s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 52 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 518

Red face Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Quote Originally Posted by kourampies
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 19/03/1985 ΩΡΑ:19:40 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 μοίρες 57' του Ζυγού και η Σελήνη σας, είναι στις 09 μοίρες 35' των Ιχθύων. Ο Ήλιος σας είναι σε μία μοίρα των Ιχθύων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική. Φιλοσοφικές και άλλες σχετικές αναζητήσεις, θα σας είναι πολύ χρήσιμες.
    Στο Κινέζικο ωροσκόπιο και τις προβλέψεις μας, μπορείτε να δείτε το ζώδιό σας που είναι από το έτος γέννησης, ο Βούβαλος του Ξύλου, ενώ πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε το σοφό Φίδι της Φωτιάς.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
    Φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by angel
    έχω γεννηθεί στις 25/08/1981, 08.45(το πρωί) στην Αθήνα. Θέλω να ξέρω τον ωροσκόπο μου.Εχω 2 προγράμματα αστρολογίας.Το 1 μου δίνει ωροσκόπο Παρθένο και το άλλο Ζυγό.
    Γεια σας

Ο Ωροσκόπος σας είναι στην Παρθένο, στις 24 μοίρες 36' και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 6 μοίρες 41'. Ενδεχόμενα το πρόγραμμα που σας δείχνει σαν Ζυγό, έχει πρόβλημα ρύθμισης.
    Αν σας ενδιαφέρει να βλέπετε τις προβλέψεις στο Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γεννηθεί στο έτος του Πετεινού του Μετάλλου και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου του Ξύλου.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Smile Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Quote Originally Posted by retrograde
    Για να σας απαντήσουμε άμεσα και υπεύθυνα ποιος είναι ο Ωροσκόπος σας και ενδεχομένως αν σας ενδιαφέρει η θέση της Σελήνης σας σε ποια μοίρα του ζωδιακού κύκλου και σε ποιο ζώδιο βρίσκετε θα χρειαστούμε τα παρακάτω:
    1. Τα στοιχεία της γέννησής σας. Έτος, μήνα και ημέρα γέννησης.
    2. Αν είναι δυνατόν και εφόσον την γνωρίζετε την ώρα γέννησής σας (απαραίτητο στοιχείο για την εύρεση του Ωροσκόπου).
    3. Τη χώρα καθώς και η πόλη που γεννηθήκατε.

1. 04.11.1976
    2. 20:03 περιπου
    3. ΡΟΔΟ

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη eleana

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παραθέτετε, ο Ωροσκόπος σας είναι στον Καρκίνο, στην 1η μοίρα 35' και η Σελήνη σας στον Κριό, στις 18 μοίρες 31'. Αν θελήσετε να δείτε και τις προβλέψεις μας στο Κινέζικο σύστημα αστρολογίας, σας ενημερώνω πως ανήκετε ως προς το έτος στο ζώδιο του Δράκου της φωτιάς - μία δυναμική παρουσία με έντονες μεταφυσικές ανησυχίες και έχετε σαν χαρακτηριστικό πιο προσωπικό, αυτό του Πιθήκου του Μετάλλου.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Xαρά

Γεια σας,
    Βρήκα πολύ ενδιαφέρον και πολύ πλούσιο το site σας.
    Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε παρακαλώ τον ωροσκόπο μου και λίγα πράγματα για αυτό αν είναι δυνατόν.
    Γεννήθηκα στις 12 Μαρτίου 1983 στις 4:00 το πρωί Λευκωσία Κύπρος.
    Ευχαριστώ πολύ,
    Χαρά

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Χαρά

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το φόρουμ μας. Ελπίζουμε να μας επισκέπτεστε συχνά και να λέτε τη γνώμη σας για τα άρθρα μας ή να ζητάτε θέματα με τα οποία δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη.
    Το φόρουμ θα ανανεώνεται συνεχώς.

Σχετικά με την ερώτησή σας, σας ενημερώνω πως έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο, στις 6 μοίρες και 22' και τη Σελήνη πάλι στον Υδροχόο, στις 21 μοίρες και 03'. Μαζί με τον Ήλιο στους Ιχθείς και τη γενική εικόνα του χάρτη, θα έλεγα πως έχετε την δυνατότητα να είστε ένα έντονα μεταφυσικό άτομο. Θα σας συνιστούσα να ασχοληθείτε (αν δεν το κάνετε ήδη) με τον εσωτερισμό, σαν φιλοσοφία ζωής, και να αντιληφθείτε πράγματα που είναι πέρα από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Πιστεύω πως μπορείτε να εξελιχθείτε πνευματικά και σας εύχομαι καλή συνέχεια.
    Ως προς το Κινέζικο Ωροσκόπιο, έχετε γενικά ένα πολύ ενδιαφέροντα συνδυασμό στοιχείων, αλλά εκείνο που μπορώ να σας πω είναι για τα βασικά, ώστε να βλέπετε τις προβλέψεις μας. Ανήκετε στο ζώδιο του Χοίρου του Νερού ως προς το έτος γέννησης, αλλά σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Χοίρου της Γης. Λόγω του ότι η Γη ποτίζεται από το Νερό, τα στοιχεία αυτά εναρμονίζονται και δημιουργούν.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Γεννήθηκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1979 και ώρα 11:30 το πρωϊ. Κατοικώ στην Σάμο γεννήθηκα όμως στην Αθήνα

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη Annoulina

Ως προς τον Ωροσκόπο είστε μόλις στην αρχή των Διδύμων, στη μηδενική μοίρα. ΑΝ έχετε γεννηθεί έστω και λίγα λεπτά νωρίτερα, θα έχετε την ακμή του Ωροσκόπου στο τέλος του Ταύρου. Αν διαβάσετε το άρθρο Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου τότε θα καταλάβετε πού είστε. Εξ άλλου, ακόμη κι αν ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος του Ταύρου, έχετε όλο σχεδόν το ζώδιο των Διδύμων στον πρώτο οίκο και παίρνετε σαφώς στοιχεία του. Η Σελήνη σας ανήκε στον Λέοντα, στις 26 μοίρες και 9'.
    Αν σας ενδιαφέρουν οι προβλέψεις στο Κινέζικο σύστημα, είστε ως προς το ζώδιο του έτους γέννησης, στο ζώδιο του Προβάτου της Γης και σαν πιο προσωπικό χαρακτηριστικό, έχετε αυτό του Σκύλου του Μετάλλου.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο φόρουμ
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 3 of 52 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)