s
Θέσεις ενός πλανήτη στις τετραπλότητες - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23

Re: Θέσεις ενός πλανήτη στις τετραπλότητες

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Πολύ μου άρεσε αυτό το άρθρο, το διάβασα πολλές φορές και κατάφερα να κατανοήσω και εγώ κάτι για την αστρολογία. Βέβαια δεν καταστάλαξα ακόμη σε τι τύπο ανήκω, ίσως γιατί έχω πλανήτες και στα τέσσερα στοιχεία. Πάντως η μοναδική έκφραση που με αντιπροσωπεύει σε αυτό το άρθρο είναι η εξής: "Μπορεί οπωσδήποτε να είναι ένα πρόβλημα με πρωινό ξύπνημα!" που σημαίνει ότι μάλλον υπάρχει σχετική έλλειψη του στοιχείου της φωτιάς.
    Μην το λες φιλενάδα!
    Με 5 πλανήτες και έναν ωροσκόπο στις φωτιές, πάντα βάζω δύο ξυπνητήρια, το ένα 6 τι άλλο 6.15, γιατί δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω από την κρεββατάρα μου κομματάκι!
    Επίσης, την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζω στο να με πάρει ο ύπνος, κατι που πστεύω πως πάλι στις φωτιες οφείλεται και στην έλλειψη νερού!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Σαν να διαβάζω δικό μου ποστ ήταν αυτό!
    επίσης με 5 πλανήτες και ωροσκόπο στις φωτιές...έχω το ίδιο πρόβλημα!
    ΚΑΙ εγώ δύο ξυπνητήρια απαραιτήτως...είχα χάσει πρωινά εργαστήρια στη σχολή εγώωωωωωωωωω ουουουουουουου :toung:

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μην το λες φιλενάδα!
    Με 5 πλανήτες και έναν ωροσκόπο στις φωτιές, πάντα βάζω δύο ξυπνητήρια, το ένα 6 τι άλλο 6.15, γιατί δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω από την κρεββατάρα μου κομματάκι!
    Επίσης, την ίδια δυσκολία αντιμετωπίζω στο να με πάρει ο ύπνος, κατι που πστεύω πως πάλι στις φωτιες οφείλεται και στην έλλειψη νερού!
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μην το λες φιλενάδα!
    Αφού καταφέρνεις και ξυπνάς στις 6:15 με τη δεύτερη φορά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ θα ξεκινούσα με το ξυπνητήρι από τις 5:30!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)