- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
10-11-2006, 12:01 PM #21
Re: Γάμος and the city...
Μπορεί να φταίει το κλίμα σας!χεχεεεεε!:toung:
κατι θα ακούσω παντως γιατί βουίζει από το πρωι το αυτί μου το δεξί!
Πολλές φορές είναι η αλήθεια πολύ ευκολο να παρασυρθείς ,αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό,νομίζω ότι μαθαίνεις απο το λαθος και δεν το επαναλαμβάνεις.
Κι όμως κατα την γνώμη μου κανενός το πρέπει δεν ειναι απαραίτητο να γίνει και δικό σου ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-11-2006, 12:02 PM #22
Αυτό λέω και γω Ιουλία μου! Ισως θα'πρεπε να γράψω "κατ' επίφαση προχωρημένοι"... Και αυτό δε φαίνεται μόνο σ' αυτό το θέμα το γάμου, αλλά σε άλλα τόσα! Εχω φρικάρει κοινώς από απόψεις ατόμων της ηλικίας μου για κάποια θέματα που μας πάνε δεν ξέρω κι εγώ που! Φτάνω σε σημείο βέβαια να αναρωτιέμαι, μήπως εγώ έχω το πρόβλημα για τις ανορθόδοξες όπως λένε απόψεις που έχω! (εξηγείται αστρολογικά πάντως... :toung: )
-
10-11-2006, 12:14 PM #23
Ωραίο θέμα! Και μένα με απασχολεί πολύ το ζήτημα...
Ειδικά αυτό που λέει το kritsinaki μου συμβαίνει και μένα! Μάλιστα έχω παρατηρήσει το εξής... επειδή οι φίλοι μου γενικώς χωρίζονται στις κατηγορίες των singles και των δεσμευμένων, βλέπω ότι πλέον και η ίδια μου η συμπεριφορά αλλάζει και προσαρμόζεται αναλόγως!!
Οταν είμαι με φίλους/ες που είναι αυτό που λέμε "μπακούρια", νιώθω περισσότερο ελεύθερη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά υπάρχει κάτι το περιοριστικό όταν είμαι με ζευγάρια-φίλους. Είναι υποκειμενικό αυτό, δεν ξέρω. Μάλιστα τώρα που είμαι single κι εγώ, ακούω κάτι τέτοια: "μην ανησυχείς, γρήγορα θα βρεις κάποιον για να αποκατασταθείς".... Ορίστε;
Δεν ξέρω... υπάρχει ένα misunderstanding εδώ;;;;; Μπαίνουμε σε μία σχέση για να αποκατασταθούμε; Ετσι ξεκινάμε;Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
10-11-2006, 12:31 PM #24
:nuts: :nuts: :nuts:
Καλάαααα έχετε τέτοια προβλήματα εσεις μικρές κοπέλες???
Εγω που είμαι και μεγαλοκοπέλα πια φανταστείτε τι τραβάω.
Μέχρι τώρα είχα μόνο τον πατέρα, τον οποίο τον τακτοποίησα με την απειλή του στύλ, αν μου ξανακάνεις καβγά που δεν παντρεύομαι,(μιλάμε για σκηνές φρίκης κατά την ώρα φαγητού πάντα), θα με ξαναδείς όταν παντρευτώ (μάλλον ποτέ δηλαδή) και την "έκανα" με την πρώτη μπουκιά στο στόμα...
Τώρα όμως πλάκωσαν και οι κοντινοί ΚΑΙ μακρυνοί συγγενείς με τους οποίους βρισκόμαστε (που αλλού) σε γάμους και βαφτίσεις, με την φοβερά αφοπλιστική ατάκα "Φτάνει πια, καλά έκατσες, είναι ώρα να παντρευτείς" :blink: :blink: :blink:
Καλέ είχαμε διάλλειμα και είναι ώρα να γυρίσω στην τάξη και δεν το κατάλαβα??? :suspiciou
Οπως και να χει, η Ελλάδα μας είναι παραδοσιακή χώρα. Με τους γάμους της, τα ροδαλά νεογέννητά της, την πίεση από την παραδοσιακή οικογένεια, τις οικονομίες στην άκρη για το γαμήλιον γλέντι (αχχχχχχ ας τις κρατάγανε για το μακρύχρονο διαζύγιον, το εκκατομύριον για τη γέννηση του συνεχιστή του οικογενειακού DNA, το lifting και τη λιποαναρρόφηση κατα τα 45 ....)
Αυτά και πολλά άλλα σε άλλο επεισόδιο...
-
10-11-2006, 12:36 PM #25
Αλλο σχεση και αλλο γαμος! Εχει πραγματικα διαφορα ακομη κι αν το ζευγαρι συζει! Πιστευω οτι καθε εκδοχη εχει τις θετικες και τις αρνητικες της πλευρες. Αυτο απεχει πολυ ομως να θεωρουν οτι αν εισαι μονος/η, εισαι κατα καποιον τροπο ελλειπης! Αφηστε δε το περιφημο: Δεν σκεφτεσαι να ξαναφτιαξεις την ζωη σου;
Γιατι ρε παιδια; Ειναι χαλασμενη η ζωη μου αν εχω χωρισει; Η αν ειμαι για ενα διαστημα μονος/η;
Αυτα τα κλισε, ακομη κι απο φιλους που τους θεωρεις πιο δικους σου κι απ τους συγγενεις, ειναι αποπνικτικα!
Καποτε, οποτε αναγκαζομουν να παρευρεθω σε "δημοσιο απαγχονισμο" -κοινως κρεμασμα- και μου ευχονταν "και στα δικα σου", απαντουσα: Γιατι καλε; Τι κακο σας εχω κανει; (γινομουν εως και αγενης). Τωρα πια, σκεφτομαι οτι αν αυτοι που παντρευονται, την ωρα που παντρευονται, ειναι ευτυχεις και χαρουμενοι, για ποιο λογο να τους χαλασω την καρδια; Κι ετσι συμμετεχω στην ανταλλαγη των ευχων -που ποτε δεν θυμαμαι ποιες ειναι για την περισταση!
Οσο για το αν μπαινουμε σε μια σχεση για να αποκατασταθουμε, προφανως εξακολουθει να εξισουται το σχεση = γαμος, για μεγαλη ( μεριδα της κοινωνιας. Τι να πω;
Κουραγιο!!:bigsmile: :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-11-2006, 12:47 PM #26
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου starfish! Εχουμε μπερδέψει τους όρους: σχέση, γάμος κλπ.
Δε λέω... ο καθένας μας έχει την ανάγκη του άλλου, έχει την ανάγκη να έχει ένα σύντροφο που να τον γεμίζει, να τον ολοκληρώνει, να περνά καλά μαζί του, να θέλει να κάνει ακόμα περισσότερα κλπ κλπ, αλλά αυτό μέχρι την επίσημη δέσμευση απέχει μίλια! Γιατί ένας άνθρωπος που είναι μόνος του, είτε από επιλογή είτε επειδή έτσι τα φέρνει η ζωή, θα πρέπει να απολογηθεί γι' αυτό, λες και έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του;Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
10-11-2006, 12:52 PM #27
Καλά τα λες Μαίρη!!!
Και γω έχω ακούσει αυτήν την ατάκα "άντε αρκετά έκατσες, κουνήσου"... :weird: Να ξεκινήσω γυμναστήριο βρε παιδιά αν είναι και έχω εντονα καθιστική ζωή, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα! :nuts:
Τώρα μου λενε και το άλλο... επειδή δουλεύω πολύ... "τί τα θες τα λεφτά; βρες εκεί κανένα να παντρευτείς"... Κι όμως... δεν έχουν καταλάβει ότι δουλεύω και μαζεύω λεφτά για το γάμο;;;; :nuts:
-
10-11-2006, 12:55 PM #28
-
10-11-2006, 12:59 PM #29
-
10-11-2006, 01:00 PM #30
Νομίζω ότι αυτό είναι το λαθος που κάνουμε.
Για να απολογηθεί καποιος πρέπει να σε κανει να νιωσεις ενοχές.Αφού όμως έχεις δικιο και θελεις να κανεις αυτό που θέλεις τότε....γιατί να νιωσεις ενοχές εξαρχής;;;Μηπως ειναι τελικά όλα στο μυαλό μας;;
Προσωπικά επιλέγω να συγκρουστώ με τις όποιες συνέπειες παρά να ανεχτώ τον όποιοδήποτε να με κάνει να νιώσω ενοχές,απλά επειδή επιθυμώ να ζήσω με αλφα τρόπο την ζωη μου!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.