s
Υπογραφές ή ανυπόγραφες; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 63

Re: Υπογραφές ή ανυπόγραφες;

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ενημερωτικά και βοηθητικά μη σου πω, μπορείς για να φτιάξεις την υπογραφή σου, πατώντας στο λινκ που σου δίνω Επεξεργασία Υπογραφής και μετά πάτα αποθήκευση.

Μμμμμ.....ρωτώντας πας στην πόλη!!!!! ευχαριστώ kia!!!
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Ωραίο θέμα kiaRRa!

Και γω εντάσσομαι στην ομάδα όσων στην υπογραφή τους βάζουν στίχους τραγουδιών!

Έχω μία αδυναμία στους Χαϊνηδες, γι' αυτό και έβαλα ένα δίστιχο από το τραγούδι τους "ΣΕ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΟΝΑΧΟΣ"....

Σε περιβόλι μοναχός
    πως ζεις καημένε κρίνε;
    Σαν τον καημό της μοναξιάς
    άλλος καημός δεν είναι.

Πολλοί καιροί με δέρνουνε
    μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές
    στη γη και με κρατούνε.
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Mιας και το θυμήθηκα χάρη στην altamira(έχω ξαφνικές αναλαμπες!) κατά καιρούς έχω βάλει σαν υπογραφή και στίχους από τον Ελύτη!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Mιας και το θυμήθηκα χάρη στην altamira(έχω ξαφνικές αναλαμπες!) κατά καιρούς έχω βάλει σαν υπογραφή και στίχους από τον Ελύτη!!!:bigsmile:
    Πάντως ο συγκερασμός των στίχων του Ελύτη με την σκωπτική -ταυτόχρονα δε δημιουργικοτάτη- παραποίηση του ερμετικού ρητού μού δίνει την εντύπωση ότι ανήκετε -ή τουλάχιστον σας αξίζει μία θέση- στο καλλιτεχνικόν και δη το ποιητικόν στερέωμα, φίλτατη και παμμεγίστη Αγγελική! :toung: Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!

Εγώ πάντως θα ήθελα να δηλώσω ότι με την παρούσα υπογραφή μου προσφέρω ένα μάθημα συγκοινωνιακής και οδηγικής συμπεριφοράς σε όλους τους Έλληνες ανά την Υφήλιο.
    Ξέρετε πόσα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί, αν είμασταν προσεκτικοί στο δρόμο και κοιτούσαμε τόσο αριστερά, όσο και δεξά;;;;; :amazed:

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ξέρετε πόσα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί, αν είμασταν προσεκτικοί στο δρόμο και κοιτούσαμε τόσο αριστερά, όσο και δεξά;;;;; :amazed:

Τώρα να το ανοίξω το στόμα μου ή να μην το ανοίξω;;;;
    Εσύ και που κοιτάς (όταν και ΑΝ οδηγείς, λέμε τώρα) πάνω στους φράχτες και τα κολωνάκια πας και τα ρίχνεις τα καημένα :nuts: :nuts:

Όνομα:
    Μαρία

Εσύ και που κοιτάς (όταν και ΑΝ οδηγείς, λέμε τώρα) πάνω στους φράχτες και τα κολωνάκια πας και τα ρίχνεις τα καημένα :nuts: :nuts:
    Μα δεν καταλαβαίνεις αγαπητή μου κάρα, kia....
    Είσαι ΚΟΙΝΩΣ εκτός θέματος. ΔΙΟΤΙ εγώ ακολουθώ ρητά το ρητόν που παραθέτω στην υπογραφή μου. Κοιτάω και δεξιά και αριστερά.

ΑΛΛΑ δυστυχώς ξεχνάω μία άλλη εντολή που λέει: "ΑΛΛΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΛΛΟ ΦΡΕΝΟ".

Και σε παρακαλώ, μη με βγάζεις εκτός θέματος, διότι θα μου φωνάξει ο διαχειριστής και θα αρχίσω να ...

Οφείλω να παραδεχτώ ότι η kia με κάλυψε απολύτως...

¶λλωστε Μαρούλι μου, έχεις άξια σοφέρ, οποτε μείνε καλού κακου μακριά απο το άθλημα:toung: :toung: :toung: και άσε εκείνη να κοιτά αριστερά-δεξά, μέσα-εξω, μπρος-πίσω

Και ναι θα αποκτήσω μια καταπληκτική θέση-πρώτο τραπεζι πίστα στο καλλιτεχνικό/ποιητικό στερέωμα χάρη στην υπογραφη μου (μην εχει κανεις αντίρρηση)!

Μας βγήκες και ευσυγκίνητη/κλαψιάρα

Θα βγει εντελώς εκτός θέματος αν σου απαντήσω αγαπητή Μαρουλίτα-Μαρία λα ντελ μπάριο! Επομένως θα στα πω επί προσωπικού.
    ¶λλωστε νομίζω πω το κάρμα μου δεν κάνει ποτέ λάθος (σλλλλρρρρρπππ). Εχω υποστήριξη το λοιπόν!

Κύριε Διαχειριστά,
    τα σέβη μου

Οπως λέει και η υπογραφή μου... είμαι Παμμεγίστη, άρα σωστα ντάρμα μου δεν κάνω λάθος....

Ξερω....

Όνομα:
    Μαρια

Τωρα αυτο με τον Big Brother διαχειριστη ειναι ωραιο?ο ανθρωπος τη δουλεια του κανει....:toung: (γλυψιμο στον διαχειριστη εεε???) Λοιπον για να μην με κραξει και εμενα η υπογραφη μου ειναι νομιζω κατανοητη.Η ζωη ειναι Ωραια πολυ Ωραια ομως αλλα...τα εχει με αλλον.Δηλαδη σε αλλον κανει τα χατηρια και οχι σε εμενα την φτωχη πλην τιμια Ταυρινα...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)