s
4ος οίκος - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 89
    Όνομα:
    κωνσταντινα

Re: 4 οικος

θα ήθελα την γνώμη σας για ένα χάρτη όσον αφορά τον 4 οίκο. η ακμή του 4 είναι στον αιγώκερο και ο κρόνος είναι στον ζυγό στον 12.( η μόνη όψη που κάνει ο κρόνος είναι μια σύνοδο με τον ήλιο) τι θα μπορούσε να δείχνει κάτι τέτοιο?μια συντηρητική οικογένεια?με δυσκολίες? όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.ευχαριστώ εκ των προτέρων
    φιλιά

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Έρση ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη εξάλλου.
    Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί στο παράδειγμα του κ.Παϊζη που παρέθεσα δεν υπάρχει εμπεριεχόμενο (δίνει την ακμή στις 29 43' Αιγ.και την ακμή του επόμενου στις 28 13' Υδροχ.) και παρόλα αυτά κοιτάει και τον Ουρανό. Γι'αυτό υπέθεσα πως θα μπορούσε να ισχύει στην παραπάνω περίπτωση ο Δίας.

Υπάρχει μια περίπτωση 4ου οίκου που θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας.
    Ακμή οίκου στις 8 και 3' Ζυγού και μέσα στον οίκο και οι τρεις ''βαρείς'' πλανήτες : Πλούτωνας (ζυγ) και ανάδρομος Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης Αφροδίτη(Καρκ.) σε τριπλή σύνοδο με Ήλιο και Έρμη(Διδ.) στον 12ο οίκο.
    Σε γενικές γραμμές εγώ θα έλεγα οτι είναι μια αυστηρή οικογένεια που κρατάει τους τύπους, τις παραδόσεις και είναι αρκετά συντηρητική. Ο κυβερνήτης του 4ου στον 12ο θα μπορούσε να δείχνει κρυφές καταστάσεις στην οικογένεια ή οτι η οικογένεια είναι πολύ ''τα εν οικω μη εν δημω'';
    Τι άλλο θα μπορούσατε να προσθέσετε;;
    Για το πχ, του Κου Παιζη δεν μπορω να παρω θεση γιατι δεν το εχω διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο.
    Για την περιπτωση που ρωτας, πιθανολογω οτι ενω ειναι μια οικογενεια που θα αποζητα την αρμονια και τις καλες σχεσεις μεταξυ τους δεν τα καταφερνουν και τοσο καλα γιατι δοκιμαζονται αρκετα με αποτελεσμα να δημιουργουνται εντονες διαμαχες,ισως κ για κληρονομικα ζητηματα, πολλες φορες θα επικρατει ενα αυστηρο αλλα και ψυχρο κλιμα ειτε γιατι θα υπαρχει αποσταση ψυχικη ειτε κ κυριολεκτικη.`
    Μοιραια γεγονοτα μεσα στην οικογενεια και μια εξαρτηση σχεδον παθολογικη. Ριζικες μεταμορφωσεις στα μελη της οικογενειας, ισως κρυφες η παρανομες εργασιες μεσα στο σπιτι και εχεις δικιο γενικα θα ειναι της αποψης τα εν οικω μην εν δημω.

Απο οτι καταλαβαινω εγω με Αρη στον 4ο δεν εχω οικογενεια...το τριτο ταγμα στρατου εχω!!!!!:bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Απο οτι καταλαβαινω εγω με Αρη στον 4ο δεν εχω οικογενεια...το τριτο ταγμα στρατου εχω!!!!!:bigsmile::bigsmile:
    Σε πολύ γενικές γραμμές ένας ¶ρης στον τέταρτο -χωρίς να ξερουμε ζώδιο, όψεις κλπ- δείχνει σχετικά επώδυνα παιδικά χρόνια, καταπιεστικά. Είναι από τις θέσεις που κάνουν το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο για να βρει απάγγιο. Είναι πληγωμένο συναισθηματικά και χρησιμοποιεί το δυναμισμό του Αρη προκειμένου να επουλώσει τις πληγές του!:embarrest

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    θα ήθελα την γνώμη σας για ένα χάρτη όσον αφορά τον 4 οίκο. η ακμή του 4 είναι στον αιγώκερο και ο κρόνος είναι στον ζυγό στον 12.( η μόνη όψη που κάνει ο κρόνος είναι μια σύνοδο με τον ήλιο) τι θα μπορούσε να δείχνει κάτι τέτοιο?μια συντηρητική οικογένεια?με δυσκολίες? όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.ευχαριστώ εκ των προτέρων
    φιλιά
    Ο αιγωκερος στην ακμη του 4 οικου διχνει μια οικογενεια αυστηρη και πειθαρχημενη που σεβετε τις οικογενειακες παραδοσεις .Η εκφραση των συναισθηματων ειναι περιορισμενη και κλινει περισσοτερο προς το πρακτικο κομματι της καθημερινοτητας.Μερικες φορες το ατομο αναλαμβανει καποια οικογενειακες ευθυνες απο μικρη ηλικια και η πατρικη φιγουρα ηταν εντονη μεσα στο σπιτι.Ο κρονος στον 12 και συνοδο με τον ηλιο μας δειχνει οτι ο πατερας φυσικα ή συναισθηματικα ηταν απομακρος,απο την σχεση πατερα-παιδιου το ατομο θα καλεστει να βιωσει καποιες εμπειριες που στην πορεια θα του δημιουργησουν προβλημα στις σχεσεις (ζυγος) και ειδικοτερα με το αντρικο προτυπο.Ο κρονος ως αντιπροσωπος της σοφιας αλλα και της γνωσης μεσα απο την εμπειρια και την προσπαθεια θα βοηθησει το ατομο να ανταπεξελθει στις απαιτησεις αυτων των σχεσεων κυριως μετα την ενηλικιωση του.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαρίσσα

Να ρωτήσω και εγώ σαν αρχαρια για τον 4ο οικο...Η ακμή του 4ου στον υδροχόο,ο διας στην παρθένο στον 11ο και ο κρονος στον υδροχοο αναδρομος,οπως και η λιλιθ στον 4ο....ειναι λιγο μπερδεμενα ολα αυτα για μενα.ευχαριστω για το χρονο σας.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Kαλησπέρα marisha και χρόνια πολλά. Η Αστρολογία είναι μια συνδυαστική επιστήμη (ή μέθοδος αν θέλεις). Ο αστρολόγος ή ο μελετητής της παίρνει βασικές μεμονωμένες έννοιες και εξάγει συμπεράσματα. Αυτό όμως απαιτεί αρκετό χρόνο, εξάσκηση, και φυσικά εξοικείωση με τις μεμονωμένες έννοιες αυτές - που σημειωτέον πολλές φορές μπορεί να είναι και αντιφατικές. Οπότε είναι απόλυτα λογικό σαν αρχάρια ακόμα να σε μπερδεύουν!

Κοίταξε εάν θέλεις τον γενέθλιο χάρτη σου (επάνω στη σελίδα που λέει Ωροσκόπιο > Γενέθλιος Χάρτης) βάλε τα στοιχεια σου και θα βρεις πολλές μεμονωμένες ερμηνείες. Μελέτησέ τις για αρκετό καιρό ώστε να τις καταλάβεις πώς επιδρουν στον εαυτό σου (που γνωρίζεις τι γίνεται) και σιγά σιγά θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα και να εμβαθύνεις στη συνδυαστική τους και την ανάλυση ωροσκοπίων άλλων ανθρώπων. Μείνε για αρχή στα βασικά στοιχεία αρχίζοντας από τα πιο σημαντικά (Ήλιος -> Ωροσκόπος -> Σελήνη -> Αφροδίτη -> ¶ρης -> Ερμής -> Δίας κ.ο.κ), ενώ τα βοηθητικά λιλιθ-βερτεξ-δεσμούς-κλήρους-ανάδρομα κλπ άσε τα για πολύ αργότερα

Καλή συνέχεια, και όποια βοήθεια θελήσεις μπορείς να ρωτάς!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Μαρίσσα

Η αλήθεια είναι οτι ξέρω τους πλανήτες και τους οίκους που βρισκονται και κάποια από αυτά τα κατανοώ πιστευω σε μεγάλο βαθμό.Βρισκω τις ακμές των οίκων πιο δυσνοητες ομολογουμένως και κυρίως του δικού μου χαρτη.Δηλαδη οταν προκειται να κοιταξω τον χαρτη καποιου τριτου χρησιμοποιωντας τις γνωσεις και το ενστικτο μου πεφτω συνηθως μεσα.(το ενστικτο μαλλον οφειλεται στον ερμη μου στο σκορπιο και στον 12ο:toung Τωρα οσον αφορα να συνδυασω πολλα στοιχεια απο το χαρτη μου δυσκολευομαι.Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω καταφερει πρωτα η ιδια να ψυχολογησω σε τετοιο βαθμο τον εαυτο μου ωστε να μπορω να καταλαβω το χαρτη μου και να τον αναλυσω διεξοδικα.Αυτος ειναι και ο λογος που ζητησα τη βοηθεια/γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ και παλι ομως.

Quote Originally Posted by Marisha View Post
    Η αλήθεια είναι οτι ξέρω τους πλανήτες και τους οίκους που βρισκονται και κάποια από αυτά τα κατανοώ πιστευω σε μεγάλο βαθμό.Βρισκω τις ακμές των οίκων πιο δυσνοητες ομολογουμένως και κυρίως του δικού μου χαρτη.Δηλαδη οταν προκειται να κοιταξω τον χαρτη καποιου τριτου χρησιμοποιωντας τις γνωσεις και το ενστικτο μου πεφτω συνηθως μεσα.(το ενστικτο μαλλον οφειλεται στον ερμη μου στο σκορπιο και στον 12ο:toung Τωρα οσον αφορα να συνδυασω πολλα στοιχεια απο το χαρτη μου δυσκολευομαι.Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω καταφερει πρωτα η ιδια να ψυχολογησω σε τετοιο βαθμο τον εαυτο μου ωστε να μπορω να καταλαβω το χαρτη μου και να τον αναλυσω διεξοδικα.Αυτος ειναι και ο λογος που ζητησα τη βοηθεια/γνωμη σας.Ευχαριστω πολυ και παλι ομως.
    Απλώς να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας αλλά και, κυρίως, γνώσεων και κανόνων που διέπουν το ...άθλημα :bigsmile:
    Όσο και να ...ψυχανεμίζεσαι, χωρίς γνώση δεν καταφέρνεις πολλά. Αν συμβαίνει, μ΄λλον δεν έχει να κάνει με την αστρολογία αλλά με άλλες πρακτικες :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρίσσα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Απλώς να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας αλλά και, κυρίως, γνώσεων και κανόνων που διέπουν το ...άθλημα :bigsmile:
    Όσο και να ...ψυχανεμίζεσαι, χωρίς γνώση δεν καταφέρνεις πολλά. Αν συμβαίνει, μ΄λλον δεν έχει να κάνει με την αστρολογία αλλά με άλλες πρακτικες :toung:
    Δε διαφωνω οτι η γνώση ειναι απαραίτητη.Σαφώς και είναι και ουδέποτε θα θεωρήσω οτι γνωρίζω κάτι πλήρως.Ποσο μάλλον στην αστρολογία.Αυτό που ήθελα να πω ήταν οτι πιστεύω οτι πρωτού ασχοληθείς με το προσωπικό σου ωροσκόπιο πρεπει να έχεις κανει αυτοκριτική και να έχεις ψυχολογήσει τον εαυτό σου ως ένα βαθμό ετσι ώστε να μην προδιαθέτεσαι για χαρακτηριστικά που ειναι απλώς τασεις.Πόσο μαλλον για εμένα που ειμαι 16 χρονών.:toung:

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)