- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 30
Thread: Eρωτικη Ωριαια Αναλυση
-
27-01-2009, 12:09 PM #21
Re: Eρωτικη Ωριαια Αναλυση
Πολύ συνοπτικά...
ο κυβερνήτης/σημειοδότης της κοπέλας είναι ο Δίας, βρίσκεται στον 10ο (γάμος) και κυβερνά και τον ίδιο το 10ο οίκο, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που δηλώνει ότι το άτομο αυτο βιώνει πόνο κ μετάλλαξη για την κατάσταση αυτή.
Η σελήνη είναι απλά "συγκευβερνήτης" καθώς βρίσκεται στον 1ο οίκο του ενδιαφερόμενου. Η σελήνη κυβερνά τον 6ο κ δηλώνει μπέρδεμα στην καθημερινότητα του ατόμου πολέ δε περισσότερο αφού κάνει κ τετράγωνο με τον Ερμή (που είναι κυβερνήτης του άλλου ατόμου). Παρατηρήστε ότι η σελήνη κυβερνά και τον 5ο οίκο... μήπως υπαρχει θέμα και με παιδί λοιπόν. Ο Ηλιος είναι κυβερνήτ του 6ου εμπεριεχομένου.. και σε σύνοδο με τον κυβ του άλλου ατόμου.. είναι φανερό ότι η καθημερινότητά τους είναι διαταραγμένη κάτι στο οποίο συνεπεικουρεί κ το τετράγωνο.
Ο κυβ του άλλου ατόμου είναι ο ερμής ο οποίος κυβερνά και τον 10ο παραγόμενο από τον 7ο οίκο... Και μάλιστα ανάδρομος... το ατομο είναι φανερό ότι αναθεωρεί τα του γάμου του με θετική η αρνητική κατάληξη, δεν φαίνεται ακόμα αλλά έχει φέρει σε δύσκολη θέση το άλλο άτομο (την κόπέλα δηλαδή. )
Κατα τη γνώμη μου το άντρικό πρόσωπο έχει κρυφές ερωτικές ελπίδες για κάποιο άλλο γυναικείο πρόσωπο κ τα λόγια του (για το μεροκάματο κλπ) ήταν απλές δικαιολογίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ανάδρομος ερμής πολλές φορές δηλώνει κ άτομο που παίρνει πίσω τα λόγια του, δεν λεει όσα εννοεί ή λεει ψεμματα και αποκαλύπτεται αλλά κ επειδή ο άρης δεν έχει καθόλου καλή βαθμολογία. Αντίθετα από τη θέση του Κρόνου κ από τους οίκους που κυβερνά στο χάρτη της ωριαίας είναι ξακάθαρο ότι ο άντρας επιθυμεί μια κοπέλα από το "σπίτι/χώρα" του κ ότι εκείνη ήρθε από το εξωτερικό με σκοπό τα χρήματα, τα παιδιά κ την εργασία.
Regards,
mmay..
-
27-01-2009, 05:43 PM #22
Καλησπερα,
Η σεληνη κυβερνητης του 5ου οικου πηγαινει στον 1ο σε δικο της οικο δηλ. δηλωνει οτι ο ιδιος ενδιαφερεται για εκεινη,
επισης δειχνει την συγχυση την οποια βρισκεται απο το γεγονος οτι βρισκεται στο ζωδιο των Ιχθυων.
Ακομα κ 7ο να τον δουμε πηγαινει στο 10ο οικο της κοπελας ( η κοινωνικη καταξιωση κ το προφιλ της )κανει συνοδο με Ηλιο ( καιγεται ο ερμης) που εκτος οτι δηλωνει ατομο εξουσια, ειναι κυβερνητης του 6ου της ( καθημερινη εργασια), με λιγα λογια δεν του αρεσει καθολου το επαγγελμα της.
Θεμα παιδιων δεν τεθηκε καθολου, ο 5ος ειναι καθαρα τα θεματα τα ερωτικα τους.
Τωρα για να παμε κ λιγο στο φεικ της υποθεσης, ο Κρονος εκτος των αλλων δειχνει οτι ( κατι που μου το δηλωσε αργοτερα) ηθελε να με τσεκαρει να δει αν θα βρω το γεγονος οτι για καποιες ημερες πριν ειχαν χωρισει, κατι που νομιζω πως φαινεται ξεκαθαρα απο το γεγονος πως η σεληνη ειχε κανει συνοδο με τουν ουρανο.
-
27-01-2009, 07:08 PM #23
κάτσε για να το παρουμε κομμάτι κομμάτι... ας μείνουμε στα πρώτα που αναφέρεις για να δούμε αν συμφωνούμε στη θεωρία, χωρίς να κάνουμε επεξηγήσεις.
η σελήνη είναι κυβερνήτης κ του 5ου αλλά και του 6ου της. συμφωνείς; ο λέοντας είναι εμπεριεχόμενος, ο 6ος έχει 2 κυβερνήτες... σελήνη και ήλιο..
κατα συνέπεια δίνει την εικόνα των ερωτικών ΤΗΣ (κ της υγείας κ της καθημερινότητας... ΤΗΣ)...
αν θες να δεις την εικόνα των ερωτικών ΤΟΥ τότε θα κοιτάξεις τον 5ο και τον 8ο παραγ. οίκο από το 7ο.
Συμφωνείς ή διαφωνείς;;
τα αν δεν τέθηκαν θέματα παιδιών από το ερώτημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρίστανται και να δηλώνονται σε έναν χαρτη... αλλά από τον 5ο βλέπει κανείς και τον αρραβώνα..
εγώ δεν διαφωνώ για τη σύγχυση που νιώθει λόγω του ότι βρίσκεται στους ιχθύες, αλλωστε το βλέπω και από άλλα σημεια αλλά ούτε και ως προς το fake της υπόθεσης, το οποίο άλλωστε στο είπα από την πρώτη στιγμή, εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς με τα παραπάνω;;may..
-
27-01-2009, 09:10 PM #24
η σελήνη είναι κυβερνήτης κ του 5ου αλλά και του 6ου της. συμφωνείς; ο λέοντας είναι εμπεριεχόμενος, ο 6ος έχει 2 κυβερνήτες... σελήνη και ήλιο..
κατα συνέπεια δίνει την εικόνα των ερωτικών ΤΗΣ (κ της υγείας κ της καθημερινότητας... ΤΗΣ)...
αν θες να δεις την εικόνα των ερωτικών ΤΟΥ τότε θα κοιτάξεις τον 5ο και τον 8ο παραγ. οίκο από το 7ο.
Καλησπερα
Απο οτι καταλαβαινω η διαφορα μας ειναι οτι κυβερνητη γι αυτον εγω παιρνω τον 5ο οταν δεν ειναι παντρεμενο το ζευγαρι,τον 7 τον κοιταω οταν ρωταει καποιος για γαμο ,για παντρεμενο εραστη, η αν ρωτησει καποια για τον συζυγο της.
στην προκειμενη περιπτωση κοιταω κ τον 7ο ως τον οικο του γαμου, γιατι το ερωτημα ειναι ο γαμος.
Οσο για την σεληνη φυσικα κ ειναι κυβερνητης κ του 6ου αλλα επειδη εξηγησαμε για την σεληνη, εξηγησα λιγο κ για τον ηλιο ως κυβηρηντη 6ου.
Για τα παιδια φυσικα κ φαινονται απο τον 5ο,ως πληροφορια εδωσα το οτι δεν τεθηκε θεμα παιδιων.
-
27-01-2009, 09:23 PM #25
Είναι σαφές λοιπόν ότι γίνεται διαφορετική χρήση των σημειοδοτών, συμφωνώ, αλλά μήπως αυτή είναι τελικά η βάση;...
Ο "άλλος" στην ωριαία είναι πάντα ο 7ος είτε υπάρχει γάμος είτε όχι. Αυτό είναι γενικός κανόνας. Δεν μπορείς να πάρεις τον 5ο για να δεις τον άλλον, από τον 5ο θα δεις τα ερωτικά/γκομενικά κάποιου. Επίσης, ο 7ος πουθενά δεν συμβολίζει το γάμο, ο 7ος είναι σχέσεις και συνεργασίες μόνο, διότι ο γάμος για να υπάρξει τελικά χρειάζεται και την κοινωνική αποδοχή (αιγόκερως), δεν φτάνει μόνο η συντροφικότητα (ζυγός).
Διαφορετικά... σε μια υποθετική ερώτηση "Θα μου δώσει τη δουλειά?", ποιοι λες ότι θα ήταν οι σημειοδότες;may..
-
27-01-2009, 11:06 PM #26
Δεν παιρνω τον 5ο για να δω τον αλλον,παιρνω τον 5ο για τον ερωτικο συντροφο,
Ο αλλος σημειοδοτειτε απο τον 7ο οταν τον ονοματισεις,η κοπελα που εβαλε το ωριαιο ρωτησε για τον αρραβωνιαστικο της κ ουτε ισχυριστηκα οτι δεν κοιταμε 10ο,στην ωριαια αυτη φωναζε τοσο πολυ η αρνητικη απαντηση που πιστεψε με ακομα κ αν παραβλεπαμε τον 10ο παλι θα ηταν οχι, απο οπου κ να το δεις το ωριαιο κατα την γνωμη μου ειναι αρνητικο.
Οσο για τον γαμο διαφωνω μαζι σου οτι δεν φαινεται απο τον 7ο, στο βιβλιο του Κου Παιζη αναφαιρεται ξεκαθαρα, 70ς οικος =συνεργασια, γαμος, νομικα θεματα.κ για τον 10ο αναφερει,καριερα, γονεις ,πεπρωμενο.πορεια στην ζωη.
Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται,δεν καταλαβαινω που εχω κανει λαθος.:unsure:κ διαφωνεις τοσο εντονα?
Για την υποθετικη ερωτηση που κανεις γαι εμενα δεν ειναι ολοκληρωμενη,τι θα πει θα μου δωσει την δουλεια? ποιος θα την δωσει την δουλεια? αν φυσικα ονοματισει, τοτε θα θα παρω κυβερνητη τον 7.
-
27-01-2009, 11:52 PM #27
Κατ'αρχήν να σου πω ότι διαφωνώ, αλλά όχι έντονα, όπως ίσως σου έxω δώσει την εντύπωση. Ισως λόγω επαγγέλματος να έχω σκληρό τρόπο γραφής ως επίσης τα bold ή τα κεφαλαία τα χρησιμοποίησα μόνο για να εστιάσεις το βλέμμα σου στα νοήματα.
Συμφωνούμε ότι το συγκεκριμένο ωριαίο είναι αρνητικότατο ως απάντηση. Η διαφωνία μας είναι στο σημείο αυτό ότι εσύ προχώρησες στο χάρτη, ενώ εγώ δεν θα προχωρούσα κ θα της έλεγα ξεκάθαρα ότι κάτι τρέχει. Δεκτή η διαφορά, αφού δεν επηρεάζει το λειτουργικό αποτέλεσμα, παρά μόνο ότι εσύ σπαταλάς κάποιο χρόνο παραπάνω. Το προσπερνάμε.
Σχετικά με το 10ο... υπάρχει πολύ πλούσια αναφορά στο ότι ο 10ος είναι και ο γάμος. Φυσικά ισχύουν και οι βασικές έννοιες που ανέφερες προηγουμένως, αλλά κάποια στιγμή συνεχίζοντας την ενασχόλησή σου με την Αστρολογία που έχεις ξεκινήσει, τότε θα "σκοντάψεις" σίγουρα κάποια στιγμή και πάνω στην εξίσωση "10ος οίκος=γάμος". Κ για να σου δώσω ακόμα ένα στοιχείο που συσχετίζει τους δύο όρους.. στο ωριαίο που εξετάζουμε, ο Δίας δεν είναι μόνο είναι κυβερνήτης της κοπέλας, αλλά και κυβερνήτης του 10ου της κοπέλας μέσα στον οποίο είναι και ο Ερμής!! Και όπως ξέρουμε η ερώτηση που τίθεται πάντα "σκιαγραφείται" στο χάρτη που έχουμε στα χέρια μας...
Στην ερώτηση "Θα μου δώσει τη δουλειά;" Παίρνεις φυσικά τον 7ο ακόμα κ αν δεν ονοματιστεί ο άλλος.. αν δωθεί "κατηγορία" π.χ. "θα μου δώσει τη δουλειά ο αδελφός μου;" τοτε δουλεύεις με σημειοδότες 1ο και 3ο.
Πάλεψέ το και κάπως αλλιώς, δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Μετά από 7 χρόνια ενασχόλησης με τη ωριαία θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να δίνει γνώση επ' αυτού.
regards,
mmay..
-
28-01-2009, 12:39 AM #28
κ ουτε ισχυριστηκα οτι δεν κοιταμε 10ο,στην ωριαια αυτη φωναζε τοσο πολυ η αρνητικη απαντηση που πιστεψε με ακομα κ αν παραβλεπαμε τον 10ο παλι θα ηταν οχι, απο οπου κ να το δεις το ωριαιο κατα την γνωμη μου ειναι αρνητικο.
Νομιζω οτι απαντησα ξεκαθαρα για τον 10ο
αλλά κάποια στιγμή συνεχίζοντας την ενασχόλησή σου με την Αστρολογία που έχεις ξεκινήσει, τότε θα "σκοντάψεις" σίγουρα κάποια στιγμή και πάνω στην εξίσωση "10ος οίκος=γάμος".
Και φυσικα στα 13 χρονια που ασχολουμε με την Αστρολογια εχω σκονταψει στον 10ο = γαμος γι αυτο κ τον κοιτω, νομιζω πως ειπα ακομα κ αν παραβλεπαμε, οσο για το οτι απαντησα δεν το θεωρω
σπαταλη χρονου,ακομα κ απαντηση να μην επαιρνα,αντιθετως αν ακυρωνα τον χαρτη θα το θεωρουσα μεγαλη αποτυχια απο μερους μου να το κανω μονο κ μονο για να προστατεψω την υποληψη μου κ να μην φανει η λαθος προβλεψη μου,ξερεις εμεις οι ανθρωποι δεν ειμαστε ουτε Θεοι ουτε μαντεις κ λαθη γινονται απο ολους ακομα κ απο τους καλυτερους αστρολογους κ επειδη η αποψη μου μπορει να σου φανει καπως επιπολαιη θα σου οτι σαν ανθρωπος δεν ειμαι καθολου ετσι, απλα καποιες φορες δεν φοβαμαι να ρισκαρω κ σε τελευταια αναλυση αν δεν μπορω να ερμηνευσω κατι το λεω ξεκαθαρα,κ δεν κρυβομαι πισω απο τα προειδοποιητικα σημαδια του ωριαιου,
χωρις αυτο να σημαινει οτι υπονοω κατι τετοιο για εσενα,μιλαω προσωπικα για εμενα.
-
28-01-2009, 11:10 AM #29
Έρση μου, δεν έκανες λάθος. Η ερώτηση ήταν αν θα παντρευτεί αυτό το άτομο και η απάντηση ήταν όχι. Τώρα αν το ήξερε αυτή ή όχι ή αν σου έκρυψε πράγματα, η απάντηση δεν αλλάζει. Από την εμπειρία μου, όταν υπάρχει έντονος Ποσειδώνας (εδώ ωροσκόπος στους Ιχθείς και Αφροδίτη, σημειοδότης της ερώτησης, τετράγωνο με Ποσειδώνα) ο ερωτών κρύβει πράγματα αλλά δεν είναι πάντα από πρόθεση να ξεγελάσει. Συνήθως το κάνει επειδή δεν μπορεί να δεκτεί αυτό που του συμβαίνει και ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει. ¶λλωστε γι' αυτό ήρθε σε σένα, επειδή έλπιζε σε θετική απάντηση.
-
05-02-2009, 02:25 AM #30
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.