- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
24-02-2010, 02:46 AM #21
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
......ερωτευμενο παιδι εγω γυριζω αναποδα ολη την γη θα μπορουσε να ηταν το τραγουδι μου .Ποσειδωνα αντιθεση Αφροδιτη στον 1-7!!!τοξοτης με διδυμο...
και ναι περιμενω το πριγκιποπουλο που δεν ερχεται ποτε γιατι ολοι παραμενουν βατραχοι οσο και να τους φιλησεις:toung:. Και ναι θυσιαζομαι και ψαχνω ατομα για να γινω θυμα τους:embarrest..Και ναι προσκολλουμαι σε ατομα που με απορριπτουν...Και ναι εχω ερωτευτει ανθρωπους που ειναι μακρια και που δεν τους εχω γνωρισει...:blink: οπως λεει κι ο κ.Αρχος στο αρθρο του για τον Ποσειδωνα-Αφροδιτη...
....ομως ζω αυτο ΜΕ το θειο ΧΑΡΙΣΜΑ να ειμαι ανθρωπος που αγαπαει τον ερωτα...τον πλατωνικο ,τον ευαισθητο...τον ερωτα ΑΡΛΕΚΙΝ...τι κι αν φοραω ροζ γυαλια?
-
24-02-2010, 04:27 AM #22
«Προσοχή παρακαλώ, ο κύριος Κρόνος παρακαλείται να κάνει ένα βηματάκι αριστερά γιατί ενοχλεί τη Σελήνη που βρίσκεται απέναντί του. Ευχαριστώ.»
. Mind over matter.
.
.
> >
-
24-02-2010, 12:46 PM #23
-
24-02-2010, 12:50 PM #24
αααα μήν ξεχάσω και τον Δία που είναι στην Παρθένο ρε παιδια Ελεος!!!!
-
24-02-2010, 02:56 PM #25
Mε 'Ηλιο -Ερμή-Κρόνο στο 12ο,με ωροσκόπο Καρκίνο σε τετραγωνάρα ακριβείας με Ουρανό 4ου (δεν έχετε ιδέα τι τραβάει ένας Καρκίνος με Ουρανό στον 4ο:nuts ,άντε και με Πλούτωνα 3ου σε τετραγωνάρα επίσης ακριβείας με Ερμή....που να στα λέω...μήπως να άλλαζα ώρα γέννησης?κάτι είναι κι αυτό
Ααααααααααααα πουλάω και τη Λίλιθ μου στον 7ο..όσο όσο@What goes around comes around
-
24-02-2010, 06:03 PM #26
Το 1ο που θα αλλαζα ειναι :
Αφροδιτη σε οψη 135 μοιρες με Πλουτωνα και Ουρανό.Βιωνω απόλυτα βαθια την οποιαδηποτε σχέση, με ξαφνικές συνάψεις σχεσεων αλλα και πολύ ξαφνικούς χωρισμους.Δυστυχώς δεν εξωτερικευω τα θέλω μου σε μια σχεση και όταν πλέον με πνίξουν οι σκέψεις μου(που ό άλλος βέβαια δεν εχει ιδέα) τότε γινεται το ξεσπασμα που δεν εχει καλο αποτέλεσμα για μένα γιατι εχει όλα τα χαρακτηριστικά του Σκορπιου και του Ουρανού.
Και μαζι με αυτο θα άλλαζα και τον Ερμή μου που ειναι σε τετραγωνο με Πλουτωνα,Ουρανο που ευθύνεται για την πολυ σε βαθος αναλυση που και παλι δεν αφήνω καποιον να καταλάβει και για τον εκρηκτικό λόγο που βγάζω καποιες φορές οταν "μαζέψω" πολλά...
-
24-02-2010, 08:37 PM #27
σου ευχομαι να βγαλεις τα ροζ γυαλια σου
και να αρχισεις καποια στιγμη να αγαπας περισσοτερο τον εαυτο σου
και μετα τους αλλους
να ερωτευτευεις και να σε ερωτευτουν
να αγγιξεις και να σε αγγιξουν
να αγαπησεις και να σε αγαπησουν.
Μην βλεπεις να περναει αλλο η συναισθηματικη σου ζωη μεσα απο ενα παραθυρο
ανοιξετο !!!!
Γιατι θα περασουν τα χρονια σου και θα ειναι αργα
οταν θα βγαλεις τα ροζ γυαλλια σου
γιατι τα νιατα μια φορα ειναι
αγαπημενο μελος
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Δεσποινα /κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
24-02-2010, 10:43 PM #28
-
24-02-2010, 10:49 PM #29
-
24-02-2010, 10:59 PM #30
χαχαχαχαχα
Από ότι βλέπω οι Κρονοκαμμένοι είναι αρκετοί....
και εγώ είμαι..μη κοιτάτε που δε μιλάω....απλά κάνω πως δεν υπάρχει αυτός ο πλανήτης....τον εχω εξοβελίσει λέμε!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.