- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 58
Thread: Η προοδος της ψυχής
-
03-01-2009, 05:02 PM #21
Re: Η προοδος της ψυχής
[QUOTE=Δείμων;75942]Αργυρώ διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά τι πρεσβεύει η μετεμψύχωση οι απωανατολικές θρσκείες και ο Χριστιανισμός και μετά να καταθέτεις απόψεις - με τέτοια καυστικότητα μάλιστα. Εάν σε αηδιαζουν τόσο που δεν μπορείς να τις διαβάσεις σε επίπεδο κατανόησης σε παρακαλώ να μην προβαίνεις σε κρίσεις. Η άγνοια δεν είναι κακό πράγμα - ο πεπερασμένος άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να κατανοεί τα πάντα.
Τόνια σε παρακαλώ ας μένουμε όσο πιο κοντά γίνεται στα όρια του τίτλου της κάθε συζήτησης, ειδικά όταν έχουμε την αίσθηση ότι κάπου-κάπως θα ξεσπάσουν σπιθούλες. Δεν είναι όμορφο να μπαίνουμε σε προσωπικές αντεγκλήσεις που καταλήγουν σε άσχετα πράματα τελικά. Σαν άνθρωποι κατανοώ ότι έχουμε πολυποίκιλους προβληματισμούς και ευαισθησίες όμως όλοι οι χώροι δεν είναι κατάλληλοι για να τις προβάλλουμε..
Ο λόγος δεν είναι ότι θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά το επίπεδο του φόρουμ, απεναντίας. Όμως όταν οι προβληματισμοί αυτοί γίνονται αιτία να υποβιβάζεται (μαζί με τους εαυτούς μας) τότε καλύτερα να μην εκτίθενται.
Καλέ μου Δείμονα (ελπίζω να μη σε ενοχλεί η οικειότητα):embarrest
Από πλευράς μου σ' ευχαριστώ και κατανοώ πλήρως την προσπάθεια.
Σε περίπτωση που ανησυχείς για μένα, πόσο προσωπικά παίρνω την αντίδραση στις απόψεις μου, θα ήθελα να σε καθησυχάσω.... καθότι είμαι μεγάλο κορίτσι, και επί πολλά χρόνια (σε αυτή την ενσάρκωση τουλάχιστον) θεράπουσα και κυρίως συνοδοιπόρος οργισμένων "υλιστών" κάθε είδους (καποιοι εξ αυτών της οργανωμένης παρέμβασης)
Η αλήθεια είναι πως τους αγαπάω πολύ. Και τους σέβομαι.
Όχι μόνο γιατί ύπηρξα μια από αυτούς στην μακρινή μου νεότητα, (ας μη κολλήσουμε στην ετικέτα, η ουσία πιστεύω είναι ζητούμενο)
Κυρίως τους αγαπώ γιατί τη "σωτηρία της ανθρωπότητας" την σηκώνουν στους μικρούς τους ώμους, αγόγγυστα, χωρίς καμιά βοήθεια (άρνηση της θεότητας) και χωρίς να περιμένουν καμιά ανταμοιβή (ούτε καν κρεντιτς στην πιστωτική τους). Και κάποιοι από αυτούς σε ευγενείς αγώνες δίνουν και τη ζωή τους, (που δεν έχουν άλλη)
Αυτό δε μεταφράζεται ότι ο ευρύτερος χώρος του εσωτερισμού δουλεύει για να πληρωθεί ο κόπος του. Αλλα ξέρω και κάποιους που πλούτισαν , (δε μιλάω για τα ουράνια πεδία, εδώ στην γη πλούτισαν -ακόμα και στη Μητέρα Ινδία!!)
Με εκτίμηση Τόνια
ΥΓ Δε νομίζω πως αυτά που γράφω τα γράφω για να τα διαβάζουν, (και να διαφωνουν) όσοι παίζουν τη φιλοσοφία, την κοινωνιολογία και την επιστήμη γενικώς στα δάκτυλα. Αλλιώς ουτέ εγώ η ίδια δεν μπορω να τα διαβάσω.
Τα θέματα δεν είναι πια και τόσο βαριά.... στο στομάχι:bigsmile::bigsmile:
ΥΓ κι άλλο. Όπως λέει και ο σοφός ποιητής "το πολύ το νάνι-νανι, κάνει το παιδί χαϊβάνι" . Ελπίζω πως παιδιά (με την "καλή" έννοια) όπως η Λευκή, η αδερφή της -δε θυμάμαι το ψευδώνυμο- και ο Μητσάκος τον ξυπνάνε το γείτονα.... εκεί που ΄βλέπει όνειρο πως πιάνει το τελευταίο τούτο τζακ ποτ του Τζόκερ. Και τον πηγαίνουν σε καμιά πορεία.....
-
03-01-2009, 05:20 PM #22
Βλέπω ξαναπιάσαμε το γνωστό θέμα και άκρη δε θα βρούμε βεβαίως...
Εγώ θέλω να σχολιάσω μόνο την άποψη του Δημήτρη εδώ, η οποία πιστεύω ότι θέλει ένα σχολιασμό, που έχω κάνει και σε άλλη περίπτωση.
Το ζητούμενο του αυταρχικού και φασιστικού τρόπου γραφής δεν έχει καμία σχέση νομίζω με καθωσπρεπισμό. Ούτε η αλαζονία του τύπου θεωρώ γελοία τα ανθρωπάκια που πιστεύουν σε τέτοιες αηδίες.
Αυτό δείχνει μόνο μία ποιότητα λόγου που παρασάγκας απέχει από ισχυρισμούς συλλογικότητας, ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο κι άλλα τέτοια θεωρητικά.
Αυτού του τύπου ο αυταρχικός λόγος γνωρίζετε πολύ καλά όσοι έχετε κάνει διαχείριση forum δεν μπορεί να είναι αποδεκτός. Και υπό την έννοια αυτή προσωπικά με κάλυψε η παρέμβαση του Δείμωνα που νιώθω ότι δεν απάντησε μόνο ως μέλος αλλά και ως κάποιος που ως μέλος της Διαχείρισης οφείλει να διατηρεί τους τόνους εκεί που πρέπει να τους διατηρεί.
Προσωπικά οι υλιστικές ιδέες δε με ενόχλησαν ποτέ και όσοι ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά ότι και με το Μητσάκο έχω συζητήσει επανειλημμένα γι' αυτά τα θέματα κι επίσης σέβομαι ιδιαίτερα και το λόγο της Λευκής.
Οι ιδέες δε με ενοχλούν καθόλου. Η εμπάθεια με ενοχλεί πλήρως...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
03-01-2009, 05:26 PM #23
Προς Toniats,
το τι είναι ο κόσμος, προφανώς και δεν είμαι σε θέση να σου το απαντήσω. Όμως ως πρώτο βήμα στο να μάθουμε τι είναι, νομίζω πως καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε σιγά - σιγά, ως σύνολο ανθρωπότητας και όχι ως μεμονωμένα άτομα το καθένα στη χρονική συγκυρία στην οποία ζει, τι δεν είναι ο κόσμος.
Καλώς ή κακώς για την κατάσταση της ανθρωπότητας φταίει ο καθένας στο μερίδιο που του αναλογεί. Από εκεί και πέρα, κάποιες ιδέες ευνοούν τον αγώνα για ενα καλύτερο αύριο για όλους και κάποιες άλλες όχι. Θα σου έλεγα περισσότερα επ' αυτού, ωστόσο χρειάζεται να αναφερθούμε σε βασικά φιλοσοφικά ζητήματα και από ότι είδα ξεκινήσατε μια τέτοια ανταλλαγή απόψεων με την αδερφή μου σε άλλο θέμα, επομένως εδώ περιττεύει.
Όσο για την επισήμανση σχετικά με τους τσιγγάνους, συμφωνώ και επαυξάνω και χαίρομαι πάρα πολύ που την έκανες. Σε πληροφορώ επίσης πως θεωρώ ότι όπως και για τους Παλαιστίνιους, όσο και για τους τσιγγάνους όσο και για τους μετανάστες, όσο και για ότι άλλο, κρίνω πως η λύση υπάρχει μόνο μέσα από αυτό που λέγεται , με κινηματικούς και πολιτικούς όρους, "οργανωμένη μαζική πάλη". Αυτό ενημερωτικά.
Να είσαι καλά και καλή χρονιά.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Περιτεύει και για έναν ακόμα λόγο. Έγω απάντησα στον άνθρωπο που έκανε τη δημοσίευση "Η πρόοδος της ψυχής". Πιστεύω πως όλος αυτός ο θόρυβος και η αντιπαράθεση, που κατά τη γνώμη μου τον παρακάμπτει, τον απομάκρυνε από δω, πήρε τα μάτια του και έφυγε ο χριστιανός.
-
03-01-2009, 05:31 PM #24
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
03-01-2009, 05:58 PM #25
Μια και συμφώνησες ,να ρωτήσω κάτι: Πως ακριβώς ορίζουμε την επιβολή απόψεων;Με το να ρωτάς επίμονα μεν επιχειρηματολογώντας δε,πράγματα για ασάφειες που αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα που τέθηκε,χωρίς να παίρνεις τεκμηριωμένη απάντηση (εκτός και αν το "αυτή είναι η άποψή μου και απαιτώ να τη σεβαστείς εδώ και τώρα και να το κλείσεις" αποτελεί τεμηριωμένη απάντηση στα επιχειρήματα του άλλου), ή το να δέχεσαι μονομερώς μόνο τις συγκεκριμένες απόψεις και να αποκόβεις απ τις συζητήσεις τοποθετήσεις εντός θέματος,απλά σε πιο διευρυμένη βάση,μόνο και μόνο επειδή είναι απο την άλλη πλευρά; Λίγο μονομερής είναι αυτός ο περίφημος πλουραλισμός και η ανταλλαγή απόψεων.
Αν κάποιος δε θέλει να δεχτεί τα επιχειρήματα του άλλου επειδή τον ξεβολεύουν μόνο και μόνο επειδή "ε εντάξει αυτή είναι η άποψή μου"έχει καλώς και είναι δικαίωμά του.Έχει όμως δικαίωμα και ο άλλος να τονίσει ότι επί της ουσίας δεν του απαντάς και άρα καλώς λέει ό,τι λέει.Και αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με επιβολή απόψεων.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
03-01-2009, 06:13 PM #26
Λευκή να σου απαντήσω εγώ αν μου επιτρέπεις; Η επιχειρηματολογία είναι συνάρτηση του τρόπου που σκέφτεσαι. Αν εσύ είσαι υλίστρια και παίρνεις επιχειρήματα μη υλιστικά είναι δυνατόν να συμφωνήσεις ποτέ; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά; Και εν πάσει περιπτώσει γιατί δεν αρθρώνετε ένα θετικό λόγο; Καταθέστε τη δική σας πρόταση για το τι είναι η αστρολογία. Τι λέει ο επιστημονικός σοσιαλισμός γι' αυτήν; Εγώ θα ήθελα πραγματικά να μάθω... Υπάρχει κάτι θετικό που έχετε να προτείνετε;
-
03-01-2009, 06:29 PM #27
Θες να μου πεις δηλαδή τώρα, Λευκή μου, ότι τα ως άνω παρατιθέμενα είναι τοποθετήσεις εντός θέματος απλά σε πιο διευρυμένη βάση; Και απλά πόσταρα τα πιο κραυγαλέα από αυτή τη τόσο εποικοδομητική συζήτηση, η οποία δεν περιείχε μονόλογο, αλλά "διάλογο".
-
03-01-2009, 06:40 PM #28
Δηλαδή συγνώμη βρε Μαρία όλες οι κορώνες που προσάπτω στην αδελφή σου στο προηγούμενο μήνυμα ειναι η ουσία του θέματος ή οι τοποθετήσεις εντός θέματος ή τεκμηρίωση του λόγου της?! Συγνώμη, έχεις (έχετε) καταλάβει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το καθ' εαυτού περιεχόμενο των όσων λέτε -και όσων λέγονται γενικά- και των ιδεών σας αλλά με τον τρόπο που αυτά προβάλλονται ώστε (μπας) και γίνουν ξέρω γω πειστικότερα? Όταν ο τρόπος αυτός προσβάλλει προκαλεί χλευάζει κλπ. εδώ δεν αφυπνεί αλλά ερεθίζει. Εάν θεωρείτε τον τρόπο αυτό ως τον κατάλληλο για να προαχθεί η κοινωνία και ο άνθρωπος με γειά σας, όχι όμως σε τέτοια φόρουμ.
Κατά τα άλλα είναι τελείως αντιδημοκρατικό να αποκλείουμε όλα τα μέλη από την πρόσβαση σε μια συζήτηση «έτσι απλά» κλειδώνοντάς την για χάρη κάποιων, όσο αντιδεοντολογικό είναι να μπει κάποιος να διαβάσει κάτι για την πρόοδο της ψυχής πχ και να βρίσκει από κάτω είκοσι γαϊδάρους να τρώγονται μεταξύ τους. Οπότε και πολλά από αυτά τα μηνύματα που ΔΕΝ έχουν σχέση με τον τίτλο της κουβέντας σύντομα θα πάρουν την άγουσα. Μια βρωμοδουλειά ειναι, που πρέπει κάποιος να την κάνει.
Ουφ.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
03-01-2009, 08:45 PM #29
Αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό της αδερφής μου, καθώς έχω διαγράψει τα mails με τους κωδικούς, ωστόσο βλέπω ότι της ζητείται να απαντήσει εκ μέρους μου. Οπότε, για να τελειώνουμε:
Προς τον Δείμωνα, για πολλοστή και τελευταία φορά, αν εδεήσει να αντιληφθεί τι του επισημαίνω:
Σχετικά με τον προσβλητικό τρόπο γραφής που μου προσάπτει, ας αναλογιστεί πρώτα, τόσο εκείνος όσο και όσοι συμμερίζονται τις ίδιες ιδέες με αυτόν, ότι αφενός πρσβλητικότατη και εριστικότατη αποτελεί, εξ αρχής, η όποια αυταρέσκεια περί "πνευματικής ανωτερότητας" συνυφασμένης με τα της "εσωτερικής αναζήτησης" και λοιπών παρεμφερών. Από πότε οι οπαδοί του εσωτερισμού και των άλλων παρεμφερών ιδεών απέκτησαν την πρωτοκαθεδρία σχετικά με την πνευματική καλλιέργεια; Και ποιος είπε πως ο μόνοδρομος για την καλλιέργεια του πνεύματος είναι οι απόψεις που υπερασπίζονται τις ιδεαλιστικές αντιλήψεις; Από που προέκυψε αυτό;
Αλλά φυσικά, αυτά δεν είναι "κορώνες". Αυτός είναι ένας φυσιολογικός τρόπος προπαγάνδισης ιδεών, ενώ ενοχλητικός είναι όλων των άλλων.
Ένα λοιπόν, το κρατούμενο, όσον αφορά την κατηγορία περί αυταρχισμού. Δεύτερον, και σημαντικότερον, περί του αυταρχισμού, έχω αναρωτηθεί πολλάκις, η τελευταία φορά ήταν στο θέμα "Αστρολογία και αστρολόγοι": Ποιος είναι αυτός που δηλώνει ότι είναι σε θέση να αποφανθεί, πχ. για τη διάρκεια μιας σχέσης, με μέθοδο την αστρολογία; Όποιος είναι, να βγει επιτέλους και να το δηλώσει επίσημα και με την υπογραφή του από κάτω. Να πει: "ναι, εσύ έχεις ημερομηνία γέννησης τότε και ο άλλος τότε και γι'αυτό η σχέση σας θα κρατήσει τόσο". Γι'αυτό. Όχι για κανέναν άλλο λόγο. Αλλά γιατί απλά γεννηθήκατε τότε.
Και όλο αυτό, έχει να κάνει ΚΑΙ με το περιεχόμενο των όσων λέει ΚΑΙ με τον τρόπο που τα λέει κανείς.
Ποιος είναι αυτός που επίσημα επίσης τολμάει να πει ότι κατέχει μέθοδο ανάγνωσης χρεών ζωής; Είτε το λένε Βόρειο Δεσμό είτε ότι άλλο.
Προσωπικά, θίγομαι απίστευτα, βάναυσα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, όταν μεγάλος αριθμός ανθρώπων, καλυμμένος πίσω από την προαναφερθείσα αυταρέσκεια της εξ ορισμού "υψηλής πνευματικής αναζήτησης" τολμάει και ισοπεδώνει προσωπικότητες, προσπαθειες, όνειρα, ελπίδες και δράματα πίσω από έναν αναθεματισμένο χάρτη! Τολμάει και μιλάει, ελαφρά την καρδία, για τη διάρκεια και την ποιότητα των αποτελεσμάτων των ενεργειών τους. Δεν περιορίζεται απλά στο να μιλήσει για μια τάση ιδιοσυγκρασίας (και όχι χαρακτήρα) ενός ανθρώπου, αλλά προδιαγράφει το αποτέλεσμα των ενεργειών του.
ΚΑι ξαναρωτάω, για ακόμη μια φορά: Με ποιο δικαίωμα;
Σχετικά τώρα με τις κοπτοραπτικές, μην επικαλείσαι τη δημοκρατία μόνο εκεί που σε συμφέρει. Αντιδημοκρατικό είναι να αλλοιώνεις συζητήσεις, έστω κι αν έχουν ξεφύγει επειδή έχουν αναψει τα αίματα. Και άλλωστε, το να κλειδώσεις ένα θέμα δεν εμποδίζει κανένα άλλο μέλος να ανοίξει ένα παρόμοιο. Εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις. Αν θέλεις να αλλοίωσεις μια συζήτηση, με όποιο περιεχόμενο, κάνεις το πρώτο. Αν θέλεις να διατηρήσεις την ομαλή και καθωσπρέπει ροή, όπως δηλώνεις, κάνεις το δεύτερο.
Και δεν αντιλήφθηκα, γιατί στο συγκεκριμένο θέμα απειλείς εκ νέου ότι θα διαγράψεις όλες τις τοποθετήσεις. Αυτό δεν είναι επιβολή απόψεων, και μάλιστα των δικών σου;
Αυτά, για τον Δείμωνα.
Προς τον Βασίλη Παπαδολιά,
ισχύουν όσα και για τον Δείμωνα. Συν , μια παρατήρηση: Το ότι σέβεται τοσο τον τρόπο γραφής όσο και το περιεχόμενο του λόγου της αδερφής μου, το κατάλαβα πολύ καλα, όταν στο παρελθόν προέτρεπε στο παροιμοιώδες "παιδιά, μην ακούτε τι σας λένε", αναφερόμενος σε τοποθέτησή της σχετικά με το Κάρμα.
Προς την Μαρουλίτα,
πρώτον, πραγματικά δεν αντιλαμβανομαι γιατί έπρεπε να μεταφερθούν οι δημοσιεύσεις που παραθέτεις (κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τις δικές μου, το τονίζω). Το γεγονός πως έχουν έντονο ύφος δεν σημαίνει πως πρέπει να μεταφέρονται, αν και δεν διαφωνώ στο ότι από ένα σημείο και μετά, όντως χρειαζόταν διαχειριστική παρέμβαση. Επιπλέον, μεταφέρθηκε και τοποθέτηση άλλου μέλους, που απλώς είχε πει τη γνώμη του.
Σε τελική ανάλυση, επρόκειτο για μια γενική συζήτηση. Δεν αντιλαμβάνομαι τα "εκτός θέματος".
Όσο για το αν ήταν εποικοδομητική ή όχι, το γεγονός ότι κάποιος "τσιμπάει" και αντιδρά όταν τον φέρνεις αντιμέτωπο με ένα σοβαρό θέμα, το βρίσκω εποικοδομητικό. Και η κοπελιά αντέδρασε και αυτό ήταν καλό. Καλύτερο από το να μην την ένοιαζε καθόλου.
Αυτά από μένα και καλή συνέχεια. ¶λλη δημοσίευσή μου δεν θα υπάρξει στο μέλλον στο φόρουμ, ούτε με αυτόν που είχα, ούτε με άλλον λογαριασμό.
Παπαδημητρίου Αργυρώ (μέλος gargoyle)
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
03-01-2009, 09:07 PM #30
Απλά θα σε παραπέμψω στους όρους χρήσης του συγκεκριμένου φόρουμ, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παραπάνω...
Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι κανόνες στοιχειώδους ευγένειας και δεν αναφέρομαι μόνο στη χρήση υβριστικών ή προσβλητικών φράσεων, αλλά ακόμη και στο ειρωνικό ύφος που ενδεχομένως προσβάλλει κάποια από τα μέλη και από την πλευρά μας καλούμαστε να εξισορροπούμε κάποιες καταστάσεις. Όταν ξεκινά μία συζήτηση (ό,τι θέμα και να έχει, ακόμα και την τράπουλα ταρώ π.χ...) και καταλήγει σε μία κοκορομαχία, ποιος θα πετάξει την ειρωνεία, ποιος θα την πιάσει και πώς θα χαρακτηρίσει ο ένας τον άλλον, συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι απλά έντονο ύφος, αλλά βλαπτικό και για την αισθητική μας εν γένει. Η συζήτηση μπορεί να ήταν "γενική", μπορεί να ήταν "ελαφριά", αυτό δε σημαίνει ότι δεν της αξίζει και μία φυσιολογική ροή συζήτησης.
Και στην τελική, Αργυρώ, ξέρεις πόσα φόρουμ, ποικίλης θεματολογίας, υπάρχουν; Χιλιάδες; Εκατομμύρια; Με θέματα, σοβαρά, μέτρια, ελαφριά και ό,τι βάζει ο νους μας. Τί πρέπει δηλαδή να κάνουμε; Σε κάθε "ελαφριά" συζήτηση να κατακεραυνώνουμε τις κεκοιμημένες συνειδήσεις όσων συμμετέχουν; Σε τελική ανάλυση, όπως είπες και συ, πρόκειται για μία γενική συζήτηση...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.