- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 32
-
16-12-2008, 11:54 PM #21
Re: 12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη
Eιλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ...εννοείται πως ξεπέρασες κάθε προσδοκία...!!!σε ευχαριστω εκ βαθεων...και φαντασου ηξερα για τα περισσοτερα απο αυτα αλλα επιμενω στο γεγονος μια μικρη λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά μια λεξη μια προταση και εσυ απόψε την εκανες για μενα ερση και σε ευχαριστω...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα
στον χαρτη μ
διοτι κανουν πολυ δυνατή συνοδο μ μικρη ανοχη επομενως καθε κρονιος κραδασμος εχει μεσα τ και κατι το ουρανιο..και ολο τ συστημα αντιτιθετε στην αφροδιτη επομενως οπως η λυση βρισκεται παντα μεσα στο προβλημα ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια... η εκκεντρικοτητα ισχυει σε μικρο βαθμο γιατι μπαινει ο κρονος και ο περιορισμος δεν λειτουργει καταπιεστικα γιατι υπαρχει ο ουρανος!!απλα οτι υπαρχει στο υποσυνειδητο μου και ειναι βαθια προσωπικο δεν λεκτικοποειται ποτε παρα μεταμορφωνετε και εξαυλωνεται μεσα απο τις σιωπες γιατι εχω ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...
Με αγαπη ανιδιοτελη
Plutwnian
-
17-12-2008, 12:21 AM #22
Καταρχην να σε ευχαριστησω για τα καλα λογια σου και να σου πω οτι χαιρομαι που εκανα για εσενα την διαφορα.
...ηθελα μονο να συμπληρωσω οτι ο κρονος και ο ουρανος πιστευω δυσκολα δρουν μεμονομενα
Στο ζωδιο λειτουργουν οταν ειναι σε γωνιακους,Ο κρονος λειτουργει και στο ζωδιο, στον δικο σου τον χαρτη ειναι στον 6ο και ο Ουρανος ειναι στον 7ο οποτε υπαρχει μια διαφοροποιηση, εστω και αν κανουν και δυο αντιθεση με την αφροδιτη.
ο ουρανος φερνει μια ισσοροπια...
ηλιο τυετραγωνο πουτωνα(ηλιο στο λεοντα) (λπουτωνα στο σκορπιο)στα σπιτισ 3 και 5 αντιστοιχα...Σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι...
Εχεις δικιο ποσα θα μπορουσες να βγαλεις προς τα εξω με αυτη την οψη αφου προκαλει προβληματα εκφρσης(και οχι μονο, γενικα στα θεματα του 3ου) ενας χτυπημενος Ηλιος και μαλιστα απο Πλουτωνα που προτιμα να δρα πιο υπογεια αλλα και πιο αυτοκαταστροφικα.
-
17-12-2008, 12:39 AM #23
Λοιπον καταρχας πιστευω περισσοτερο στους νομους της εσωτερικης και της αποκρυφης αστρολογιας...ο ουρανος μπορει να φερει την απολυτη ισσοροπια και
γενικοτερα καθε πλανητης και καθε οψη ειναι η εκφραση της θειας διανοιας που εκφραζεται μεσα απο την ψυχη μας...και καθε πλανητης μπορει να φερει την ισορροπια αρκει να γινει προσωπικη δουλεια...π[ισταευω καλες και κακες οψεισ δεν υπαρχουν και αυτη η καραμελα με τα ''χτυπημενα''μονο πανικο προκαλει σε οσους ειναι ανιδεοι...θεωρω επισης τον κρονο και τον πλουτωνα τους μεγαλυτερους ευεργετες..στο ζωδιακο ακραιο εξισου μπορει ν σου φανει..τελος ο κρονοσ ειναι μια μοιρα πριν την ακμη του 7 οποτε μαγνητιζετε απο αυτον και επηρεαζει και τ 7 σπιτι στο οποιο βρισκεται ο ουρανος...εννοειται πωσ τιποτε δεν δρα μεμονομενα το μερος μεσα στο ολο και το ολο μεσα στο μερος!!!
Σε ευχαριστω παντως
Plutwnian
-
17-12-2008, 09:44 AM #24
-
18-12-2008, 01:35 AM #25
Σου φαινεται κουλο δέσποινα το καταλαβαινω αλλα ευχομαι να καταλαβεις τι εννοω...ειλικρινα δεν υπερβαλλω...το πιστευω...!!! αλλα τι σε κανεις να πιστευεις κατι τετοιο ??? θα με ενδιεφερε να μαθω!!!:unsure:
Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 01:06 PM #26
τι με κανει να πιστευω κατι τετοιο :nuts::nuts:;
Αν πας στο προφιλ μου και δεις φωτο μου θα με δεις να χαμογελω .αν ομως
ανεβεις λιγο παραπανω και δεις τα ματια μου θα δεις μια θλιψη.........
Κανεις δεν βγαινει αλωβητος απο τις -ευεργεσιες.....του πλουτωνα........
με εκτιμηση Δεσποινα
-
18-12-2008, 06:01 PM #27
Δεσποινα μου οπως νομιζεις....
δεν γινετε να προσπαθω να σε πεισω για κατι που στο κατω κατω ειναι η προσωπικη μου αποψη.ειδα τη φωτο σου και στα ματια σου ειδα θλιψη και απωλεια...δεν ξερω τι ειδους απωλεια...αλλα αυτο ειδα...αν μπορω να κανω κατι να νιωσεις καλυτερα η να σε βοηθησω να αναθεωρησεις πραγματα να ξερεις θα ειμαι εδωισως εχεις ανοιχτες πληγες ακομα και εινια νωρις ευχομαι να σε δω μια μερα θεραπευμενη και πιο ηρεμη να λες το αντιθετο η να εχεις το κουραγιο τουλαχιστον να δεις και την αλλη οψη...οσο για το εγγονακι ευχομαι να ερθει συντομα και το ευχομαι εκ βαθεων...
θα δεις που ολα μπορουν να αλλαξουν αρκει να το πιστεψειςΜε αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 06:58 PM #28
-
18-12-2008, 07:31 PM #29
Αχ βρε τοξοτακη μου....
τι σου λεω τοση ωρα πως δεν χρειαζεται να σε πεισω για κατι....απλα θελω να σε δω μια μερα με τον αυθορμητισμο σου ακμαιο....καιαν γινεται να βοηθησω θ ειμαι εδω ....ο καθενας με τον τροπο του...που τον ειδες τον επιμονο πλουτωνα!!!!!!ελπιδες και ευχες για σενα ηταν ολα αν καταλαβεσ με ολη μ την αγαπη....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
01-01-2009, 08:29 PM #30
Συλλογικό ασυνείδητο είναι μια έννοια που πρωτοεισήγαγε ο Καρλ Γιούγκ, διαφοροποιούμενος απο το δάσκαλό του ,Φρόυντ.Σωστά;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.