- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 64
Thread: Zώδια και χιούμορ
-
11-05-2007, 11:32 PM #21
Re: Zώδια και χιούμορ
καρκίνο,ι παρθένος,ζυγό ,τοξότη,κριος ιχθείς,κριός,δίδυμος,
κάνουν χιούμορ και το διεσκεδάζουν
τα λιοντάρια άντρες με σοβαροί σκανδαλιάρικοι διάθεση οι γυναίκα λέων αυτές που έχω γνωρίσει κάνουν χοντροκομένο χιούμορ
ο ταύρος δεν ξέρεις πότε κάνει πλάκα η μιλάει σοβαρά καυστικό χιούμορ η γυναίκα ταύρος είναι χααρούμενο άτομο
αιγόκεροι και σκορπιοί πολλοί δεν έχουν την αίσθηση του χούμορ παρεξιγουν
αύτα από προσωποκή άποψη
οι καλύτεροι φυσικά οι τοξότες
-
13-05-2007, 11:37 AM #22
Μαλιστα...Δηλαδή εγώ που είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Κριό είμαι μες το χιούμορ.Δεν μου φαίνεται περίεργο, αν κρίνω οτι πολλές φορές γελάω και μόνη μου με αυτά τα τραγελαφικά που παθαίνω..Απο χιούμορ άλλο τίποτα!Αυτο με κρατάει.Γελάτε γιατι χανόμαστε!
-
27-07-2007, 04:16 AM #23
και οι σκορπιοι μωρε εχουν χιουμορ..η μηπως φταει που εχω πολλους πλανητες στον τοξοτη????
παντως παλιοτερα ειχα πιο πολυ χιουμορ..οσο περναν τα χρονια σοβαρευω αποτομα...
-
27-07-2007, 04:24 AM #24
Εγώ πιστεύω ότι αυτοί που έχουν περισσότερο χιούμορ είναι οι τοξότες!! Είναι μέσα στην τρέλα αυτό το ζώδιο! Βέβαια γενικά μιλώντας! Αυτούς που αντιπαθώ σφόδρα είναι τα ζώδια της γής γιατί είναι αργοκίνητα και κάνουν χαζά αστεία! Ειδικά οι Παρθένοι...!!!:notrust:άστα να πάνε!:blink::toung:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
27-07-2007, 01:37 PM #25
-
29-07-2007, 07:36 PM #26
Επειδή το χιούμορ είναι μια μορφή επικοινωνίας αναρωτίεμαι μήπως θα πρέπει να εξετάζουμε που βρίσκεται ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας.
Εγώ για παράδειγμα είμαι Αιγόκερως με τον ερμή στον τοξότη.
Επίσης μήπως και σε αυτή την περίπτωση του χιούμορ, πρέπει να εξετάζουμε τη θέση της Σελήνης;
-
30-07-2007, 02:00 AM #27
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
15-09-2007, 12:58 AM #28
Σαν Αιγόκερως πάντως δεν μπορω να ζήσω χωρίς χιούμορ και θέλω να τονίσω ότι όσοι Αιγόκεροι ξέρω το έχουν σε μεγάλο βαθμό.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ένας Αιγόκερως ή θα έχει μεγάλη δόση χιούμορ ή θα είναι εντελώς ξενέρωτος. Προσωπικά τα ζώδια με το περισσότερο χιούμορ στην πλειοψηφία θεωρώ τους Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθείς (για την κατηγορία των Ιχθύων που μιλάνε).
-
15-09-2007, 02:56 AM #29
-
20-09-2007, 12:01 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.