s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 66

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

Click image for larger version. 

Name:	OUTE NA TO SKEFTESE PHOTO.jpg 
Views:	1338 
Size:	38.9 KB 
ID:	4073

(Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη)
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Όνομα:
    Μυρτώ

Πολύ ωραίο το άρθρο, κι εμένα με άγγιξε, γιατί με την Αφροδίτη μου στο Ζυγό οι επιρροές Κρόνου (αρχικά),Πλούτωνα (τώρα) και Ουρανού (σε λίγο καιρό) είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα από το άρθρο είναι σε ποιες όψεις αναφέρεται? Όλες μπορούν εν δυνάμει να ενεργοποιήσουν έναν πλανήτη, είτε θετικές είτε αρνητικές.
    Το άρθρο όμως σε ποιες αναφέρεται?
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Πολύ ωραίο το άρθρο, κι εμένα με άγγιξε, γιατί με την Αφροδίτη μου στο Ζυγό οι επιρροές Κρόνου (αρχικά),Πλούτωνα (τώρα) και Ουρανού (σε λίγο καιρό) είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα από το άρθρο είναι σε ποιες όψεις αναφέρεται? Όλες μπορούν εν δυνάμει να ενεργοποιήσουν έναν πλανήτη, είτε θετικές είτε αρνητικές.
    Σε όλες. Κάθε όψη φέρει το είδος της ενεργοποίησής της. Θετική ή δυσμενής, θα φέρει τα χαρακτηριστικά του αργού πλανήτη που αγγίζει την Αφροδίτη και θα καθορίζει το είδος των εμπειριών.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by Μαρία_Δ View Post
    Click image for larger version. 

Name:	OUTE NA TO SKEFTESE PHOTO.jpg 
Views:	1338 
Size:	38.9 KB 
ID:	4073

(Πλούτωνας τετράγωνο Αφροδίτη)

Να κανουμε παρέα?
    Αφροδίτη συνοδος Αρη σε αντίθεση με Πλούτωνα!
    Απαγορεύεται η καψούρα δια ροπάλου! Καίγονται οι γούνες!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Η ερώτηση αφορά στο άρθρο βέβαια,αλλά πηγάζει από κάτι που παρατήρησα στον χαρτη μου.

Αν η Αφροδίτη δεν κάνει όψη με κανέναν άλλο πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη;Τι σημαίνει;
    Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει.....Ευχαριστώ πολύ....

Όνομα:
    Κάτια

Aurelia :

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Σε όλες. Κάθε όψη φέρει το είδος της ενεργοποίησής της. Θετική ή δυσμενής, θα φέρει τα χαρακτηριστικά του αργού πλανήτη που αγγίζει την Αφροδίτη και θα καθορίζει το είδος των εμπειριών.
    ΥΓ 1: Aurelia , διορθώνω γιατί –αν θες το πιστεύεις- τώρα παρατήρησα τον τίτλο του άρθρου. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι το άρθρο αναφέρεται στο πότε θα συναντήσει κανείς την αδελφή ψυχή , τότε μιλάει για τις θετικές όψεις.

ΥΓ 2 : Γνώμη μου είναι ότι είναι ατυχής ο χαρακτηρισμός «αδελφή ψυχή» και ακόμα πιο ατυχής η προσδοκία του. Η «αδελφή ψυχή» είναι η συγκεκαλυμμένη προσδοκία του ανθρώπου που θέλει να βρει έναν άνθρωπο στα μέτρα του, ώστε να μην χρειαστεί να ξεβολευτεί ιδιαιτέρα. Συνήθως η «αδελφή ψυχή» επιφορτίζεται με ιδιότητες όπως να της αρέσει ότι αρέσει σε εμάς, να νιώθει όπως εμείς, να θέλει ότι εμείς και πάει λέγοντας. Κανείς δεν σκέφτεται ότι η «αδελφή ψυχή» του μπορεί να έχει επικοινωνιακό πρόβλημα και να πρέπει να δουλέψουν πάνω στο μοτίβο της επικοινωνίας για παράδειγμα ή ότι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που δεν της τόνωσαν την αυτοπεποίθηση.

Με αυτή τη λογική, το άρθρο παραθέτει τις επιρροές που σηματοδοτούν την στιγμή που πιθανά να βρεθεί ο άνθρωπος που μας συμπληρώνει. Για τον καθένα ξεχωριστά, κάτι διαφορετικό τον συμπληρώνει και δεν μπορεί όλες οι όψεις προς την Αφροδίτη να του φέρνουν την «αδελφή ψυχή» γιατί δεν είναι όλες οι ενέργειες των αργών πλανητών που την συμπληρώνουν ευχάριστα.
    Αν για παράδειγμα η Αφροδίτη κάποιου βρίσκεται στον Αιγόκερω και τύχει να γνωρίσει ένα πρόσωπο την εποχή που ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με αυτή την Αφροδίτη, τότε αυτό το πρόσωπο έχει περισσότερες πιθανότητες να τον συμπληρώνει ευχαρίστα, από ότι ένα τρίγωνο του Ουρανού (χοντρικά μιλώντας πάντα, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική).

Το άρθρο αναφέρεται κυρίως στις αρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τους πιο αργούς πλανήτες εκτός από τον Ποσειδώνα. Στις όψεις του Ποσειδώνα αναφέρεται περισσότερο στα αρνητικά χαρακτηριστικά της συνόδου, της αντίθεσης και του τετραγώνου. Όταν όμως ο Ποσειδώνας κάνει όψη εξαγώνου ή τριγώνου με την Αφροδίτη οι εμπειρίες που προκύπτουν είναι πιο θετικές.

Τις εμπειρίες αυτές μπορούμε να τις έχουμε όχι μόνο από τις διελεύσεις των πλανητών αυτών από την Αφροδίτη μας αλλά και όταν η Αφροδίτη μας κάνει όψη μαζί τους στο ηλιακό τόξο.

Πάντως με τον Δία ή τον Κρόνο μην περιμένετε πολλά πράγματα εκτός κι αν η μοίρα της Αφροδίτης σας πέφτει μέσα στην ζώνη της αναδρομής τους.

Καλησπέρα σε όλους!!

Σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να αναφέρω,πως εμένα η "γλυκιά" προοδευμένη Αφροδίτη πέρασε από τον γενέθλιο Πλούτωνά μου και στην κυριολεξία με ΤΣΑΚΙΣΕ.Κόντεψε να μου διαλύσει ακόμα και το σπίτι, χωρίς να έχει συμβεί τίποτα απολύτως. Ακόμα αναρωτιέμαι πως μου συνέβηκε, γιατί έγινε και το κυριότερο γιατί να νομίζω πως είναι η αδελφή ψυχή μου; Από τη μια πλάνη έπεφτα στην άλλη και όλα αυτά μόνο μέσα στο μυαλό μου.

Πραγματικά εύχομαι να μη μου είχε συμβεί ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν το λεγόμενο Κάρμα, αυτό όμως που ξέρω ήταν ότι δούλευε σιγά σιγά και εξελίχθηκε χωρίς να το επιδιώξω ή να το καταλάβω.

Χαίρομαι μόνο που στο επόμενο εξάγωνό της από πρόοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα δε θα υπάρχω(σε 60 περίπου χρόνια δε γίνεταιακόμα και αν επρόκειτο να ζήσω κάτι συναρπαστικό!!

Ευχαριστώ!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Πάντως με τον Δία ή τον Κρόνο μην περιμένετε πολλά πράγματα εκτός κι αν η μοίρα της Αφροδίτης σας πέφτει μέσα στην ζώνη της αναδρομής τους.
    Μπορείς να πεις λίγα περισσότερα για αυτό; Σε ποια περίπτωση αναφέρεσαι; Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν κατάλαβα.Μιλάς για διελεύσεις; Αν ναι, τότε να πούμε ότι εξαίρεση αποτελεί η Αφροδίτη που κυβερνά 7ο . Σε αυτή την περίπτωση κάθε όψη αργού πλανήτη την επηρεάζει. Ακόμα και ο Κρόνος ή ο Δίας. Φαντάζομαι ωστόσο ότι αναφέρεσαι στην ταχύτητα των πλανητών.

Με την ευκαιρία, ποια είναι η γνώμη σου για την δυναμική ενός εξαγώνου της Αφροδίτης στο Ηλιακό Τόξο με κάποιο γενέθλιο πλανήτη; Τον Δία για παράδειγμα. Έχω την εντύπωση ότι οι σύνοδοι ή τα τετράγωνα είναι απείρως πιο δυνατές και ότι τα εξάγωνα μερικές φορές σχεδόν δεν δίνουν κάτι.
    Last edited by katiakiss; 16-02-2012 at 10:27 PM.

Ποσες μοιρες ανοχη δινουμε για να ισχυουν οι οψεις απο διελευςεις ή πρεπει να ειναι ακριβείας?

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread