- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 38
-
27-04-2010, 12:56 PM #21
Re: Πλούτωνας στον 12ο οίκο: Μια κρυφή δύναμη
Αρκετά στοχευμένη και περιγραφική η ανάλυση σου σχετικά με την επιροή του Πλούτωνα στο 12ο οίκο αν και μοιάζει λίγο με εξιδανίκευση του πλανήτη. Επίσης δεν αναφέρεις καθόλου τη σημασία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης σε σχέση με τον 12ο οίκο και γνωρίζεις ότι επηρεάζει την άσκηση της δύναμης του. Μήπως οι επιδράσεις αυτές που περιγράφεις οφείλονται σε άλλες όψεις στο ωροσκόπιο σου γιατί συνήθως ο Πλούτωνας "χρωματίζει" μια ολόκληρη γενιά και όχι τόσο προσωπικά χαρακτηριστικά.:bigsmile:
-
27-04-2010, 01:10 PM #22
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
28-04-2010, 02:18 PM #23
Αυτό εννοούσα φίλη Whisperer που αμέσως θέλησες να με διορθώσεις....αμφιβάλεις ότι ο Πλούτωνας επηρεάζει μία ολόκληρη γενιά? Για τα υπόλοιπα δεν απάντησες όμως όπως για το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης και ότι για τις επιροές που αναφέρει ο συγγραφέας μπορεί να οφείλονται σε άλλες όψεις ή και ακόμα στο ζώδιο του.Να ξέρεις να κάνεις κριτική εκεί που πρέπει και όχι επιλεκτικά.... :suspiciou
-
28-04-2010, 02:33 PM #24
Καταρχήν scorpio_ ...δεν έκανα καμία κριτική...(πόσο μάλλον επιλεκτική!) απλώς απάντησα στο σχόλιο σου και τη δυσπιστία σου αν θες για το κατά πόσο ο Πλούτωνας μπορεί να ευθύνεται για τόσο προσωπικά χαρακτηριστικά με την αιτιολογία ότι η επιρροή του χρωματίζει ολόκληρες γενιές...λέγοντάς σου ότι ναι, σαφώς και επηρρεάζει ολόκληρες γενιές αλλά η επιρροή του γίνεται πιο προσωπική όταν κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή ακόμα και σε συνδυασμό με τη δυνατή θέση που μπορεί να κατέχει ενδεχομένως σε ένα ωροσκόπιο...
και βέβαια συμφωνώ με αυτό το τελευταίο...και δεν αμφιβάλλω...ακριβώς λοιπόν επειδή ο Πλούτωνας κάθεται καμιά 12αριά χρόνια (ανάλογα) σε κάθε ζώδιο (διορθώστε με εδώ αν κάνω λάθος γιατί δε θυμάμαι με ακρίβεια...) θεωρώ ότι από μόνη της μία απλή θέση ζωδίου του πλανήτη αυτού (π.χ. στο Ζυγό) δε θα δώσει κάτι το ξεχωριστό και διαφορετικό από άνθρωπο σε άνθρωπο...για το λόγο αυτό μπαίνει και η οικοθεσία κτλ κτλ ...εκεί λοιπόν ήταν και η αντίρρησή μου αναφορικά με αυτό που έγραψες για τη σημασία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο Πλούτωνας....
:bigsmile:
Υ.Γ. δεν κάνω κριτική...ούτε και σε αυτό το ποστ μου ούτε και διόρθωση....Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
28-04-2010, 02:37 PM #25
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-04-2010, 04:21 PM #26
-
29-04-2010, 02:48 PM #27
Μίλησα για επιλεκτική κριτική διότι χωρίς να σχολιάσετε το άρθρο του συγγραφέα και να πείτε την άποψη σας αν έχει δίκιο ή όχι που περιγράφει την επιροή του Πλούτωνα στο 12ο οίκο σαν μια ιδανική θέση, βιαστήκατε να απαντήσετε σε μένα επειδή είπα ότι "συνήθως χρωματίζει μία ολόκληρη γενια".Φυσικά δεν αποκλείω την προσωπική επίδραση υπό ορισμένες προϋποθέσεις απλά δεν θέλησα να επεκταθώ σε αυτό το θέμα...¨Αλλωστε ο καθένας θα είχε δυσπιστία με αυτή την θέση του Πλούτωνα όταν δεν αναφέρεται καν το ζώδιο που βρίσκεται και οι όψεις(παρά μόνο ένα τρίγωνο).Συνιστά αυτό προσωπική επίδραση? Εκτός και αν αποφεύγετε για τους δικού σας λόγους να πάρετε θέση , έτσι όμως δεν βοηθάτε τους αρχάριους να καταλάβουν τις διαφορές. Εγώ σχολίασα το άρθρο με καλή πρόθεση και απευθύνθηκα στο συγγραφέα και όχι σε τρίτους και σε τελική ανάλυση η δυσπιστία και ο διάλογος νομίζω είναι απαραίτητα...Συμφωνείτε ή θα περιοριστείτε στο χιούμορ σας ως Τοξότες?(όπως λέει και το γνωστό θέμα):nuts:
-
29-04-2010, 03:30 PM #28
Αγαπητέ scorpio_ (μπορώ να σου μιλάω στον ενικό ή να ακολουθήσω το δικό σου πληθυνικό...? :bigsmile: )
Η θέση αυτή του Πλούτωνα ίσως να περιγράφεται ως ιδανική ως προς συγκεκριμένες εκδηλώσεις και σε συγκεκριμένες καταστάσεις και συνθήκες...προφανώς σε άλλου είδους ζητήματα ίσως να μην είναι και τόσο... (όπως εξάλλου το ίδιο συμβαίνει με πολλά άλλα παρεμφερή θέματα, θέσεις, πλανήτες, όψεις και τα σχετικά στην αστρολογία....σωστά? δύο και παραπάνω όψεις του ίδιου νομίσματος...)
στο άρθρο δε σχολίασα κάτι γιατί από ότι κατάλαβα είχε σκοπό να τονίσει τη θέση του Πλούτωνα από οίκο και όχι από ζώδιο, από τη σκοπιά του συγγραφέα που προφανώς δεν ειναι και η μοναδική...σε σένα απάντησα γιατί απλώς ήθελα να επισημάνω ότι πέρα από την επιρροή του επάνω σε ολόκληρες γενιές (η οποία δεν έχει να κάνει μόνο π.χ. με τη θέση του Πλούτωνα στο Ζυγό αλλά και για π.χ. και στο εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα που επισης το έχει πολύς κόσμος...) υπάρχει και η προσωπική...αυτό είναι όλο...το τρίγωνο που λες ίσως να μην ειναι από τα πιο καραμπινάτα παραδείγματα μια και από όσο εχω διαβάσει δεν ειναι και τόσο ισχυρή ενεργειακά όψη...παρόλα αυτά ένα τρίγωνο με προσωπικούς πλανήτες ή με ωροσκόπο...ε ναι, νομίζω ότι θεωρείται προσωπική επίδραση
Η καλή πρόθεση που λες είναι το πιο σημαντικό από όλα και αυτό κρατάω...η πρόθεση μου ήταν το ίδιο καλή σε διαβεβαιώ...τώρα, επειδή δεν ανέφερες κάποιο όνομα, η αλήθεια ειναι ότι δεν κατάλαβα ότι απευθυνόσουν στο συγγραφέα αποκλειστικά...αλλά νόμιζα ότι θα μπορούσε να απαντήσει οποιοδήποτε μέλος, και να γινει διάλογος όπως λες και εσύ ότι είναι απαραίτητος και με βρίσκεις σύμφωνη...επίσης και η δυσπιστία είναι καλή και απαραίτητη αλλά η επικοιδομητική, αυτή που αφήνει περιθώριο στον άλλον να απαντήσει, να αντικρούσει και ίσως τελικά και να πείσει...ίσως και όχι...
αφού καλέ εμείς οι τοξότες δεν έχουμε χιούμορ...αν είχαμε θα συμφωνούσα με μια πινελιά... :bigsmile:
αλλά ειμαι περίεργη στο νέο θέμα που άνοιξες περί ταλέντου να δω σε τι (όπως λέει και ο τίτλος του) έχει ταλέντο ο Τοξότης...αν και φαντάζομαι λόγω του ότι το περιορίσες στο καλλιτεχνικό πολύ φοβάμαι οτι ούτε εκεί θα γίνει αναφορά στο ζώδιο αυτό γιατί ούτε και για αυτό φημιζόμαστε... :bigsmile:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
01-05-2010, 04:53 AM #29
Συγκλονιστικό το άρθρο!Έχω και εγω Πλούτωνα στο 12ο.Από τον εαυτό μου έχω παρατηρήσει οτι στα 10 όνειρα τα 9 που θα δω είναι μακάβριοι εφιαλτες αλλά μου έχει δώσει και προφητικά όνειρα.Αυτό που αισθάνομαι πολύ με αυτόν τον πλανήτη σε αυτή τη θέση είναι οτι προσπαθει να γεφυρώσει 2 κόσμους .Τον πρώτο τον ζεις ενώ τον δεύτερο δεν τον διαννοείσαι καν.Ισως σαν να προσπαθει να ενώσει τον άνθρωπο με το σύμπαν με τρόπος όμως που σε τρομάζουν.Μακάρι αυτόν τον πλανήτη να καταφέρναμε να τον αποκοδικοποιήσουμε είναι ένα μυστήριο που εμένα με ελκύει πάρα πολύ:scared:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
03-05-2010, 03:39 AM #30
Πραγματικά εξαιρετικό άρθρο !!!!
πείτε μου σας παρακαλώ καθώς ο Πλούτωνας σε αυτή τη θέση επηρεάζει κατά πολύ τις ψυχικές δραστηριότητες του ατόμου πως θα τον ερμηνεύατε σε τετράγωνο με την Σελήνη που είναι κατ'εξοχήν ο ψυχισμός μας και μάλιστα με την σελήνη στο μεσουράνημα :weird: (ίσως μπλοκαρίσματα συναισθηματικά αλλά με καταστροφικές συνέπειες αν το άτομο δεν τα χειριστεί σωστά ? )
επίσης σε σύνοδο με τον ωροσκόπο ?
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το άρθροΑφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.