- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 41
Thread: Κύριες όψεις
-
18-06-2007, 05:17 PM #21
Re: Κύριες όψεις
Αυτό που ισχύει είναι ότι δεν ρωτάμε ποτέ κατι επι προσωπικού κατω απο άρθρο:bigsmile:.
Οι ενότητες που προσφέρονται για τις απορίες γενικού αστρολογικού περιεχομενου ειναι οι συζητήσεις αστρολογίας και για απορίες πανω στο χάρτη μας η ενότητα Εραστες της αστρολογίας οπου μελη προσπαθούν να σε βοηθησουν και να απαντήσουν στην απορία σου.
Γενικά προτείνω να διαβάζουμε τα επισημασμένα κάθε ενότητας για να δουμε που ταιριάζει να κανουμε την ερώτηση μας.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-06-2007, 12:24 PM #22
Φωτεινή,
Αυτά που έγραψες ήταν κατατοπιστικά και διευκρινιστικά.Το εκτιμώ και σε ευχαριστώ. :embarrest
-
23-06-2007, 01:17 PM #23
Oταν η Αφροδιτη ειναι 10 μοιρες μακρια απο τον Ηλιο κανει συνοδο?
-
23-06-2007, 03:14 PM #24
Η ανοχή που δίνεται συνήθως για την σύνοδο είναι 6 μοίρες. Αλλά αν συμμετέχουν τα Φώτα κάποιοι δέχονται από 8 μέχρι 10 μοίρες ανοχή.
Μπορείς να δεις το άρθρο Πλανητικές ανοχές για περισσότερες πληροφορίες.
Επίσης μπορείς να διαβάσεις και αυτό το απόσπασμα από το παρόν άρθρο:
Η όψη συνόδου αναφέρεται σε δυο πλανήτες που βρίσκονται μέσα σε οκτώ μοίρες ο ένας από τον άλλον. Μερικοί ισχυρίζονται ότι μια σύνοδος σε οποιουσδήποτε δυο πλανήτες συμβαίνει ανάμεσα στο μηδέν και στις δέκα μοίρες απόσταση. Οι περισσότεροι αστρολόγοι επιτρέπουν μια λίγο μεγαλύτερη ανοχή όταν έχουν ανάμειξη ο Ήλιος ή η Σελήνη (μέχρι δώδεκα μοίρες απόσταση. Δεν υπάρχει αυστηρός κανόνας για τις αποστάσεις, αλλά είναι λογικό ότι δυο πλανήτες, με μια μόνο μοίρα ή δυο να τους χωρίζουν, σχηματίζουν ισχυρότερη σύνοδο από τους ίδιους πλανήτες εάν βρίσκονταν επτά ή οκτώ μοίρες μακριά.
-
23-06-2007, 05:37 PM #25
Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια:bigsmile:....
-
25-10-2007, 01:06 PM #26
"Έτσι, λοιπόν, όταν υπάρχουν όψεις των 150 μοιρών -ανώτερες ή κατώτερες- στο ωροσκόπιο,"
Τι είναι οι ανώτερες και οι κατώτερες όψεις
-
25-10-2007, 02:01 PM #27
Πολύ κάλό άρθρο! πολύ χρήσιμο και πολύ κατανοητό..
-
29-07-2011, 11:43 PM #28
δεν εχω καταλαβει πληρως την οψη χιαστι...με ενδιαφερει γιατι εχω παρατηρησει οτι εχω παρα πολλες στον γενεθλιο χαρτη μου αλλα και στην συναστρια με τον φιλο μου οπου σχεδον καθε πλανητης μου κανει οψη χιαστι με καποιον δικο του!
θα μπορουσαμε να πουμε οτι η οψη χιαστι ειναι μικρα(??) εμποδια που θα εχεις παντα να ξεπερασεις?απο την αλλη αυτο δεν ειναι δουλεια των τετραγωνων??
-
30-07-2011, 03:06 AM #29
Μπραβο πολυ ωραιο το αρθρο.Ο ουρανος(5ος οικος τοξοτη) συνοδο με δια(4ος ζυγος) ειναι κατι θετικο η πολυ αρνητικο?
-
30-07-2011, 12:55 PM #30
Πως ειναι δυνατον να υπαρχει συνοδος οταν ο διας ειναι δυο ζωδια πιο πριν απο τον ουρανο ?:blink:Μαλλον εννοεις οτι ο διας βρισκεται στον 4ο οικο στο σκορπιο .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.