- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 52
-
25-04-2007, 10:43 AM #21
Re: Ξέρω τι… σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή!
Δεν υπάρχει λόγος... ή μάλλον, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος Κατερίνα μου :toung:
Έτυχε το νικνέιμ μου να αποτελεί πρώτο συνθετικό στο νικνέιμ της kiaRRa!!! Ο καθένας θα μπορούσε να μπερδευτεί :bigsmile:
Καλή συνέχεια!
-
04-05-2007, 05:19 PM #22
Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο! :clapping:
Νομίζω ότι μου έχουν τύχει και μένα τέτοια περιστατικά με άτομο που το σκέφτομαι πολύ έντονα και σχεδόν συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι για να σου συμβεί αυτό το πράγμα πρέπει να υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ των 2 αυτών ατόμων; :unsure:
-
04-05-2007, 05:25 PM #23
:embarrest Παράληψή μου... Εννοώ ακόμα κι αν είμαι μακρια με αυτό το άτομο να νιώθω τη σκέψη του προς εμένα ή να καταλαβαίνω τι σκέφτεται για μένα εκείνη τη στιγμη... ή να κάνουμε ταυτόχρονα σχεδόν τις ίδιες σκέψεις.. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνέψω. Είναι πραγματικά περίεργο! :nuts:
-
04-05-2007, 06:18 PM #24
Όχι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, είτε αυτό είναι ερωτικό είτε φιλικό. Σε αυτή την περίπτωση, όπως έχω αναφέρει σχετικά, δικαιολογείται από την μεριά των ψυχολόγων, λόγω συναισθηματικής νοημοσύνης. Δηλαδή να ξέρουμε το άλλο άτομο σε τέτοιο βαθμό, που πλέον να γνωρίζουμε πως θα αντιδράσει συναισθηματικά και να μπαίνουμε στη θέση του. Και αυτό το θεωρώ και πιο λογικό. Διότι αν κάθε φορά και γω με τους φίλους μου σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα, την ίδια στιγμή (και φυσικά το αναφέραμε), τότε όλοι θα ήμασταν τηλεπαθητικοί. Συμβαίνει επειδή απλά είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μεταξύ μας, γνωρίζουμε τον τρόπο δράσης, σκέψης και αντίδρασης του άλλου ατόμου, κοινώς τα χούγια και τις προτιμήσεις του, επομένως και πολλές φορές συμπίπτουν οι σκέψεις μας.
Η τηλεπάθεια και τα παραπλήσια της συμβαίνει και σε άτομα που δεν έχουν καμία μα καμία σχέση μεταξύ τους. Και συνήθως έτσι γίνεται. Να μην γνωρίζονται καν και όμως να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της σκέψης.
-
05-05-2007, 12:13 PM #25
Πάρα πολύ καλογραμμένο και αναλυτικό το άρθρο σου kia μου!!! :clapping: :clapping: :clapping:
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βρήκα την άποψη των ψυχολόγων που παρουσίασες...
Δεν είχα ακούσει ποτέ για τη συναισθηματική νοημοσύνη και μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον...:embarrest
Συγχαρητήρια και πάλι! PerfectΠίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!
-
05-05-2007, 12:41 PM #26
Ευχαριστώ πολύ SKYLOROCΚ μου :bigsmile:
Όντως η συναισθηματική νοημοσύνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι που έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς την μελέτη της. Υπάρχουν τεστ (ερωτηματολόγια) που χρησιμοποιούνται από ψυχολόγους για την μέτρησή της και πως σχετίζεται με πολλούς και διάφορους τομείς της ζωής. Αναλόγως την στατιστική ή μη στατιστική σημαντικότητα των αποτελεσμάτων, βλέπουν πως επιδρά, πόσο επηρεάζεται η ζωή μας από αυτήν.
Κάποια τέτοια τεστ τα έχω κάνει και γω η ίδια, σε πεδίο έρευνας στο Πανεπιστήμιο, αλλά χωρίς την χρήση του απαραίτητου προγράμματος που βγάζει τα αποτελέσματα, δεν μπορούν να μας πουν-δείξουν κάτι. Εάν σας ενδιαφέρει και εφόσον πάρω άδεια από τον καθηγητή μου να τα δείτε ως ερωτηματολόγια, πως είναι οι ερωτήσεις και η κλίμακα των απαντήσεων, ευχαρίστως να το κάνω σε κάποιο άλλο θέμα. :bigsmile:
-
05-05-2007, 12:55 PM #27
Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα συγκεκριμένα ερωτηματολόγια για να κατανοηθεί καλύτερα η έννοια της συναισθηματικής νοημοσύνης.
Θα αναμένουμε...Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!
-
23-06-2007, 03:16 AM #28
Re: Ξέρω τι? σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή!
ΚΙΑ πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!!Μακάρι να δούμε κ άλλα τέτοια :bigsmile:
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
17-07-2007, 05:38 PM #29
Πολύ καλό άρθρο...!
-
19-07-2007, 07:45 PM #30
Νομίζω πως αυτό το άρθρο δίνει κάποιες ωραίες, σοβαρές και τεκμηριωμένες απόψεις για το θέμα που έχει θέσει και η Aqua_G.
Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση kia!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.