s
Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 26 of 26

Re: Ερωτήσεις για Ωριαία αστρολογία

Διαβάζοντας για το σύστημα των παράγωγων οίκων μπερδεύτηκα λίγο...για να βρούμε την καριέρα του συζήγου κοιτάμε τον δικό μας 4ο οίκο,σε περίπτωση που δεν μπορούμε να χουμε ακριβή στοιχεία του δικού του και όντας αρχάριοι ,σωστά?εμένα η ακμή του 4ου είναι στον κριό και κυβερνήτης του ο Άρης,τον οποίο έχω στην παρθένο...αυτό τι ακριβώς μας δείχνει για την καρίερα του??
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα σας.
    Έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με την Ωριαία Αστρολογία.
    Σε ένα χάρτη που έβγαλα σχετικά πρόσφατα για να ρωτήσω αν ο πρώην μου θα επιστρέψει σε εμένα, παρατήρησα τα εξής.
    Ο σημειοδότης πλανητης που αφορά εμένα είναι περιπλανώμενος καθώς και η σελήνη (καρδιά).
    Ο σημειοδότης πλανήτης του πρώην μου καθώς και ο ήλιος (αρσενική σεξουαλική ορμή) είναι σε ζώδιο έξαρσης του δικού μου σημειοδότη.
    Με αυτα εγω βγαζω το εξής συμπέρασμα: οτι Εγω είμαι και ως σκεψη και ως συναίσθημα πολυ μπερδεμένη (περιπλανώμενη) ενώ αντίθετα αυτός έχει ενα μεγαλό ενδιαφέρον για εμένα!
    Στο συγκεκριμένο χάρτη δεν δημιουργούν οι σημειοδότες πλανήτες μας καμια όψη που αυτό αποδεικνύει οτι δεν έχουμε σχέση τώρα.

Στο χάρτη ο ωροσκόπος είναι στον Ταύρο άρα σημειοδότης μου η Αφροδίτη (στον Υδροχόο) .
    Η ακμή του έβδομου στον σκορπιό άρα σημειοδότης του πρώην ο Άρης (στους Ιχθύς).
    Η σελήνη στον Λέοντα και ο Ήλιος στους Ιχθύς.

Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν καταρχάς η παρατηρήσεις μου είναι στο σωστό δρόμο.
    Τι άλλο θα πρέπει να ερευνήσω στο χάρτη για να δω θα υπάρξει ή όχι επανασύνδεση?
    (κανένας απο τους σημειοδότες δεν είναι ανάδρομος και δεν υπάρχει ανάδρομος πλανήτης στον 7ο οικο)
    Επίσης λόγο οτι ο Άρης είναι στην 16ο των Ιχθύων και η Αφροδίτη στην 26ο του Υδροχόου που μπορώ να δώ αν αυτοί οι δύο πλανήτες θα δημιουργήσουν όψη?
    Πως θα καταλάβω αν αυτή η όψη είναι αποκλίνουσα ή όχι?

Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα με βοηθούσε πολύ.
    Ευχαριστώ.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by GeorgiaG View Post
    Καλημέρα σας.
    Έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με την Ωριαία Αστρολογία.
    Σε ένα χάρτη που έβγαλα σχετικά πρόσφατα για να ρωτήσω αν ο πρώην μου θα επιστρέψει σε εμένα, παρατήρησα τα εξής.
    Ο σημειοδότης πλανητης που αφορά εμένα είναι περιπλανώμενος καθώς και η σελήνη (καρδιά).
    Ο σημειοδότης πλανήτης του πρώην μου καθώς και ο ήλιος (αρσενική σεξουαλική ορμή) είναι σε ζώδιο έξαρσης του δικού μου σημειοδότη.
    Με αυτα εγω βγαζω το εξής συμπέρασμα: οτι Εγω είμαι και ως σκεψη και ως συναίσθημα πολυ μπερδεμένη (περιπλανώμενη) ενώ αντίθετα αυτός έχει ενα μεγαλό ενδιαφέρον για εμένα!
    Στο συγκεκριμένο χάρτη δεν δημιουργούν οι σημειοδότες πλανήτες μας καμια όψη που αυτό αποδεικνύει οτι δεν έχουμε σχέση τώρα.

Στο χάρτη ο ωροσκόπος είναι στον Ταύρο άρα σημειοδότης μου η Αφροδίτη (στον Υδροχόο) .
    Η ακμή του έβδομου στον σκορπιό άρα σημειοδότης του πρώην ο Άρης (στους Ιχθύς).
    Η σελήνη στον Λέοντα και ο Ήλιος στους Ιχθύς.

Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν καταρχάς η παρατηρήσεις μου είναι στο σωστό δρόμο.
    Τι άλλο θα πρέπει να ερευνήσω στο χάρτη για να δω θα υπάρξει ή όχι επανασύνδεση?
    (κανένας απο τους σημειοδότες δεν είναι ανάδρομος και δεν υπάρχει ανάδρομος πλανήτης στον 7ο οικο)
    Επίσης λόγο οτι ο Άρης είναι στην 16ο των Ιχθύων και η Αφροδίτη στην 26ο του Υδροχόου που μπορώ να δώ αν αυτοί οι δύο πλανήτες θα δημιουργήσουν όψη?
    Πως θα καταλάβω αν αυτή η όψη είναι αποκλίνουσα ή όχι?

Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα με βοηθούσε πολύ.
    Ευχαριστώ.
    Kαλησπέρα ,

η αποκλίνουσα όψη είναι εκείνη κατά την οποία οι πλανήτες αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο. Η συγκλίνουσα το αντίθετο. Το γεγονός ότι οι σημειοδότες σας δεν σχηματίζουν κάποια σχέση σημαίνει ότι σύμφωνα με την ερώτηση σου δεν πρόκειται να υπάρξει επανασύνδεση. Εκτός και αν ξεχνάς κάτι ή δεν βλέπεις κάτι στο χάρτη - που πολύ πιθανό να συμβαίνει , αν σκεφτείς πως δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ αποκλίνουσας και συγκλίνουσας. Δεν στην λέω ! Προσεχε. Απλά με αυτή την παρατήρηση που κάνεις υποθέτω πως είσαι σε βρεφικό στάδιο στην Ωριαά.

Πιο πολύ επιβεβαίωση ήθελα στην τελευταία ερώτηση (αποκλίνουσα ή συγκλίνουσα) όμως ναι έιμαι σε βρεφικό στάδιο. Μελετάω όμως...
    Εκτός του θέματος της επανασύνδεσης, που μου λετε οτι εφόσον δεν δημιουργούν όψη είναι αρνητική η απάντηση, η παραπάνω παρατηρήσεις μου σχετικά με τους σημειοδότες είναι σωστές?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by GeorgiaG View Post
    Πιο πολύ επιβεβαίωση ήθελα στην τελευταία ερώτηση (αποκλίνουσα ή συγκλίνουσα) όμως ναι έιμαι σε βρεφικό στάδιο. Μελετάω όμως...
    Εκτός του θέματος της επανασύνδεσης, που μου λετε οτι εφόσον δεν δημιουργούν όψη είναι αρνητική η απάντηση, η παραπάνω παρατηρήσεις μου σχετικά με τους σημειοδότες είναι σωστές?
    Πιθανολογώ πως ναι. Πιθανολογώ επειδή δυστυχώς δεν "ξέρω" το χάρτη για τον οποίο αναφέρεσαι.

Re: Σημειοδότης εκπαιδευτικού στην ωριαία

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INTERMET ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

- - - Updated - - -
    Last edited by korali; 09-03-2013 at 08:56 PM.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)