες φορες κολλαω.Θεωρω οτι δεν μ ακουει κανει οταν μιλω (χειρων στους διδυμμους) .Απο την αλλη δεν μπορω να κυκλοφορω με ταμπελες σαν το Κογιοτ για να λεω τις σκεψεις μου ,αν και θα ηταν βολικο.
-
21-11-2011, 08:55 PM #25
-- Αλκμήνη αυτός είναι ο χάρτης μου(δε ξέρω αν καταφερα να τον κανω attach βέβαια). Ο κρόνος μου είναι σε σύνοδο με μεσουράνημα και σελήνη, τετράγωνο με αφροδίτη, εξάγωνο με ήλιο και ερμή.
Ο πλούτωνας στο σκορπιό κάνει τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου.. επίσης εχω πληθώρα πλανητών στο σκορπιό και τον ήλιο και τον ερμή μου στον 8ο...
Να σημειώσουμε εδώ οτι κι εγώ εξωτερικό βρισκομαι, κάτω από συνθήκες που δεν ήθελα όμως-δε μου πολυαρέσει εδω, αλλά είναι πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου (νομίζω φαίνεται στον ένατο...).Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
21-11-2011, 09:08 PM #26
hattie23 μπράβο για το θάρρος σου, χαίρομαι πολύ τους ανθρώπους που προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να τον εξελίξουν..
Οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι λιγοστές και δεν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι περισσότερο σε όσα έχουν ήδη αναφερθεί.
.....πιστεύω ότι έχεις καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό... να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς τα κομμάτια του εαυτού σου που σε δυσκολεύουν. Όταν αποδεχόμαστε κάτι, το έχουμε ήδη βελτιώσει κατά το ήμιση.
Πιστεύω ότι πολλές φορές σημασία δεν έχει αυτό που συμβαίνει, αλλά ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε
αν εστιάζουμε σε ένα αρνητικό γεγονός ή σε μια αρνητική ή σκέψη, μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών καταστάσεων, τις οποίες προκαλούμε ασυνείδητα.. (αυτοεκπληρούμενη προφητεία)
μου άρεσε πολύ ο τρόπος που εκφράστηκες και σου λέω απ' την καρδιά μου να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου και να αλλάξεις μονάχα τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.
Γιατί θα πρέπει να προβληματιστείς εσύ άν κάποιος επιλέγει να φύγει όπως προανέφερες? Γιατί το πρόβλημα να είναι σε σένα και όχι σε αυτόν?
καλό ε?
εγώ λόγω ζωδίου πχ καμιά φορά εκφράζω με πολύ έντονο τρόπο την άποψή μου... παθιάζομαι! αν τύχει να διαφωνήσει κανείς με έντονο τρόπο, αντί να σκεφτώ μήπως το παρακάνω, λέω δεν φταίω εγώ αν έχει ερμή ανάδρομο ή χτυπημενο και δεν καταλαβαίνει
αλλά ευτυχώς κανείς ποτέ δε μου κρατάει κακίακαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
21-11-2011, 09:27 PM #27
Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι ο Κρόνος είναι σημαντικός στο χάρτη σας, δεν πιστεύω ότι ο Πλούτωνας είναι εξίσου σημαντικός παρόλο που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ωροσκόπο σας. Στη θέση του θα έβαζα τον Ερμή που έχετε στην Παρθένο . Καλό θα είναι να συνεχίσουμε σε άλλο thread για να μην βγούμε εκτός θέματος.
Last edited by *alkmini; 21-11-2011 at 09:32 PM.
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
21-11-2011, 09:35 PM #28
Αλκμήνη πολύ χαίρομαι γι'αυτό που μου λες! Τουλάχιστον να ταλαιπωρούμαι μόνο από τον κρόνο μου...
Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
21-11-2011, 09:50 PM #29
Υπάρχουν αξιόλογοι αστρολόγοι στο φόρουμ και ,αν δεν τους κάνει κόπο, θα περιμέναμε να μας πουν τη γνώμη τους.
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
21-11-2011, 10:20 PM #30
Εγώ δεν βλέπω τίποτα στον χάρτη αυτό! Ελεήστε την αόμματη… Οι χάρτες του myhoroscope είναι μακράν καλύτεροι! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη , οπότε Ιφιγένεια, δεν είναι ότι γίνονται διακρίσεις, αλλά ο χάρτης με μπερδεύει κι έτσι θα τηρήσω την σιωπή του ζωδίου μου. Δεν ξέρω αν η αγαπητή διαχείριση κάνει κάτι ή αν εσύ αντικαταστήσεις τον χάρτη με έναν πιο ευανάγνωστο, να ξέρουμε κι εμείς τι λέτε.
Atrapotate σε ευχαριστούμε πολύ για την χρήσιμη τοποθέτηση. Έχεις ένα μοναδικό ταλέντο να συνδυάζεις τα δεδομένα και να τα παρουσιάζεις με έναν απόλυτα ολοκληρωμένο τρόπο, που ανταποκρίνεται στον κόσμο της πραγματικής μας ζωής. Οι τοποθετήσεις σου δεν είναι κλισέ και τις χαιρόμαστε πάντα, αλλά μας έχεις πεθάνει στις περιορισμένες εμφανίσεις!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.