- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 270
-
06-06-2006, 11:12 PM #21
Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
Υπαρχει καμια ερμηνεια με συνδυασμους χαρτιων?Επισης αυτο με με τους Βαλεδες μου φαινεται λιγο περιεργο και μπερδεμενο γιατι ετσι βγαινοθν πολλα προσωπα και γινεται μεγαλο μπερδεμα.Δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος.Αν εχεις κι αλλες ερμηνειες που εχεις αφησει πες τες σε παρακαλω.
-
07-06-2006, 02:06 PM #22
Kαλημέρα!!!όταν εννοείς χιαστί δηλαδή από την πάνω πλευρά ξεκινάμε ή από την κάτω?????
-
08-06-2006, 09:47 AM #23
Π.χ. Πως θα δω αν το αγαπημένο μου πρόσωπο έχει άλλη αφού έχω βγάλει έξω όλες τι φιγούρες?
Εγώ πιστεύω ότι όλα τα χαρτιά πρέπει να μπουν για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα ...ακόμα και τα τζόκερ πρέπει να είναι μέσα... Ο τζόκερ είναι σαν τον Τρελό (0) της Μ.Αρκάνας στα ταρό. Γίνετε να τον βγάλεις έξω όχι...
Αυτοί οι τρόποι ριξίματος είναι για αυτούς που θέλουν να το παίζουν μέντιουμ έτσι στα καλά καθούμενα. Είναι σαν αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση.
Το να μάθεις να λες τα χαρτιά δεν γίνετε από τη μια μέρα στην άλλη θέλει πάρα πολύ μελέτη και πάνω απ' όλα σεβασμό....
-
16-06-2006, 06:18 PM #24
xrysa, δεν βγαζουμε καμια φιγουρα εξω. Ολες τις χρισιμοποιούμε. ο καλος σου θα εχει άλλη αν εμφανιστει η Q στο χρώμα του στο κρεβατιτου στην σεψη του ή γενικά αν και στα 3 ριξιματα που κάνουμε είναι πάνω ή δίπλα στα δικατου προσωπικά χαρτιά (κρεβατι, φτασμενα, ξεσίκωμα, σπίτι κ.λ.π.) προσεξε όμως γιατι μπορει να είναι και απλά κάποια που τον γουστάρει ή απλό φλερτ.
-
16-06-2006, 06:26 PM #25
Παιδια πρέπει να σας πω πως η χαρτομαντεία δεν είναι ¨μαθαμε τι σημαινει ένα χαρτι" και μαθαμε και χαρτομαντεια. Πρέπει να δίνεις μεγαλη προσοχη σε όλα τα χαρτια γύρω. Να λειτουργεί καλα η διαίσθηση και η κρίση. Μερικά πραγματα δεν ειναι όπως τα βλέπουμε... πχ ένα κρεβατι δεν είναι απαραίτητα σεξ αλλά μπορεί να σημαίνει και βραδυνή ώρα. όλα είναι σχετικά σε ενα διάβασμα. και πολλά δεν μπορούμε να τα μάθουμε έτσι... μέσα από μια ιστοσελίδα.
και προσοχη όταν λετε τα χαρτια σε κάποιον-α άλλον-η. πολλες φορες κρατατε ακόμα και την ζωή του στα χερια σας.
μην σας φαίνετε περιέργο.
-
16-06-2006, 06:29 PM #26
Originally Posted by CTTDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
31-07-2006, 07:15 PM #27
Βλέπω ότι το θέμα δεν έχει ανανέωση ένα μήνα και αλλά εγώ θα το αναφέρω!τα έριξα με αυτόν τον τρόπο σε μια φίλη μου και όντως ότι της είπα βγήκε στο χρονικό διάστημα το οποίο λέει η κοπέλα ότι θα γίνει!!!
καταπληκτικό και ευχαριστώ πολύ που το μοιράστικες μαζί μας!ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
06-09-2006, 01:46 PM #28
Δεν ειμαι σιγουρη αν τα εριξα σωστα..εχω μπερδευτει και δεν βγαζω ακρη.Δεν ξερω αν μπορει κανεις ή γινεται να με βοηθησει....
Μου βγηκαν τα χαρτια με αυτη την σειρα
Α σπαθι Q κουπα Q μπαστ. J σπαθι Κ μπαστ. 10 μπαστ. Α μπαστ.
9 σπαθι Κ κουπα Q kαρω 8 κουπα 2 σπαθι 10 καρω Κ καρω
8 σπαθι J μπαστ. Q σπαθι 2 μπαστ. 4 κουπα J κουπα Κ σπαθι
:worried: :unsure:
-
04-12-2006, 09:12 PM #29
Κακο αυτο!
-
04-12-2006, 09:19 PM #30
καλο αυτο!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.