s
Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 40

Re: Διατάξη και Σχηματισμοί Πλανητών σε έναν αστρολογικό χάρτη

Αγαπητε μου Steli,
    εδω δεν μπορω να μην σου απαντησω γιατι το εκλαμβανω ως προσωπικη προσβολη.
    Δεν μεταφρασα κανενα αρθρο. Διαθετω βιβλια τα οποια μελετω καθημερινα και η εργασια μου ηταν καθαρα προσωπικη, μεσω των γνωσεων που εχω αποκτησει απο αυτα. Κοπιασα με λιγα λογια, εστω και αν η δουλεια μου μου αφηνει λιγο ελευθερο χρονο.
    Σε πληροφορω (και αν θελεις το πιστευεις), οτι δεν εχω ουτε μια διευθυνση ξενου αστρολογικου site και ουτε με ενδιαφερει να μαθω.
    Αυτα!
    Φιλικα, Αγγελικη.

Καλησπέρα Αγγελική μου! Σχετικά με το άρθρο σου...στον χάρτη μου οι περισσότεροι πλανήτες μου καταλαμβάνουν 5 διαδοχικά ζώδια (το μισό ημισφαίριο) και ένας ξεφεύγει. Άρα ο σχηματισμός μου είναι ο Κουβάς, έτσι? Και όταν λες ότι εάν ο απομωνομένος πλανήτης είναι βαρύς, οι ισορροπίες γίνονται ευκολότερες, εννοείς για τον συγκεκριμένο πλανήτη και στον οίκο που είναι ή σχετικά με όλους τους πλανήτες? Για παράδειγμα, στον χάρτη μου ο απομονωμένος πλανήτης μου είναι η σελήνη, η οποία και βρίσκεται στον Κριό και στον 7ο οίκο μου. Πως ερμηνεύεται αυτό?

Διευκρινησα κατι:
    απομωνομένος πλανήτης είναι βαρύς,
    Η Σεληνη δεν ειναι βαρυς πλανητης.

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Διευκρινησα κατι:

Η Σεληνη δεν ειναι βαρυς πλανητης.
    Ευχαριστώ! Νόμιζα πως η Σελήνη είναι βαρύς πλανήτης γιατί είναι από τους βασικούς.:smile1:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia
    Ευχαριστώ! Νόμιζα πως η Σελήνη είναι βαρύς πλανήτης γιατί είναι από τους βασικούς.:smile1:
    Αν δεν κανω λαθος Ευδοκια, βαρεις εννοουμε τους εξωκρονιους [και τον ιδιο τον Κρονο ισως;]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by starfish
    Αν δεν κανω λαθος Ευδοκια, βαρεις εννοουμε τους εξωκρονιους [και τον ιδιο τον Κρονο ισως;]
    Μήπως εννοεί τους προσωπικούς πλανήτες?

Όνομα:
    Σωκράτης

Γεια σας
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά με μια προϋπόθεση. Ένα εγχειρίδιο αστρολογίας που στοιχίζει ελάχιστα χρήματα και είναι απαραίτητο ώστε να κατανοήσετε όλοι βασικές αρχές αστρολογίας και ορολογίες. Χωρίς αυτές θα έχετε συνεχώς απορίες που έχουν απαντηθεί πολλές φορές.
    Σα να λέμε χωρίς αλφαβητάριο θα δυσκολευτείτε πολύ στη σύνταξη ολοκληρωμένης πρότασης.
    Πρώτα ξεκινήστε κάποια από το λου και α = ΛΑ μπρου και Α = ΜΠΡΑ για να έχει νόημα το ΛΑΜΠΡΑ.
    Κακά τα ψέματα και με όλη την καλή διάθεση γνωρίζοντας ότι πολλοί θίγεστε εύκολα... πρώτα μαθαίνουμε τι είναι η καρδιά και ποιες είναι οι λειτουργίες της πριν προβούμε σε διόρθωση των βαλβίδων της.

Να είστε καλά
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Γεια σας
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά με μια προϋπόθεση. Ένα εγχειρίδιο αστρολογίας που στοιχίζει ελάχιστα χρήματα και είναι απαραίτητο ώστε να κατανοήσετε όλοι βασικές αρχές αστρολογίας και ορολογίες. Χωρίς αυτές θα έχετε συνεχώς απορίες που έχουν απαντηθεί πολλές φορές.
    Σα να λέμε χωρίς αλφαβητάριο θα δυσκολευτείτε πολύ στη σύνταξη ολοκληρωμένης πρότασης.
    Πρώτα ξεκινήστε κάποια από το λου και α = ΛΑ μπρου και Α = ΜΠΡΑ για να έχει νόημα το ΛΑΜΠΡΑ.
    Κακά τα ψέματα και με όλη την καλή διάθεση γνωρίζοντας ότι πολλοί θίγεστε εύκολα... πρώτα μαθαίνουμε τι είναι η καρδιά και ποιες είναι οι λειτουργίες της πριν προβούμε σε διόρθωση των βαλβίδων της.

Να είστε καλά
    Εντάξει!! Μην φωνάζεις! Το βρήκα το κείμενο!
    Ένα λάθος έκανα! Μην με μαλώνεις!
    Μαθαίνω αργά αλλά σταθερά!!!
    Όσον αφορά, το συγκεκριμένο βιβλίο που αναφέρεις - με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο σου - δεν πρόκειται να το πάρω γιατί αυτό το site είναι πιο ενημερωμένο από τα βιβλία και επειδή ήδη διαβάζω πολλά άρθρα από εδώ -δεν θέλω να μπλεχτώ χειρότερα!

Φιλικά
    Ιουλία

Όνομα:
    Σωκράτης

Δεν φωνάζω και ούτε μαλώνω κανέναν και το ξέρεις. Ούτε ήταν προσωπικό αλλά είχε πολλαπλούς αποδέκτες.
    Το λάθος όμως -και αυτό είναι προσωπικό- είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο χωρίς μερικά βιβλία να έχεις επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη και 10 φορές περισσότερα άρθρα να είχαμε. Άλλη η δομή ενός φόρουμ άλλη η δομή ενός βιβλίου. Άλλη η δομή ενός σχολείο.
    Εξού και λέμε τα πρωτάκια και μετάσ της 2ης 3 τάξης.
    Η αστρολογία δυσκολεύει πολλούς από εσάς για 2 λόγους.

1. Κάποιοι αστρολόγοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν πολλές φορές για εμπορικούς σκοπούς.
    2. Πολλοί από εσάς κάνετε πηδηματάκια από την πρώτη δημοτικού στο πανεπιστήμιο και από το πανεπιστήμιο στο νηπιαγωγείο.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να εφαρμόσουν την αστρολογία στην προσωπική τους και δη στην αισθηματική τους ζωή και μάλιστα άμεσα. Το κάνουν άτσαλα (παράδειγμα η τάδε όψη σε συναστρία πως ερμηνεύεται και τα πράγματα περιπλέκονται μεταξύ μαντικών τεχνών, ασάφειας, άγνοιας και συζητήσεις επί συζητήσεψν κάπου διάβασα κάποιος φίλος μου είπε το τάδε περιοδικό έγραψε.
    Αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε σύντομα.

Θέλω επίσης να τονίσω επειδή πολλοί θίγονται Ιουλία μου όπως εσύ που νομίζεις ότι σε μαλώνω ή ΙΣΩΣ σε προσβάλω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ τέτοια πρόθεση. Αν είχα τέτοια πρόθεση θα έφτιαχνα ένα φόρουμ ιδιωτικό και όχι ανοιχτό.
    Όμως όπως όταν η κ. Σίμου ή ο κ. Παίζης αντιδρούν σε μένα αν από το Μ προσπαθώ να κατανοήσω το Ω σπάζοντας τη συνοχή της αλυσίδας έτσι και εγώ οφείλω να κάνω με τα πρωτάκια της αστρολογίας.

Μπορεί να είναι ατυχή τα επιχειρήματά μου γιατί εδώ δεν είναι σχολή αλλά δεν είναι και καφενείο των φιλάθλων ή γραφείο συμβούλων σχέσεων.

Αν υπάρχει αντίλογος όχι μόνο για τον αντίλογο θα χαρώ να τον ακούσω.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητά μέλη,

το πόστ του ScP,δεν απευθυνόταν σε ένα άτομο,αλλα σε όλα τα μέλη τα οποία εμφανίστηκαν να έχουν απορίες που
    α) εχουν συζητηθεί ήδη και με μια απλή αναζήτηση θα μπορούσαν να είχαν λυσει και
    β)απορίες,οι οποίες δειχνουν, οτι πιθανότατα δεν μπορούν να κατανοήσουν το άρθρο/θέμα ,λογω ελλειψης βασικών γνωσεων.

Δεν προτάθηκε συγκεκριμένο βιβλιο όπως δεν απευθυνόταν σε συγκεκριμένο ατομο.Όμως είναι βασικό ολοι να καταλάβουμε πως πρέπει να υπάρχουν οι έστω βασικές γνώσεις πριν αποφασίσουμε να συμμετάσχουμε σε σχολιασμο άρθρου.
    Απορίες ναί,αλλά αφού ψάξουμε καλά μεσω της αναζήτησης.

Επιπλέον -κι αυτό ειναι επισης γενικη παρατηρηση- τις προσωπικές διαφωνίες να τις λύνουμε με προσωπικά μηνύματα κι όχι κάτω απο άλλα θέματα!

Φιλικά ,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)