s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 159
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by fillenia View Post
    Λοιπόν, εγώ θα πάρω το ΖΟΝG με τα ... τρία-τέσσερα τρίγωνα μαζί γιατί είμαι σίγουρη πως θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το οι Χιώτες παν δυό-δυό!
    Ισότιμες σχέσεις!Ενας για όλους και όλοι για έναν!!! Εχει δίκιο ο Μητσάκος, όχι μόνο μπορεί να μας αρέσει αλλά ίσως να είναι και πιο λειτουργικός ως τρόπος ζωής...
    :nuts: :nuts:
    Εννοείται ισότιμες σχέσεις.Καλά και με τους σωματοφύλακες -Ολοι για έναν και ενας για όλους!Συμφωνω και επαυξάνω!:clapping:
    Αλλά αναρωτιέμαι κι εγώ όπως και ο Μητσάκος,πώς να συντηρήσεις 3 - 4;;;:worried: Σκέψου σιδέρωμα,μαγείρεμα κτλ επί 3 'η 4;;Και μετά έρχεται το zong!Τουτέστιν το μή λειτουργικό!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

2. Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Καλημέρα και από εμένα!
    Εγώ παιδιά (και συγνώμη δηλαδή) ΔΕΝ "μπλέκομαι" σε τέτοια παιχνίδια. Είμαι απόλυτη (μέχρι να μου "κάτσει" θα μου πείτε!!!).
    Δεν μου αρέσουν αυτά τα μπερδέματα και πιστέψτε με ή όχι μέχρι στιγμής δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση. Θα μου πείτε τώρα και πού το ξέρεις???
    Από τη δική μου πλευρά το ξέρω (λογικό δεν είναι?)
    Από την πλευρά των σχέσεων που είχα (απ΄οσο ξέρω) δεν υπήρχε.
    Πάντως, πιστεύω (άποψή μου, έτσι?) πως όταν κάποιος είναι "γεμάτος" στη σχέση του γιατί να πάει αλλού? Δεν το καταλαβαίνω....
    Μήπως ζω σε άλλον -δικό μου- κόσμο?
    Μήπως δεν έπρεπε καν να σας γράψω την άποψη μου?
    Τι να πω?Ο καθένας κάνει τις επιλογές του....
    "Καλές γιορτές σε όλους":toung:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by ζουζούνα1977 View Post
    Καλημέρα και από εμένα!
    Εγώ παιδιά (και συγνώμη δηλαδή) ΔΕΝ "μπλέκομαι" σε τέτοια παιχνίδια. Είμαι απόλυτη (μέχρι να μου "κάτσει" θα μου πείτε!!!).
    Δεν μου αρέσουν αυτά τα μπερδέματα και πιστέψτε με ή όχι μέχρι στιγμής δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση. Θα μου πείτε τώρα και πού το ξέρεις???
    Πάντως, πιστεύω (άποψή μου, έτσι?) πως όταν κάποιος είναι "γεμάτος" στη σχέση του γιατί να πάει αλλού? Δεν το καταλαβαίνω....
    Μήπως δεν έπρεπε καν να σας γράψω την άποψη μου?Τι να πω?Ο καθένας κάνει τις επιλογές του....
    Ολοι τις απόψεις και τις εμπειρίες μας λέμε!
    Παρόλο που χρησιμοποιω παραθεση το πόστ σου μιλάω γενικά!

Δεν νομίζω ότι κανένας κανει καποια σχέση με στόχο να την "απατήσει"!Ούτε και ξέρουμε με σιγουριά αν μας έχουν απατήσει η όχι.Παντα ξεκινάμε και πορευόμαστε σε μιά σχέση με τις καλύτερες των προθέσεων.
    Ο καθένας μας όμως μπορεί να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει καλα καλα σε μιά τέτοια θέση,οπότε καλό είναι να μήν είμαστε κατηγορηματικοί.:bigsmile:

Συμφωνώ πως όταν είσαι "γεματος"όπως λες ειναι λιγότερες οι πιθανότητες να συμβεί κατι τέτοιο.Αλλά απ'την άλλη πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι δεν θα συναντησεις καποιον άλλο που καλύπτει περισσοτερες ή διαφορετικές αναγκες σου ή ακόμα και ανάγκες που δεν ηξερες ότι είχες;

Καθώς βρέθηκα πρώτα στην θέση του "θιγμένου" διατυμπάνιζα ότι εγώ ποτέ δεν θα έκανα κατι τέτοιο κτλ κτλ.Αλλά ως γνωστόν η ζωή τις μεγάλες κουβέντες ΠΑΝΤΑ στο τέλος στις γυρνά εναντίον σου!:suspiciou

Προτιμότερο λοιπόν κατά την ταπεινη μου άποψη,να μην είμαστε καθετοι,κατηγορηματικοί και καταδικάζουμε κάτι,το οποίο δεν έχουμε βιώσει!:bigsmile: Καλύτερα να είμαστε ανοιχτοί ώστε να δεχόμαστε ότι μας φέρνει η ζωή καλό ή άσχημο με ψυχραιμία και διάθεση για μάθηση.
    επικοινωνία:

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Δεν νομίζω ότι κανένας κανει καποια σχέση με στόχο να την "απατήσει"!Ούτε και ξέρουμε με σιγουριά αν μας έχουν απατήσει η όχι.Παντα ξεκινάμε και πορευόμαστε σε μιά σχέση με τις καλύτερες των προθέσεων.
    Ο καθένας μας όμως μπορεί να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει καλα καλα σε μιά τέτοια θέση,οπότε καλό είναι να μήν είμαστε κατηγορηματικοί.:bigsmile:

Συμφωνώ πως όταν είσαι "γεματος"όπως λες ειναι λιγότερες οι πιθανότητες να συμβεί κατι τέτοιο.Αλλά απ'την άλλη πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι δεν θα συναντησεις καποιον άλλο που καλύπτει περισσοτερες ή διαφορετικές αναγκες σου ή ακόμα και ανάγκες που δεν ηξερες ότι είχες;

Καθώς βρέθηκα πρώτα στην θέση του "θιγμένου" διατυμπάνιζα ότι εγώ ποτέ δεν θα έκανα κατι τέτοιο κτλ κτλ.Αλλά ως γνωστόν η ζωή τις μεγάλες κουβέντες ΠΑΝΤΑ στο τέλος στις γυρνά εναντίον σου!:suspiciou

Προτιμότερο λοιπόν κατά την ταπεινη μου άποψη,να μην είμαστε καθετοι,κατηγορηματικοί και καταδικάζουμε κάτι,το οποίο δεν έχουμε βιώσει!:bigsmile: Καλύτερα να είμαστε ανοιχτοί ώστε να δεχόμαστε ότι μας φέρνει η ζωή καλό ή άσχημο με ψυχραιμία και διάθεση για μάθηση.
    Όλα αυτά δεν δικαιολογούν την πράξη, η αποφυγή της οποίας θα μπορούσε να επιτευχθεί με την επιλογή των χωριστών δρόμων...και στο κάτω κάτω είμαι της άποψης "μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα"...αν παρόλα αυτά διαλέξουν την ανέντημη οδό...ε! τότε θα έπαιρνα κεφάλια!!!

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Όλα αυτά δεν δικαιολογούν την πράξη, η αποφυγή της οποίας θα μπορούσε να επιτευχθεί με την επιλογή των χωριστών δρόμων...και στο κάτω κάτω είμαι της άποψης "μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα"...αν παρόλα αυτά διαλέξουν την ανέντημη οδό...ε! τότε θα έπαιρνα κεφάλια!!!
    Α όχι δεν δικαιολογώ την πράξη,αλλά μάλλον την περιγράφω

Προσωπικά καθότι ειρηνηστρια,κεφάλια δεν πήρα όταν μου έτυχε και ουτε πρόκειται να πάρω!Ενα μάθημα το πήρα παντως.
    επικοινωνία:

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Α όχι δεν δικαιολογώ την πράξη,αλλά μάλλον την περιγράφω

Προσωπικά καθότι ειρηνηστρια,κεφάλια δεν πήρα όταν μου έτυχε και ουτε πρόκειται να πάρω!Ενα μάθημα το πήρα παντως.
    ουτε εγώ!...απλά μερικές φορές μου αρέσει να γίνομαι δραματική...μάλλον θα επέλεγα να μην με ξαναδεί...

Quote Originally Posted by ζουζούνα1977 View Post
    Καλημέρα και από εμένα!
    Μήπως δεν έπρεπε καν να σας γράψω την άποψη μου?
    Τι να πω?Ο καθένας κάνει τις επιλογές του....
    Συμφωνώ και .....

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    .... Συμφωνώ.....

Μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει αρκεί να έχει διαχωρίσει την θέση του και να έχει ξεκαθαρίσει τι πραγματικά θέλει! Αν δεν νιώθεις πλήρης, φεύγεις και αναζητάς αυτό που θα σε καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο ... αν θέλεις μένεις για να δοκιμάσεις άλλη μια φορά! Για να πεις ότι προσπάθησες μια ακόμη φορά πριν εγκαταλείψεις έτσι εύκολα.
    Και ναι είμαι απόλυτη σε αυτές τις καταστάσεις, παρόλο που δεν μου έχει συμβεί, γιατί με ξέρω και με το παραμικρό θα ένιωθα τύψεις! Γιατί λοιπόν να βρίσκομαι ανάμεσα σε ενοχές, που το μόνο που προκαλούν είναι άγχος και μη τυχόν με τσακώσει ο άλλος στα πράσα αντί να μην είμαι ειλικρινής απέναντί του;;;
    Βέβαια άλλο ελεύθερη σχέση και άλλο δέσμευση. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.

8. Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Συμφωνώ Kia σε αυτό που είπες: Αν δεν νιώθεις π λ ή ρ η ς, φ ε ύ γ ε ι ς και αναζητάς αυτό που θα σε καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο ...
    αν θέλεις μένεις για να δοκιμάσεις άλλη μια φορά!

Και συμφωνώ εις διπλούν στο: "Και ναι είμαι απόλυτη σε αυτές τις καταστάσεις, παρόλο που δεν μου έχει συμβεί, γιατί με ξέρω και με το παραμικρό θα ένιωθα τύψεις!
    Γιατί λοιπόν να βρίσκομαι ανάμεσα σε ενοχές, που το μόνο που προκαλούν είναι άγχος και μη τυχόν με τσακώσει ο άλλος στα πράσα αντί να μην είμαι ειλικρινής απέναντί του;;;
    :clapping:
    Φιλιάαααααααααααααααααααα αα......................

Quote Originally Posted by e k View Post
    Ευθύνη και των δύο αφού ξεκινούν ιστορίες ενώ έχουν ανοιχτά γραμμάτια!

Σχεδόν όλοι. Οι δυό σας είχατε και τη γλύκα να σας κρατάει όρθιους. Την άλλη την ρώτησες?
    Δεν την ρώτησα γιατί δεν την είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Όπως όμως περιέγραψα αισθανόμουν πολύ άσχημα που βρισκόταν σε αυτή την θέση.
    Ωστόσο, σκέψου ότι ήταν "θύμα" εν αγνοία της. Δεν έμαθε ποτέ για την παράλληλη σχέση που είχε ο τότε φίλος της. Και αυτό ισώς να ήταν μεγάλη τύχη για εκείνη.
    'Οσο για μένα αναλογίσου πόσο θύμα ένιωθα όταν τους έβλεπα να περπατούν μαζί στον δρόμο ή όταν είδα όλα τα ονειρά μου να γκρεμίζονται μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό μας. Και εκείνος όμως δεν ήταν λιγότερο θύμα (αν και άργησα να το καταλάβω) γιατί άλλη είχε στην καρδιά και στο μυαλό του και άλλη στην ζωή του.
    Η γλύκα καλέ μου φίλε, σε αυτές τις σχέσεις είναι ελάχιστες στιγμές ενώ ο πόνος κρατάει ώρες ατελείωτες, μέρες, μήνες...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Anastasy View Post
    Δεν την ρώτησα γιατί δεν την είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Όπως όμως περιέγραψα αισθανόμουν πολύ άσχημα που βρισκόταν σε αυτή την θέση.
    Ωστόσο, σκέψου ότι ήταν "θύμα" εν αγνοία της. Δεν έμαθε ποτέ για την παράλληλη σχέση που είχε ο τότε φίλος της. Και αυτό ισώς να ήταν μεγάλη τύχη για εκείνη.
    'Οσο για μένα αναλογίσου πόσο θύμα ένιωθα όταν τους έβλεπα να περπατούν μαζί στον δρόμο ή όταν είδα όλα τα ονειρά μου να γκρεμίζονται μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό μας. Και εκείνος όμως δεν ήταν λιγότερο θύμα (αν και άργησα να το καταλάβω) γιατί άλλη είχε στην καρδιά και στο μυαλό του και άλλη στην ζωή του.
    Η γλύκα καλέ μου φίλε, σε αυτές τις σχέσεις είναι ελάχιστες στιγμές ενώ ο πόνος κρατάει ώρες ατελείωτες, μέρες, μήνες...
    Όλη μας η ζωή είναι ελάχιστες στιγμές, αυτό όμως δεν τις μειώνει σαν κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε.

Μην είσαι σίγουρη, κάτι είχα ακούσει για την γυναικεία διαίσθηση

Μήπως πρέπει να επιδιόκονται σχέσεις με άτομα απολύτως ξεκαθαρισμένα μόνον?

Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)