- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
-
27-11-2011, 11:48 PM #21
Re: Διελαυνων πλουτωνας στον πρωτο οικο
Eμένα παιδιά ο 7ος οίκος μου φιλοξενεί τον Πλούτωνα τώρα και για πολύ καιρό ακομα.Οταν πέρασε απ'την ακμή του οίκου ανάδρομος δεν έγινε και τίποτα,ενώ είναι τόσο αργός πλανητης που θα σας πω τα συμπεράσματα του το 2023!
Απ'την άλλη πάλι,σε τόσα χρόνια,λογικό δεν είναι κάτι να αλλάξει/μεταλλαχτεί ή οτιδήποτε άλλο συμβολίζει ο πλανήτης?
Μια μοναξιά τη νιώθεις βέβαια,αλλά συντρέχουν κι άλλα,οπότε μάλλον δεν του δίνω σημασία..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
28-11-2011, 03:25 AM #22
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
28-11-2011, 03:11 PM #23
Μαρία μου, ένας από τους λεγόμενους «αργούς» πλανήτες και από αυτούς ο πιο αργός (ο Πλούτωνας), δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από την ακμή του κατερχόμενου (7ου) και να μην βιώσεις με αργό και σταθερό τρόπο την ανάγκη να πας βαθιά στα θέματα του οίκου που αφορά.
Σκέψου το λογικά. Ο Πλούτωνας στην ακμή του 7ου σημαίνει ότι βρίσκεται απέναντι από τον ωροσκόπο σου, άρα ο άξονας 1ου\7ου ενεργοποιήθηκε και έρχεσαι αντιμέτωπη με τον εαυτό σου (1ος) και τους άλλους 7ος.
Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το 2023 για να ξέρεις τι θα έχει αλλάξει. Αρχικά, η μεγαλύτερη ενέργεια της διέλευσης συγκεντρώνεται στην ακμή και από εκεί και πέρα, ρόλο παίζουν οι όψεις που θα κάνει ο πλανήτης περνώντας μέσα από τον οίκο.
Είσαι παλιό μέλος και νομίζω πως όσοι είμαστε τακτικοί του φόρουμ, έχουμε διαβάσει αρκετές δικές σου δημοσιεύσεις με τις θέσεις σου γύρω από ένα είδος απογοήτευσης και προβληματισμού στο θέμα του γάμου. Δεν νομίζεις ότι αυτό είναι αρκετό και ξεκάθαρο;
Όπως πολύ σωστά λες, ένας αργός πλανήτης (και ιδιαίτερα της εσωτερικής φύσης των μεταλλάξεων του Πλούτωνα) μην περιμένεις να έρθει με τρακατρούκες και βεγγαλικά (κάτι που θα ταίριαζε στην φύση του Ουρανού). Είναι το βαθύ ψυχικό μας κομμάτι και οι βαθιά ριζωμένες καταγραφές που αλλάζουν. Όπως καταλαβαίνεις, το να αλλάζεις το ψυχολογικό σου «δέρμα» , δεν είναι μια απλή υπόθεση.
Σοφά λοιπόν το σύμπαν μας δίνει χρόνο προσαρμογής στα καινούργια εσωτερικά δεδομένα, αυτά που εξυπηρετούν καλύτερα τον πιο έμπειρο εαυτό μας. Μην ξεχνάμε ότι αυτό που ισχύει μέσα μας, είναι αυτό που προβάλουμε και βιώνουμε στον εξωτερικό κόσμο.
Τέλος, όπως έχω γράψει σε άλλο ποστ κάποτε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να παρακολουθούν συνειδητά τις εσωτερικές τους ζυμώσεις. Ο συντονισμός με την ψυχική μας ζωή , η ενδοσκόπηση και η αυτοανάλυση , δεν είναι εύκολη για όλους. Έτσι, αν η «οικονομία» του ψυχολογικού μας οικοδομήματος έχει επιλέξει ως αμυντικό και προστατευτικό μηχανισμό να μας κρατά σε απόσταση από τις εσωτερικές διεργασίες, τότε είναι δύσκολο να συντονιστούμε με τον ρόλο του Πλούτωνα στην ζωή μας. Ο ανεξέλεγκτος και ενστικτώδης φόβος που προκαλείται από το γκρέμισμα κάθε νοσηρής σταθεράς κατά τις διελεύσεις του Πλούτωνα, δεν είναι καλός σύμβουλος.
Όπως κι αν «ντύνεις» τον εαυτό σου για να σε βλέπουν οι άλλοι όπως εσύ θα ήθελες, βαθιά μέσα σου , ο Πλούτωνας σου θυμίζει ότι… « Ο βασιλιάς είναι γυμνός!» .« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
28-11-2011, 11:39 PM #24
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε. Τι να πω για τον Πλούτωνα...όχι άλλος Πλούτωνας....στο δικό μου ωροσκόπιο εδώ και καιρό ενεργοποιεί γενέθλιο Τ-τετράγωνο με Σελήνη (2ος)(με όψεις στον γενέθλιο χάλια .....η καλύτερη χιαστί) και Αφροδίτη (8ος)(με όψεις μια απο τα ίδια)...και ένα Ουρανό να πέφτει σαν μολότοφ!!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ανοχή έχουν σε διέλευση οι εξωκρόνιοι πλανήτες?....ζητείτε φως στο τούνελ.....ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΛΠΙΣ!!!!!.....Ευχαριστώ!!!!
-
29-11-2011, 01:11 AM #25
Πολύ σωστά Κάτια.
Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον 1ο-7ο, εγω προσωπικά το βίωσα σαν ένα αναγκαστικό lifting, εσωτερικό και εξωτερικό(άλλαξα και Look), και επιπροσθέτως στο πως τελικά πρέπει να προβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους, απαλλαγμένοι από άγχη, φοβίες και ανασφάλειες.
Η εν λόγω διέλευση από αυτό τον άξονα είναι επίσης μια θαυμάσια ευκαιρία για νεα ξεκινήματα, με νέους ανθρώπους, σε νέες συνεργασίες αλλά και ξεκαθαρίσματα. Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να καταστρέψει έναν γάμο, τη στιγμή που μπορεί άνετα να τον επαναπροσδιορίσει ή και ακόμη να τον μεταμορφώσει!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
29-11-2011, 01:24 AM #26
Αγαπητές taurine & katiakiss, πολυ ορθα τοποθετημενες, νομιζω δινετε στον πλουτωνα τη δεουσα σημασια.
Αν και στο δικο μου ωροσκοπιο, ο πλουτωνας ειναι ωραια τοποθετημενος, αναπαυτικα στον οικο που αγαπα, με μια ωραια χιαστι όψη που λιγο και θα ηταν αντιθεση με τον αρη μου στον 1ο οικο, πιστευω οτι ειναι ενας παρεξηγημενος πλανητης, τοσο στις διελευσεις οσο και στις γενεθλιες τοποθετησεις του.
Οπως αναφερει (ορθα κατ' εμε) και η taurine, πολλες φορες απαλλασει, λιαινει το εδαφος για νεα πραγματα, ξεκαθαριζει και γενικα δεν ανεχεται αλλο το φθαρμενο. Ενας τετοιος πλανητης σε διελευση, μαλλον επιβοηθητικος μου ακουγεται, παρα δυσκολος. Κι οποιος βαστει να πει πως δεν εχω δοκιμασει την επιρροη του, απο τη στιγμη που μπηκε στον αιγοκερω, εκανε συνοδο με γενεθλιο ηλιο και ουρανο μου στην πρωτη κιολας μοιρα, εχει ηδη κανει συνοδο μα τον κρονο και παει να βρει τον ποσειδωνα...
Κι ομως, περα απο καθε δυσκολια που μπορει να βιωσα, μπορω να πω οτι, ακομη κι αν δεν εχω δει οοοολα του αποτελεσματα, ακομη κι αν η διεργασια ειναι βαθια και αργη, τεινω να πω οτι ειμαι ηδη οφελημενη...Σε ολους σχεδον τους τομεις της ζωης μου υπηρξαν νεα ξεκινηματα, εχοντας ήδη την εμπειρια απο τα παλαιοτερα λαθη και με μια φρεσκια σταση απεναντι σε ολη μου την κοσμοθεωρια...
Γιατι οχι...? Θεωρω τη διελευση του πλουτωνα, αν μη τι αλλο, μια ευκαιρια!
-
29-11-2011, 02:04 AM #27
Κατια και Ταυρίνα μου..
Δεν είναι ότι τον φοβάμαι τον Πλούτωνα,ούτε ότι τον απαξιώνω.Απλά αυτό που λέω είναι πως όταν πλέον θα έχει έρθει προς το τέλος του 7ου οίκου μου,τότε πια θα ξέρω συνολικά τι ακριβώς έγινε.Και μέσα μου και έξω μου και παντού
Τώρα είναι ακόμα νωρίς για να δω"που το πάει".Απ'την άλλη όμως,λέει η Ταυρίνα ότι άλλαξε λουκ όταν ήταν στον άξονα 1ου-7ου.Οκ,αποκλείεται δλδ να γινόταν αυτό έτσι κι αλλιώς?Καμια γυναίκα δεν μένει ίδια ποτέ(εκτός απ'την Ελένη Φιλίνη-που τη θυμήθηκα..)
Το αναγεννητικό του έργο και κάθε είδους κάθαρση τα περιμένω με χαρά,έτσι κι αλλιώς με τη Σκορπίσια Σελήνη μου πραγματικά βρίσκω δυνάμεις απο κει που ούτε γω το περιμένω καμιά φορά!
(Αυτή η αισιοδοξία της Ταυρίνας παιδιά,είναι απερίγραπτη.Πάντα έτσι αυτό το κορίτσι..Οχι ότι θα έλεγα εμένα απαισιόδοξη,αλλά ρεαλιστικά και στα δύσκολα το παλεύει με χαμόγελο,κι εύχομαι να το πάρουν και οι κοριτσάρες σου αυτό από σένα φιλενάδα...)
Αλκμήνη είσαι πολύ πρόθυμος άνθρωπος και πολύ ενεργό μέλος τελικά,και δεν μπορω να μην σε συγχαρώ για τις γνώσεις σου!
Πάντως στου συντρόφου μου το χάρτη διελαύνει τον 8ο οίκο του,και πραγματικά φαίνεται.Είναι ήδη στα μισά του οίκου βέβαια,αλλά αν κάποιος του μιλήσει για 1 ώρα,θα φανεί η επιρροή αυτή και ψυχολογικά,και οικονομικά,παντού.Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες,αλλά σε εκείνου το χάρτη μου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο,το τι γίνεται.Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
29-11-2011, 02:10 AM #28
Καλησπερα!!!!!!!!!!!!
Πανω απ'ολα οχι πανικος για τον πλουτωνα! Εχω ηδη βιωσει μια συνοδο με την σεληνη μου και ενα τετραγωνο με τον ηλιο [το τελευταιο συγκεκριμενα ηταν ενα ταυ τετραγωνο κρονου πλουτωνα ουρανου]. Μαλλον πιο σοφη μπορω να πω πως βγηκα απο αυτη την διαδικασια.
Το καλο της υποθεσης με τον πλουτωνα ειναι πως λειτουργει σε βαθος και αργα. Το κακο ειναι οταν δεν θες να παραδεχτεις για τον εαυτο σου πραγματα που ισχυουν.
-
29-11-2011, 02:14 AM #29
Επειδή είμαι Ταυρίνα, ήταν πολύυυυυυυυυυυυυυ δύσκολο για εμένα να αποφασίσω να αλλάξω κάπως την εικόνα μου, όσο κι αν έπρεπε. Ευτυχώς με ξεκούνησε ο Πλούτωνας όταν περνούσε από την 28ο του Τοξότη και το αποφάσισα! Επίσης ...παντρεύτηκα με τον Πλούτωνα να διελαύνει στην ακμή του ωροσκόπου μου!
Α και για να μην το ξεχάσω, η Φιλίνη είναι κι αυτή ....Ταυρίνα!
Υ.Γ. Σ'ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Η αισιοδοξία είναι του Τοξοτίσιου ωροσκόπου και Σελήνης!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
29-11-2011, 02:32 AM #30
Ναι,κάτι σημαντικό από Τοξότη το θυμάμαι φιλενάδα..ο γενέθλιος Πλούτωνας σου σε ποιον οίκο είναι είπαμε?
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.