- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 66
Thread: Ερωτισμός
-
01-02-2008, 12:13 AM #21
Re: Ερωτισμός
Γιατί με την Λίλιθ είμαι πάλι λίγο επιφυλαχτική;;;:unsure:
Σίγουρα προσδίδει μαγνητισμό αλλά και πάλι κάτι αρνητικό μου βγάζει η τοποθέτηση της Λίλιθ στον όγδοο.Γιατί όλο διαβάζω για κρυμμένα πάθη,τραύματα και τέτοια...!
Εσεις τι λέτε;;:blink:
Πάντως για τον Ποσειδώνα ίσως και να έχει δίκιο η starfish!Γιατί αυτός που θα έχει τέτοια όψη,θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται όμορφα και γοητευμένοι χωρίς να κοροιδεύει ή να εξαπατά..!Ο Ποσειδώνας δίνει τις τάσεις που λέγαμε για εξιδανίκευση...!Δεν το είχα σκεφτεί! :idea:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
01-02-2008, 09:53 AM #22
Θα διαφωνήσω καθώς έχω ζήσει περίπτωση ανθρώπου με Ποεσειδώνα στον 1ο οίκο.Στον 1ο οίκο που έχει να κάνει και με το πώς προβάλλουμε τον εαυτό μας μπορεί να δείχνει όμως και αυταπάτες. Δλδ το άτομο να χαιδεύει και δικαιολογεί τον εαυτό του και να αδυνατεί να αναγνωρίσει τα σφάλματά του και άρα να μην εξελίσσεται.
Από την άλλη μπορεί να "πλάθει" τον εαυτό του συμφωνα με το περιβάλλον ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις( κι αυτό εξαπάτηση είναι) και άρα δεν είναι απαραίτητα αυτό που δείχνει.
Με λίγα λόγια ναι καλή η γοητεία και τα λοιπά που χαρίζει ο Ποσειδώνας αρκεί το ατομο να τα διαχειριστεί με σωστό τρόπο ,με αντικενικότητα απέναντι στον εαυτό του και ειλικρίνεια απέναντι στους άλλους.
Τέλος κατά την άποψη μου πάντα...δεν νομίζω πως ο ποσειδώνας είναι δείκτης "ερωτισμού" αλλά μάλλον δίνει μια τελική πινελιά σε ένα ήδη "εντονο" προφίλ του ατόμου.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
14-05-2008, 05:19 PM #23
η σύνοδος άρη ποσειδώνα σε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης ερωτικού μαγνητισμού? Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα site το οποίο ανέφερε μάλιστα οτι πολλοί αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο δυναμική μαγνητική όψη. Αληθεύει κάτι τέτοιο?
-
14-05-2008, 07:43 PM #24
-
14-05-2008, 09:48 PM #25
-
14-05-2008, 09:51 PM #26
Διαβαζοντας ολα τα ποστ , εδωσα σημασια και σε οσα λεχθηκαν περι Ποσειδωνα στον 1ο οικο . Θα μπορουσε να ειναι μια ευνοικη οψη ενα εξαγωνο μεταξυ Ποσειδωνα και Πλουτωνα ? ( παλι στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας ειναι στον 1ο οικο . . ) ?
-
14-05-2008, 10:12 PM #27
καλος ο Ποσειδωνας στον 1ο, αλλα δεν εχουμε αναφερθει ακομη στο Δια στον 1ο...
εκει τι γινεται? μηπως ο Διας ερχεται και τονιζει ακομη περισσοτερο την προσωπικοτητα??
...και τον ερωτισμο ειδικα αν εχει και καλες γωνιες αφροδιτη-αρη??
-
15-05-2008, 12:26 AM #28
-
15-05-2008, 03:07 AM #29
-
15-05-2008, 10:14 AM #30
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.