s
12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 32
    Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Re: 12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη

Eιλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ...εννοείται πως ξεπέρασες κάθε προσδοκία...!!!σε ευχαριστω εκ βαθεων...και φαντασου ηξερα για τα περισσοτερα απο αυτα αλλα επιμενω στο γεγονος μια μικρη λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά μια λεξη μια προταση και εσυ απόψε την εκανες για μενα ερση και σε ευχαριστω...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα
    στον χαρτη μ
    διοτι κανουν πολυ δυνατή συνοδο μ μικρη ανοχη επομενως καθε κρονιος κραδασμος εχει μεσα τ και κατι το ουρανιο..και ολο τ συστημα αντιτιθετε στην αφροδιτη επομενως οπως η λυση βρισκεται παντα μεσα στο προβλημα ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια... η εκκεντρικοτητα ισχυει σε μικρο βαθμο γιατι μπαινει ο κρονος και ο περιορισμος δεν λειτουργει καταπιεστικα γιατι υπαρχει ο ουρανος!!απλα οτι υπαρχει στο υποσυνειδητο μου και ειναι βαθια προσωπικο δεν λεκτικοποειται ποτε παρα μεταμορφωνετε και εξαυλωνεται μεσα απο τις σιωπες γιατι εχω ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Όνομα:
    Τίνα

Καταρχην να σε ευχαριστησω για τα καλα λογια σου και να σου πω οτι χαιρομαι που εκανα για εσενα την διαφορα.

...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα
    τιποτα στην Αστρολογια δεν δρα μεμονομενα απλα ετσι ενημερωτικα να πω οτι οι εξωκρονιοι Πλανητες λειτουργουν ελαχιστα στο ζωδιο, κυριως λειτουργουν στον οικο.
    Στο ζωδιο λειτουργουν οταν ειναι σε γωνιακους,Ο κρονος λειτουργει και στο ζωδιο, στον δικο σου τον χαρτη ειναι στον 6ο και ο Ουρανος ειναι στον 7ο οποτε υπαρχει μια διαφοροποιηση, εστω και αν κανουν και δυο αντιθεση με την αφροδιτη.

ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια...
    Πρεπει να εισαι απο τους λιγους ανθρωπους που πιστευεις οτι ο Ουρανος φερνει ισορροπιαη εισαι αρκετα ανοιχτομυαλος ανθρωπος.

ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...

Εχεις δικιο ποσα θα μπορουσες να βγαλεις προς τα εξω με αυτη την οψη αφου προκαλει προβληματα εκφρσης(και οχι μονο, γενικα στα θεματα του 3ου) ενας χτυπημενος Ηλιος και μαλιστα απο Πλουτωνα που προτιμα να δρα πιο υπογεια αλλα και πιο αυτοκαταστροφικα.

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Λοιπον καταρχας πιστευω περισσοτερο στους νομους της εσωτερικης και της αποκρυφης αστρολογιας...ο ουρανος μπορει να φερει την απολυτη ισσοροπια και
    γενικοτερα καθε πλανητης και καθε οψη ειναι η εκφραση της θειας διανοιας που εκφραζεται μεσα απο την ψυχη μας...και καθε πλανητης μπορει να φερει την ισορροπια αρκει να γινει προσωπικη δουλεια...π[ισταευω καλες και κακες οψεισ δεν υπαρχουν και αυτη η καραμελα με τα ''χτυπημενα''μονο πανικο προκαλει σε οσους ειναι ανιδεοι...θεωρω επισης τον κρονο και τον πλουτωνα τους μεγαλυτερους ευεργετες..στο ζωδιακο ακραιο εξισου μπορει ν σου φανει..τελος ο κρονοσ ειναι μια μοιρα πριν την ακμη του 7 οποτε μαγνητιζετε απο αυτον και επηρεαζει και τ 7 σπιτι στο οποιο βρισκεται ο ουρανος...εννοειται πωσ τιποτε δεν δρα μεμονομενα το μερος μεσα στο ολο και το ολο μεσα στο μερος!!!

Σε ευχαριστω παντως

Plutwnian

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Plutwnian View Post
    Λοιπον καταρχας πιστευω περισσοτερο στους νομους της εσωτερικης και της αποκρυφης αστρολογιας...ο ουρανος μπορει να φερει την απολυτη ισσοροπια και
    γενικοτερα καθε πλανητης και καθε οψη ειναι η εκφραση της θειας διανοιας που εκφραζεται μεσα απο την ψυχη μας...και καθε πλανητης μπορει να φερει την ισορροπια αρκει να γινει προσωπικη δουλεια...π[ισταευω καλες και κακες οψεισ δεν υπαρχουν και αυτη η καραμελα με τα ''χτυπημενα''μονο πανικο προκαλει σε οσους ειναι ανιδεοι...θεωρω επισης τον κρονο και τον πλουτωνα τους μεγαλυτερους ευεργετες..στο ζωδιακο ακραιο εξισου μπορει ν σου φανει..τελος ο κρονοσ ειναι μια μοιρα πριν την ακμη του 7 οποτε μαγνητιζετε απο αυτον και επηρεαζει και τ 7 σπιτι στο οποιο βρισκεται ο ουρανος...εννοειται πωσ τιποτε δεν δρα μεμονομενα το μερος μεσα στο ολο και το ολο μεσα στο μερος!!!

Σε ευχαριστω παντως

Plutwnian
    ο πλουτωνας ευεργετης:nuts::nuts::nuts!!!!!!!!!!!!!!! !

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Σου φαινεται κουλο δέσποινα το καταλαβαινω αλλα ευχομαι να καταλαβεις τι εννοω...ειλικρινα δεν υπερβαλλω...το πιστευω...!!! αλλα τι σε κανεις να πιστευεις κατι τετοιο ??? θα με ενδιεφερε να μαθω!!!:unsure:
    Με αγάπη ανιδοτελή

Plutwnian

Όνομα:
    Δεσποινα

Σου φαινεται κουλο δέσποινα το καταλαβαινω αλλα ευχομαι να καταλαβεις τι εννοω...ειλικρινα δεν υπερβαλλω...το πιστευω...!!! αλλα τι σε κανεις να πιστευεις κατι τετοιο ??? θα με ενδιεφερε να μαθω!!!:unsure:
    τι με κανει να πιστευω κατι τετοιο :nuts::nuts:;

Αν πας στο προφιλ μου και δεις φωτο μου θα με δεις να χαμογελω .αν ομως
    ανεβεις λιγο παραπανω και δεις τα ματια μου θα δεις μια θλιψη.........
    Κανεις δεν βγαινει αλωβητος απο τις -ευεργεσιες.....του πλουτωνα........

με εκτιμηση Δεσποινα

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Δεσποινα μου οπως νομιζεις....

δεν γινετε να προσπαθω να σε πεισω για κατι που στο κατω κατω ειναι η προσωπικη μου αποψη.ειδα τη φωτο σου και στα ματια σου ειδα θλιψη και απωλεια...δεν ξερω τι ειδους απωλεια...αλλα αυτο ειδα...αν μπορω να κανω κατι να νιωσεις καλυτερα η να σε βοηθησω να αναθεωρησεις πραγματα να ξερεις θα ειμαι εδω ισως εχεις ανοιχτες πληγες ακομα και εινια νωρις ευχομαι να σε δω μια μερα θεραπευμενη και πιο ηρεμη να λες το αντιθετο η να εχεις το κουραγιο τουλαχιστον να δεις και την αλλη οψη...οσο για το εγγονακι ευχομαι να ερθει συντομα και το ευχομαι εκ βαθεων...

θα δεις που ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το πιστεψεις
    Με αγάπη ανιδοτελή

Plutwnian

Όνομα:
    Δεσποινα

Δεσποινα μου οπως νομιζεις....

δεν γινετε να προσπαθω να σε πεισω για κατι που στο κατω κατω ειναι η προσωπικη μου αποψη.ειδα τη φωτο σου και στα ματια σου ειδα θλιψη και απωλεια...δεν ξερω τι ειδους απωλεια...αλλα αυτο ειδα...αν μπορω να κανω κατι να νιωσεις καλυτερα η να σε βοηθησω να αναθεωρησεις πραγματα να ξερεις θα ειμαι εδω ισως εχεις ανοιχτες πληγες ακομα και εινια νωρις ευχομαι να σε δω μια μερα θεραπευμενη και πιο ηρεμη να λες το αντιθετο η να εχεις το κουραγιο τουλαχιστον να δεις και την αλλη οψη...οσο για το εγγονακι ευχομαι να ερθει συντομα και το ευχομαι εκ βαθεων...

θα δεις που ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το πιστεψεις
    γιατι βρε πλουτωνακο μου να με πεισεις οτι δεν ειναι ετσι ;
    αχ!!αλλος ενας επιμονων πλουτωνας:nuts:

Υ.Γ. η θλιψη και η απωλεια που ειδες ειναι οτι εχασα τον αυθορμητισμο μου
    Μεγαλη απωλεια για εναν τοξοτη δεν νομιζεις;;;;;;;;;;;

φιλικα

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Αχ βρε τοξοτακη μου....

τι σου λεω τοση ωρα πως δεν χρειαζεται να σε πεισω για κατι....απλα θελω να σε δω μια μερα με τον αυθορμητισμο σου ακμαιο....καιαν γινεται να βοηθησω θ ειμαι εδω ....ο καθενας με τον τροπο του...που τον ειδες τον επιμονο πλουτωνα!!!!!!ελπιδες και ευχες για σενα ηταν ολα αν καταλαβεσ με ολη μ την αγαπη....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Με αγάπη ανιδοτελή

Plutwnian

Όνομα:
    Maria

Συλλογικό ασυνείδητο είναι μια έννοια που πρωτοεισήγαγε ο Καρλ Γιούγκ, διαφοροποιούμενος απο το δάσκαλό του ,Φρόυντ.Σωστά;

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)