- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 68
Thread: Ευαισθησια....
-
15-05-2008, 12:34 PM #21
Re: Ευαισθησια....
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
15-05-2008, 12:53 PM #22
Ολα μα ολα τα παιδια ετσι ειναι! Ο χαρτης της κορης μου ειναι μεσα στη φωτια. Δρα και αντιδρα οπως ο γιος σου. Κι εγω ισως τα ιδια εκανα ως παιδι, κι εσυ επισης, ή οποιοσδηποτε αλλος. Μην ξεχνας παντως, οτι οι χαρακτηρισμοι αυτου του ειδους, εξαρτωνται απο το "ματι" αυτου που τους κανει. Καποιος/οι αλλος /οι , ισως να χαρακτηριζαν με διαφορετικο τροπο τον Ιχθυ γιο σου. :bigsmile::bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
15-05-2008, 03:55 PM #23
ioni, η μονη μου αντιρρηση στα λεγομενα σου ειναι οτι αλλο σκληρος και αλλο κακος.
σε διαβεβαιωνω πως ο υπερευαισθητος ειναι και υπερσκληρος (αντιρροπες δυναμεις). αν τον πληγωσεις ανεπανορθωτα μην περιμενεις ματαια να σε συγχωρησει. σε εχει διαγραψει. αν σε διαγραψει ομως θα τον εχεις πρωτα εσυ πληγωσει και μαλιστα βαθια...
μην παρεξηγηθω, λατρευω τοξοτες (ηλιος μου στον 9ο) και γενικοτερα φωτια (ειδες το πολυ νερο τι σου κανει;!!!)! το πρωτο πραγμα που εψαξα στον χαρτη μου ηταν αυτο το στοιχειο.:bigsmile:
α και δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο ευαισθητοι.εχω γνωρισει εγω κατι μουλαρια...:respect::respect::respect:"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
15-05-2008, 10:01 PM #24
-
15-05-2008, 10:18 PM #25
-
15-05-2008, 10:50 PM #26
-
15-05-2008, 11:54 PM #27
Πάνω που σκεφτόμουν να κόψω το κάπνισμα, με έκανες να ψάχνω για τσιγάρα. Με συγκλόνησες. Νομίζω ότι δεν υπήρχε τρόπος να διατυπώσει κάποιος, καλύτερα, την προσωπική μου άποψη για το θέμα, ακόμη ούτε εγώ. Η καθε σου πρόταση βρίσκω να έχει πίσω της έναν τεράστιο ογκο που δύσκολα μπορεί να προβληθεί με τέτοια σαφήνεια και συνοπτικότητα.
Πρέπει να εμπεριέχεται μεγαλείο ψυχής για να εκφράσει κάποιος έτσι ένα τόσο λεπτο θέμα. Χαίρομαι πολύ να συναντώ τέτοιες απόψεις.
Προσωπικά, Σε ευχαριστώ πολύ.
Γεωργία.
-
16-05-2008, 11:55 AM #28
Η ευαισθησια συνυπαρχει με την εφυια..Ενας ηλιθιος ειναι αναισθητος.Ο ηλιθιος θα πεταει αβασανιστα τα σκουπιδια απο το αυτοκινητο στο δρομο..ενας ηλιθιοςςςςςςςςςς θα αδιαφορησει για ενα τραυματισμενο σκυλακι που θα βρεθει στον δρομο του..ενας ηλιθιοςςςςςςς θα πεταξει ενα σκυλακι στο δρομο του γιατι το βαρεθηκε το γλυκο του -το καλο του -παιδακι ..Ενας ηλιθιος-αναισθητος ειναι πιο επικινδυνος απο εναν "κακο" εφυη.
-
16-05-2008, 12:22 PM #29
-
17-05-2008, 10:35 AM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.