- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 71
-
26-11-2010, 12:06 AM #21
Re: Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
26-11-2010, 12:26 AM #22
Ενώ η δικιά μου Σκορπίνα μάνα με Asc Τοξότη...όλο γκρινιάζει, όλο κλαίγεται, όλο οικονομία....και τον μισό μήνα είναι μ'ένα βαλιτσάκι στο χέρι και...weekend εδώ, weekend εκεί...weekend παραπέρα!
Κι άμα πάς να της πείς και καμιά κουβέντα ...παίρνεις και την αποστομωτική απάντηση :
"Δεν μπορώ παιδάκι μου! ¶μα δεν φύγω θα πάθω καρδιά η δόλια η μάνα!"...
Αυτά τα παλιά τα κόκκαλα ουτέ κρίση...ούτε ΔΝΤ...ούτε τίποτα δεν τα πιάνει! :-ρ
xoxo[I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
26-11-2010, 01:11 AM #23
η οικονομια και η αποταμιευση
ειναι χαρισμα:bigsmile:
ταλεντο μπορω να πω:bigsmile:
καλα ειναι τα μπερμπερι και τα σερμπερι
αλλα δεν τρωγωνται...
αιντε γινετε οικονομες σπιτια θα ανοιξετε αυριο μεθαυριο!!!
κουκι:bigsmile::toung:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
26-11-2010, 01:43 AM #24
-
26-11-2010, 02:47 AM #25
[QUOTE=ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ;113861]η οικονομια και η αποταμιευση
ειναι χαρισμα:bigsmile:
ταλεντο μπορω να πω:bigsmile:
καλα ειναι τα μπερμπερι και τα σερμπερι
αλλα δεν τρωγωνται...
αιντε γινετε οικονομες σπιτια θα ανοιξετε αυριο μεθαυριο!!!
Γλυκιά μου Mα ποιος είπε ότι έχουν σημασία τα μπέρμπερι και τα σερμπερι?Και μάλλον το έθεσα λάθος!Για μένα έχει σημασία Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!:bigsmile:Είναι υπέροχο ένας άνθρωπος να είναι γενναιόδωρος πάνω απ'όλα στα συναισθήματα και ας μην κάνει ακριβά δώρα αλλά να τα κάνει μέσα απ την καρδιά του ως ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος!Είναι απ την άλλη για μένα εξίσου σημαντική η χαρά που σε πλημμυρίζει όταν προσφέρεις κάτι, οτιδήποτε σε κάποιον αγαπημένο!Και πάλι θα πω ότι το μέτρο, η χρυσή τομή και η ισορροπία πρέπει να διέπουν τις επιλογές μας!Πάντα θα διαλέγουμε πού και σε ποιούς τομείς-ομορφιά,ταξίδια,κοσμήματα, πένδυση στη γη ή ακόμα και στη γνώση-θα ρίχνουμε το βάρος.Κάποιος είπε για βιβλία και θα συμφωνήσω.Όπως θα προσθέσω και τα ταξίδια και το καλό φαγητό(ωροσκόπος ταύρος είπαμε).Η αποταμίευση για μένα είναι εν μέρει έξυπνη ως τακτική όταν έχεις ένα στόχο πχ για να πας διακοπές το καλοκαίρι(το έκανα κ αυτό γιατί δεν μ αρέσει να ζητάω)απ την άλλη είναι κ ένα άλλοθι για τους-φιλικά και χιουμοριστικά πάντα αποκαλούμενους-σκρουτζ!Δεν είναι ωραίο να έχουμε τα μυαλά πάνω απ το κεφάλι μας και να ξοδεύουμε αλόγιστα ποσά(μιλήσατε για εύρευνα αγοράς και συμφωνώ μην μας πιάνουν και κότσους:toungαλλά όχι και να στερούμαστε χαρές και εμπειρίες στο όνομα της αποταμίευσης!Πάντα πίστευα πως ο άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και να μοιραστεί θα πάρει κιόλας η ζωή θα τον ανταμείψει που είχε ανοικτό μυαλό και μεγάλη καρδια! Υ.Γ.Τους άνδρες τσιγκούνηδες δεν τους αντέχω!Γνώρισα έναν και την έκανα με ελαφρά!Η τύχη μου έφερε έναν θετικά προκείμενο στη ζωή άνθρωπο ,έναν αισιόδοδοξο και μονίμως χαμογελαστό λέοντα που ελπίζω πως ήρθε για να μείνει!Όλα κ όλα με τσιγκούνη δεν ανοίγω σπιτικό!Βέβαια η πρακτική οικονόμα σκορπίνα μαμά λέει ποτέ μην κοροιδεύεις γιατί θα τα λουστείς κιόλας!Καληνύχτα και πολλά φιλιά!
-
26-11-2010, 09:34 AM #26
συμφωνω μαζι σου αγαπημενη μου
σχεδον σε ολα!:bigsmile:
Ομως
δεν ειναι απαραιτητο να δινεις υλικα-δωρα- για να ανταμοιμθεις
ξερω πολλους ανθρωπους που κανουν δωρα και σπαταλες
για επιδηξη και ας μην εχουν να πληρωσουν το ηλεκτρικο τους την αλλη μερα
ξερω ανθρωπους που κανουν δωρα ακριβα
αλλα τα ματια τους και η ψυχη τους ειναι παγωμενα
ξερω επισης ανθρωπους που κανουν δωρα με την καρδια τους
γιατι το νιωθουν και χαιρονται την ζωη [ταξιδια-ρεστωραν-λουσα-] με μετρο ομως
γιατι σκεφτονται και το αυριο
ισως γιατι το χθες για αυτους ηταν δυσκολο........
πιστευω οταν δινεις καρδια και ψυχη και αγαπη
και προσφερεις και βοηθας τοτε ανταμοιβεσε γιατι αυτα τα δωρα μενουν
πιανουν τοπο!
και εγω ειμαι σπαταλη και γεναιωδωρη σε συναισθηματα
και εχω παρει και παιρνω την ανταμοιβη μου καθημερινα
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
26-11-2010, 12:55 PM #27
Νομίζω ότι ο τσιγκουνότατος όλων είναι ο Αιγόκερως.
Μετά ο Ζυγός και ο Σκορπιός πιο πολύ οι Σκορπίνες
που μέσα από το χρήμα νιώθουν υπεροχή.
Αλλά εχω δει και Τοξότες καβουρομάνες
και Υδροχόους επίσης.
Οι Ταύροι παρόλο που είναι υλιστές,
μίζεροι δεν είναι. Χαλάνε για μάσα και χλιδή.
Νομίζω ότι θέμα όλου του χάρτη αλλά όσον αφορά
τους ήλιους κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Φίλος μου Τοξότης καρακαρμίρης που μαζεύει σε τρεις κουμπαράδες
τα ψιλά ανάλογα με την αξία τους
χαλάει τα εκατόευρα στο τζόγο για πλάκα. Τι να πω? Είναι θέμα προτεραιοτήτων τελικά.
Οι πιο large πάντως είναι τα Λιοντάρια αν και θα μπορούσαν να το κάνουν
για το θεαθήναι...
Είναι να μη σου τύχει...Tabula rasa
-
26-11-2010, 01:33 PM #28
Θα συμφωνήσω,συμπατριώτισσα Πόπη!Και θα συμπληρώσω...Διδυμος με Ερμή-Σελήνη στον Ταυρο και στον 8ο,Αφροδίτη στον Καρκίνο και στο 10ο(δλδ Κρόνιας φύσης)...μόνο οταν ειναι για μάσα η για την οικογενειά του(μαμα,μπαμπας,αδερφια)ξο δευει αυτος και παλι οχι τοσο απλόχερα η μεσα απο την καρδια του!!Ο Αρης του στο Λιοντάρι δεν αφήνεται να δείξει την γενναιοδωρία,την αγαπη για τη χλιδή και την πολυτέλεια που τον διακρίνουν,καθως μαρκαρεται πολύ στενά(με συνοδο ιδιομοιρίας-ακριβείας) απο τον Κρόνο.Πολύ κρίμα, αλλα ευτυχως φαινονται γρήγορα αυτοι οι τυποι οποτε προλαβαινεις να παρεις το 1ο αεροπλάνο και να την κάνεις για Χονολουλού!!!!!:bigsmile:
-
26-11-2010, 05:17 PM #29
[ Mα ποιος είπε ότι έχουν σημασία τα μπέρμπερι και τα σερμπερι?Και μάλλον το έθεσα λάθος!Για μένα έχει σημασία Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!:bigsmile:Είναι υπέροχο ένας άνθρωπος να είναι γενναιόδωρος πάνω απ'όλα στα συναισθήματα και ας μην κάνει ακριβά δώρα αλλά να τα κάνει μέσα απ την καρδιά του ως ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος!Είναι απ την άλλη για μένα εξίσου σημαντική η χαρά που σε πλημμυρίζει όταν προσφέρεις κάτι, οτιδήποτε σε κάποιον αγαπημένο!Και πάλι θα πω ότι το μέτρο, η χρυσή τομή και η ισορροπία πρέπει να διέπουν τις επιλογές μας!Πάντα θα διαλέγουμε πού και σε ποιούς τομείς-ομορφιά,ταξίδια,κοσμήματα, πένδυση στη γη ή ακόμα και στη γνώση-θα ρίχνουμε το βάρος.Κάποιος είπε για βιβλία και θα συμφωνήσω.
Εννοείται! Από τα 19 μου (τωρα είμαι 33) δούλευα σε 1 και 2 δουλειές για 2 λόγους. Ο ένας ήταν πως πάντα είχα αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και όχι στα ρούχα ή στα παπούτσια.
Ο δεύτερος λόγος είναι πως το όνειρό μου ήταν πάντα το δικό μου σπιτάκι. Και τα πραγματοποίησα και τα 2. Ήμουν τυχερή και ευγνώμων που μου χάρισε ο μπαμπάς μου την ταράτσα και σήκωσα ένα σπίτι από επάνω. Εργολάβο δεν είχα, γιατί συνήθως χρεώνουν υπέρογκα ποσά και δεν μπορείς να ελέγχεις την ποιότητα των υλικών. Εβαλα λοιπόν τα ποδαράκια μου στην πλάτη, και άρχισα να ψάχνω από οικοδομή και οικοδομή τα συνεργεία. Πήγαινα στις μάντρες και παζάρευα τα υλικά, τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, τα κουφώματα, τα κάγκελα κλπ. Το κερασάκι της τούρτας ήταν ότι άρχισα να ψάχνω τα ξύλα και τους βακελίτες για την κουζίνα μου, τα σχεδίασα και τα παράγγειλα με το μετρο. Βρηκα και μαραγκούς και έκανα τη δουλειά μου. Το τριαράκι των 76 τμ σπίτι χτίστηκε και έγινε κουκλόσπιτο με 55.000 ευρώ εκ των οποίων τα 40,000 ήταν δανεικά από τράπεζα, και τα υπόλοιπα προιόν αποταμίευσης πολλών ετών! Και αυτή τη στιγμή, ξεχρεώνω το δάνειο με 500 ευρώ δόση!
Η επιλογή μου να τα ψάξω όλα μόνη μου δεν έγινε από τσιγγουνιά, αλλά νομίζω ...από αφραγκία και το φόβο των τραπεζών! Όσοι πιστοί προσέλθετε!
-
26-11-2010, 05:34 PM #30
Ξέχασα να σας πω ότι έχω και τζάκι χειροποίητο με πυρότουβλο!
Κερνάω λουκανικάκια Καρδίτσης και μπριζολίδια στα κάρβουνα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.