s
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ... - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 69

Re: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Αγαπημενε μου που πηγε το κληρονομικο σου χαρισμα ....;:bigsmile::bigsmile:
    Το κληρονομικό μου δουλεύει μια χαρά. Το ερώτημα είναι ρητορικό, επειδή το υπό διαπραγμάτευση θέμα αφορά "επανασύνδεση" (=υπάρχει χωρισμός και εξετάζουμε το αν θα τα ξαναφτιάξουν) και όχι "σχέση με σκαμπανεβάσματα" :bigsmile:
    Με δεδομένο ότι το 92% περίπου των μελών είναι γυναίκες και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές αντιμετωπίζει ένα ζήτημα (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία) στη σχέση του, μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στο να ασχολούμαστε μόνο με θέματα σχέσεων.
    Το ζήτημα είναι να αναλυθούν 3-4 περιπτώσεις χωρισμών που κατέληξαν ή δεν κατέληξαν σε επανασύνδεση, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέχει εκεί και να ψάχνει μόνος του και όχι να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό το θέμα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το κληρονομικό μου δουλεύει μια χαρά. Το ερώτημα είναι ρητορικό, επειδή το υπό διαπραγμάτευση θέμα αφορά "επανασύνδεση" (=υπάρχει χωρισμός και εξετάζουμε το αν θα τα ξαναφτιάξουν) και όχι "σχέση με σκαμπανεβάσματα" :bigsmile:
    Με δεδομένο ότι το 92% περίπου των μελών είναι γυναίκες και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές αντιμετωπίζει ένα ζήτημα (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία) στη σχέση του, μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στο να ασχολούμαστε μόνο με θέματα σχέσεων.
    Το ζήτημα είναι να αναλυθούν 3-4 περιπτώσεις χωρισμών που κατέληξαν ή δεν κατέληξαν σε επανασύνδεση, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέχει εκεί και να ψάχνει μόνος του και όχι να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό το θέμα :bigsmile:

ναι,δίκιο έχετε ήταν δική μου παράλειψη να το αναφέρω, ναι στην εν λόγω περίπτωση υπάρχει χωρισμός(πιο συγκεκριμένα προ 2εβδομάδων)...

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Να προσθέσω Μητσάκο μου ότι δυστυχώς ο πιο διαδεδομένος χωρισμός είναι αυτός της λάθος επιλογής συντρόφου που πηγάζει από τη φοβία των περισσότερων γυναικών να μη μείνουν μόνες....
    Μετά έρχεται και η συνήθεια του άλλου με ότι στραβα και ανάποδα έχει, του κάνουμε εμεις του άλλου τη ζωή δύσκολη γιατι δεν τον γουστάρουμε πραγματικά ( σημ. κανένας άντρας δε μπορεί να κάνει τη ζωή δύσκολη σε μια γυναίκα αν δεν του το επιτρέψει εκείνη), τέλος βρίσκει ο άλλος κάποια άλλη ή μια ασχολία που τον χαλαρώνει απομακρύνεται απο τη σύντροφο η σύντροφος νιώθει οτι η αξία της είναι ίση με το πάτωμα και ψάχνει διαρκώς κάτι που να διαψεύσει αυτή τη λάθος αντίληψη για τον εαυτό της. Το περίεργο είναι ότι παρόλο που δεν είμαστε ευτυχισμένες σ μια σχέση και χωρίζουμε, εμείς οι γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό ψάχνουμε επανασύνδεση με το ίδιο λάθος άτομο, που το άτομο στην ουσία μπορεί και να μην είναι λάθος αλλά δεν είναι το κατάλληλο για εμάς... Δυστυχώς δεν αφήνουμε τα πράγματα να παίρνουν από μόνα τους το δρόμο τους, πιεζουμε καταστάσεις και όταν πιέζουμε καταστάσεις τότε είναι η πρώτη ενδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά... Και δεν υπάρχει δικαιολογία ότι ο έρωτας τυφλώνει γιατί είναι το πιο υπέροχο αίσθημα, η καψούρα ίσως, όχι ο έρωτας (εμπευσμένο από την πατρινιά πεθερά Mega channel).

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by roxan View Post
    με συγκίνησε ειλικρινά πάρα πολύ η θέρμη με την οποία σπεύσατε να δώσετε τα φώτα σας στην LIBRARINA, και εξεπλάγει με τις γνώσεις σας και την ανάλυση που κανατε!

αν δε σας κάνει κόπα θα μπορούσα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα....?
    πρόκειται για κάποιο άτομο που θα τολμούσα να πω οτι νιώθουμε (και οι 2) οτι είμαστε κάτι σαν "αδερφές ψυχές.." Η επικοινωνία κατα περιόδους και η επαφή είναι δύσκολη κ αλλοτε όχι.
    θα μπορουσατε να μου πείτε αν βλεπετε κάτι το αξιοσημείωτο ή έστω το περίεργο σε αυτα τα ατομα?

28/6/86 (16:25) γυναίκα θεσ/νίκη
    5/6/86 (11:00) άνδρας ρόδο

με σεβασμό και εκτίμηση..
    Ρωξάνη
    Kαλησπερα, δεν θα ηθελα να σου πω αν βλεπω κατι αξιοσημειωτο η οχι,θα σου δωσω καποια στοιχεια και αυτο θα το κρινεις εσυ.Στο γενεθλιο του χαρτη,στον 5 οικο(τα ερωτικα του)εχει Ουρανο και Ποσειδωνα που δειχνει οτι οι σχεσεις που του ταιριαζουν ειναι οι ελευθερες οι ασυμβιβαστες,οι ιδιορρυθμες που ομως διαθετουν αρκετο ιδεαλισμο.Ειναι ο τυπος που ελκεται απο τις πλατωνικες σχεσεις και ως ενα μεγαλο βαθμο τις ονειροφανταζεται.Σ αυτον τον οικο τωρα απο διελευση εχει μεσα Πλουτωνα και δειχνει εντονη ερωτικη σχεση που αν ομως δεν ειναι η πλεον καταλληλη ειναι δυσκολο να διατηρηθει,επισης εχει Δια στον πεμπτο, διελευση που δειχνει ευνοια και ποσοτικες σχεσεις αλλα επιπολαιου ισως χαρακτηρα.Ο διελαυνων Ποσειδωνας πριν 2 εβδομαδες περιπου εγινε ορθοδρομος και αγγιξε την ακμη του 7 οικου με αποτελεσμα να διμιουργησει προβληματα ειτε γιατι νομιζουμε οτι ο συντροφος μπορει να μας εχει εξαπατησει ειτε γιατι δεν ειναι ο καταλληλος για εμας.Στον δικο σου τον χαρτη τωρα ο Αρης ο διελαυνων τις μερες που χωρισατε ηταν στον 1 οκο με αποτελεσμα να βγαζεις επιθετικη συμπεριφορα και να προκαλεις διαμαχες.Ο διελαυνων,Ουρανος σε συνοδο με την ακμη του 5 οικου ευνοει τις ιδιορρυθμες σχεσεις αλλα μπορει και να τις διαλυσει ξαφνικα.Στην ηλιακη σου επιστροφη εχεις Κρονο και Αρη στον 7 οικο,ο Αρης στις σχεσεις φερνει απωθυμενα,εριστικοτητα και ανταγωνισμο ενω ο Κρονος απο την μερια του φερνει δοκιμασιες με σκοπο να δοκιμασει τις βασεις και τα θεμελια του δεσμου.Αν οι βασεις ειναι γερες οι σχεσεις δεν καταστρεφονται αντιθετως αντεχουν στον χρονο.Αν οι σχεσεις καταστραφουν σημαινει οτι τα θεμελια ισως να μην ηταν τοσο γερα οσο νομιζαμε.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Kαλησπερα, δεν θα ηθελα να σου πω αν βλεπω κατι αξιοσημειωτο η οχι,θα σου δωσω καποια στοιχεια και αυτο θα το κρινεις εσυ.Στο γενεθλιο του χαρτη,στον 5 οικο(τα ερωτικα του)εχει Ουρανο και Ποσειδωνα που δειχνει οτι οι σχεσεις που του ταιριαζουν ειναι οι ελευθερες οι ασυμβιβαστες,οι ιδιορρυθμες που ομως διαθετουν αρκετο ιδεαλισμο.Ειναι ο τυπος που ελκεται απο τις πλατωνικες σχεσεις και ως ενα μεγαλο βαθμο τις ονειροφανταζεται.Σ αυτον τον οικο τωρα απο διελευση εχει μεσα Πλουτωνα και δειχνει εντονη ερωτικη σχεση που αν ομως δεν ειναι η πλεον καταλληλη ειναι δυσκολο να διατηρηθει,επισης εχει Δια στον πεμπτο, διελευση που δειχνει ευνοια και ποσοτικες σχεσεις αλλα επιπολαιου ισως χαρακτηρα.Ο διελαυνων Ποσειδωνας πριν 2 εβδομαδες περιπου εγινε ορθοδρομος και αγγιξε την ακμη του 7 οικου με αποτελεσμα να διμιουργησει προβληματα ειτε γιατι νομιζουμε οτι ο συντροφος μπορει να μας εχει εξαπατησει ειτε γιατι δεν ειναι ο καταλληλος για εμας.Στον δικο σου τον χαρτη τωρα ο Αρης ο διελαυνων τις μερες που χωρισατε ηταν στον 1 οκο με αποτελεσμα να βγαζεις επιθετικη συμπεριφορα και να προκαλεις διαμαχες.Ο διελαυνων,Ουρανος σε συνοδο με την ακμη του 5 οικου ευνοει τις ιδιορρυθμες σχεσεις αλλα μπορει και να τις διαλυσει ξαφνικα.Στην ηλιακη σου επιστροφη εχεις Κρονο και Αρη στον 7 οικο,ο Αρης στις σχεσεις φερνει απωθυμενα,εριστικοτητα και ανταγωνισμο ενω ο Κρονος απο την μερια του φερνει δοκιμασιες με σκοπο να δοκιμασει τις βασεις και τα θεμελια του δεσμου.Αν οι βασεις ειναι γερες οι σχεσεις δεν καταστρεφονται αντιθετως αντεχουν στον χρονο.Αν οι σχεσεις καταστραφουν σημαινει οτι τα θεμελια ισως να μην ηταν τοσο γερα οσο νομιζαμε.
    'Αραγε στις σχέσεις που οδηγούν σε χωρισμό μπορούν να χτιστούν νέα θεμέλια????
    Ισως να μην ταιριάζει στην συγκεκριμένη ενότητα η ερώτηση...
    Αλλά πολλοί από εμας χωρίζουμε και ψάχνουμε επανασύνδεση..είναι μόνο θέμα ανασφάλειας και συνήθειας μόνο??

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by roxan View Post
    ναι,δίκιο έχετε ήταν δική μου παράλειψη να το αναφέρω, ναι στην εν λόγω περίπτωση υπάρχει χωρισμός(πιο συγκεκριμένα προ 2εβδομάδων)...
    Αγαπημενη Ρωξανη ακριβως ιδια στοιχεια γεννησεως με το αγορι σου εχει και η κορη μου ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ πριν δυο εβδομαδες και αυτη...
    Οπως εγραψε το μελος Ερση για το αγορι καπως ετσι ειναι και για την κορη μου γιατι εχουν τις ιδιες οψεις ....

φιλικα Δεσποινα κουκι

ερση καλησπερα, θα ηθελα και εγω σε παρακαλω την πολυτιμη συμβουλη σου,

χωρισαμε στις 5/8/2008 εγω 20/1/66 0900 αθηνα αυτος 10/6/65 αγνωστη ωρα.
    υπαρχει καποια πιθανοτητα προσεγγησεις η τελειωσαν ολα οριστικα?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by veatriki View Post
    ερση καλησπερα, θα ηθελα και εγω σε παρακαλω την πολυτιμη συμβουλη σου,

χωρισαμε στις 5/8/2008 εγω 20/1/66 0900 αθηνα αυτος 10/6/65 αγνωστη ωρα.
    υπαρχει καποια πιθανοτητα προσεγγησεις η τελειωσαν ολα οριστικα?
    Καλησπερα Veatriki μου, ευχαριστως να τα κοιταξω αλλα οπως καταλαβαινεις χωρις την ωρα του συντροφου μισα πραγματα θα δουμε,εδω με ωρα και διατηρουμε ολοι τις επιφυλαξεις μας οταν προκειται για προβλεψη γιατι οταν ρωταμε για επανασυνδεση ουσιαστικα ζηταμε προβλεψη.

ερση σε ευχαριστω για την ανταποκριση εστω κατι σε ποιο γενικο πλανο θελω να ξερω η μαλλον να βεβαιωθω για να προχωρισω την ζωη μου αλλα πριν το κανω θελω να ειμαι σιγουρι -οσο μπορω-

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Νικολετα μου, στον χαρτη του τον γενεθλιο υπαρχει οψη Αφροδιτης Κρονου και επισης στην Συναστρια σας η Αφροδιτη του κανει οψη με τον Κρονο σου. Αυτο θα ελεγα οτι μπορει να δωσει επαναληψη σχεσης σε συγκεκριμενη ομως περιοδο με τις καταλληλες διελευσεις ωστε να ενεργοποιηθουν οι συγκεκριμενες οψεις.
    Καλησπέρα,

Και ποια διέλευση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια τέτοια όψη σε μια συναστρία;;; Έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μέχρι τώρα ερμήνευα τις διελεύσεις βάσει γενέθλιων ωροσκοπίων.Θέλω να πω ότι έπαιρνα το ένα ωροσκόπιο, έβλεπα τί όψεις δημιουργούνται με τους διελαύνοντες πλανήτες εκείνης της περιόδου και κουτσά-στραβά με τα λίγα που ξέρω έβγαζα ένα συμπέρασμα.Το ίδιο έκανα και για το άλλο ωροσκόπιο.
    Αλλά τώρα νομίζω ότι μπερδεύτηκα εντελώς. Και για να θέσω το ερώτημα για τη δική μου περίπτωση, θα σου πω ότι η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,96 μοιρών και αντίστοιχα ο Κρόνος του στο Σκορπιό είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,69 μοιρών.
    Έστω λοιπόν ότι αυτή την περίοδο ο Δίας είναι στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τη δική του Αφροδίτη και εξάγωνο με τη δικιά μου Αφροδίτη και τον Κρόνο. Τί "συνδυασμό" πρέπει να κάνω (αν το λέω σωστά) για να δω πώς θα ενεργοποιηθούν αυτές οι δυο συγκεκριμένες όψεις της συναστρίας μας;

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα τώρα...:unsure: Πάντως εγώ έχω μπερδευτεί εντελώς...

Φιλικά,
    libraD :toung:
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)