s
Καρκίνος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Re: Καρκίνος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Ταυρινουλα μου και η................Ζηλεια ζηλεια ζηλεια τους?
    Καλησπέρα!
    Πράγματι παίζει ζήλεια, αλλά νομίζω πως είναι πολύ εύκολο να τη διαχειριστούμε.
    Ο Καρκίνος, δεν είναι Σκορπιός, είναι ένα μικρό κακομαθημενο μωρό, που το μόνο που χρειάζεται είναι ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τα ...παρελκόμενα!
    Τα άτιμα τα καρκινάκια, όμως είναι γλυκύτατα!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Γιώργος

δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κυκλοφορήσει ότι οι Καρκίνοι είναι μαμάκηδες. Λέοντες έχω συναντήσει μαμάκηδες , Υδροχόους κάργα (οιδιπόδειο). Σεβασμό στον θεσμό έχουνε/με , όχι κόλλημα με μάνα/γυναίκα μανούλα!!!!

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by doukas View Post
    δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κυκλοφορήσει ότι οι Καρκίνοι είναι μαμάκηδες.
    Ο συσχετισμός είναι καθαρά θέμα Ήλιος στον Καρκίνο. Η Σελήνη ως γνωστόν σχετίζεται
    με τη μητέρα μας. Δεν είναι τυχαίο που σε όλη μου τη ζωή όποιος Καρκίνος έχει βρεθεί στο δρόμο μου είναι συνειδητά δεμένος με τη μητέρα του και το παραδέχεται. Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους ''μαμάκηδες'' του ζωδιακού η γνώμη μου είναι ότι και οι Αιγόκεροι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
    Νομίζω όμως πως κανείς δεν γεννιέται με την προδιάθεση να γίνει μαμάκιας αλλά
    έχει background μία οικογένεια στην οποία η μάνα έχριζε ιδιαίτερου σεβασμού από τα υπόλοιπα μέλη και ήταν κυριαρχική στα παιδιά της ή στον αντίποδα ήταν μία γυναίκα
    χτυπημένη στη ζωή και το παιδί της την πόνεσε ιδιαίτερα και πήρε το ρόλο του
    προστάτη της. Αυτά όλα είναι πράγματα που θα βρούμε μέσα από το χάρτη μας. :bigsmile:
    Tabula rasa

Όνομα:
    Γιώργος

ε τότε φταίει το εξάγωνο που έχει η σελήνη μου με τον ¶ρη ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! και τρωγόμαστε συνέχεια με την μάνα μου και την έχω πάντα στην απ΄έξω.. Είναι και κείνη καρκίνος και είναι ο καημός της! (γελάει)

Δεν είναι απίστευτα ανασφαλής οι Καρκίνοι???

Όνομα:
    ΕΦΗ

Εγω δεν πολυαντεχω το ..........γαντζωμα τους.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Όλα βρε παιδιά εξαρτώνται.. Το άρθρο λέει για την τυπική (προσοχή, επαναλαμβάνω: την τυπική) ερωτική συμπεριφορά που δίνει ένας Ήλιος στον Καρκίνο. Στοιχεία της συμπεριφοράς αυτής δίνονται και από τους υπόλοιπους προσωπικούς στο εν λόγω ζώδιο, και σε προέκταση σε κάθε είδους σχέσης που μπορεί να έχει ένας εκπρόσωπός του με άλλους ανθρώπους.

Ταυτόχρονα, διελεύσεις πρόοδοι όψεις και κακές τοποθετήσεις μπορούν να αναιρέσουν αυτή την εικόνα μέχρι και να την ανατρέψουν. Χωρίς επίσης να ξεχνάμε 1) τον παράγοντα περιβάλλον και 2) το ότι εμείς κρίνουμε μόνο από την εξωτερική συμπεριφορά. Και τα παραπάνω εννοείται ισχύουν για κάθε ζώδιο, για κάθε περίπτωση.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Εξαιρετικό άρθρο και πολύ προσεγμενό. :bigsmile:

Παρόλα αυτά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
    Έχω γνωρίσει άντρα Καρκίνο με Σελήνη στο Δίδυμο, ¶ρη στην Παρθένο, Αφροδίτη στο Δίδυμο και αν θυμάμαι
    καλά Πλούτωνα στον 1ο οίκο. Μιλάμε για έναν πολύ ψυχρό και καθόλου
    συναισθηματικό τύπο
    , με στοιχεία μισογυνισμού (διατηρούσε εφήμερες σχέσεις με σκοπό κυρίως την επιβεβαίωση και καθόλου σεβασμό για το άλλο φύλο), που η εκδίκηση προς τις εκάστοτε ερωτικές συντρόφους του του έδινε μεγάλη χαρά χωρίς στην ουσία να φταίνε εκείνες αλλά αυτός που τις μεταχειριζόταν σαν σκουπίδια. Είχα μία τυπική σχέση μαζί του λόγω κοινών γνωστών μας και λόγω αυτής της συμπεριφόρας του του έφτιαξα το χάρτη επειδή μου είχε κάνει εντύπωση η στάση του.
    Η εμπειρία μου (όχι προσωπική) μου λέει ότι αυτό είναι ο κανόνας μάλλον και σίγουρα όχι μια και μόνο εξαίρεση που έτυχε σε σένα,δεν ξέρω αν σε ανακουφίζει αυτό.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Εξαιρετικό άρθρο και πολύ προσεγμενό. :bigsmile:

Παρόλα αυτά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
    Έχω γνωρίσει άντρα Καρκίνο με Σελήνη στο Δίδυμο, ¶ρη στην Παρθένο, Αφροδίτη στο Δίδυμο και αν θυμάμαι
    καλά Πλούτωνα στον 1ο οίκο. Μιλάμε για έναν πολύ ψυχρό και καθόλου
    συναισθηματικό τύπο, με στοιχεία μισογυνισμού (διατηρούσε εφήμερες σχέσεις με σκοπό κυρίως την επιβεβαίωση και καθόλου σεβασμό για το άλλο φύλο), που η εκδίκηση προς τις εκάστοτε ερωτικές συντρόφους του του έδινε μεγάλη χαρά χωρίς στην ουσία να φταίνε εκείνες αλλά αυτός που τις μεταχειριζόταν σαν σκουπίδια. Είχα μία τυπική σχέση μαζί του λόγω κοινών γνωστών μας και λόγω αυτής της συμπεριφόρας του του έφτιαξα το χάρτη επειδή μου είχε κάνει εντύπωση η στάση του.
    Μιλάμε για την τυπική συμπεριφορά ενός ανασφαλούς και φοβισμένου καρκίνου. Αυτός πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο από τη μάνα του και τις αδελφές του μαζί.

Εγώ πάντως το Καρκινάκι μου δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι ο πιο παθιασμένος, τρυφερός, ερωτικός και καθόλου μαμάκιας άντρας που έχω γνωρίσει, βέβαια εγώ είμαι μια ταυρίνα με αφροδίτη στον ταυρο και σελήνη στον καρκίνο και εκείνος έχει αφροδίτη και άρη στον ταύρο... και η ζήλεια και από της δύο πλευρές μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια, αλλά ακόμα και αυτό το βρίσκω άκρως ερωτικό

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread