s
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Re: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

(Στη χώρα μας φτάνει μόνο μια ανοιξιάτικη βροχή για να ρίξει τα rooter!)

Κρίμα που "αγρίεψε" το θέμα που άνοιξα, με τόσο καλή διάθεση και χωρίς πρόθεση να επεκταθώ πολιτικά. Γι αυτό και έγραψα παραπάνω πως μισώ την πολιτική, τουλάχιστον αυτή την πολιτική που υπάρχει στη χώρα μας.
    Είναι μάταιο άλλωστε να εκθέτω ήπιες και φιλειρηνικές απόψεις, τη στιγμή που υπάρχει η τάση και η μόδα στις ημέρες μας, να ακονίζονται τα μαχαίρια για να καταλήγουν στις γροθιές που τα κρατούν.

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας καλλιέργησαν φιλοπόλεμο και προβοκατόρικο κλίμα, που σε καμία περίπτωση δεν έφερε αποτέλεσμα, αντίθετα έγινε αιτία για πολύ ύπουλα και σκληρά μέτρα.

Η προσπάθεια της ειρηνικής συγκέντρωσης, ήταν κάτι διαφορετικο από όλα όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τωρα. Και ας μην βιαστούμε να την "καπελώσουμε", κάτι που παρατηρείται από πολλά ΜΜΕ.

Απεργίες που έστρεφαν την μια κοινωνικη ομάδα απέναντι στην άλλη, (γνωστή τακτική συνδικατων)
    "Διαμαρτυρίες" του τύπου πάμε να τα σπάσουμε και να τα κάψουμε όλα δεν έφεραν αποτέλεσμα, αντίθετα γυρισαν μπούμερανγκ αφού αποδείχθηκαν ανεδαφικά, επικίνδυνα και τραγικά (Ποσειδώνας σε Υδροχόο)

Δεν συμφωνώ με τον πολεμο στην εποχή μας.
    Ο "πόλεμος" μέσω επαναστάσεων είχε αποτέλεσμα σε μια εποχή που η εξουσία έμεινε "καγκελο", έμεινε αμήχανη και ανίκανη να αντιδράσει στο κύμα διαμαρτυρίας του λαού, καθώς δεν είχε συνηθίσει σε αντιδράσεις.
    Τωρα όμως είναι προετοιμασμένη και υποψιασμένη. Δεν μασάει και δεν κολλάει να καταστείλει αθόρυβα,ξεδιάντροπα και παράνομα οποιαδήποτε αντίδραση.
    Και δεν εννοώ μόνο τα χημικά και τα ΜΑΤ. Εννοώ τους νόμους που ψηφίζουν για να καλύπτονται οι αννομίες τους και να προωθείται η σταδιακή εξαθλίωσή μας, τις κάμερες πανταχόθεν, τη συρρίκνωση των αρχών, για να απομονωθεί ο πολίτης από τα τεκταινόμενα και να μένει και τυπικά πλέον ανήμπορος να διεκδικήσει την αξιοπρέπειά του (Πλούτωνας στον Αιγόκερω).

Αυτό εννοώ αγαπητέ Μητσάκο και Κάτια.

Μία άλλη μορφη αντίδρασης και διαμαρτυρίας, που να μην περικλείει τη βία, το μηδενισμό, τη λεηλασία περιουσιών -ιδιωτικών και δημοσίων- και το χαμό αθώων ανθρώπων. Δεν αξίζει επουδενί λόγω να ανοίξει το ρουθούνι κανενός νέου ανθρώπου για τους εγκληματίες που μας κυβερνούν χρόνια τώρα.
    Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της Δημοκρατίας. Σεβασμός και συνύπαρξη.
    Αλλιώς μιλάμε για ασυδοσία και για φασιστική βία, που καταλύει κάθε έννοια δημο-κρατίας.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ταυρινουλα μου, ας μην ξεχναμε, οτι η συγκεντρωση αυτη ειναι μια πολιτικη διαμαρτυρια. Διαμαρτυρια και καταγγελια, απεναντι σ ολους τους πολιτικους.
    Επομενως αυτη τη χροια θα ειχαν και οι απαντησεις μας.

Ομως θα ηθελα να συμπληρωσω σ αυτα που ειπε η Κατια, οτι κατα την γνωμη μου οι επομενες εκλειψεις ειναι φορεις πιο δυνατων γεγονοτων. Δεν τολμω να διατυπωσω συγκεκριμενη προβλεψη, γιατι η κοσμικη αστρολογια ξεπερναει τις δυνατοτητες μου. Ωστοσο, οι οψεις που σχηματιζονται ακομη και για εναν αρχαριο, υποδεικνυουν την ενταση των πολιτικων εξελιξεων.

Για να ολοκληρωσω, ας προσθεσω κ ι εγω οτι τους επομενος μηνες, ,<θα εμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαρα βρε παιδια> (Ντ. Ηλιοπουλος, βεβαια).:bigsmile:

Συμφωνώ όσο κανείς και τίποτε με τη διαμαρτυρία και με κάθε διαμαρτυρία γενικότερα.
    Αυτό με το οποίο ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα και το αναγράφω στα παραπάνω ποστ είναι η ΒΙΑ και η επιβολή της.
    Διαφωνώ με την αντίδραση των πιθηκοειδών που καίνε και σπάνε τα πάντα στο πέρασμά τους και με τους κρατικούς καταστολείς που ψάχνουν αφορμή να ανοίξουν κεφάλια.

Διαφωνώ πως η βία φερνει αποτέλεσμα στις μέρες μας.
    Διαφωνώ πως οι διαμαρτυριες πρέπει να σκορπάνε την καταστροφή στο πέρασμα τους.

Με το άνοιγμα του ποστ εξέφρασα την ελπίδα να αλλάξει κάτι με την τόσο αξιέπαινη και ενωμένη συγκέντρωση. Η σπίθα που άναψε ο Ουρανός στον Κριό σε καλή όψη με τον Ήλιο στους Διδύμους, έδωσε δύναμη στη φωνη των δικτύων και ζέστανε την ατμόσφαιρα.
    Εγινε κάτι διαφορετικό για τα ελληνικά δεδομένα. Ας ελπίσουμε πως κάτι θα αλλάξει έτσι.
    Κι όσο για την έκλειψη, αν ξαναδείς τα πρώτα ποστ, θα προσέξεις πως εξέφρασα έναν φόβο για απεργίες και κυκλοφοριακά κομφούζια.

Και για να γίνω πιό σαφής:

Δεν μου αρέσει να προκαταβάλλομαι αλλά ούτε και να προκαταβάλλονται οι άλλοι, όσο κι αν αυτό φαντάζει αδύνατο για κάποιους που έχουν ή δεν έχουν τους λόγους τους. Και το λέω γιατί υπάρχει "κάτι" στον αέρα...

Αν πράγματι ήμουν στενόμυαλη και προκατειλλημένη δεν θα "χαιρετιζα" το διάλογο γενικότερα, και δεν θα βρισκόμουν σε διάφορα φόρουμ να απολαμβάνω τα δώρα της τεχνολογίας και της επικοινωνίας.

Αυτές είναι οι απόψεις μου, και τις υποστηρίζω με σθένος. Καταδικάζω τη βία, από όπου κι αν εκπορεύεται γαιτί μας πάει πίσω και μας υπονομεύει διαρκώς, σε μία περίοδο που δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο από τους "εταίρους" μας, που περιμένουν σαν τα κοράκια από επάνω μας, να μας κατασπαράξουν.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Βλέπεις λοιπόν , αγαπητή μου taurine, ότι δεν μπορείς να αποφύγεις την πολιτική συζήτηση που τόσο απεχθάνεσαι;
    Πολίτης χωρίς πολιτική τοποθέτηση, είναι σαν ψάρι χωρίς βράγχια. Η μη πολιτική τοποθέτηση είναι συνενοχή στο έγκλημα κατά της δημοκρατίας. Και είναι αυτό που μας έφερε, εδώ που μας έφερε.

Η κομματικοποιημένη και όχι πολιτικοποιημένη γενιά του πολυτεχνείου, είναι αυτή η γενιά που έριξε το καράβι στα βράχια. Διεκδίκησαν μπόλικο ψωμί , δικαίωμα στην παιδεία και εξαργύρωσαν το κόστος ξεπουλώντας την ελευθερία μας.

Η δική μας γενιά, αυτή που γεννηθήκαμε στις αρχές της δεκαετίας του 70, χορτάσαμε ψωμί, μετείχαμε της παιδείας και τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε τι είδους γράμματα μάθαμε και αν είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε την ελευθερία, που στις μέρες μας δεν απειλείται από ένα φασιστικό καθεστώς, αλλά από τα αόρατα δεσμά μιας νοοτροπίας ζωής. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ότι δεν μπορούμε όλοι να έχουμε διαμέρισμα με τζάκι και τρία αυτοκίνητα σε μία οικογένεια;
    Είναι η μεσαία τάξη που κλονίστηκε και βγήκε στο δρόμο. Οι φτωχοί δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Δεν άλλαξε και πολύ η ζωή τους. Πλούτωνας στον Αιγόκερω, είναι και αυτό. Ιεράρχηση.
    Όταν ήμουν μικρή, οι εύπορες οικογένειες είχαν αυτοκίνητο. Τι άλλαξε τώρα και ο μικρομεσαίος μισθωτός μου θέλει τζιπάκι και διακοπές στην ψαρού; Σε μια χώρα χωρίς βαριά βιομηχανία; Και με έναν εγκαταλειμμένο στην τύχη του τουρισμό; Μια ναυτιλία που λυμαίνονται ξένα συμφέροντα;

Η μη πολιτικοποιημένη γενιά μας, δεν βγήκε στον δρόμο ποτέ για τίποτα! Η τελευταία φορά που μαζευτήκαμε στην ομόνοια, ήταν όταν ο Παπαθεμελής πήγε να επιβάλει το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων στις 2 και κερδίσαμε τον αγώνα! Το ξαναπήγαμε μέχρι πρωίας.

Ξοδέψαμε την ελευθερία μας σε διακοποδάνεια και στεγαστικά. Σε κάρτες και τζιπάκια. Με τις κρατικές ευλογίες εκείνων που κάποτε φώναζαν «ψωμί , παιδεία, ελευθερία» και την διαπλοκή κεφαλαιούχων και τραπεζών. Με τόση πολιτική φτήνια, δεν γίνεται να μην πάρεις πολιτική θέση. Την όποια!

Εδώ που φτάσαμε, είναι αστείο να μιλάμε για την χώρα μας όμως. Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι απειλή, είναι πραγματικότητα. Όταν χτυπάει η Πορτογαλία πονάει η Ελλάδα και όταν κρυώνουν τα Αραβικά Εμιράτα βήχει η Αμερική.

Είναι ευτύχημα στην εποχή της παγκόσμιας κρίσης που βρισκόμαστε, να υπάρχει ένας Ποσειδώνας στους Ιχθείς και να σχηματίζει όψεις ευνοϊκές με τον Πλούτωνα. Είναι ευχή να μην στάξει ρουθούνι, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όταν οι Πλούτωνας\Ουρανός\Κρόνος συντονιστούν ξανά, θα ανοίξουν ρουθούνια και κεφάλια μαζί και δεν μας σώζει κανένας Ποσειδώνας.
    Ο Ποσειδώνας, απλώς θα εμπνέει την μάζα να αντιστέκεται σθεναρά στην διακρατική σήψη και να αντέχει η καμπούρα του πλήθους το ματσούκι της εξουσίας με συγκινητική στωικότητα.
    Χωρίς τον Ποσειδώνα σε αυτή την θέση, δεν θα είχε τι να εκφράσει ο Ουρανός στον Κριό. Για τι να επαναστατήσει. Τώρα, εκφράζει ένα παγκόσμιο κλίμα απογοήτευσης. Μία διαπλανητική αλληλεγγύη.
    Στο βάθος του χρόνου, ο λαός κερδίζει πάντα, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και το καλοκαίρι αυτό θα είναι θερμό, ανεξαρτήτως βαθμών κελσίου.
    Αυτά που εννοείς, από εμένα τουλάχιστον, έγιναν απολύτως κατανοητά! Όμως την βία θα την δούμε. Την απευχόμαστε αλλά αν είναι αναγκαία θα την υποστούμε. Το καινούργιο, για μένα η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Η ειρηνική του διάθεση, η σύμπνοια και η μη υποκινούμενη δράση.

Θα συνεχίσουμε τον ρομαντικό μας δρόμο και τα ανοργάνωτα ξεσπάσματα με την αρωγή του Δία από την θέση του στον Ταύρο για προθέρμανση και μόλις περάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό, η μάζα θα οργανωθεί και θα δούμε επιτέλους κάποιο πραγματικό όφελος. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα μπούμε στα πετσιά μας.
    Με τον Κρόνο στον 8ο μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμα.
    Καταφέραμε να ξαναγυρίσουμε στο «ψωμί» και ούτε λόγος για «παιδεία, ελευθερία». Αυτά παθαίνεις όταν το χορταίνεις με παντεσπάνι.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ταυρινουλα με μπερδεψες. Κανεις μας δεν σε αποκαλεσε προκατειλλημενη η οτιδηποτε προσβλητικο και θα ηθελα αυτο να ειναι σαφες.
    :worried:

Συμφωνουμε μαζι σου και ειμαστε εναντια σε οποιαδηποτε μορφη βιας. Εγω μονο προεβαλλα μια ενσταση και ειπα, οτι ειναι πιθανον να προκυψουν πιο σοβαρα γεγονοτα, οπως υποδεικνυουν οι επερχομενες εκλειψεις. Παραδεχθηκα επισης, οτι οντως οι μεγαλυτεροι σε ηλικια, εχουμε συνηθισει σε αλλους τυπους συγκεντρωσεων με δυσαρεστα επακολουθα.
    Τι να κανουμε ομως? Αν ειμασταν τωρα 25ρηδες, θα βλεπαμε τα πραγματα διαφορετικα.
    Αυτα προς αποφυγη καθε παρεξηγησης.

Κάτια είσαι άνθρωπος νοήμων, φαίνεσαι μορφωμένη και όχι παρα-μορφωμένη κοινωνικά και πολιτικά.
    Πιστευω πως κατάλαβες για ποιο λόγο δεν τοποθετήθηκα πολιτικά, γιατί νομικά τουλαχιστον, δεν δικαιούμαι. Ελπίδα εξέφρασα για τις όψεις, χαρά εξέφρασα για την όμορφη συγκέντρωση,παράπονο εξέφρασα για την αλόγιστη βία και διαφωνία με τους εκφραστές της.

Καταλαβαίνω απόλυτα πως η μεσαία τάξη ήταν αυτή που κλήθηκε να πληρώσει τη νύφη, αλλά και αυτή που χρόνια στήριζε την ελληνική οικονομία. Οι μικρομεσαίοι έμποροι και οι μισθωτοί και συνταξιούχοι τροφοδοτούσαν την αγορά και κυκλοφορούσε ζεστό χρήμα.

Κι όσο για το αυτοκίνητο, είμαι 34 και στα 28 αναγκάστηκα να αγοράσω ένα δίπορτο 1300άρι 10ετίας, κόκκινο, με μπουριά και ζαντολάστιχα! Μεγάλο καγκούρι σου λέω!:bigsmile: Η δουλειά μου τότε ήταν στην Παλλήνη και μένω στη Γλυφάδα, 60χλμ πήγαινε έλα. Είχα την επιλογή να αγοράσω ένα καινούριο αυτοκίνητο των 10,000 ευρω αλλά αγόρασα το ισπανικό συμπαθέστατο καγκούρικο με 2,500!
    Ουτε στη δική μου οικογένεια υπήρχε ποτε αυτοκίνητο. Θυμάμαι το ιστορικό 159 και 215 (αστικά λεωφορεία) να μας μετακινούν οικογενειακώς στο Ζάππειο και στο Παγκράτι. Θύμωνα με το μπαμπα μου και ρωτουσα επίμονα γιατί να μην έχουμε και εμείς αμάξι όπως οι άλλοι και μου απαντούσε πως αν θέλω αμάξι, τότε θα πρέπει να σταματήσει να πληρώνει τα αγγλικά μας. Ενας μισθός έμπαινε στο σπίτι.
    Απόμικρή λοιπόν μπήκα στη λογική του μη δανεισμού, κι ακομη και σήμερα δεν εχω πιστωτική!

Όταν παντρεύτηκα και γέννησα την κόρη μου, ο άντρας μου κι εγω αποφασίσαμε να πουλήσουμε τα 2 δίπορτα καγκούρικα και εργένικα αυτοκίνητα και να πάρουμε 1 οικογενειακό, να μας χωράει κι εμάς και τα δυο σκυλιά μας όταν φεύγουμε.(είμαστε και φιλόζωοι!). Πληρώσαμε τη διαφορά, και δεν δανειστήκαμε.
    Και να ξέρεςι πως όπως εμείς υπάρχουν και πολλοί άλλοι υποστηρικτές του μη δανεισμού!
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να υποκύψω στις σειρήνες του καταναλωτισμού και πολύ περισσότερο να απαιτώ να μου σβήσει το κράτος τα χρέη που έχω στην τράπεζα από τα διακοποδάνεια!
    Αυτό όμως που δεν ανέχομαι, είναι να πληρώνω την εφορία επί μια 15ετία, να μην χρωστάω ΠΟΥΘΕΝΑ και να πρέπει να πληρώσω για τα καθάρματα που άδειασαν τα ταμεία ενος από τους πιο υγιούς φορέα, στο όνομα των δομημενων, συτούς που υπέγραφαν υπέρογκες συμβάσεις δανεισμού για πανάκριβους και πανάχρηστους εξοπλισμούς, αυτούς που ξεπούλησαν και κουκούλωσαν το χρέος της Ελλάδας.

Και ακόμη περισσότερο εξοργίζομαι ως φιλότιμος άνθρωπος γιατί ΔΕΝ ψήφισα ποτε αυτά τα πρασινοκοκκινομπλε ξεπουλημενα υποκριτικά ρεμάλια που κρυμμενοι πίσω απο το κίβδηλο προσωπείο του επαναστατη, καθίζουν τους χοντρούς κ....λους τους σε δερμάτινες καρέκλες, τις οποίες πληρωνω κι εγω!

Οπότε τί πολιτική τοποθέτηση να έχω?
    Τους είδαμε όλους έναν έναν!
    Οι μεν κραδαίνουν πατριωτικές σημαίες, μιλούν για αρχαία Ελλάδα και ιδανικά πατρίδος, σημαίας κλπ, για να συγκινήσουν το "μη νεανικό κοινό" στην τηλεθέαση και συναινούν στο ξεπούλημα και την προδοσία, παρακαλώντας γαι ένα υπουργειάκι και μια συγκυβαρνησούλα οι άθλιοι γλείφτες, οι σύγχρονοι Εφιάλτες!
    Και οι δε κρύβονται πίσω από ...ανθρωπιστικές ευαισθησίες και ΜΚΟ και εκμεταλεύονται με τον πιό απεχθή και άθλιο τρόπο τους μετανάστες με δικηγόρους (εκ των έσω του κόμματος) να τους παίρνουν 2000 ευρώ για μια αιτηση τάζοντάς τους ...άσυλο και άδεια παραμονής!!! Και όλα αυτά για να προωθήσουν συμφέροντα!
    Αλήθεια, έχει μπεί κανείς σε χώρο συγκέντρωσης ή και κράτησης λαθρομεταναστών?
    Μήπως έχει ζήσει κανεις από κοντά τί πραγματικά συμβαίνει σε αυτούς τους άνθρώπους και ποιά η άποψή τους για τους ...προστάτες τους? Πως τους φέρονται οι ΜΚΟ και οι ...προοδευτικοί οργανωτές των στημένων εξεγέρσεων και απεργειών πείνας?

Τί άλλο να πω βρε Κάτια? Τι πολιτική τοποθέτηση να κάνω?
    Ήδη είπα πολλά και κινδυνεύω με "φίμωση"!

Γιατί στη χωρα αυτή που κάποιοι ιδεολόγοι εδραίωσαν τη Δημοκρατια, συνεχίζουν και φιμώνουν, λογοκρίνουν και ...εξαφανίζουν sites και blogs σαν τον Χουντίνι!

Κι όσο για τον Ποσειδώνα, προσωπικά τον αγαπώ πολύ στα Ψάρια, και ελπίζω να μην υπάρξει βία.
    Γιατί πραγματικά πιστευω πως ΔΕΝ θα φέρει αποτέλεσμα, αλλά θα χειροτερεψει την ήδη κρίσιμη κατάσταση.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το μεγάλο μπαμ θα γίνει κάπου στο τέλος του πλούτωνα στον Αιγόκερω :bigsmile: (καλή θέση για ριζικές και βαθιές αλλαγές σε δομές μιας κοινωνιας)και μετά η μεγάλη αλλαγή θα επέλθει σταδιακά(όπως όλες οι μεγάλες αλλαγές γίνονται σταδιακά και το καλό πράγμα αργεί να γίνει) με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο,καθώς θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στον Κριό και ενός καταπληκτικου τριγώνου βοηθείας με τον Ουρανό στους Διδύμους ...κάπου εκεί γύρω στο 2026 :toung: Διότι ναι ο Πλούτωνας παρέα με τον Ουρανό ,δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει,μπορούν να κάνουν θαυματα:bigsmile:
    άλλωστε το είπε κι η Λίτσα Πατέρα :nuts::nuts: με τον τρόπο της

Γνώμη μου πάντως,οι μεγάλες αλλαγές δεν έρχονται από κινήματα χωρίς ιδεολογία,γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να βασίζεσαι στην καλή θέληση και μόνο.Δεν ξέρει κανείς πως θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία για την ώρα,δεν αποκλείεται να φέρει κάτι,αλλά δυστυχώς υπό αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό.

YouTube - &#x202a;ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ - 22.ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.wmv&#x202c;&rlm;
    αφιερωμένο :toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

H μόνη νέα ιδεολογία που θα πρέπει να υπάρχει είναι "η ισχύς εν τη ενώσει" και σε καμία περίπτωση να μην τσιμπαμε στη λογική του "Διαίρει και Βασίλευε". Το να στρέφεται η μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη, είναι καταστροφικό και επικίνδυνο. Για να το πω χοντρικά, ειμαστε ολοι εργάτες στο ίδιο αμπέλι. Κι όσο πιο ομαδικά και ε ν ω μ ε ν α δουλεύουμε, τόσο πιο γλυκό κρασί θα πιούμε στο μελλον.

Όσο για την αστρολόγο/ΜΜΕ, ας μου επιτραπεί να αμφιβάλλω για το αυθόρμητο των δηλώσεων της....
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Έτσι όπως το διατυπώνεις δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου,αν και αυτό δεν είναι καινούριο σαν ιδεολογία:bigsmile:

'Εχω μόνο μια πιθανή ένσταση ,όσον αφορά ένα πονηρό σημείο στην ενότητα:το ότι ο λύκος με τα πρόβατα δεν μπορούν να κάνουν διαπραγματεύσεις παρεούλα.Οι μέχρι πρότινος βέβαια χωρισμένες κραταιές συντεχνίες,πλέον δεν έχουν και επισήμως τι να χωρίσουν.Γεγονός!

Όσο για την αστρολόγο,το πόσταρα καθαρά για λόγους διασκέδασης. Δεν κατάλαβα που ακριβώς το πας για να είμαι ειλικρινής,αλλά δεν θα επιμείνω:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    ΕΦΗ

Κι εγω Λευκη πιστευω, οτι οι εκλειψεις του Ιουνιου θα σηματοδοτησουν την αρχη του τελους, η οποια θα διαρκεσει αρκετα χρονια.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)