s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Re: ΠΡΟΟΔΟΣ

Σε ευχαριστω πολυ sagivi για την απαντηση σου!π.χ στον γενεθλιο εχω τριγωνο ηλιο με δια,αρα κατα καποιο τροπο ενεργοποιειται αυτη η οψη αν καταλαβα καλα.Η αφροδιτη στον γενεθλιο κανει μονο τετραγωνο με ουρανο,αρα αυτη την οψη δεν θα την λαβω και πολυ υποψη η μηπως ενεργοποιειται ο ουρανος στην συγκεκριμενη περιπτωση αντι για τον δια της προοδου?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: ΠΡΟΟΔΟΣ

Quote Originally Posted by mersini1 View Post
    Σε ευχαριστω πολυ sagivi για την απαντηση σου!π.χ στον γενεθλιο εχω τριγωνο ηλιο με δια,αρα κατα καποιο τροπο ενεργοποιειται αυτη η οψη αν καταλαβα καλα.Η αφροδιτη στον γενεθλιο κανει μονο τετραγωνο με ουρανο,αρα αυτη την οψη δεν θα την λαβω και πολυ υποψη η μηπως ενεργοποιειται ο ουρανος στην συγκεκριμενη περιπτωση αντι για τον δια της προοδου?

Στην πρωτη περιπτωση, εχεις καταλαβει σωστα.
    Στην δευτερη περιπτωση, επειδη δεν υπαρχει γενεθλια
    οψη αφροδιτη-δια κι επειδη μεσολαβει το τετραγωνο του προοδευτικου ωροσκοπιου, η επιδραση του δια
    δεν ειναι δυναμικη. Για να στο εξηγησω πιο απλα, αν ειχα μια τετοια οψη, θα υπεθετα οτι θα υπαρξει μι προσκαιρη ευχαριστη περιοδος, που ομως θα διακοπτοταν ξαφνικα κι ετσι δεν θα ειχα μεγαλες προσδοκιες.

Προοδευμένη αφροδίτη

Γειά σας παιδιά είμαι καινούργο μέλος και μου αρέσει πολύ το SITE θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει οταν η προοδευμένη αφροδίτη είναι στο ίδιο ζώδιο με την αφροδίτη που έχεις στο γενέθλιο χάρτη σου?εμένα είναι και οι δύο στον υδροχόο,τι σημαίνει ειναι σαν επιστροφή.Πόσο διάστημα μένει η προοδευμένη αφροδίτη σε ένα ζώδιο?ευχάριστω

Όνομα:
    Κάτια

Re: Προοδευμένη αφροδίτη

Quote Originally Posted by givta View Post
    Γειά σας παιδιά είμαι καινούργο μέλος και μου αρέσει πολύ το SITE θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει οταν η προοδευμένη αφροδίτη είναι στο ίδιο ζώδιο με την αφροδίτη που έχεις στο γενέθλιο χάρτη σου?εμένα είναι και οι δύο στον υδροχόο,τι σημαίνει ειναι σαν επιστροφή.Πόσο διάστημα μένει η προοδευμένη αφροδίτη σε ένα ζώδιο?ευχάριστω
    Givta, απόψε με βρίσκεις σε τρελά κέφια και γι’ αυτό λέω να σε διαφωτίσω λίγο στο ερώτημά σου (όσο μπορώ , γιατί είναι και η ώρα δύσκολη) .

Το ότι η προοδευμένη Αφροδίτη βρίσκεται στο γενέθλιο ζώδιο , σημαίνει ότι ακόμα ο πλανήτης έχει τα αιτήματα του γενέθλιου ζωδίου. Όλα όσα σχετίζονται με την Αφροδίτη, η αισθητική σου, τα οικονομικά, τα αισθήματα , αλλά και ακόμα πιο βαθιές έννοιες του πλανήτη, λιγότερο κοινότυπες, καθορίζονται από το ζώδιο του Υδροχόου που είναι και το ζώδιο μέσα από το οποίο εκφράζεται η Αφροδίτη σου.

Με λίγα λόγια, γεννήθηκες με την Αφροδίτη στις αρχικές μοίρες του ζωδίου και επειδή κινείται με ταχύτητα σχεδόν μίας μοίρας τον χρόνο, δεν έχει συμπληρώσει ακόμα τις 30ο που έχει κάθε ζώδιο. Στην προκειμένη περίπτωση βρίσκεται σχεδόν στην 29η μοίρα , που θα πει πως ήδη όλα τα θέματα της Αφροδίτης έχουν περάσει σε μία μεταβατική περίοδο , αφού από την Υδροχοϊκή , αποστασιοποιημένη προδιάθεση, θα περάσει στους Ιχθείς που είναι και το ζώδιο της έξαρσής της. Εκεί η Αφροδίτη θα μπορούσε να σου δώσει τον καλύτερό της εαυτό (αυτό βέβαια είναι υπό συζήτηση, γιατί είμαι κι εγώ Ιχθύς και την έζησα από Υδροχόο σε Ιχθείς και 12ο , αλλά τώρα που είναι στον Κριό και στον 1ο , βρήκα την ησυχία μου! Σαν το σαμπουάν, όχι πια δάκρυα…)

Έτσι, Λογικά θα πρέπει σιγά –σιγά να αντιλαμβάνεσαι τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αρχίζουν να γίνονται οι εσωτερικές σου καταχωρήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν στην Αφροδίτη, τα θέματα του γενέθλιου οίκου στον οποίο βρίσκεται και τα θέματα των οίκων που κυβερνά. Όσο πιο έντονη είναι η γενέθλια κατάσταση της Αφροδίτης, τόσο πιο έντονα θα το νιώθεις αυτό. Και επειδή είσαι Ιχθύς και μπαίνει στο ζώδιο του ήλιου σου, φτάνει για να είμαστε σίγουροι ότι η επίδρασή της θα είναι σημαντική. Βέβαια, αν σου αρέσουν οι τραγικοί έρωτες , οι ιστορίες με απ-αίσιο τέλος , τα παραμύθια και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, τότε μπορείς να χαίρεσαι από τώρα γιατί η Αλίκη θα παραμείνει στην χώρα των τραυμάτων για τα επόμενα 30 χρόνια! Καλό κουράγιο κι ας λένε ότι εκεί είναι στα καλύτερά της. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Για να είμαι ειλικρινής η έκσταση είναι μεγάλη, αλλά το κουράγιο θα το χρειαστείς. Ωραία ήταν, μα δεν θα γύριζα πίσω. Εύχομαι στον χάρτη σου να λειτουργεί καλύτερα γιατί κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό.
    Θα σε συμβούλευα να ακούς την διαίσθησή σου στα αισθηματικά σου γιατί σέρνεται Ποσειδώνας εκεί έξω κι όταν μια φωνούλα σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το ψάχνεις, φύγε τρέχοντας!!!!!!! Κανέναν δεν μπορείς να σώσεις αν δεν θέλει να σωθεί. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό! Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να κοιτάζουν την πάρτη τους. Μην βαυκαλίζεσαι με Ιχθυακές μπούρδες. Πίσω από τις λέξεις, δεν κρύβεται ο Αλέξης... Συνήθως βρίσκεται ένας ανειλικρινής και ημιτελής ψυχισμός που ρουφάει το Ιχθυακό σου μεδούλι με τις ευλογίες σου...

Καλές στιγμές…

Καλό προσκύνημα…

Καλές εμπειρίες…

« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ηταν σαν να διάβαζα για εμένα
    Στην ερωτική μου ζωή πάντα περίμενα τον πρίγκιπα…Ζω ήδη ένα τραγικό έρωτα με απαίσιο τέλος .....πίστευα ότι τώρα που έφυγε ο Κρόνος από τον ζυγό που είναι ο ωροσκόπος μου θα βρω επιτέλους την ευτυχία , με την προοδευμένη Αφροδίτη στους υδροχόους που βρίσκεται στον 4 οίκο να μου φέρνει ένα καινούργιο έρωτα όχι της φαντασίας μου…. Πιστεύετε ότι θα γίνει αυτό (είμαι και σε ηλικία που θέλω να κάνω οικογένεια) ο προοδευμένος ήλιος, Ερμής μου είναι στον κριό και η προοδευμένη σελήνη μου στηπαρθένο στο 10 οικο?
    Last edited by givta; 02-12-2012 at 04:41 PM.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by givta View Post
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ηταν σαν να διάβαζα για εμένα
    Στην ερωτική μου ζωή πάντα περίμενα τον πρίγκιπα…Ζω ήδη ένα τραγικό έρωτα με απαίσιο τέλος .....πίστευα ότι τώρα που έφυγε ο Κρόνος από τον ζυγό που είναι ο ωροσκόπος μου θα βρω επιτέλους την ευτυχία , με την προοδευμένη Αφροδίτη στους υδροχόους που βρίσκεται στον 4 οίκο να μου φέρνει ένα καινούργιο έρωτα όχι της φαντασίας μου…. Πιστεύετε ότι θα γίνει αυτό (είμαι και σε ηλικία που θέλω να κάνω οικογένεια) ο προοδευμένος ήλιος, Ερμής μου είναι στον κριό και η προοδευμένη σελήνη μου στηπαρθένο στο 10 οικο?
    Givta , στους περισσότερους Ιχθείς οι αδιέξοδες σχέσεις και οι αδιέξοδοι έρωτες, είναι κληρονομικό χάρισμα. Όχι επειδή είμαστε ανόητοι, αλλά επειδή έχουμε μια μεγαλύτερη επαφή με τα μη ανταποδοτικά αισθήματα, λόγω Ποσειδώνα. Αν αυτό το συνδυάσεις με την αλτρουιστική μορφή και την αποδοχή του άλλου όπως είναι, που είναι ένα χαρακτηριστικό του Υδροχόου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για τον άνθρωπο που κουβαλά αυτόν τον συνδυασμό. Ο εαυτός και η ανάγκες του μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, υπέρ κάποιου άλλου. Αυτό δεν είναι πρακτικό και υγειές . Αν δεν υπάρχουν στον χάρτη γήινες επιρροές, μπορεί να γίνει και πολύ βασανιστικό. Αν υπάρχει αρκετός αέρας, τότε με τα χρόνια σώζεται από την ικανότητα του ανθρώπου να επεξεργάζεται διανοητικά τις εμπειρίες του και να μαθαίνει από αυτές σχετικά εγκαίρως.

Δυστυχώς, από τις πληροφορίες που δίνεις και από μία απλή και πρόχειρη αξιολόγηση, δεν μπορώ να σου πω κάτι και δεν θα ήταν και σωστό να σε «ξεπετάξω» , απλά για να σου απαντήσω διαδικαστικά. Οι απαντήσεις που ψάχνεις, χρήζουν ενδελεχή μελέτη του ωροσκοπίου σου. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι με την προοδευμένη Σελήνη στον 10ο οίκο σου, σίγουρα είναι μια σημαντική περίοδος της ζωής σου που τα κομβικά γεγονότα είναι πολύ πιθανά. Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου βρίσκεται και αυτός στον γωνιακό 4ο οίκο. Αν ο ωροσκόπος σου είναι στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, τότε από τον 7ο οίκο των σχέσεων περνά ο Ουρανός και μάλλον σε περιμένουν πολλές και αναπάντεχες εμπειρίες στον τομέα αυτό. Στο κάτω-κάτω , είναι ο κυβερνήτης της Αφροδίτης σου …
    Ωστόσο, μην περιμένεις από τα άστρα να φροντίσουν την καλύτερη ποιότητα των σχέσεών σου. Ο ρεαλισμός και η ικανοποίηση των βασικών μας αναγκών είναι δική μας ευθύνη και οφείλουμε να δουλεύουμε με τον εαυτό μας για αυτό. Η ουσιαστική ενηλικίωση των Ιχθύων συνήθως αργεί τόσο, όσο η απόφαση να αφήσουμε τον παρηγορητικό και υπερτροφικό μαστό της υπεραναπλήρωσης που βυζαίνουμε.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου αφιερώνω και το επόμενο, έτσι για να γελάσουμε λιγάκι…

« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια μου,

δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να χαρτογραφήσει την ψυχοσύνθεση ενός Ιχθύος, παρά μόνο ένας θηλυκός Ιχθύς.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!

[και η δική μου πηγη δακρύων στέρεψε με την είσοδο της προοδευμένης μου Αφροδίτης στον Κριό. Άρχισα τότε και εγώ να φροντίζω για την "παρτάρα" μου, αφού πήγαν στράφι κοντά 25 χρόνια προσφοράς άνευ ανταλλάγματος. Η στροφή δε ήταν τόσο ξαφνική που όλοι γύρω μου έχουν πάθει σοκ αφού μέσα σε μία μέρα ΤΑ ΣΑΡΩΣΑ ΟΛΑ. Ανεξάρτητα με το ποιό θα είναι το αποτέλεσμα [έχει να κάνει με δίκες], εγώ το χρωστούσα στον εαυτό μου].

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε και ασχοληθήκατε μαζί μου αισθάνομαι ότι με διαβάζεται......απλά όταν δεν έχεις απαντήσεις γιατί σου πάνε όλα στραβά ελπίζεις να σου φέρει το μέλλον κάτι ευχάριστο ……Συγγνώμη που ανέβασα τον χάρτη μου δεν γνώριζα οτι δεν πρέπει....δηλαδή με αυτά που διαβάζω δεν εχω σωτηρία σε αυτή την ζωή μετά τα 60 θα αρχίσω να κοιτάω την πάρτη μου?

Κατια είσαι ΟΛΑ τα λεφτα λέμε !!!!!!!! Κι από δω με Αφρο στου Ιχθύς μια χαρα χαρούμενη είμαι ....Στον καθρεφτη μου κοιτιέμαι και και μονάχη μου αγαπιέμαι Εδώ το καλό παραμύθι!!!! χαχααχα
    Victory

Υπάρχει ένας ιχθύς με αφροδίτη στους ιχθύς που νΑ έχει περάσει καλά!!!!τι πρέπει να έχεις στο χαρτή σου για να διασωθείς?

Page 3 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)