s
Οι Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 36

Re: Οι Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια

Quote Originally Posted by chrisochola View Post
    Αγαπητή panther,
    καταρχήν σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις. Διάβασα ξανά το άρθρο που μου πρότεινες και που πραγματικά δίνει μια καλή εικόνα για το πως λειτουργούν οι Δεσμοί. Δε μου απαντάει όμως στη συγκεκριμένη ερώτηση. Από το υπολογιστικό σύστημα που δίνει το myhoroscope είδα ότι ο Β Δεσμός μου είναι στον Τοξότη, εκεί είναι και η σελήνη μου. Ψάχνω να διαβάσω για τον Τοξότη και κάπου βρίσκω ότι ο Β.Δεσμός είνα σε πτώση σε αυτό το Ζώδιο. Αυτό προφανώς μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην εκπλήρωση των καρμικών μου υποχρεώσεων. Αυτό το πρόβλημα πως μπορώ να το λύσω? Επιμένω γιατί το θέμα με ενδιαφέρει πολύ. Ευχαριστώ
    Καλημέρα...:bigsmile:

Αν επιτρέπεται που το διαβάσατε οτι ο Β.Δ. στον Τοξότη είναι σε πτώση??

Ευχαριστώ...

σε χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρήκα σε μια ιστοσελίδα. Δεν αληθεύει?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή chrisochola

Όντως αυτό υπάρχει θεωρητικά, καθώς τοποθετείται ως θέση ο Β.Δ. στους Διδύμους και ο Ν.Δ. στον Τοξότη.

Όμως μη το παίρνετε με τη στενή έννοια των πλανητών και επί της ουσίας δεν έχει κάτι αρνητικό να προσφέρει η οποιαδήποτε θέση του Β.Δ. επειδή είναι αυτό που καλλιεργούμε και πρέπει να αναπτύξουμε για την εκπλήρωση του σκοπού μας.
    Παντού μας δίνει δώρα, αν τον επεξεργαστούμε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

σε χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρήκα σε μια ιστοσελίδα. Δεν αληθεύει?
    Χωρίς να έχω, ΤΙΣ αστρολογικλες γνώσεις μου φαίνεται παράξενο ένας δεσμός Σελήνης να βρίσκεται σε πτώση σε οποιοδήποτε ζώδιο ή οίκο...πρόκειται για έναν άξονα που ορίζουν δύο σημεία και που θέλει να μας κάνει γνωστό το πώς θα έπρεπε να πορευτούμε στη ζωή για να βρούμε μια εσωτερική γαλήνη, να επιτύχουμε πράγματα και να κάψουμε κάρμα (απο τον Νότο στον Βορρά)...δεν αφορά πλανήτες που έχουν κάποια ιδιότητα που μπορεί να συγκρούεται σε ζώδιο ή σε οίκο και συνεπώς να βρίσκονται σε πτώση, εξορία ή οτιδήποτε άλλο...πρόκειται για πορεία ζωής...και απ' ό,τι διάβασα στον Τοξότη που έχετε το Β.Δεσμό σας λέει πολύ ωραία πράγματα...

Φυσικά τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και το μόνο που θα πρότεινα είναι να μην πανικοβάλεστε, και να ερευνίσετε περισσότερο

ευχαριστώ πολύ πολύ και την κα Σίμου και την BlackOrWhat για τις απαντήσεις τους. Διαβάζω ότι υπάρχει σχετικό στο myhoroscope και θα ήθελα παρα πολύ να βλέπω να δημιοσιεύονται και άλλα άρθρα σχετικά με το πως να λειτουργήσουμε καλύτερα προς την εκπλήρωση των καρμικών μας υποχρεώσεων.

ευχαριστώ πολύ πολύ και την κα Σίμου και την BlackOrWhat για τις απαντήσεις τους. Διαβάζω ότι υπάρχει σχετικό στο myhoroscope και θα ήθελα παρα πολύ να βλέπω να δημιοσιεύονται και άλλα άρθρα σχετικά με το πως να λειτουργήσουμε καλύτερα προς την εκπλήρωση των καρμικών μας υποχρεώσεων.
    Αυτή είναι αντιμετώπιση!!!!

Καλή συνέχεια...

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή BlackOrWhat

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, αυτό υποστηρίζουν τα βιβλία πάνω στους καρμικούς Δεσμούς της Σελήνης. Υπάρχει λόγος που το εξηγεί, καθώς ο Β.Δ. πρέπει να έχει την άμεση επαφή με μας, συνειδητοποιημένη και εκλογικευμένη έρευνα και σκέψη. Ενώ ο Ν.Δ. αφορά το απώτερο παρελθόν, άρα μία πιο φιλοσοφική προσέγγιση. Όμως όπως πολύ καλά αναφέρετε κι εσείς, δεν πρέπει να το θεωρούμε άσχημο, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται διότι αυτό έχουμε ανάγκη να αναπτύξουμε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή BlackOrWhat

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, αυτό υποστηρίζουν τα βιβλία πάνω στους καρμικούς Δεσμούς της Σελήνης. Υπάρχει λόγος που το εξηγεί, καθώς ο Β.Δ. πρέπει να έχει την άμεση επαφή με μας, συνειδητοποιημένη και εκλογικευμένη έρευνα και σκέψη. Ενώ ο Ν.Δ. αφορά το απώτερο παρελθόν, άρα μία πιο φιλοσοφική προσέγγιση. Όμως όπως πολύ καλά αναφέρετε κι εσείς, δεν πρέπει να το θεωρούμε άσχημο, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται διότι αυτό έχουμε ανάγκη να αναπτύξουμε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Αγαπητή κ. Σίμου,

σίγουρα δεν έχω τις γνώσεις σας στην αστρολογία...και ούτε νομίζω πως θα φτάσω τόσο υψιλό επίπεδο ποτέ...αλλά μερικά πράγματα με έχουν βάλει σε σκέψεις και απλά τα αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα...καλύτερα που απαντήσατε κι εσείς...να μαθαίνουμε και κάποια θεωριτικά οι υπόλοιποι

Περιμένουμε τα μαθήματά σας

Με εκτίμηση,
    Μαρία

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή μου BlackOrWhat

Ευχαριστώ για να ευγενικά σας λόγια, αλλά η γνώση δίδεται και αναμεταδίδεται. Επομένως αν το θελήσετε θα μπορέσετε -και το εύχομαι- να μάθετε περισσότερα από εμένα και άλλους πολλούς.
    Μόνο που η αστρολογία έχει τόσο ευρύ πεδίο, όπου δεν θεωρείς πως τελειώνεις κάπου. Εξ άλλου ο καλύτερος διδάσκων είναι αυτός που διδάσκεται διαρκώς και δεν πιστεύει ότι ολοκλήρωσε και έγινε "ειδικός" στον τομέα του.

Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σας
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by belladona View Post
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Πως θα μπορούσα να μάθω που βρίσκονται οι δεσμοι της σελήνης για μένα? .....εχω γεννηθεί στις 8/02/73 στις 05:05 το πρωι στο Ηρακλειο Κρητης....
    Ευχαριστω

To ερώτημά σας έχει μεταφερθεί στην σωστή ενότητα "Θέσεις πλανητών"

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)