- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 50
Thread: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
-
09-06-2008, 02:31 AM #21
Re: Σεισμός ....(και καταποντισμός)
Σας ευχαριστούμε όλοι οι Αχαιοί και οι Ηλείοι.
Απλά ακούω ότι περιμένουν και άλλο σεισμό δυνατό και σκέφτομαι τον κόσμο που ήδη θα κοιμηθεί στο δρόμο και σε πλατείες.
-
09-06-2008, 02:35 AM #22
Ναι δε βλέπω να κοιμόμαστε, για ύπνο είμαστε τώρα:toung::toung: (Λέμε και κανένα αστείο...) Κλειστές οι σχολές αύριο άκουσα, κλειστά όλα τα σχολεία στο νομό και ζημιές στο ΤΕΙ Πάτρας.. θα βγουν ανακοινώσεις για Τρίτη..
Καλή δύναμη αν διαβάζεις, μόνο για διάβασμα δεν είναι..I was twelve years old the first time I walked on water...
-
09-06-2008, 02:40 AM #23
Μπα δεν είμαι στους τυχερούς εκτος κι αν κλεισουν για τους ίδιους λόγους το δικαστικό μέγαρο. Είναι και παλιό, ευκαιρία θα είναι να μην δουλέψουμε:embarrest
-
10-06-2008, 10:23 PM #24
Να καταθεσω κι εγω με τη σειρα μου οτι ο σεισμος ηταν πολυ δυνατος,ειχε διαρκεια και ηταν τρομερα ανατριχιαστικος..
νομιζες οτι θα ανοιξει η γη να σε καταπιει και φανταστειτε οτι ημουνα μολις στο Κιατο.Που να εισαι και στο επικεντρο οπου βρεθηκαν και ζουν τοσοι ανθρωποι.Και δοξα τον θεο να λέμε.Θα μπορουσε να ειναι και χειρότερα.Ας ευχηθούμε να τακτοποιηθούν γρηγορα οι άνθρωποι που ειναι στο δρόμο και να μη γινει δυνατότερος σεισμος.
Κουραγιο σε όλουςΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
11-06-2008, 02:57 AM #25
Ο σεισμός είναι ένα απο τα πιο τρομακτικά φαινόμενα.
Το έζησα το 1981 και έκανα μήνες να συνέλθω απο το σόκ. Λυπάμαι πολύ για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, για τον πόνο και την απόγνωσή τους και τους εύχομαι ολόψυχα υπομονή, κουράγιο και ψυχραιμία.
Βλέπω τις εικόνες της καταστροφής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούω τις απελπισμένες κραυγές των συνανθρώπων μας πού είτε έχασαν τα σπίτια τους είτε έχει κινδυνεύσει η ζωή τους και αγανακτώ με κάποιους ανθρώπους που αλόγιστα , για αδιάφορους σε μένα λόγους και σκοπούς, σκορπάνε φόβο και ανασφάλεια σε όλους μας, διαδίδοντας μεγέθη και ημερομηνίες μεγάλου μετασεισμού ή κυριως σεισμού.
Εύχομαι κουράγιο σε όλους εσάς που αυτή την ώρα δοκιμάζεστε και υποφέρετε. Έχουμε μείνει άστεγοι απο διαφορετικό φαινόμενο (πλημμύρα) και γνωρίζω πολύ καλά πόσο οδυνηρό είναι να κινδυνεύει η ζωή σου και να βλέπεις κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Συμπαράσταση καμμία, η πολιτεία άφαντη και εμείς να ξαναγιενιώμαστε απο τη στάχτη μας. Γνωστά όλα... Τι να πώ? Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο υπομονή, κουράγιο, ψυχραιμία, ελπίδα και αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό. Σας αγαπούμε και συμπάσχουμε μαζί σας.
-
11-06-2008, 09:35 AM #26
:dizzy::idea: Θέλω να σημειωθεί κάτι χρήσιμο που μου έστειλαν σε περίπτωση σεισμού.
Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι όταν γίνεται σεισμός το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπόυμε κάτω από ένα μεγάλο αντικείμενο η στο κάσωμα μιας πόρτας η κάτω από το κρεβάτι η τραπέζι και λοιπα...
Ένας διάσημος αρχηγός μεγάλου σωστικού συνεργείου ο Σάιμον Νήλ έστειλε μέσω διαδυκτύου ένα γράμμα σε όλους με τον τίτλο live and let live! Αν το ξαναβρώ θα σας το παραθέσω.
Τα περισσότερα θύματα γράφει ότι τα έχει δει μετά από σεισμό που μπήκαν να προφυλαχτούν κάτω από αντικείμενα η πόρτες!!!
Αν υπάρχει μία πιθανότητα να σωθείς καλύτερα να κουλουριαστείς δίπλα από μεγάλα αντικείμενα τραπέζι κρεβάτι κ.λ.π. γιατί τη στιγμή του σεισμού ότι είναι να πέσει θα πέσει σε αυτά πάνω θα δημιουργήσει ''χώρο''δίπλα και δεν θα έχει πέσει πάνω σου!!!
Αυτα τα απόκαλεί τρίγωνα η κενά ζωής!
Ο ίδιος έχει παρατηρήσει μετά από καταστροφή σεισμού μεγάλα κομμάτια μπετόν τοίχων να έχουν πέσει σε βαριά αντικείμενα και ακριβώς δίπλα από αυτά, κενα η τρίγωνα ζωής!!!
Και έχει όπως λέει ο ίδιος τραβήξει πολλές φορές ανθρώπους λιώμένους κάτω από κρεβάτια τραπέζια και παιδιά κάτω από θρανία...
Συμπέρασμα εμπειρίας του λοιπόν όταν συμβαίνει σεισμός το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κυλίσετε δίπλα από το κρεβάτι σας το τραπέζι σας ή να μείνετε δίπλα από τη βιβλιοθήκη σας και ποτέ κάτω από δοκάρι η πόρτα....ίσως να σώσετε τη ζωή σας.
live and let live!!!
με αγάπη
Flame
-
11-06-2008, 06:01 PM #27
αυτες οι οδηγιες που περιγραψες, μπορουν να θεωρηθουν πολύ καλες. εγω θα ηθελα αν εχω πολύ περισοτερες πληροφοριε για αυτα τα "κενα". Ο ανθροπως αυτος δεν εχει κανενα σιτε ή καποια αλλη ευρυτερη πηγη ή αναφορα για πληροφορισης για το ευρυ κοινο. Τελος, εχεις βρεις κατι το σχετικο στην δικη μας ΕΜΑΚ. ;;;;;;;;;
ευχαριστω για το χρονο σου..Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do the planets.
-
11-06-2008, 06:10 PM #28
Μιας και λέτε για πληροφόρηση, θέλω να κάνω απλά ένα σχόλιο. Τόσες μέρες λένε ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο στην Ανδραβίδα. Τελικά έπρεπε να περάσουν 3 μέρες για να μας βεβαιώσουν τα Αμερικανικά Ερευνητικά Κέντρα ότι ο σεισμός που ήταν της τάξης των (σχεδόν) 8R είχε επίκεντρο την περιοχή μεταξύ Καγκαδίου και Ματαράγκα.
Όταν λέμε ότι το Κράτος παραπέει δυστυχώς δεν είμαστε υπερβολικοί. Και τώρα τσακώνονται οι τηλέ-σεισμολόγοι; Ξέρουν τι επίδραση έχει αυτό στον κόσμο που ήδη είναι στον δρόμο; Που κοιμόνται σε αυτοκίνητα;
-
11-06-2008, 06:30 PM #29
συγνωμη το 8 R που αναφερθηκε, γιατι το αμερικανικο σιτε λεει 6.3
Magnitude 6.3 - GREECE και αν θελεις μπορεις να το επισκεφτεις.
κλικ εδω
το λινκΗ ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do the planets.
-
11-06-2008, 06:38 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.