s
Λέων ...Ο Μεγαλοπρεπής ηγέτης του ζωδιακού - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 77
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Λέων ...Ο Μεγαλοπρεπής

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Εγω απο την αλλη δεν γνωριζω Λιονταρινες (δεν ξερω για Λεοντες) που να μπορουν να κρατησουν σταθερη σχεση για μεγαλο διαστημα...

---------------------------------------------
    Φίλε SCP
    Μπορει να θεωρει τον εαυτο του ΠΡΩΤΟ αλλα οι γυρω του να μην το βλεπουν ετσι

Το ΠΡΩΤΟΣ (Η ΠΡΩΤΗ)
    μπορει να βρισκεται μονο στο μυαλο του και στην φαντασια του και απο τον υπερμετρο εγωισμο και τη σιγουρια του να κανει λαθος...

Επειδη θεωρει τον εαυτο του ως ΠΡΩΤΟ δεν συνεπαγεται οτι και ολοι οι υπολοιποι τον βλεπουν ως ΠΡΩΤΟ...ισως και το αντιθετο μαλιστα
    Φυσικά υπάρχει η αντικειμενική και η υποκειμενική θέαση. Για παράδειγμα το τηλεοπτικό κανάλι (τυχαία) Τηλετώρα να θεωρεί τον ευατό του πρώτο σε τηλεθέαση και τον ΑΝΤ1 τελευταίο.
    Όλοι όμως γνωρίζουμε (εκτός του Τηλετώρα) ότι τα πράγματα της τηλεθέασης είναι μονόδρομος με τον ΑΝΤ1 πολύ μπροστά.
    Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το myHoroscope. Kαι θεωρεί τον εαυτό του ΠΡΩΤΟ στον τομέα του και είναι πρώτο γιατί το νομίζουν οι 90 στους 100. Για τους άλλους 10 έχουμε και ξιδάκι (ευεργετικό στις εμμονές).

Προσθήκη: Και είναι πρώτο διότι λειτουργεί ως Λέων (large) ο Βασιλέας, ο ηγέτης, ο εμπνευστής.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Πάντως καλού κακού προτείνω να φτιάξουμε για τους λέοντες ειδικό πάρκιν για καλάμια!:clapping: Ε ρε Κρόνος που σας χρειάζεται!

Quote Originally Posted by ScP View Post
    ΠΡΩΤΟ στον τομέα του και είναι πρώτο γιατί το νομίζουν οι 90 στους 100. Για τους άλλους 10 έχουμε και ξιδάκι (ευεργετικό στις εμμονές).
    Αυτό κάνει μάλλον για το θυμό:toung: Για τις εμμονές των άλλων 10, καλύτερο είναι το "ξιδάκι" με την μεταφορική έννοια Βοηθάει και στην χαλάρωση:toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Πάντως καλού κακού προτείνω να φτιάξουμε για τους λέοντες ειδικό πάρκιν για καλάμια!:clapping: Ε ρε Κρόνος που σας χρειάζεται!

Xλιδάτο να είναι όμως μέσα στη λάμψη :toung: . Όχι σε κανα βουνό (αιγόκερως) ούτε σε κανα καταγώγιο (σκορπιός)
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by e k View Post
    Δεν είναι πάντα έτσι.
    Μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο.
    Τους φτάνει να νιώθουν οτι ασχολίσαι μαζί τους.
    Αν νιώθουν το επίκεντρο στην προσοχή κάποιου μπορεί και να τα δώσουν όλα.
    ¶λλως τε, είναι μάλλον σπάταλοι παρά τσιγγούνιδες.
    Έχω γνωρίσει εγώ Λέοντες τσιγκούνηδες!!! Απαπαπαπα Παναγίτσα μου
    Μακρυά και αγαπημένοι:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Πάντως πρέπει να τους αναγνωρίσω πως όταν θέλουν(οι λέοντες) την δόξα, συνηθως την πετυχαίνουν! :bigsmile:
    Βέβαια το myhoroscope αποτελεί συνονθύλευμα πολλών "φιλόδοξων" πλανητών γι'αυτό είναι και μακράν πρώτο!:clapping: :clapping: :clapping:

Α και το ξιδάκι μπαλσάμικο για όσους τυχόν πουν πως είμαστε υποκειμενικοί επ'αυτού!

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Xλιδάτο να είναι όμως μέσα στη λάμψη :toung: . Όχι σε κανα βουνό (αιγόκερως) ούτε σε κανα καταγώγιο (σκορπιός)
    Με πληγώνεις τώρα. Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις στο βουνό(π.χ. να κυνηγήσεις λιοντάρια:clapping: ). Οσο για την χλιδή αντί για φανάρια προσέλευσης στο πάρκιν προτείνω διαμάντια που θα λειτουργουν ως πρίσματα φωτός. Και ψηφιδωτά να απεικονίζουν λέοντες στην "μάχη"

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ενα παρκινγκ για καλάμια γενικώς χρειάζεται!

Καθοτι ο μπαμπας μου και ο αδελφός μου ανηκουν στο ευγενές τούτο ζώδιο εχω καταληξει στο ότι:

Αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγοοοοο αυταρχικοί,ειναι κάπως δραματικοί στις αντιδράσεις τους,καποτε εγωιστές που δεν παραδέχονται τα λαθη τους κι επίσης οτι θεωρούν ότι μόνο αυτοί εχουν δικιο και οι υπολοιποι απλά δεν ξερουν τίποτα ειναι μια χαρά!:toung: Στα θετικά τους που θαυμάζω (ναι υπάρχουν και τετοια ):Πολύ φιλόξενοι,πολύ γενναιοδωροι , πολύ πιστοί φίλοι,πολύ καλοί οικογενειάρχες,δυναμικοί και μπροστάρηδες και σε ότι έμπόδιο κι αν προκύψει "βουτανε"αφοβα στα βαθιά που λένε!:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ενα παρκινγκ για καλάμια γενικώς χρειάζεται!

Καθοτι ο μπαμπας μου και ο αδελφός μου ανηκουν στο ευγενές τούτο ζώδιο εχω καταληξει στο ότι:

Αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγοοοοο αυταρχικοί,ειναι κάπως δραματικοί στις αντιδράσεις τους,καποτε εγωιστές που δεν παραδέχονται τα λαθη τους κι επίσης οτι θεωρούν ότι μόνο αυτοί εχουν δικιο και οι υπολοιποι απλά δεν ξερουν τίποτα ειναι μια χαρά!:toung: Στα θετικά τους που θαυμάζω (ναι υπάρχουν και τετοια ):Πολύ φιλόξενοι,πολύ γενναιοδωροι , πολύ πιστοί φίλοι,πολύ καλοί οικογενειάρχες,δυναμικοί και μπροστάρηδες και σε ότι έμπόδιο κι αν προκύψει "βουτανε"αφοβα στα βαθιά που λένε!:bigsmile:

Εμ πώς αλλιώς θα δρέψουν δαφνες μετά! Σαν ταινία του Βαν Νταμ ένα πράγμα:clapping: :clapping: :clapping:

Ρε τα άτομα τι λέτε όταν λείπω ή έχω δουλειά ......

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Θα βάλουμε και λαμπιόνια λόγω εποχής! Το απαιτεί.... Από τα καλά, τα ακριβά, του εξωτερικού χώρου που κάνουν και περίεργους συνδυασμούς
    Θα λάμπετε οι Λέοντες, θα λάμπουν και τα φωτάκια... απαπαπα εκτυφλωτικό το φως!

(να θυμηθώ να πάρω τα γυαλιά ηλίου μαζί μου)

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread