s
Συναστρίες - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 30 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 293

Re: Συναστρίες

Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής να είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής να γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...
    Καλά, κι από Ποσειδώνα έχουμε! Ο δικός μου τετραγωνίζει την Αφροδίτη του και εξαγωνίζει Σελήνη και Λίλιθ, Ο δικός του μου τετραγωνίζει τον Ήλιο, χιαστί με Σελήνη, αντίθεση με Βέρτεξ! Πολύ πράμα... Και ο Πλούτωνας μου έχει καβαλήσει τη Σελήνη του!
    Όσον αφορά, το θέμα του τέλειου... Αν ήθελα να δώσω έναν ορισμό θα έλεγα ότι το τέλειο είναι αυτο που λίγο-πολύ πλάθουμε με το μυαλό μας σαν ιδανικό "κούμπωμά" μας και εκεί έγκειται το "δεν υπάρχει" που είπα. Τελικά, έχω καταλήξει ότι το τέλειο για τον καθένα μας είναι αυτό με το οποίο για να είσαι καλά χρειάζεται να κάνεις τις λιγότερες δυνατές παραχωρήσεις. Όχι απαραίτητα γιατί είστε τόσος συμβατές προσωπικότητες αλλά γιατί πιθανόν το άτομο αυτό σε εμπνέει να κάνεις πράγματα για εκείνο που τελικά δεν βλέπεις σαν θυσίες!
    Η τελευταία πρότασή σου, πάντως, εμπεριέχει όλο το ζουμί!

Όσον αφορά το θέμα του μοιραίου... Μεγάλη κουβέντα! Η αποψή μου γενικά ταυτίζεται με εκείνη του κου Παπαδολιά. Για 'μένα το μοιραίο έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το αναπόφευκτο και τις πολλές φορές με κάτι εκ βάθρων μεταμορφωτικό.

Όνομα:
    cancerian

Aναποφεκτο ??????? Δεν αισθανεστε γενικοτερα λιγο "δεσμιοι" της τυχης σας ... Ειναι λιγο παρηγορητικο για μερικους η εννοια αυτη βεβαια αλλα και παλι .. δεν ειναι λιγο δεσμευτικο το οτι " μια κατασταση ειναι αναποφευκτη ??? "

Απλη παρατηρηση κανω ... Μην τροχιζετε τα νυχια σας .. :toung:

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aναποφεκτο ??????? Δεν αισθανεστε γενικοτερα λιγο "δεσμιοι" της τυχης σας ... Ειναι λιγο παρηγορητικο για μερικους η εννοια αυτη βεβαια αλλα και παλι .. δεν ειναι λιγο δεσμευτικο το οτι " μια κατασταση ειναι αναποφευκτη ??? "

Απλη παρατηρηση κανω ... Μην τροχιζετε τα νυχια σας .. :toung:
    Kαι λίγη εκτός θέματος κολοκυθιά:
    Και γιατί να αισθάνονται κάποιοι δέσμιοι της τύχης τους και όχι απελευθερωμένοι αφού γνωρίζουν;
    Και γιατί να μην είναι οι άλλοι (αυτοί που ...δεν είναι δέσμιοι ή θεωρούν ότι δεν είναι δέσμιοι) απλώς αιθεροβάμονες και κακώς ενημερωμένοι;
    Ε, γιατί; :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Kαι λίγη εκτός θέματος κολοκυθιά:
    Και γιατί να αισθάνονται κάποιοι δέσμιοι της τύχης τους και όχι απελευθερωμένοι αφού γνωρίζουν;
    Και γιατί να μην είναι οι άλλοι (αυτοί που ...δεν είναι δέσμιοι ή θεωρούν ότι δεν είναι δέσμιοι) απλώς αιθεροβάμονες και κακώς ενημερωμένοι;
    Ε, γιατί; :nuts:
    ΑΑΑΑΑΑΑ.... Εμενα μου αρεσει off topic a la πιπερια με την κολοκυθια χανεσαι καπως !!!... Ανεβηκα στην πιπερια να κοψω ενα πιπερι , και η πιπερια τσακιστηκε και μου εκοψε το χερι .... ( ή ανεβεις ή μενεις χωρις πιπερια... )

Μην μου βαζεις τετοια ερωτηματα :smile: Διαταρασεις το συλλογικο ασυνειδητο μου και με μπερδευεις..... χαχαχαχαχαχαχαχα

Eiμαι σιγουρος Μητσακο οτι θα βρεις αρκετους να λυσουν τα ερωτηματα σου , βεβαια θα σκουντουφλησουν στην προσπαθεια να απαντησουν .

Όνομα:
    Βασίλης

Ως γνωστόν υπάρχουν 4 στάδια συνείδησης

1. Δε γνωρίζω ότι είμαι δέσμιος
    2. Γνωρίζω ότι είμαι δέσμιος αλλά δεν ξέρω πώς να ξεφύγω
    3. Νομίζω πως ξέρω πως να ξεφύγω
    4. Έχω ξεφύγει

Σε ποιο στάδιο είναι ο καθένας μας; Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    συμφωνώ και η μοιραία σχέση φέρνει αναστάτωση σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα
    μια σχέση μοιραία μπορεί να δόσει και αρνητικές καταστάσεις να είναι και μοιραίο λάθος που θα πρέπει να το ζήσεις για να πας πιο πέρα
    Συμφωνώ με την Girl και θα ήθελα να προσθέσω πως μοιραίο είναι ένα γεγονός που είναι αφετηρία για άλλα πολύ η λίγο σημαντικά στην ζωή μας!Αλλάζει δηλαδή την πορεία που θα είχαν τα πράγματα αν δεν είχε συμβεί αυτό το γεγονός καθόλου.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Silia

Κατά τη γνώμη μου τα εξής τρία (από όψεις) παίζουν στη συναστρία κ θα πρέπει να ελέγχονται...

1ον ο Κρόνος καλό θα είναι να μην εμπλέκεται με Αρη ή Σελήνη ή Αφροδίτη σε σκληρή όψη.

2ον ο Ποσειδώνας σε σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες, ίσως βγάλει πλάνη, εξαπάτηση, ουτοποια.

3ον δίνω σημασία στον Ερμή των ατόμων, έτσι καταλαβαίνω πως επικοινωνούν κ αν επικοινωνούν κ πως λύνουν τα προβλήματά τους.

Ο Πλούτωνας κ ο Ουρανός πιστεύω ότι παλεύονται σε σκληρές όψεις.
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Κατά τη γνώμη μου τα εξής τρία (από όψεις) παίζουν στη συναστρία κ θα πρέπει να ελέγχονται...

1ον ο Κρόνος καλό θα είναι να μην εμπλέκεται με Αρη ή Σελήνη ή Αφροδίτη σε σκληρή όψη.

2ον ο Ποσειδώνας σε σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες, ίσως βγάλει πλάνη, εξαπάτηση, ουτοποια.

3ον δίνω σημασία στον Ερμή των ατόμων, έτσι καταλαβαίνω πως επικοινωνούν κ αν επικοινωνούν κ πως λύνουν τα προβλήματά τους.

Ο Πλούτωνας κ ο Ουρανός πιστεύω ότι παλεύονται σε σκληρές όψεις.
    :

Και αν εμπλέκεται ο Κρόνος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου,αλλά το δεύτερο και το τρίτο που γράφετε συντονιζόντουσαν θετικά,τι ερμηνεία θα δίνατε?
    ¶λλη μια ερώτηση άν επιτρέπετε...
    Εάν ο Κρόνος του ενός κάνει τετράγωνο στους δεσμούς της Σελήνης τού άλλου,σε σύνοδο με τους δεσμούς βρίσκονται( Αφροδίτη,Χείρων )στον Βόρειο δεσμό(Ουρανός,Δίας)στον Νότιο δεσμό τί υποθέσεις θα κάνατε?Οι πλάνητες ανήκουν στο άτομο που είναι χτυπημένο από τον Κρόνο του άλλου, άρα δέχονται κι αυτοί τετράγωνο...:sad2:
    Θα αισθανόμουν υπόχρεη σε όποιους προσπαθήσουν να με βοηθήσουν να λύσω τις απορίες μου...:suspiciou
    Δεκτή κάθε άποψη...:noworry:

Συμφωνώ με καποιον που είπε πως είναι σε ποια φάση είναι ο καθένας...

Τι μπορεί να σημαίνει σε συναστρία..

αν ο οίκος του 7έχει τον ωροσκόπο του ενδιαφερόμενου...?

Εγώ έχω στον 7ο μου Κριό που είναι ο ωροσκόπος του..και κείνος στον 7ο το δικό του το δικό μου ωροσκόπο..Ζυγό...

Επίσης η Αφροδίτη δικιά μου -Ταύρος 8ο- κάνει Τρίγωνο με τον Ηλιο του -Υδροχόος στο 11ο- ανοχή.. 6.37

Επίσης η Αφροδίτη - Ταύρος 8ο - κάνει Τετράγωνο με τη Σελήνη του -Λέων στον 5ο- ανοχή..1.42..

Κρόνος δικός μου -Καρκίνος στο 9ο- , Χιαστί με τΟν Ηλιο του - Υδροχόος στο 11ο - ανοχή 5.02

Επίσης

Κρόνος μου -Καρκίνος στο 9ο, Τρίγωνο με τον Κλήρο Τύχης του Σκορπιός στον 7ο, ανοχή2.90

Κρόνος μου -Καρκίνος στον 9ο, Τρίγωνο με τη Λίλιθ του Σκορπιός στον 7ο...ανοχή..4.68...

Εγώ Καρκίνος με Ζυγό ωροσκόπο, εκείνος Υδροχόος με Κριό...!

Ζαλίστηκα.. καμμιά ιδέα κανείς?

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ View Post
    :

Και αν εμπλέκεται ο Κρόνος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του άλλου,αλλά το δεύτερο και το τρίτο που γράφετε συντονιζόντουσαν θετικά,τι ερμηνεία θα δίνατε?
    ¶λλη μια ερώτηση άν επιτρέπετε...
    Εάν ο Κρόνος του ενός κάνει τετράγωνο στους δεσμούς της Σελήνης τού άλλου,σε σύνοδο με τους δεσμούς βρίσκονται( Αφροδίτη,Χείρων )στον Βόρειο δεσμό(Ουρανός,Δίας)στον Νότιο δεσμό τί υποθέσεις θα κάνατε?Οι πλάνητες ανήκουν στο άτομο που είναι χτυπημένο από τον Κρόνο του άλλου, άρα δέχονται κι αυτοί τετράγωνο...:sad2:
    Θα αισθανόμουν υπόχρεη σε όποιους προσπαθήσουν να με βοηθήσουν να λύσω τις απορίες μου...:suspiciou
    Δεκτή κάθε άποψη...:noworry:
    Σχετικά με το τετράγωνο αφροδίτης - κρόνου... θα μπορούσες να προχωρήσεις περαιτέρω την ανάλυση βλέποντας ποιον οίκο κυβερνούν οι εν λόγω πλανήτες κ θα καταλάβεις έτσι τον περιορισμό κατά κάποιον τρόπο που δίνει ο Κρόνος στην Αφροδίτη. Μπορείς επίσης να κοιταξεις κατά πόσο υπάρχει κάποια θετική ή βοηθητική όψη που να απαλύνει τη δράση του Κρόνου. Μπορεί για παράδειγμα να δίνει ο Κρόνος ένα τετράγωνο στην Αφροδίτη αλλά να της δίνεί κ ένα τρίγωνο από Ποσειδώνα ή Ερμή που εκτωνώνει κάπως την δύσκολη όψη ή αν θέλεις σου δίχνει προς τα που πρέπει να στραφείς για να διοχευτεύσεις την σλκηρή αυτή όψη.

Σε σχέση με τους δεσμούς που αναφέρεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν είμαι πολυ καλή σε αυτά.
    may..

Page 3 of 30 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)