- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 111
Thread: ...Παρθενακια....
-
13-11-2007, 10:38 PM #21
Re: ...Παρθενακια....
Kάθε τελειότητα (Παρθένος) έχει και μια μικρή ατέλεια (να βλέπει πανεύκολα την αδυναμία των άλλων και αυτό να τον ενοχλεί).
Θα αλλάξει όμως να τον ενοχλεί και θα αποδεχθεί την τελειότητα
Παρεπιπτόντως εσύ αγαπητή μου skorpion μόνο Σκορπιός δεν είσαι με τόσο έντονο Δίδυμο στο χάρτη σου :toung:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
13-11-2007, 10:48 PM #22
Αντε καλε μια σεληνουλα και εναν ωροσκοπο εχω στους Διδυμους μονο! μαλλον Tοξοτη εννοουσες εκει εχω πολλους (4), ναι αλλα ο ηλιος ειναι ηλιος οπως και να το κανουμε, απλα μαλλον ειμαι η καλυτερη σκορπιος απ ολους:toung:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-11-2007, 01:03 AM #23
Την απάντηση για το τι κουμάσια είναι οι Παρθένοι μπορείς να την δεις στο θέμα ''Η υπερβολή πληροφορίας και η αντίφαση στην Αστρολογία'' στο topic Συζητήσεις Aστρολογίας. Ο γράφων είναι Παρθένος
5 σελίδες Α4 αστεροειδείς και υποθετικοί πλανήτες, μόνο η διαστροφή ενός Παρθένου θα μπορούσε να αντέξει. Και γράφει για το θέμα Υπερβολή αλλά με υπερβολικό τρόπο πάλι. Υπερβολικά λεπτολογικός. Κάτι σαν τον Φάιμπς, εκείνο τοn τρελλό επιστήμονα που υποδυόταν ο Βίνσεντ Πράις, ή την συνάδελφο Αγκάθα Κρίστι, Παρθένο κι αυτή Θα μας αντέξετε, καλά κουράγια και πάλι. :bigsmile:
-
14-11-2007, 10:04 AM #24
Πράγματι η Παρθένος έχει να κάνει με την (υπερβολική) ανάλυση -σε βαθμό που βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος -και φυσικά με την αιώνια αναζήτηση
της τελειότητας.
Η κριτική που ασκούν μπορεί να είναι από χαριτωμένη εώς «σαρκοβόρα» (αναλογως του χάρτη υποθέτω) , αλλά θαυμάζω το γεγονός ότι έχουν το θάρρος της γνώμης τους.:bigsmile:
Με την κριτική τους ικανότητα, που είναι συνήθως σωστή (όταν ο Ερμής βρίσκεται σε καλή θέση) θεωρούν ότι θα διορθώσουν τους γύρω τους, κάτι που διαπιστώνουν ότι είναι ανέφικτο καποιες στιγμές. Ως προς τον εαυτό τους είναι αρκετά σκληροί επίσης, αυτολογοκρίνονται και συγκρατούν τον εαυτό τους από το να βιώσει «θνητές» καταστάσεις.
Εξαιτίας αυτής της τάσης να κρατάνε πάντα τον έλεγχο του εαυτού τους ώστε να φαίνονται τέλειοι τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα καθώς προβάλλουν μια εικόνα ψυχρή και πολύ συχνά το απωθημένο συναίσθημα τους βγαίνει σε ψυχοσωματικά προβλήματα.
Για να τους αντέξει κάποιος πρέπει, εκτός από ωτοασπίδες και τεχνικές αυτοελέγχου, να διαθέτει 3 μαστερ ψυχολογίας, διόραση και άλλες εξωαισθητήριες ικανότητες, να εχει βρεί το Ζεν και να κάνει διαλογισμό 5 φορές την εβδομάδα.:toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
14-11-2007, 10:38 AM #25
-
14-11-2007, 11:38 AM #26
Μπα Παρθένος με Παρθένο είναι λίγο δύσκολο... Τουλάχιστον εμένα μου έχει τύχει αντρας ζυγός με ωροσκόπο ζυγό βέβαια και αφροδίτη, άρη, ερμή στην παρθένο και είναι οτι χειροτερο είχα πετυχει... μου είχε βγάλει την πιστη!(και εγω ήμουν αυτή που έκανε την υπομονη σε θέματα γκρινιας και κριτικής..) Ηθελε συνεχως να με αλλάξει και ήταν υπερβολικά συντηρητικος...
Εγώ σε σχέσεις μου ποτέ δεν έκανα κριτική στον άλλο, και μάλλον αυτο είναι το λάθος μου οτι δεχομουν τα πάντα... Τώρα τελευταία έχω χαλάσει...και μου βγαίνουν κάτι γκρίνιες... αλλά είναι (μαλλον, ελπιζω..) επειδή τον τελευταίο καιρό μου έχουν πέσει ολα τα μπερδεμενα μαζεμένα(συναισθηματικα και με τη σχολή μου αλλά και πραγματα σχετικά με την καθημερινότητα μου..) Και πάλι μόνο η μητέρα μου με ανέχεται κάποιες ώρες...στους αλλους δεν εκδηλώνομαι,σχεδον ποτε...
-
14-11-2007, 12:02 PM #27
Είσαι σίγουρη ; Μόνο πνευματικά ερεθιστική και ενδιαφέρουσα είναι η σχέση, αλλά πολύ δύσκολη σχέση από κοντά. Αν και ομολογώ ότι δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό θέαμα δυο Παρθένων να συζητάνε ή να είναι παρέα. Οι διάλογοι είναι μυθικοί Πετάει ο ένας το μπαλάκι και το πιάνει ο άλλος. Αλλά μέχρι εκεί, μετά το απόλυτο χάος. Θυμάμαι ότι κάποτε παραλίγο να σκίσουμε έναν κατάλογο σε εστιατόριο τραβώντας τον. omg απολαυστικές καταστάσεις, γελάω ακόμα. Ειδικά αν και οι δυο έχουν πολλά αντιπαρθενίσια στοιχεια στους χάρτες τους είναι πολύ διασκεδαστική η επικοινωνία.
-
14-11-2007, 12:02 PM #28
Δεν γεννιεται κανεις τελειος: γινεται!!
Αυτο βρισκεται πισω απο την μανια για τελειοτητα και την γκρινια που στοχευει στο ατελες!!
Προσωπικα ειμαι πιο σκληρη και ατεγκτη με τον εαυτο μου παρα με τους αλλους.
Για αγνωστους λογους, αναγνωριζω το δικαιωμα στην ατελεια σε ολους πλην εμου! Και αγαπω τους αλλους οπως ειναι [οχι οτι δεν μου τη δινουν καποια πραγματα, οπως ομως θα συνεβαινε στον καθενα].
Ειναι αυτη η εμφυτη ικανοτητα να διακρινεις την λεπτομερεια, σαν με μεγεθυτικο φακο. Το λαθος στη λεπτομερεια μπορει να καταστρεψει ολη την εικονα, κι εκει ειναι που χανουμε το παιχνιδι....
Κι οταν μιζεριαζουμε, φοβαμαι οτι συμβαινει τις περιοδους που επικρατουν οι "νερενιες" ή οι "αερινες" επιρροες μας [με το συμπαθειο..:toung:]Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
14-11-2007, 12:05 PM #29
-
14-11-2007, 12:17 PM #30
Μήπως εννοείς όταν ΔΕΝ μιζεριάζουμε με το αέρινο ; Γιατί το αέρινο στοιχείο μέσα μου (αρκετοί πλανήτες) είναι που με βοηθά να μην χαρακτηρίζομαι μίζερος θέλω να πιστεύω. Συγκρατημένος σε πρώτη φάση ναι, αλλά Παρθένος όχι. Είμαι τελείως φευγάτος, τελείως άτακτος, καθόλου φιλοχρήματος και καθόλου τσιγγούνης. Και κυρίως δεν τα έχω καλά με την λογική της Παρθένου. Ούτε στα μαθηματικά δεν είμαι καλός όπως οι περισσότεροι. Αυτό το πολύ ορθολογικό τους δεν το πολυδέχομαι, γι'αυτό άλλωστε είχα και υπογραφή με το ρητό του Αντρέ Μπρετόν. :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.