s
Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 65
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

Τι ώρα ζώνης έχουμε το 1355 στις 28 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη; :bigsmile:

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Αγαπητέ Μητσάκο
    Όταν έχουμε γεωγραφικό μήκος Ανατολικό αλλάζουμε το πρόθεμα + σε -
    Αυτό μόνο παρατήρησα σαν διαφορά και πίστεψέ με είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια (ερμής στην παρθένο στον 9ο χωρίς σύνοδο με ήλιο, αλλά με σύνοδο πλούτωνα στον όγδοο) δλδ ανάλυση μέχρις εσχάτων
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Αγαπητέ Μητσάκο
    Όταν έχουμε γεωγραφικό μήκος Ανατολικό αλλάζουμε το πρόθεμα + σε -
    Αυτό μόνο παρατήρησα σαν διαφορά και πίστεψέ με είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια (ερμής στην παρθένο στον 9ο χωρίς σύνοδο με ήλιο, αλλά με σύνοδο πλούτωνα στον όγδοο) δλδ ανάλυση μέχρις εσχάτων
    Έχω την ταπεινή εντύπωση ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλες λεπτομέρειες στα δεδομένα σου...
    Να είσαι καλά :bigsmile:
    (Ερμής στον 9ο και στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα στην Παρθένο :toung: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ειρήνη υμίν συνάνθρωποι!!!
    Και οι δύο με βοηθήσατε πάρα πολύ!
    (Το καλοπροαίρετο στοιχείο της φωτιάς, πάντα έτοιμο να δώσει γνώση)
    Σου πρότεινα το πρόγραμμα αυτό γιατί έχει γενέθλιους, προοδ., ηλιακό τόξο, σελην. επ., ηλ. επ., αραβικούς κλήρους, συναστρίες, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για διευκόλυνση στην μελέτη
    Το μόνο που δεν έχει είναι αστεροειδής

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έχω την ταπεινή εντύπωση ότι πρέπει να προσθέσεις και άλλες λεπτομέρειες στα δεδομένα σου...
    Να είσαι καλά :bigsmile:
    (Ερμής στον 9ο και στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα στην Παρθένο :toung: )
    Κάτι που διδάχθηκα στη ζωή μου είναι πως όταν βλέπω τοίχο πατάω φρένο και δεν ξαναπερνάω από το συγκεκριμένο δρόμο φίλτατε!!! Δεν είναι τυχαίο πως είναι γένους αρσενικού " ο τοίχος"
    Αντίο!!!

Σου πρότεινα το πρόγραμμα αυτό γιατί έχει γενέθλιους, προοδ., ηλιακό τόξο, σελην. επ., ηλ. επ., αραβικούς κλήρους, συναστρίες, και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για διευκόλυνση στην μελέτη
    Το μόνο που δεν έχει είναι αστεροειδής
    Ευχαριστώ και πάλι.
    Διατηρώ μία μικρή αμφιβολία για τους αστεροειδείς, καθώς με την ίδια λογική θα πρέπει να αρχίσουμε να συνυπολογίζουμε και τους δορυφόρους των εξοκρόνιων.:bigsmile:

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Τι ώρα ζώνης έχουμε το 1355 στις 28 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη; :bigsmile:
    Η ειρωνεία δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε όταν διαφωνούμε. Μόνο τα επιχειρήματα. Η ευγένειά μου η ηλικία μου και η μόρφωσή μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την άσκοπη συγκαλυμμένη διαμάχη που ξεκινήσατε!!!
    Και επειδή από ότι κατάλαβα είναι στην διακριτική ευχέρειά σας να "διαγράφετε"...δηλώνω απροκάλυπτα πως δεν σας επιτρέπω!!!

Το 'χει η μέρα φαίνεται
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σωκράτης

Είχα προβλέψει την απάντηση και σου είχα στείλει προσωπικό μήνυμα γιατί το θέμα ξέφυγε.

Μην είστε τόσο εύθικτη.

Η ειρωνεία δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε όταν διαφωνούμε. Μόνο τα επιχειρήματα. Η ευγένειά μου η ηλικία μου και η μόρφωσή μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την άσκοπη συγκαλυμμένη διαμάχη που ξεκινήσατε!!!
    Και επειδή από ότι κατάλαβα είναι στην διακριτική ευχέρειά σας να "διαγράφετε"...δηλώνω απροκάλυπτα πως δεν σας επιτρέπω!!!
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φωτεινή

Exclamation Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός

Αγαπητό μέλος,

είναι γεγονός ότι πολλές φορές μπορεί να παρερμηνευτεί ο γραπτός λόγος για πολλούς και διαφορους λόγους. Προσωπικά δεν διέκρινα ειρωνεία σε κανένα πόστ αλλά απλή φιλική ανταλλαγή απόψεων με δόσεις χιούμορ!:bigsmile:

Διαγραφή πόστ γίνεται μόνο όταν αυτά αντιτίθενται στους όρους χρήσης του σάιτ. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που υπάρχει είναι off topic καθώς ξεφύγαμε εντελώς απο το θέμα το άρθρου το οποίο αφορούσε το Ηλιακό Τόξο και τις τυχόν γνώμες ή αποψεις ή απορίες των μελών πάνω σε αυτό το θέμα και όχι στα υπολογιστικά προγράμματα.

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Οταν το μάθει κανείς...ναι!Πως ομως ερμηνευονται οι όψεισ του Ηλιακού τόξου?Οπως και στη Ηλιακή επιστροφή,δλδ συνδιαστικα με το γενέθλιο,να υποθέσω?:blink:
    Ερμηνεύεται πάντα σε σχέση με το γενέθλιο. Δεν λειτουργεί καθόλου από μόνο του ως χάρτης όπως η ηλιακή επιστροφή.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread