- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 26 of 26
Thread: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
-
19-01-2010, 02:08 PM #21
Re: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-01-2010, 02:27 PM #22
εγω παντως να το ξεχασω θελω..
πολυ δυσαρεστη εμπειρια........
με κοιταγαν σαν ουφο και αυτο ηταν το χειροτερο
σαν κατι να ειχα...οι δικοι μου:nuts:
Ασε δηλαδη επειδη ημουν πολυ στεναχωρημενη τοτε
και ο ψυχισμος μπορει να ηθελε να βρει καπου να ακουμπησει...
γιατι οταν εφτιαξαν τα πραγματα σταματησε και ολο αυτο ..το εφιαλτικο ταξιδι
επισης πιστευω οτι τα παιδια [οπως ημουν εγω]ειναι πιο αθωα και ανοιχτα
σε δονησεις..αληθεινες , ψευτικες..ποιος να ξερει ..
Εδω και αυτοι που ξερουν απο αυτα τα αστρικα που εχουν διαβασει ενα καρο βιβλια
καπου δυσκολευονται να τα εξηγησουν νομιζω..
κουκακι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
19-01-2010, 09:34 PM #23
Είδη βρίσκομαι σε αυτήν την διαδικασία. Το ψάχνω βαθύτερα.
Έγραψα την εμπειρία μου εδώ, με αφορμή ενός άρθρου του myHoroscope περί αστρικών ταξιδιών πιστεύοντας πως θα μάθω κάτι περισσότερο.
Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου και την καλή σου πρόθεση !!. :respect::respect:
-
19-01-2010, 11:48 PM #24
Επειδή η ενασχόληση με το αστρικό πεδίο γενικότερα, θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και ύστερα από σοβαρή μελέτη, κρίνω απαραίτητο να σας προτρέψω να ανατρέξετε σε εξειδικευμένες έρευνες.
Υπάρχουν συγγράμματα που έχουν παρουσιαστεί από καταξιωμένους μελετητές και αποτελούν ένα σωστό και ασφαλή μονοπάτι για όσους ενδιαφέρονται για πνευματιστικά θέματα.
Μια από τις πιο αξιόλογες εργασίες, έχει γραφτεί από τον Stanislas De Guaitas, που ασχολήθηκε με την Μεταφυσική, σε μεγάλη ηλικία και αφού είχε σπουδάσει Νομική και Χημεία.
Ο ελληνικός τίτλος του έργου του είναι: Το πρόβλημα του κακού στο αστρικό πεδίο και αποτελείται από τρείς τόμους.
Σε αυτό, κάνει απόλυτα σαφές πως όλα τα νοήμονα όντα, μπορούν με επίμονη προσπάθεια να αναπτύξουν την ικανότητα να προβάλουν το συνειδητό και το ασυνείδητο μέρος των σκέψεων καθώς και τον ουσιαστικό εαυτό του γήινου σώματος τους.
Με ώθηση μόνο την θέληση, το αστρικό σώμα, δηλαδή το ρευστό περίβλημα της ψυχής, μπορεί να προβληθεί έξω από τον φυσικό οργανισμό, να κατευθύνει τις κινήσεις του, να μεταβεί σε απομακρυσμένα μέρη ή ακόμα και να συμπυκνωθεί, σε σημείο που να επηρεάζει κανονικά τις υλικές αισθήσεις ενώ το σώμα να παραμένει σε κατάσταση νάρκης.
-
20-01-2010, 12:16 AM #25
:embarrest Θα ήθελα να έχω μια τέτοια εμπειρία ,αν και έχω ακούσει πως είναι μια αρκετα επικινδυνη κατάσταση,απο ανθρώπους που επικαλουνται πως έχουν βιώσει κατι τετοιο.....:unsure:
Επίσης θεωρώ πως χρειάζεται υψηλή ικανότητα αυτοσυγκεντρωσης και ελέγχου!!!:unsure:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
20-01-2010, 02:28 AM #26
Σε ευχαριστώ πολύ ΑΡΤΕΜΙΣ για την χρήσιμη πληροφορία σου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.