- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 77
-
21-12-2006, 03:50 PM #21
Re: Λέων ...Ο Μεγαλοπρεπής
Φυσικά υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική θέαση. Για παράδειγμα το τηλεοπτικό κανάλι (τυχαία) Τηλετώρα να θεωρεί τον ευατό του πρώτο σε τηλεθέαση και τον ΑΝΤ1 τελευταίο.
Όλοι όμως γνωρίζουμε (εκτός του Τηλετώρα) ότι τα πράγματα της τηλεθέασης είναι μονόδρομος με τον ΑΝΤ1 πολύ μπροστά.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το myHoroscope. Kαι θεωρεί τον εαυτό του ΠΡΩΤΟ στον τομέα του και είναι πρώτο γιατί το νομίζουν οι 90 στους 100. Για τους άλλους 10 έχουμε και ξιδάκι (ευεργετικό στις εμμονές).
Προσθήκη: Και είναι πρώτο διότι λειτουργεί ως Λέων (large) ο Βασιλέας, ο ηγέτης, ο εμπνευστής.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
21-12-2006, 03:54 PM #22
Πάντως καλού κακού προτείνω να φτιάξουμε για τους λέοντες ειδικό πάρκιν για καλάμια!:clapping: Ε ρε Κρόνος που σας χρειάζεται!
-
21-12-2006, 04:07 PM #23
-
21-12-2006, 04:09 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
21-12-2006, 04:13 PM #25
-
21-12-2006, 04:31 PM #26
Πάντως πρέπει να τους αναγνωρίσω πως όταν θέλουν(οι λέοντες) την δόξα, συνηθως την πετυχαίνουν! :bigsmile:
Βέβαια το myhoroscope αποτελεί συνονθύλευμα πολλών "φιλόδοξων" πλανητών γι'αυτό είναι και μακράν πρώτο!:clapping: :clapping: :clapping:
Α και το ξιδάκι μπαλσάμικο για όσους τυχόν πουν πως είμαστε υποκειμενικοί επ'αυτού!
-
21-12-2006, 04:40 PM #27
Με πληγώνεις τώρα. Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις στο βουνό(π.χ. να κυνηγήσεις λιοντάρια:clapping: ). Οσο για την χλιδή αντί για φανάρια προσέλευσης στο πάρκιν προτείνω διαμάντια που θα λειτουργουν ως πρίσματα φωτός. Και ψηφιδωτά να απεικονίζουν λέοντες στην "μάχη"
-
21-12-2006, 04:59 PM #28
Ενα παρκινγκ για καλάμια γενικώς χρειάζεται!
Καθοτι ο μπαμπας μου και ο αδελφός μου ανηκουν στο ευγενές τούτο ζώδιο εχω καταληξει στο ότι:
Αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγοοοοο αυταρχικοί,ειναι κάπως δραματικοί στις αντιδράσεις τους,καποτε εγωιστές που δεν παραδέχονται τα λαθη τους κι επίσης οτι θεωρούν ότι μόνο αυτοί εχουν δικιο και οι υπολοιποι απλά δεν ξερουν τίποτα ειναι μια χαρά!:toung: Στα θετικά τους που θαυμάζω (ναι υπάρχουν και τετοια ):Πολύ φιλόξενοι,πολύ γενναιοδωροι , πολύ πιστοί φίλοι,πολύ καλοί οικογενειάρχες,δυναμικοί και μπροστάρηδες και σε ότι έμπόδιο κι αν προκύψει "βουτανε"αφοβα στα βαθιά που λένε!:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
21-12-2006, 05:04 PM #29
-
21-12-2006, 05:18 PM #30
Ρε τα άτομα τι λέτε όταν λείπω ή έχω δουλειά ......
Θα βάλουμε και λαμπιόνια λόγω εποχής! Το απαιτεί.... Από τα καλά, τα ακριβά, του εξωτερικού χώρου που κάνουν και περίεργους συνδυασμούς
Θα λάμπετε οι Λέοντες, θα λάμπουν και τα φωτάκια... απαπαπα εκτυφλωτικό το φως!
(να θυμηθώ να πάρω τα γυαλιά ηλίου μαζί μου)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.