s
Οι όψεις που επιτρέπουν ή αποτρέπουν τον έρωτα!! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Re: Οι όψεις που επιτρέπουν ή αποτρέπουν τον έρωτα!!

Εισαι πολυ απολυτη στις αποψεις σου.
    Δεν υπολογιζεις καθολου την ψυχοσυνθεση και τις αναγκες του αλλου.
    Ισως πεφτεις σε λαθος ανθρωπους.

Για πες μου, εαν εγω αισθανθω οτι δεν μπορω να κανω ερωτα με το συντροφο μου; Τι να κανω; Να ανοιγω απλως τα ποδια μου για να ικανοποιω τις αναγκες της κοινωνιας; πλακα μου κανεις;

Όνομα:
    Φυλλένια

Μου αρέσει να είμαι συγκεκριμμένη. Οι απόψεις μου δεν είναι προσωπικό μου επινόημα, μπορείς να τις βρεις και αλλού, εκτός αστρολογίας φυσικά, σε πιο επιστημονικά πεδία.
    Οταν πέφτω σε λάθος ανθρώπους, επειδή η διαίσθηση και η λογική μου δεν με αφήνουν να κλείσω μάτι, φεύγω με κάθε κόστος, όσο οδυνηρό κι αν είναι! Ευτυχώς δεν συμβαίνει παρά σπάνια.
    Για μένα, ο έρωτας, αγαπητή μου Αγγελική, είναι παιδεία ψυχής και με αυτή την συνθήκη δεν αναλώνομαι σε σχέσεις κενές περιεχομένου που δεν προσφέρουν τίποτα. Υπό αυτή την έννοια, ακόμα και ο λάθος άνθρωπος είναι κατ επίφασιν έτσι, γιατί μου φανερώνει τα αδύναμα σημεία μου που πρέπει να βελτιώσω.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Quote Originally Posted by fillenia
    Μου αρέσει να είμαι συγκεκριμμένη. Οι απόψεις μου δεν είναι προσωπικό μου επινόημα, μπορείς να τις βρεις και αλλού, εκτός αστρολογίας φυσικά, σε πιο επιστημονικά πεδία.
    Οταν πέφτω σε λάθος ανθρώπους, επειδή η διαίσθηση και η λογική μου δεν με αφήνουν να κλείσω μάτι, φεύγω με κάθε κόστος, όσο οδυνηρό κι αν είναι! Ευτυχώς δεν συμβαίνει παρά σπάνια.
    Για μένα, ο έρωτας, αγαπητή μου Αγγελική, είναι παιδεία ψυχής και με αυτή την συνθήκη δεν αναλώνομαι σε σχέσεις κενές περιεχομένου που δεν προσφέρουν τίποτα. Υπό αυτή την έννοια, ακόμα και ο λάθος άνθρωπος είναι κατ επίφασιν έτσι, γιατί μου φανερώνει τα αδύναμα σημεία μου που πρέπει να βελτιώσω.
    Εγω συμφωνω μαζι σου!!!
    Εσυ το εχεις εφαρμοσει;

Όνομα:
    Φυλλένια

Φροντίζω να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου γιατί με αυτόν ζω πρώτα και μετά με τους άλλους!
    Η συμφωνία δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Μετρώ τις πράξεις και όχι τα λόγια.
    Ετσι κρίνω και τους ανθρώπους, από τα έργα τους. Γιατί το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να πάει μακρύτερα από αυτά που διαπιστώνει και αντιλαμβάνεται εμπειρικά.
    Τυχόν διανοητικοί λογισμοί, εκτός εμπειρίας είναι κοινώς μπαρούφες!
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Γειά σας!Μιας και αναφερθήκατε στις όψεις Αφροδίτης-Πλούτωνα θα ήθελα να ρωτήσω, πως ερμηνεύεται το εξάγωνο ενός τέτοιου συνδιασμού;Είναι θετική ένδειξη σε μια συναστρία;

Δεν καταλαβαίνω....Πως θα το διακρίνω αν είμαι σε σύνοδο, χιαστη, ημιεξάγωνο, κτλ. δεν τα καταφέρνω. Εγώ για παράδειγμα έχω Σελήνη στον Ζυγό και Ηλιο στην Παρθένο, ενώ αντίθετα ο φίλος μου έχει και Ηλιο και Σελήνη στον Αιγόκερο. Τί γίνετε με τις δυναμικές μας????? και τί γίνετε για τον Πλούτωνα μου που είναι στην Παρθένο και την Αφροδίτη μου στον Ζυγό? Οταν για τον φίλο μου ο Πλούτωνάς του είναι στην Παρθένο και η Αφροδίτη του στους Ιχθείς...? Κάποιος σας παρακαλώ να δώσει τα φώτα του...

Όνομα:
    Μαρία

Τόσον καιρό περιδιαβαίνω στο φόρουμ κι αυτό το άρθρο δεν το είχα προσέξει.Ομολογώ όμως ότι διαβάζοντάς το έμεινα άφωνη,τόσο με ορισμένες απ τις τοποθετήσεις του όσο και με τον τρόπο που αυτές αναπτύσσονται.
    Πρώτον,κατά την ταπεινή μου άποψη,ο τίτλος του άρθρου είναι από μη ενδεδειγμένος έως απαράδεκτος για έναν σοβαρό μελετητή αστρολογίας.
    Δεύτερον,αν δεν θέλει κάποιος να σπουδάσει αστρολογία ή να ξοδέψει ώρες μελέτης πάνω στο αντικείμενο και παράλληλα θέλει να αντλήσει πληροφορίες για οποιοδήποτε αστρολογικό θέμα,καλά θα κάνει να ρωτήσει κάποιον που να έχει ασχοληθεί παραπάνω απ αυτόν και ξέρει κι όχι να βγάζει μόνος του ελλειπή και πιθανότατα λαθεμένα συμπεράσματα.Προσωπικά η αντιμετώπιση αυτή μου θύμισε ένα περιστατικό που μου είχε διηγηθεί ο πατέρας μου για κάτι επισκέψεις τον παλιό καλό καιρό,που είχαν προσφέρει κάτι γλυκά στην γιαγιά μου σε κουτί κι όταν αυτή τα άνοιξε και φαγώθηκε όλη η πρώτη σειρά,διαπίστωσε με αγανάκτηση ότι έλειπε όλη η δεύτερη.Ίσως λίγο άσχετο αλλά αν το καλοσκεφτείτε δεν διαφέρει και πολύ απ την "προσφορά" του άρθρου.
    Τρίτον θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
    Στα γραφόμενά σας ισχυρίζεστε το εξής:
    Σύνοδος Αν ο Ήλιος (για εκείνον) σχηματίζει όψη συνόδου με την Σελήνη(για εκείνη) η σχέση αν και δεν χαρακτηρίζεται ως αντίπαλη , ωστόσο έχει δείγματα αστάθειας, ανισορροπίας. Πρέπει να προσπαθήσετε να μοιράσετε τους ρόλους σας σωστά , να υπάρχει επαφή και ο χρόνος θα την βελτιώσει και θα την σταθεροποιήσει.
    Η ερώτησή μου είναι αν αυτό το διαβάσατε κάπου ή αν αποτελεί προσωπική σας άποψη,και αν το διαβάσατε κάπου,που είναι αυτό το κάπου.Γιατί αυτή η όψη θεωρείται απ τις πιο ευνοϊκές και αλληλοσυμπληρωματικές στην ερωτική συναστρία,καθώς δημιουργεί μεγάλο βαθμό ταύτισης ανάμεσα στους συντρόφους.
    Τέλος ένα σοβαρό θέμα όπως οι ανθρώπινες σχέσεις καλό θα ήταν να αντιμετωπίζεται με περισσότερη προσοχή.Για κάποιον λόγο όπως προανέφερε κάποιος (νομίζω ο ιδιοκτήτης),πολλοί άνθρωποι είναι ικανοί ανάμεσα σε χίλια θετικά να εστιάσουν την προσοχή τους σε ένα και μόνο αρνητικό,πράγμα το οποίο μπορεί να επιφέρει πολλές φοβίες κι απογοητεύσεις-ως επί το πλείστον παντελώς άδικες!Ο μελετητής που παραδίδει ένα άρθρο αστρολογίας έχει ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες του,ειδικά όταν η άγνοια μεγάλου μέρους αυτού του αναγνωστικού κοινού το εμποδίζει να κρίνει μερικά σημεία έστω κι αν αυτά βγάζουν μάτι.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όσον αφορά εμένα, αν και σχηματίζεται τετράγωνο μεταξύ της σελήνης μου και του ήλιου του καλού μου, δεν υπάρχει καμία δυσαρμονία, ίσα ίσα ταιριάζουμε πάρα πολύ. Υπάρχει λοπόν περίπτωση η όψη αυτή να επισκιάζεται από άλλες πιο δυνατές ή ακόμα δεν έχω δει την επίδρασή της???

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι γυναίκες πρέπει να ψάχνουν για συντρόφους με ηλιακό ζώδιο ίδιο με το δικό τους; Και το ιδανικό θα ήταν ήλιος και σελήνη να είναι στο ίδιο ζώδιο και για τους 2; Μπερδεύτηκα τώρα!
    Πάντως ως Ιχθύς, δε μου φαίνεται καλή η ιδέα ενός συντρόφου Ιχθύ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)