- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 40
Thread: Μέθοδοι Χαρτομαντείας
-
14-02-2007, 02:33 PM #21
Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας
Γειά σου μαράκι,
είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μάθω να ρίχνω τα χαρτιά με τον τρόπο σου.Χθες διάβασα κάποια αποσπάσματα και αυτό που θέλω να μάθω ειναι η ερμηνεία όλων των καρτών γιατί μου φάνηκε ότι για κάποιες δεν αναφέρεις.
Ευχαριστώ πολύ!
-
08-03-2007, 12:59 PM #22
mperdeytika logaki me to poia xartia tha xrisimopoihsoume ... mporei kapoios na mou eksigisei parakalo /?? eyxaristo
xxxx
-
08-03-2007, 03:30 PM #23
Ginaki-s καλημέρα θα μπορουσες σε παρακαλώ να μας πεις πια χαρτιά αφαιρούνται απο την ντραπουλα και πια μένουν μέσα, απ΄ότι καταλαβα ισχύει το ίδιο για τον τροχό και το αστέρι.
Ευχαριστώ.:bigsmile:
-
09-03-2007, 01:05 PM #24
Καλημερα.Δυστυχως το μαρακι δεν γραφει πλεον.Κατι συνεβει στο τοπικ ισως να παραβιασαν καποιους κανονες αλλα το θεμα ειναι οτι μειναμε ετσι
Υπαρχουν ακομα αποριες που εχω και δυστυχως δεν ξερω ποιον να ρωτησω....Οποιος γνωριζει τον τροπο που μας εξηγησε το μαρακι με τοση επιτυχια(να ναι καλα!!!)ας γραψει εδω για να κανουμε καποιες διευκρινιστικες ερωτησεις.
-
17-05-2007, 11:41 AM #25
Είναι φοβερός αυτός ο τρόπος!!!!! Αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο....
Πόσο καιρό πρέπει να εξασκείσαι για να το μάθεις;
Μπερδεύτηκα!!!!!!
-
17-05-2007, 04:31 PM #26
Nai ok kala ola auta alla tin erminia tou kathe xartiou pws tha tin mathw??? Prepei na parw kapoio vivlio??? an nai Pio????
-
03-07-2007, 04:57 PM #27
-
26-07-2007, 01:17 PM #28
Καλημέρα και από εμένα. Το συγκεκριμένο φόρουμ το βρήκα από μια πολύ γνωστή μηχανή αναζήτησης όταν πληκτρολόγησα την φράση "ερμηνεία με απλή τράπουλα". Εδώ και 10 μέρες λοιπόν διαβάζω την μέθοδο της "Μαράκι_1975" και ομολογώ πως άξιζε όλο τον χρόνο που αφιέρωσα. Το να πω άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε αυτό το μέλος νομίζω πως είναι λίγο. Απλά ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου γιατί σταμάτησε τόσο απότομα αυτή η συζήτηση και κλειδώθηκε το Θέμα...και ο λόγος από ότι κατάλαβα ήταν η επιμονή κάποιον μελών να μάθουν που κατοικοεδρεύει η γνωστή χαρτορίχτρα που ανέφερε το ''Μαράκι_1975". 'Όπως και να έχει εύγε Μαρία για την προσπάθεια και τις γνώσεις που μας μετέδωσες και ευχαριστώ και εσένα και το φόρουμ για την φιλοξενία του.
-
28-07-2007, 10:33 AM #29
χμμμ οντως κριμα να σταματαει ενα θεμα με τοσο μεγαλο ενδιαφερον!
-
28-07-2007, 11:27 AM #30
καλε maroulita που εξαφανιστηκε το μηνυμα σου?
βασικα ηθελα να σου απαντησω οτι υστερα προσεξα οτι το θεμα δεν ειχε κλειδωθει απλα απαντησα βιαστηκα υστερα απο ποστ των απο πανω μου....
φιλακια!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.