- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 47
Thread: ΚΛΙΣΕΙΣ- ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
-
25-08-2010, 12:46 PM #21
-
25-08-2010, 01:21 PM #22
Re: ΚΛΙΣΕΙΣ- ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Τα θυμαμαι σκορπια δυστυχως!Ειχα δει πως ο Ποσειδωνας σε σκληρες οψεις με εσωτερικους πλανητες εδινε πολυ καλους ποιητες,ειχα δει σε ενα site που δυστυχως δεν θυμαμαι,σε ωροσκοπια διασημων ποιητων να εχει ο Ποσειδωνας τον πρωτο λογο!φανταζομαι θα μπορουσε να δωσει και πολυ καλους ζωγραφους το ιδιο.Ο Πλουτωνας θα μπορουσε να δωσει κλιση για ψυχολογια ισως.ο Αρης στον σκορπιο πολυ καλους χειρουργους
-
25-08-2010, 02:07 PM #23
-
25-08-2010, 02:43 PM #24
Ουπς!!!:bigsmile: Να μαι και γώ...:bigsmile:
Με κάνετε να ανησυχώ....:unsure: διότι ήδη βρίσκομαι εν μέσω πολλών αλλάγών περίεργων θα έλεγα....
Δεν μπορώ να δω όλα οσα έχετε συζητήσει ,πάντως αν λέτε για μένα......είμαι 40 χρονών αλλα κατά γενική ομολογία δείχνω αρκετά μικρότερη.....με αποτέλεσμα κανείς να μην μου παραχωρεί τη θεση του πουθενα και όλες τις ......αγγαρείες στην δουλειά να τις κάνω εγώ...... γιατί δεν έχω ανάγκη.......όπως λένε ολοι οι συναδελφοι......συνομίληκοί μου που όμως είναι μεγάλοι....ι
Οντως οι αλλαγές σε μένα γίνονται αργά αλλά δρομολογούνται πολύ καιρό πρίν, και υποψιάζομαι πως τώρα καποιες έχουν δρομολογηθεί.......
Το κακό με μένα είναι πως δεν έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση.....:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 03:14 PM #25
-
25-08-2010, 03:19 PM #26
-
25-08-2010, 03:53 PM #27
Και από που πήρες τα Ιχθυακά σου χαρακτηριστικά!! Είπαμε!?
-
25-08-2010, 06:42 PM #28
Πρός......το παρόν δεν εντοπίζω τίποτα........ψαρένιο στον εαυτό μου.....
Θα το ήθελα πάντως γιατί είπαμε είναι η επιταγή του ΒΔ το κάρμα μου που λέμε.....:toung:
Για να δούμε αν θα γίνει ποτέ αυτό.....:embarrest πάντως χλωμό .....το βλέπω!!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
25-08-2010, 06:59 PM #29
Μήπως κάποιος Ποσειδώνας στον 6 ή 12 οίκο ή μήπως κάποια σημαντική θέση του Ποσειδώνα στον ωροσκόπιο...... Τίποτα!?
Να σου πω...! Γιατί λες και ξανα λες οτι η επιταγη στο κάρμα σου είναι να Ιχθυαστεις...!? Μηπως έχεις ΒΔ στον Ιχθυ..?!
-
25-08-2010, 07:20 PM #30
:bigsmile: Ασφαλώς έχω Ποσειδώνα στον 6ο οίκο (περαστικά μου), και ασφαλέστατα έχω Βόρειο Δεσμό στούς Ιχθύς...και νότιο στην παρθένο....
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.