s
Ερωτισμός - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 66
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Ερωτισμός

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα ποστ! Ευχαριστώ!
    Δεν έχει αναφερθεί τίποτα για τη λίλιθ. Πιστεύω αν είναι στον σκορπιό ή στον 8ο δίνει τα ρέστα της.. Επίσης σε σύνοδο με ωροσκόπο προσδίδει μαγνητισμό.
    Γιατί με την Λίλιθ είμαι πάλι λίγο επιφυλαχτική;;;:unsure:
    Σίγουρα προσδίδει μαγνητισμό αλλά και πάλι κάτι αρνητικό μου βγάζει η τοποθέτηση της Λίλιθ στον όγδοο.Γιατί όλο διαβάζω για κρυμμένα πάθη,τραύματα και τέτοια...!
    Εσεις τι λέτε;;:blink:
    Πάντως για τον Ποσειδώνα ίσως και να έχει δίκιο η starfish!Γιατί αυτός που θα έχει τέτοια όψη,θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται όμορφα και γοητευμένοι χωρίς να κοροιδεύει ή να εξαπατά..!Ο Ποσειδώνας δίνει τις τάσεις που λέγαμε για εξιδανίκευση...!Δεν το είχα σκεφτεί! :idea:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Γιατί αυτός που θα έχει τέτοια όψη,θα κάνει τους άλλους να αισθάνονται όμορφα και γοητευμένοι χωρίς να κοροιδεύει ή να εξαπατά..!Ο Ποσειδώνας δίνει τις τάσεις που λέγαμε για εξιδανίκευση...!Δεν το είχα σκεφτεί! :idea:
    Θα διαφωνήσω καθώς έχω ζήσει περίπτωση ανθρώπου με Ποεσειδώνα στον 1ο οίκο.Στον 1ο οίκο που έχει να κάνει και με το πώς προβάλλουμε τον εαυτό μας μπορεί να δείχνει όμως και αυταπάτες. Δλδ το άτομο να χαιδεύει και δικαιολογεί τον εαυτό του και να αδυνατεί να αναγνωρίσει τα σφάλματά του και άρα να μην εξελίσσεται.
    Από την άλλη μπορεί να "πλάθει" τον εαυτό του συμφωνα με το περιβάλλον ώστε να κερδίζει τις εντυπώσεις( κι αυτό εξαπάτηση είναι) και άρα δεν είναι απαραίτητα αυτό που δείχνει.
    Με λίγα λόγια ναι καλή η γοητεία και τα λοιπά που χαρίζει ο Ποσειδώνας αρκεί το ατομο να τα διαχειριστεί με σωστό τρόπο ,με αντικενικότητα απέναντι στον εαυτό του και ειλικρίνεια απέναντι στους άλλους.
    Τέλος κατά την άποψη μου πάντα...δεν νομίζω πως ο ποσειδώνας είναι δείκτης "ερωτισμού" αλλά μάλλον δίνει μια τελική πινελιά σε ένα ήδη "εντονο" προφίλ του ατόμου.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

η σύνοδος άρη ποσειδώνα σε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης ερωτικού μαγνητισμού? Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα site το οποίο ανέφερε μάλιστα οτι πολλοί αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο δυναμική μαγνητική όψη. Αληθεύει κάτι τέτοιο?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by georgia238 View Post
    η σύνοδος άρη ποσειδώνα σε γενέθλιο ωροσκόπιο είναι δείκτης ερωτικού μαγνητισμού? Κάτι τέτοιο διάβασα σε ένα site το οποίο ανέφερε μάλιστα οτι πολλοί αστρολόγοι την θεωρούν ως την πιο δυναμική μαγνητική όψη. Αληθεύει κάτι τέτοιο?
    Ποσειδωνας (Νερο) + Αρης (φωτια) = ατμος ... Αυτη η οψη δεν μου αρεσει σε συνοδο γιατι μου φαινεται οτι περισσοτερο προσοχη επιζητα παρα μαγνητισμο ....

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Ποσειδωνας (Νερο) + Αρης (φωτια) = ατμος ... Αυτη η οψη δεν μου αρεσει σε συνοδο γιατι μου φαινεται οτι περισσοτερο προσοχη επιζητα παρα μαγνητισμο ....
    Και αν κανει τριγωνο ο Ποσειδωνας με τον Αρη ? πχ ο Ποσειδωνας στον 1ο οικο και ο Αρης στον 8ο οικο . . ? :blink:

Διαβαζοντας ολα τα ποστ , εδωσα σημασια και σε οσα λεχθηκαν περι Ποσειδωνα στον 1ο οικο . Θα μπορουσε να ειναι μια ευνοικη οψη ενα εξαγωνο μεταξυ Ποσειδωνα και Πλουτωνα ? ( παλι στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας ειναι στον 1ο οικο . . ) ?

καλος ο Ποσειδωνας στον 1ο, αλλα δεν εχουμε αναφερθει ακομη στο Δια στον 1ο...

εκει τι γινεται? μηπως ο Διας ερχεται και τονιζει ακομη περισσοτερο την προσωπικοτητα??

...και τον ερωτισμο ειδικα αν εχει και καλες γωνιες αφροδιτη-αρη??

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Διαβαζοντας ολα τα ποστ , εδωσα σημασια και σε οσα λεχθηκαν περι Ποσειδωνα στον 1ο οικο . Θα μπορουσε να ειναι μια ευνοικη οψη ενα εξαγωνο μεταξυ Ποσειδωνα και Πλουτωνα ? ( παλι στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας ειναι στον 1ο οικο . . ) ?
    Η οψη αυτη αφορα πολλες γενιες ...

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    καλος ο Ποσειδωνας στον 1ο, αλλα δεν εχουμε αναφερθει ακομη στο Δια στον 1ο...

εκει τι γινεται? μηπως ο Διας ερχεται και τονιζει ακομη περισσοτερο την προσωπικοτητα??

...και τον ερωτισμο ειδικα αν εχει και καλες γωνιες αφροδιτη-αρη??
    Diladi pws tha xaraktirizes, enan Dia ston 1o [Ydroxoos] pou kanei omws tetragvno me Ari sto Skorpio?

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ιδιαίτερο ρόλο πάντως πιστευω κι εγω οτι παίζει ο πλούτωνας, ο αρης και η αφροδίτη και τέλος η τοποθέτηση γενικά του 5ου οίκου (ζωδιο)και περιεχόμενοι σε αυτόν πλανήτες. Επίσης η τοποθέτηση του 8ου οίκου, ο κυβερνητης του(θεση-οψεις) και φυσικα οι περιεχόμενοι σε αυτόν πλανητες.
    αχα, εχω 5ο στον σκορπιο με ουρανο και αφροδιτη στον 8ο . εχει κανεις καμια ιδεα για τον ουρανο σε αυτη τη θεση;:blink:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)